Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ασχετο αλλα ποτε αρχιζει το φαγακι?νομιζα μετα τον 6ο.

το φαγητο αν εννοεις χορτοσουπα κοτοσουπα ναι αρχιζει στον εκτο το ρυζαλευρο ομως δηλ.η κρεμα ειναι αναλογα τον παιδιατρο αρχιζει απο τον τεταρτο το λιγοτερο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω φωτο του μικρου,η φατσα μου δεν ειναι να φαινεται, στο αλμπουμ τωρα εβαλα τελευταιες...
γιατι καλε δεν ειναι να φαινεται η φατσα σου?σε ματισαζουνε?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το φαγητο αν εννοεις χορτοσουπα κοτοσουπα ναι αρχιζει στον εκτο το ρυζαλευρο ομως δηλ.η κρεμα ειναι αναλογα τον παιδιατρο αρχιζει απο τον τεταρτο το λιγοτερο
μαλιστα!!!δε βλεπω την ωρα να δω το χοντρουλι μου να τρωει!!!!!!!!!!

γιατι καλε δεν ειναι να φαινεται η φατσα σου?σε ματισαζουνε?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σπασει η οθονη σου!!!δεν την λυπασαι????

μαλιστα!!!δε βλεπω την ωρα να δω το χοντρουλι μου να τρωει!!!!!!!!!!

θα ερθει συντομα αυτη η στιγμη και τοτε θα αγωνιζεσαι για να φαει μια κουταλια!!!η αλλαγη γευσεων ειναι δυσκολη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Akoma να κοιμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1γκρρρρρρρρρρρρ

τον βαζω στο κρεβατι του κ ξυπναει!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!

κοριτσαι δεν αντεχω αλλο απο την κουραση!!!!!!! σας λεω ετοιμη ν πεσω κατω ειμαι!!!!!!!!!!!! καθε μερα πριν τη 1 δεν καθομαι να ξεκουραστω..λες κ το εχω ταμα ενα πραμα..

εσεις κουραζεστε ρε κοριτσια;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

γειαααααααααααααα!

τι κανετε φιλεναδες; εχω καιρο να σας γραψω αλλα σας παρακολουθω στενα να ξερετε :)

υγιαινετε όλες από ότι διαβαζω και τα μπεμπακια σας ειναι σούπερ! οι ετοιμόγεννες εχουν φτάσει στην τελική ευθεία και νομίζω πως θα πρέπει όσες απομείνατε να κάνετε κάτι σοβαρα πλέον διότι δεν μπορεί να μεινει το καφέ χωρίς γκαστρούλα (ακούς Ναντιμοράκι και Αγγελικούλα-venus?????) :rolleyes:

Αννα μου γιατι δεν κοιμαται ο ζυμαρούλης καλε; κατι πρεπει να του κανεις να αλλαξει το πρόγραμμα του γιατι υποτίθεται ότι από την ηλικία των 6 μηνών και έπειτα κοιμούνται πια σαν ενηλικες... μπορείς να μου γραψεις το προγραμμα του να δω αν μπορω να σε συμβουλευσω κάτι; ο δικός μου από 4,5 μηνων κοιμαται γυρω στις 9.30 με 10. το 01.00 είναι πολυυυυ αργα και φυσικα θα εξαντληθεις! εγω αμαν κανω να παει 9 να τον κανω μπανιο, να τον ταισω και να κοιμηθει.;)

γειαααααααααααααα!

τι κανετε φιλεναδες; εχω καιρο να σας γραψω αλλα σας παρακολουθω στενα να ξερετε :)

υγιαινετε όλες από ότι διαβαζω και τα μπεμπακια σας ειναι σούπερ! οι ετοιμόγεννες εχουν φτάσει στην τελική ευθεία και νομίζω πως θα πρέπει όσες απομείνατε να κάνετε κάτι σοβαρα πλέον διότι δεν μπορεί να μεινει το καφέ χωρίς γκαστρούλα (ακούς Ναντιμοράκι και Αγγελικούλα-venus?????) :rolleyes:

Αννα μου γιατι δεν κοιμαται ο ζυμαρούλης καλε; κατι πρεπει να του κανεις να αλλαξει το πρόγραμμα του γιατι υποτίθεται ότι από την ηλικία των 6 μηνών και έπειτα κοιμούνται πια σαν ενηλικες... μπορείς να μου γραψεις το προγραμμα του να δω αν μπορω να σε συμβουλευσω κάτι; ο δικός μου από 4,5 μηνων κοιμαται γυρω στις 9.30 με 10. το 01.00 είναι πολυυυυ αργα και φυσικα θα εξαντληθεις! εγω αμαν κανω να παει 9 να τον κανω μπανιο, να τον ταισω και να κοιμηθει.;)

Καλώς τα μάτια μας τα δυοοοοοοο!!!!.....που χάθηκες εσύ καλο μου???...μόνο στο face σε πετυχαίνω πια. Κι εσύ κι η Elkarak κι η Nadine δεν μπαίνεται πια τα πρωινά. Τα βράδια μπαίνουν όλες οι μανούλες, βάζουν τα μωρά τους για ύπνο κι αρχίζουν το μπίρι μπίρι. Εγώ εκείνη την ώρα περιποιούμαι το δικό μου μωρό...:oops::oops::oops: μπας και γίνω η επόμενη γκαστρούλα που λες κι εσύ...:rolleyes::rolleyes:
ουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμαθα απο τη συμπεθερα μου οτι με ψαχνατε:rolleyes:

Αληθευει η ραδιο-αρβυλα!

ειναι καμια εδω?

μπα τι ρωταω, τωρα ολοι κανουν μαμ!

Μαρή Λίαααααααααααα!!!!!!...Κι άλλες έκαναν παιδί μαρή, δεν χάνονται όμως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:....Αχ, και να σε βρω μπροστά μου...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

κορτσιααααααααααααα.......ουουουουουουουου!!!!

καλη βδομαδουλα!!!!!

που ειστε καλε???:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Akoma να κοιμηθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1γκρρρρρρρρρρρρ

τον βαζω στο κρεβατι του κ ξυπναει!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!

κοριτσαι δεν αντεχω αλλο απο την κουραση!!!!!!! σας λεω ετοιμη ν πεσω κατω ειμαι!!!!!!!!!!!! καθε μερα πριν τη 1 δεν καθομαι να ξεκουραστω..λες κ το εχω ταμα ενα πραμα..

εσεις κουραζεστε ρε κοριτσια;

όχι ρε τί είναι αυτά που λες???? Μαρή?????????? πλάκα μας κάνεις? το περίεργο θα ήταν να μην κουραζόμαστε :rolleyes:

U6Vip2.png

ουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμαθα απο τη συμπεθερα μου οτι με ψαχνατε:rolleyes:

Αληθευει η ραδιο-αρβυλα!

ειναι καμια εδω?

μπα τι ρωταω, τωρα ολοι κανουν μαμ!

Μαρή συμπεθέρα στην φοτο εσύ είσαι? τί μαλλί είναι αυτό??? ωραίοοοοο!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...