Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα καλα μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι εξαρταται απο τον οργανισμο....σε αλλες ερχεται παρολο που θηλαζουν και σε αλλες οχι...

παντως εμενα μου ειπε οτι σιγουρα δεν θα ερθει τωρα συντομα

να σε ρωτησω και κατι αλλο....

εχει τυχει ποτε η μικρη σου οταν θηλαζε να κλαιει???

τελευταια καποιες φορες μου το κανει ο μουργος.....

76IGp3.png

χαπακι μην τα σκασεις τζαπα.εχει 150 ευρω.στο φαρμασι εχει 110.

ναι το ειδα απο εκει θα το παρω ,αυριο μαλλον θα το παραγγειλω

υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να βγαλω...???

προχθες που προσπαθησα πρωτη φορα με το χειροκινητο εβγαλα 40 γρ και μετα δεν εβγαινε αλλο

λες να το παρω τζαμπα και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω?

76IGp3.png

τελικα καλα μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι εξαρταται απο τον οργανισμο....σε αλλες ερχεται παρολο που θηλαζουν και σε αλλες οχι...

παντως εμενα μου ειπε οτι σιγουρα δεν θα ερθει τωρα συντομα

να σε ρωτησω και κατι αλλο....

εχει τυχει ποτε η μικρη σου οταν θηλαζε να κλαιει???

τελευταια καποιες φορες μου το κανει ο μουργος.....

ναι τυχαινει συχνα.μπορει να μη βολευεται.δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.εγω την αλλαζω στηθος.γενικα τη βολευει απο το αριστερο.απο το δεξι κλαιει συνηθως.γι αυτο κι εγω τη βαζω πρωτα απο το δεξι που πειναει πολυ και δεν θα κλαψει και αμα τη δω να στραβωνει τη βαζω στο αλλο!!!!

ναι το ειδα απο εκει θα το παρω ,αυριο μαλλον θα το παραγγειλω

υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να βγαλω...???

προχθες που προσπαθησα πρωτη φορα με το χειροκινητο εβγαλα 40 γρ και μετα δεν εβγαινε αλλο

λες να το παρω τζαμπα και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω?

εγω με το χειροκινητο δεν εβγαζα σχεδον τιποτα.με το μεντελα θα σωθεις.βγαζει πολυ και γρηγορα.εγω το παρηγγειλα απο το ιντερνετ αλλα πηγα και το πηρα απο κει.ειναι στο ελληνικο.ασχετο.εχει και πολυ φθηνα τα σακουλακια φυλαξης.

Διαφημίσεις

ναι τυχαινει συχνα.μπορει να μη βολευεται.δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.εγω την αλλαζω στηθος.γενικα τη βολευει απο το αριστερο.απο το δεξι κλαιει συνηθως.γι αυτο κι εγω τη βαζω πρωτα απο το δεξι που πειναει πολυ και δεν θα κλαψει και αμα τη δω να στραβωνει τη βαζω στο αλλο!!!!

εμεις δεν εχουμε θεμα με το στηθος και εχει ξεκινησει να το κανει 2-3 μερες τωρα,απ'οποιο στηθος κι αν τον εχω εκεινη τη στιγμη...και απο τη μια θελει να φαει και απο την αλλη τραβιεται πισω και κλαιει,και μου τραβαει και τη θηλη μαζι..ποτε θα μεινει χωρις θηλη δεν ξερω

76IGp3.png

εγω με το χειροκινητο δεν εβγαζα σχεδον τιποτα.με το μεντελα θα σωθεις.βγαζει πολυ και γρηγορα.εγω το παρηγγειλα απο το ιντερνετ αλλα πηγα και το πηρα απο κει.ειναι στο ελληνικο.ασχετο.εχει και πολυ φθηνα τα σακουλακια φυλαξης.

προς το παρων δεν σκεφτομαι για φυλαξη...μακαρι να ημουνα αθηνα θα πηγαινα να το παρω κι εγω κατευεθειαν απο εκει

76IGp3.png

προς το παρων δεν σκεφτομαι για φυλαξη...μακαρι να ημουνα αθηνα θα πηγαινα να το παρω κι εγω κατευεθειαν απο εκει
το ξεχασα οτι δεν μενεις αθηνα:oops:

ρε μπως εχει πονακια? μηπως τον ενοχλουν τα εντερακια του?εχεις τσεκαρει αν κανει κακα μετα το κλαμα?

σημερα για παραδειγμα που ειχε το απογευμα,μετα που σταματησαμε το φαγητο και τον κρατησα λιγο αγκαλιτσα ηρεμησε ...βεβαια μετα απο πολυ ωρα εβγαλε αερια.....ο μικρουλης ζοριζεται με τα βρωμοαερια...

αφου καθε φορα λεω τι εφαγα παλι και τον πειραξε και εχει αερια...

σταματησα να τρωω φρουτα,οσπρια,λαδερα ...κτλ...κτλ....με λιγα λογια δεν ξερω τι να τρωω για να μην τον ενοχλει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

σημερα για παραδειγμα που ειχε το απογευμα,μετα που σταματησαμε το φαγητο και τον κρατησα λιγο αγκαλιτσα ηρεμησε ...βεβαια μετα απο πολυ ωρα εβγαλε αερια.....ο μικρουλης ζοριζεται με τα βρωμοαερια...

αφου καθε φορα λεω τι εφαγα παλι και τον πειραξε και εχει αερια...

σταματησα να τρωω φρουτα,οσπρια,λαδερα ...κτλ...κτλ....με λιγα λογια δεν ξερω τι να τρωω για να μην τον ενοχλει

τα αερια ειναι! all time clasic!!!!!!!οτι κι αν τρως δεν τα γκυτωνεις.εε αρα αυτο φταιει.κατεβαζει γουλιτσες γεμιζει η κοιλιτσα και την πληρωνουν τα εντερακια!!!!!!!!!

κοριτσακι μου θα σε καληνυχτισω..κλεινουν τα ματια μου,θα ξαπλωσω μεχρι να ερθει η ωρα να φαει ο μουργακος μου....

συγνωμη που φευγω ετσι αλλα δεν αντεχω αλλο.....αλλα κοιμαμαι ορθια...

76IGp3.png

τα αερια ειναι! all time clasic!!!!!!!οτι κι αν τρως δεν τα γκυτωνεις.εε αρα αυτο φταιει.κατεβαζει γουλιτσες γεμιζει η κοιλιτσα και την πληρωνουν τα εντερακια!!!!!!!!!

αχ το παιδακι μου γι'αυτο δεν μπορει να φαει,τον ενοχλουν τα βρωμοεντερακια......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...