Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Οπότε μάλλον ήταν κακός κύκλος αφού ήταν κακή ε2.  Πάντως με 21 χιλιοστά την Δευτέρα δύσκολα θα προλαβαίνες το πρώτο Κ την Τετάρτη ήταν υπερβολικά μεγάλο νομίζω για να αντέξει . 

      Ήταν ωοληψια δεύτερης φάσης, αν το λέω σωστά. Επειδή μεγάλωσαν αυτά τα δύο με χρονοκαθυστέρηση δεν είχα ελπίδες, αλλά λέω ας το κάνω για να πω ότι προσπάθησα κι αν δεν πετύχει να ξερω να μην το ξανακάνω. Άντεξε από την άποψη ότι δεν έγινε ρίξη, το είδαμε κανονικά εκεί, και ήταν πάλι στο ιδιο μέγεθος νομίζω, απλά "δε φαινόταν ποιοτικό", δε ξέρω πώς να το εξηγήσω πιο σωστά.

Recommended Posts

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια καλή μάρκα για βρεφικά απορρυπαντικά; ή κάποιο σάιτ, κατάστημα με καλή ποιότητα και τιμή σε βρεφικά απορρυπαντικά;Ευχαριστώπολύ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για σαιτ δεν εχω να προτεινω κατι. Αλλα απορρυπαντικο εγω χρησιμοποιω το baby planet το υγρο. Καθαριζει σχεδον ολους τους λεκεδες κ εκατσε κ καλα στο δερματακι της μικρης που ειναι κ ευαισθητη. Αρχισα να χρησιμοποιω κ το αντιστοιχο μαλακτικο αφου εγινε 3 μηνων το μωρο. Απο μυρωδια δεν εχει κατι το συνταρακτικο, σχεδον αοσμο θα το ελεγα.


8sqJp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...