Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 11

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια θελω τη συμβουλή σας. Ο μικρός μου κοιμάται κ γενικά αράζει πολύ γυρνώντας το κεφάλι του απ την μια πλευρά, όσο κ αν το αλλάξω πάλι το ίδιο, με αποτέλεσμα 9/10 φορές να τσακίζει το αυτί του το οποίο εχει παραμορφωθεί σε σχέση με το άλλο! Φαίνεται κ τεράστιο κ πεταχτό ενώ το άλλο δεν ειναι έτσι! Τι να κάνω; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 4/6/2020 at 9:24 ΜΜ, Murtw.st είπε:

Κορίτσια θελω τη συμβουλή σας. Ο μικρός μου κοιμάται κ γενικά αράζει πολύ γυρνώντας το κεφάλι του απ την μια πλευρά, όσο κ αν το αλλάξω πάλι το ίδιο, με αποτέλεσμα 9/10 φορές να τσακίζει το αυτί του το οποίο εχει παραμορφωθεί σε σχέση με το άλλο! Φαίνεται κ τεράστιο κ πεταχτό ενώ το άλλο δεν ειναι έτσι! Τι να κάνω; 

Expand  

Εγώ την πήρα με τσακισμένο αυτι από την μενν μέσα...κάθεται κ μένα από την μια πλευρά.....όταν βγήκαμε λοιπόν τις έκανα μασάζ 3 φορές την μέρα στο αυτάκι της να μην είναι λυγισμενο κ τώρα ειναι μια χαρά...τώρα το κάνω μια με 2 φπρες την βδομάδα για συντήρηση που λένε...

• Μου αρέσει 1

Expand  

On 4/6/2020 at 9:29 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

Εγώ την πήρα με τσακισμένο αυτι από την μενν μέσα...κάθεται κ μένα από την μια πλευρά.....όταν βγήκαμε λοιπόν τις έκανα μασάζ 3 φορές την μέρα στο αυτάκι της να μην είναι λυγισμενο κ τώρα ειναι μια χαρά...τώρα το κάνω μια με 2 φπρες την βδομάδα για συντήρηση που λένε...

Expand  

Νομιζω πολλα παιδακια στον υπνο πατανε κ τσακίζουν τα αυτακια.. Κ μένα το ένα το διπλωνει πιο πολυ.. Εγώ προσρχω όταν τη θηλαζω να μην τις τα τσακίζω κατά λάθος κ αρκετές φορές με το δάχτυλο μου το κρατω το αυτακι κολλημενο στο κεφάλι... Επειδή είναι κορίτσι κάνουν δουλειά κ οι κορδέλες... 

Τι εννοείς μασάζ? Τι έκανες δηλ @Rafaelatarzan? ? 

j7W7p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ ξαποσταινω λιγο! Με το που μπήκε στον 4ο αλλαξε τελείως το παιδί μου! Τρώει οποτε να Ναι και από ελάχιστο, γκρινιάζει και κοιμάται.Έχει πάνες αλλα το στήθος μου τα χει παίξει! Ή που θα το αδειάζει ή που θα το αφήνει γεμάτο με τα 2λεπτα που τρώει πολλές φορές! Και φυσικά η κυρία εχει άποψη και νευριάζει κιολας!!

• Χαχα 2

On 4/6/2020 at 1:03 ΜΜ, Sweet_child είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Για πείτε βρε κόρες, κανένα θέμα για βάπτιση αγοριού, που σκέφτεστε για τα παιδάκια/ανιψάκια/βαφτιστήρια σας, μπας και πάρω καμιά ιδέα...!

Expand  

On 4/6/2020 at 2:01 ΜΜ, Kathrin17 είπε:

Εμένα για αγοράκι μου αρέσει πολυ το αερόστατο!! Και το αστέρι.... Βέβαια αυτά είναι ουδέτερα γτ τα φτιάχνεις ότι χρώμα θες οπότε ταιριάζει κ για τα 2 φυλα.. Εγω σκεφτόμουν για τη μπέμπα τη μελισσουλα, είναι κ μελισσοκόμος ο πσππους της που θα παρει το όνομα του κ έλεγα να το συνδυάσω έτσι.. Αλλά κορίτσια πειτε ιδέες γενικά για βάφτιση κορίτσιου κ αγοριού.. 

Expand  

Λοιπον τα αγαπημενα μου απο αυτα π είδα ηταν ελεφαντακι, αλεπουδιτσα, πεταλουδιτσα, αστερι, χιονονιφάδα. Παρ'ολα αυτα θα συμφωνισω με την Παγωτουλα. Εκτος των αλλων τα βρισκω περιοριστικά επειδη θέλω ν φτιαχνω μονη μου οσα μπορω πχ μπομπονιερες κ προσκλησεις ως τωρα φτιαχνω μονη μου με την βοήθεια κοντινων συγγενων στις μπομπονιέρες. Οποτε διαλεγω χρώματα ουσιαστικα καθε φορα απλως κ το ζηταω σε στολισμο αντίστοιχο. Αλλα κ παλι αρκετα λιτά πράγματα στον στολισμο. Εμεις τωρα στη βαπτιση αντι να κανουμε στολισμο π θα πρεπει ν πληρωσουμε μονο για να μπει απεξω μιση ωρα κ μετα να παει στο καλο, θα βαλουμε γλαστρακια κ λουτρινα, οποτε στο τελος μαζι με μπομπονιερα θα παρουν λουτρινο τα παιδακια κ γλαστρακι οι κοντινοι συγγενής.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Expand  

Το ίδιο ακριβώς ειναι κ της δικιάς μ το αυτί γιατί συνεχεια την έβαζα να ξαπλώνει απο τη δεξιά μεριά για να ειμαστε πρόσωπο με πρόσωπο .να την ελέγχω .αλλα τωρα προσπαθώ να την βάζω και απο την αλλη πλευρά.

On 4/6/2020 at 10:13 ΜΜ, Polly1 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ ξαποσταινω λιγο! Με το που μπήκε στον 4ο αλλαξε τελείως το παιδί μου! Τρώει οποτε να Ναι και από ελάχιστο, γκρινιάζει και κοιμάται.Έχει πάνες αλλα το στήθος μου τα χει παίξει! Ή που θα το αδειάζει ή που θα το αφήνει γεμάτο με τα 2λεπτα που τρώει πολλές φορές! Και φυσικά η κυρία εχει άποψη και νευριάζει κιολας!!

Expand  

Αχ καλυτερα απο τον δικο μ π οι μισοι θηλασμοι κρατανε μια ωρα Πολλυ! :-) Αφου εχεις πανες, ολα οκ! Κι εμενα οταν αρχισε να κοιμαται 6ωρα κ 5ωρα, ετρεχε γαλα κ πρηζοταν αλλα μετα οκ. Τωρα βεβαια κοιμαται 5ωρο.

Τα κοχυλια  μεχρι ποση ωρα μπορουσες να τα φορας χωρις ενοχληση; Παραμορφωναν καθολου την περιοχη;

• Μου αρέσει 2

On 5/6/2020 at 9:40 ΠΜ, souzanna7 είπε:

Αχ καλυτερα απο τον δικο μ π οι μισοι θηλασμοι κρατανε μια ωρα Πολλυ! :-) Αφου εχεις πανες, ολα οκ! Κι εμενα οταν αρχισε να κοιμαται 6ωρα κ 5ωρα, ετρεχε γαλα κ πρηζοταν αλλα μετα οκ. Τωρα βεβαια κοιμαται 5ωρο.

Τα κοχυλια  μεχρι ποση ωρα μπορουσες να τα φορας χωρις ενοχληση; Παραμορφωναν καθολου την περιοχη;

Expand  

Τα έχω φορέσει αρκετές ώρες αλλα Ναι έκαναν ένα στρογγυλό σημάδι γυρω απο τη θηλη το οποίο έφυγε μέσα σε λίγα λεπτά αφού τα έβγαλα. Με βολεψαν αρκετά τοτε που είχα τραυματισμένες θηλές και τα φοράω και τωρα καμιά φορά αντί για τα επιθέματα 

On 5/6/2020 at 12:37 ΠΜ, Pennymav είπε:

Το ίδιο ακριβώς ειναι κ της δικιάς μ το αυτί γιατί συνεχεια την έβαζα να ξαπλώνει απο τη δεξιά μεριά για να ειμαστε πρόσωπο με πρόσωπο .να την ελέγχω .αλλα τωρα προσπαθώ να την βάζω και απο την αλλη πλευρά.

Expand  

Expand  

On 4/6/2020 at 9:29 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

Expand  

On 4/6/2020 at 10:00 ΜΜ, Kathrin17 είπε:

Νομιζω πολλα παιδακια στον υπνο πατανε κ τσακίζουν τα αυτακια.. Κ μένα το ένα το διπλωνει πιο πολυ.. Εγώ προσρχω όταν τη θηλαζω να μην τις τα τσακίζω κατά λάθος κ αρκετές φορές με το δάχτυλο μου το κρατω το αυτακι κολλημενο στο κεφάλι... Επειδή είναι κορίτσι κάνουν δουλειά κ οι κορδέλες... 

Τι εννοείς μασάζ? Τι έκανες δηλ @Rafaelatarzan? ? 

Expand  

Εμένα γεννήθηκε με τσαλακωμένο πτερύγιο το οποίο ισιωσε όταν πήρε βαρος αργοτερα!!! Οι κορδέλες κάνουν δουλειά ιδίως τώρα που είναι ακόμη μικρά και δεν μπορούν εύκολα να τις βγάλουν!! 

On 5/6/2020 at 10:16 ΠΜ, Polly1 είπε:

Τα έχω φορέσει αρκετές ώρες αλλα Ναι έκαναν ένα στρογγυλό σημάδι γυρω απο τη θηλη το οποίο έφυγε μέσα σε λίγα λεπτά αφού τα έβγαλα. Με βολεψαν αρκετά τοτε που είχα τραυματισμένες θηλές και τα φοράω και τωρα καμιά φορά αντί για τα επιθέματα 

Εμένα γεννήθηκε με τσαλακωμένο πτερύγιο το οποίο ισιωσε όταν πήρε βαρος αργοτερα!!! Οι κορδέλες κάνουν δουλειά ιδίως τώρα που είναι ακόμη μικρά και δεν μπορούν εύκολα να τις βγάλουν!! 

Expand  

τις δικιά μ κορδέλες γιοκ...είναι μεγάλες ακόμα? χαχαχαχα κατο τπυρμπανια της φοράω μόνο 

• Χαχα 1

On 5/6/2020 at 12:24 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

τις δικιά μ κορδέλες γιοκ...είναι μεγάλες ακόμα? χαχαχαχα κατο τπυρμπανια της φοράω μόνο 

Expand  

Υπαρχουν και με μικρότερο πλατος!! Έχω βρει μια και της την βάζω!! Έχει πλάκα που δεν έχει μαλλια κιολας!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια έκανα εχθές μια χωριακη η οποία μου βγήκε χαμιλη 24.75 μονάδες ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω αύριο να δούμε αν ανέβουν η μονάδες εχει τύχη σε κάμοια σάς έχω πολλή ανχος... Έχω και λίγο ροζ αχνό αίμα σταγόνες... Μου είπαν ότι ήταν από την εμφύτευση ξέρετε κάτι η έχει τύχη κάτι παρόμοιο σε κάποια σάς???

On 5/6/2020 at 1:49 ΜΜ, Polly1 είπε:

Υπαρχουν και με μικρότερο πλατος!! Έχω βρει μια και της την βάζω!! Έχει πλάκα που δεν έχει μαλλια κιολας!!

Expand  

Για πες σάιτ να της πάρω κ γω...Από καράφλα αλλά κρατάμε κ μεις 

On 5/6/2020 at 2:31 ΜΜ, Polly1 είπε:

Μπα, δεν είναι σάιτ! Ένα φορεματάκι το είχε matou france

Expand  

κατάλαβα...άντε να βρω για μινιον κεφάλι τώρα....σας είπε ο ντοκ για θάλασσα??? εμάς μας αφήνει μολις κλείσει τον 3 μηνα ...σε 15 μέρες που έχουμε κ τ εμβόλιο...να δω κουσούρι που θα μείνει τώρα...

On 5/6/2020 at 2:35 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

κατάλαβα...άντε να βρω για μινιον κεφάλι τώρα....σας είπε ο ντοκ για θάλασσα??? εμάς μας αφήνει μολις κλείσει τον 3 μηνα ...σε 15 μέρες που έχουμε κ τ εμβόλιο...να δω κουσούρι που θα μείνει τώρα...

Expand  

Α κι εσάς από τόσο νωρις;; Κι εμάς!! Και νόμιζα ότι η δικιά μου είναι ή προχω  ή σάικο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...