Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

      Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

      Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Τι να μαγειρέψουμε σήμερα;


Recommended Posts

Μαύρες ταλιατέλες με σουπιές

3.jpg

Έχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες??

Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!!

Ταιριάζουν υπέροχα με όλα τα θαλασσινά, αναδεικνύοντας ακόμα πιο έντονα την γεύση τους.

Δοκιμάστε ένα νόστιμο νηστίσιμο πιάτο με μαύρες ταλιατέλες και τα θαλασσινά που προτιμάτε.

Εγώ το έφτιαξα με σουπιές και το μοιράζομαι μαζί σας!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χταπόδι λαδορίγανη σε ξύδι

1.JPG

Την συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β.

Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω.

Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ υγρό, βράζει μόνο με τα δικά του.

Η μαμά της λέει ότι με αυτόν τον τρόπο το χταπόδι βγάζει όλη την «κόλλα» και όντως τελικά έτσι πρέπει να είναι,

τις παλιές νοικοκυρές πρέπει να τις ακούμε.

Το τόλμησα λοιπόν να το φτιάξω και δικαιώθηκα!!!

Τολμήστε το και εσείς και δεν θα χάσετε!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_16.html

Επεξεργάστηκαν by Συνταγές Της Καρδιάς
Link to comment
Share on other sites

Γίγαντες στον φούρνο

1.jpg

Οι γίγαντες είναι ένα κλασικό φαγητό, που λίγο πολύ όλοι το μαγειρεύουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σήμερα θα σας το μαγειρέψω με λουκάνικα.

Η προσθήκη των λουκάνικων έγινε για να γίνει το πιάτο πιο δελεαστικό για τους γιους μου, οι οποίοι έκτοτε λατρεύουν τους γίγαντες!!!

Όσοι νηστεύουν, απλά δεν θα προσθέσουν τα λουκάνικα αυτήν την περίοδο, αλλά στο μέλλον θα συνιστούσα να το δοκιμάσουν, πραγματικά αξίζει!!!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

Link to comment
Share on other sites

Cheesecake

55.jpg

Αγαπημένο cheesecake, που αρέσει σε όλους.

Βλέποντας τις συνταγές μας, κατάλαβα (για μιαν ακόμη φορά) τι περίεργη που είμαι!

Διότι cheesecake σοκολατένιοσας έχω κεράσει, cheesecake λεμόνι(σούπερ) σας έχω κεράσει, ένα κλασσικό, απλό – πλην τίμιο cheesecake γιατί δεν σας έχω κεράσει??

Πανεύκολο (δεν χρειάζεται να περάσετε όλη την μέρα σας στην κουζίνα), πολύ νόστιμο, λαχταριστό, απολαύστε το!!

Δείτε περισσότερα....

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/02/cheesecake.html

Link to comment
Share on other sites

Κέικ σοκολάτας με ελαιόλαδο

15.JPG

Κυριακή βράδυ και έξω κρύο, τον καλό μου τον έχουν πιάσει οι υπογλυκαιμίες του και μου ζητάει απεγνωσμένα κάτι σε σοκολάτα.

Σκέψη πρώτη: Σουφλέ σοκολάτας, αλλά μου λείπουν βασικά υλικά όπως βούτυρο και τα άπειρα αυγά!!!

Μετά από πολύ ψάξιμο στη βιβλιοθήκη μου βρήκα μία συνταγή για κέικ με ελαιόλαδο. Ναι ναι καλά διαβάζετε με ελαιόλαδο -εννοείται ότι η συνταγή είναι Κρητική-.

Έκανα και εγώ λοιπόν τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις υλικών για να προσαρμόσω τη συνταγή στο ντουλάπι μου και στο ψυγείο μου και voila.

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ομελέτα φούρνου με σπαγγέτι

11.jpg

Οι ομελέτες φούρνου, το χω ξαναπεί, μου αρέσουν πολύ γιατί κόβονται και σερβίρονται πολύ όμορφα!

Αυτή είναι μια διαφορετική ομελέτα, τρώγεται ως κυρίως πιάτο, έχει πλούσια υλικά και είναι πολύ πολύ νόστιμη!

Πάμε να την φτιάξουμε λοιπόν!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html

Link to comment
Share on other sites

Χοιρινό με σέλινο

b.JPG

Είναι και αυτό ένα από τα Κυριακάτικα φαγάκια μας !

Εάν βρείτε φρέσκα και μικρούλια σέλινα, χωρίς μεγάλες ρίζες, μην τα προσπεράσετε, δοκιμάστε την πρότασή μας !!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Link to comment
Share on other sites

Ζαμπονοτυροπιτάκια

11.jpg

Τρώγονται μετά μανίας!

Απίστευτα εύκολα στην παρασκευή τους, αυτή τη φορά ξεπέρασα μέχρι και τον …. εαυτό μου σε τεμπελιά:wink:

Ιδανικά για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο.

Οι δόσεις που δίνω είναι για 30 ζαμπονοτυροπιτάκια, προσαρμόστε ανάλογα αν θέλετε να φτιάξετε περισσότερα ή λιγότερα.

Χρησιμοποιώ τεράγωνα σφολιατάκια, γιατί προσπαθώ να τα κάνω να μοιάσουν με κρουασανάκια.

(Οι συσκευασίες με τα σφολιατάκια συνήθως περιέχουν 20 κομμάτια.)

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2010/11/blog-post_02.html

Link to comment
Share on other sites

Σκορδαλιά με σησαμέλαιο

1.jpg

25η Μαρτίου μεθαύριο και από το τραπέζι μας σχεδόν ποτέ δεν λείπει μπακαλιάρος και σκορδαλιά.

Έχουμε ήδη δώσει δυο προτάσεις για σκορδαλιά, η μία με ψωμί και καρύδιακαι η άλλη με πατάτα.

Με πατάτα και η δική μου σκορδαλιά, αλλά η διαφορά είναι στο λάδι.

Είχα ακούσει από καιρό για τις ευεργετικές ιδιότητες του σησαμέλαιου και την ξεχωριστή γεύση του, αλλά δεν είχε τύχει να το δοκιμάσω σε κάποια συνταγή μου.

Μίαν ωραία πρωία λοιπόν πήγα στο σούπερ και εφοδιάστηκα με το κατάλληλο ελληνικό λάδι από σουσάμι.

Πραγματικά είναι ένα λάδι με πολύ ξεχωριστή γεύση και άρωμα.

Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε σκορδαλιά με σησαμέλαιο.

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/03/blog-post_23.html

Link to comment
Share on other sites

Γλώσσα της πεθεράς

1.JPG

Σήμερα κερνάμε γλυκάκι που έχει και πεθερά και σιρόπι !!!!!

Τυχαίο???? Δεν νομίζω !!!!!

Προχθές (04/02) ήταν μια πολύ σπεσιαλ ημέρα για μένα, κλείσαμε με τον σύζυγο μου 21 χρόνια γάμου.

Καταλάβατε λοιπόν τώρα που κολλάνε τα σιρόπια και η πεθερά ?? (χιχιχι)

Η γλώσσα της πεθεράς, εν αντιθέσει με την αληθινή γλώσσα μερικών - μερικών πεθερών (φτου και μακριά απο εμάς !!) είναι ένα πεντανόστιμο γλυκάκι και πολύ πολύ εύκολο να το φτιάξουμε στο σπίτι.

Ο χρόνος δε που απαιτείται, μαζί με το ψήσιμο, δεν υπερβαίνει τα 20-25 λεπτά, δηλαδή είναι γλυκάκι εξπρές!!

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μπακαλιάρος πιταράκια - σκορδαλιά με καρύδια -παντζαροσαλάτα

1.jpg

25η Μαρτίου την άλλη βδομάδα φίλοι μου και η παράδοση θέλει στο τραπέζι μας μπακαλιάρο-σκορδαλιά.

Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σας δίνω σήμερα όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις συνταγές για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.

Είναι και οι τρεις δοκιμασμένες, πολύ νόστιμες και πιστεύω αν τις φτιάξετε θα τις ευχαριστηθείτε πολύ.

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2009/03/blog-post_20.html

Link to comment
Share on other sites

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

556.jpg

Με ένα δροσερό γλυκάκι ψυγείου σας ευχόμαστε σήμερα καλή βδομάδα!

Φτιάξτε το εύκολα και απολαύστε το! Οι μικροί μας φίλοι δε, πιστεύω θα ξετρελαθούν...

Για να δούμε πως γίνεται.

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/04/blog-post_04.html

Link to comment
Share on other sites

Πίτσα λαχματζούν η εύκολη

5.jpg

Σας περίσσεψε κιμάς από μακαρόνια?

Μπορείτε να φτιάξετε κιμαδόπιτα ή ομελέτα με κιμά.

Αν όμως θέλετε κάτι πιο πικάντικο, μπορείτε να αγοράσετε πίτες για σουβλάκι και να φτιάξετε υπέροχες ατομικές πίτσες λαχματζούν.

Εύκολα και γρήγορα!

Πάμε να δούμε πώς!

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/04/blog-post_05.html

Link to comment
Share on other sites

Μεζεδάκια σε πιτάκια

5.jpg

Σερβίρονται σαν πρώτο πιάτο με το ποτό της υποδοχής ή συνοδευτικά ποτού όταν δεν υπάρχει κυρίως φαγητό!!!

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, με πρόφαση πάντα την δίαιτα που επιτέλους αποφασίσαμε να κάνουμε, σερβίρουμε τα μεζεδάκια αυτά με το ποτάκι μας και είμαστε και πολύ ευχαριστημένοι που δεν φάγαμε βαριά για βράδυ! χαχαχαχαχα!!!!

Ο τρόπος που φτιάχνονται είναι ιδιαίτερα εύκολος.

Δείτε περισσότερα...

http://syntageskardias.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...