Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Τί κάνετε κορίτσια? παράξενη μέρα σήμερα. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. το νινί μου κοιμάται κι εγώ δεν θέλω σήμερα να κάνω δουλειές. μια χαρά είναι το σπίτι. τέλος.

Κρισάκι? είσαι εδώ? τί κάνεις καμάρι μου?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρή συμπεθέρα στην φοτο εσύ είσαι? τί μαλλί είναι αυτό??? ωραίοοοοο!

ειναι μια που μου μοιαζει!

ασε τι τραβηξα για να τα ανοιξω,

θυμασαι πως τα χα σκουρυνει στην εγκυμοσυνη!

Η νυφη μου τι κανει?

θελω να σφουγγαρισω και βαριεμαι................

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ειναι μια που μου μοιαζει!

ασε τι τραβηξα για να τα ανοιξω,

θυμασαι πως τα χα σκουρυνει στην εγκυμοσυνη!

Η νυφη μου τι κανει?

θελω να σφουγγαρισω και βαριεμαι................

τα δικά μου παραμένουν σκούρα λόγω θηλασμού ... ακομα :rolleyes:

προβλέπω στα βαφτίσια να είμαι άθλια.

κι εγώ βαριέμαι... σήμερα αποφάσισα και πήρα ρεπό. ένα μαγείρεμα και το κρεβάτι που έστρωσα.. αυτά πολλά δεν έιναι??? :cool:

η νύφη σου? χμ.... η νύφη σου μεγαλώνει, ψηλώνει, ομορφαίνει (άλλη κόρη δεν γέννησε μόνο η Ελπίδα την δική της :tongue: :tongue: :tongue:) κλπ κλπ

κάναμε εμβόλιο σήμερα και μας έδωσε και οδηγίες διατροφής, για να δούμε.

ο γαμπρός μου??? δεν φαντάζομαι να μην τον έχεις στα ώπα ώπα ε? ουέ κι αλοίμονό σου κακομοίρα μου :tongue: :tongue: :tongue::D

U6Vip2.png

κούκλα πολύ αργείς!!! εγώ πάντως ήρθα, μην λεες μετά ότι δεν σε τίμησα με την παρουσία μου :lol: Πάω για νάνι γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο.... Ξεκίνησα δουλειά και προσπαθώ να προσαρμοστώ... Φιλάκια!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

παω να απλωαω ενα πλυντηριο.οταν γυρισω να σας βρω εδω....

ήρθα ήρθα .. έλα πού σαι?

κούκλα πολύ αργείς!!! εγώ πάντως ήρθα, μην λεες μετά ότι δεν σε τίμησα με την παρουσία μου :lol: Πάω για νάνι γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο.... Ξεκίνησα δουλειά και προσπαθώ να προσαρμοστώ... Φιλάκια!!!

κοριτσάκι τί κάνεις? καιρό έχω να σε δω.

άρχισες δουλίτσα ε? πω πω τον Γενάρη επιστρέφω και το σκέφτομαι από τώρα μπρρρρρρ!!!!

U6Vip2.png

εδω ειμαι αλλα κανω δουλειες τωρα που η μικρη κοιματε.καλη αρχη με τη δουλεια και ονειρα γλυκα.

ήρθα να σε ξεμυαλίσω.. εγώ δεν έκανα τίποτα σήμερα, πώς σου φαίνεται?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...