Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Sweet_child είπε:

@Rafaelatarzan μωρέ πολύ έχετε ταλαιπωρηθεί με τα γάλατα... το μικράκι μου! Το τελευταίο βρωμερό :D γάλα δεν τη βοήθησε καθόλου; Μεγαλώνοντας θα ωριμάσει το πεπτικό σύστημα, που θα πάει. Ταλαιπωρούνται τα μικράκια μας με τα στομαχάκια τους. 

Εμένα μάλλον ταλαιπωρείται και με τα ούλα του, δεν εξηγείται τέτοια λύσσα να βάζει το χέρι συνέχεια στο στόμα. Παρατήρησα επίσης ότι πλέον θέλει την παγωμένη πιπίλα του ψυγείου, ενώ παλιότερα δεν την γουστάριζε, χεχε. Και γκρινίτσες μέσα στη μέρα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μου φαίνονται και κάπως φουσκωμένα τα ούλα, δεν ξέρω, όμως δεν είναι λίγο νωρίς για δόντια? Έχετε παρατηρήσει κι εσείς τίποτα σχετικό? Ο βραδινός ύπνος είναι πια διακεκομμένος, ξύπνησε 2.30 χθες, μετά 6.30, μετά 9.30. 

@Rositaki να σου ζήσει κοπέλα μου! Το ζύγισες το μωράκι σου σήμερα? Το ζυγίζεις πάντα στην ίδια ζυγαριά? Μήπως δεν χορταίνει στα γεύματα? Πόση ώρα το ταΐζεις σε κάθε γεύμα? Δείχνει ικανοποιημένο? Μήπως το χωνεύει γρήγορα? Δεν ξέρω πραγματικά, εύχομαι να μην χρειαστεί να δώσετε συμπλήρωμα, είναι κρίμα αφού έχεις αρκετό γαλατάκι.

Λοιπόν κ εμενα την δικιά μ τ ούλα την πιάσαν να ξερεις 2,5 μηνών .πηραμε ενα τζελ της frezyderm και καπως την ηρεμούσε αυτο .τωραα κοντεύει 3,5 κ ξεκίνησα ν της δίνω κ λιγο μασητικα αν κ δν τρελαίνεται κιολας.της τ δίνω παγωμένα απο το ψυγείο 

πρίν από 24 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Είναι το κλάμα μες το φαΐ...βλέπει μπουκάλι κ κόβει πέρα που λένε....αλλα σε κάθε γεύμα ομως κ κάθε μέρα να το κάνει....θελει το παιδί μα είναι μονίμως όρθιο ...το τεντωμα είναι ένα ακονα  σημάδι κ φυσικά ο σπαραγμό όταν κατεβάζει το γάλα κ μετά επίσης που το ρευτεται. κ μιλάμε να το κάνει ώρες...

εμένα πάλι κοιμάται ανάσκελα κ έβγαζε τις γουλιές άνετα....κ μπρουμητα κοιμάται αλλα πάνω μ μόνο...δεν την ενοχλεί η παλκινδρομμηση την δικιά μ αλλά ο πόνος που τις προκαλεί το πάνω κάτω...

εμένα ο ντοκ μ.ειπε όχι μπρουμητα για ύπνο μόνο πάνω μ αν θέλω...μπρουμητα μ είπε μόνο να παίξει να σηκώνει κεφάλι...κ επίσης μ είπε πλαι ναι να την βάζω αλλά όχι με σφήνα να μπορεί μα γυρίσει άμα θέλει...

άλλη στο κλαμπ με την παλκινδρομμηση???? σαν πολλές δεν είμαστε??? 

Λοιπόν δν να αν θυμάσαι π σ έλεγα ότι κ εμενα τσιρίζει στο φαΐ κ έκανε το σώμα τόξο .κ έβγαζε κιολας .σιγουρανειχε οισαφαγιτιδα .μ είχε αλλάξει το πρώτο γαλανό γιατρός κ της εδινα rontamil απλό μαζι με rontamil ar π ειναι γ τις αναγωγές .μετα της τ άλλαξα της έδωσα αλλο αλλα δν τ επινε κ ξαναγύρισα στο προηγούμενο κ μετα απο λίγες μερες σταμάτησε .γκρινια στο φαΐ δν μ χει ξανακάνει .γουλιες μπορει να βγάλει .αλλλα θελει κ το χρονο του με το γάλα απ ότι καταλαβα για να δράσει .θελει σιγουρα 2 βδομαδες .οποτε να επιμείνεις τωρα σ αυτο .μην δεις ας πουμε ότι δν καλυτερεύει και στο ξανα αλλάξει παλι .μ ειπε ο γιατρός ότι κ μ τς συχνές αλλαγές στο γάλα κανουμε το πραγμα χειρότερο .θεωρω ότι θα τη βοηθήσει το συγκεκριμένο .αφου παίρνει και το φάρμακακι

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Troufaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια παλλινδρομηση συνεχιζουμε να εχουμε και εμεις αν και ευτυχως δεν εχει ξαναβγαλει γαλα απο τη μυτη. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα βραδια τα μωρακια σας κοιμουνται ηρεμα. Εμενα αρχισε μεν να κοιμαται ενα τετραωρο με πενταωρο σερι αλλα ανα διαστηματα αρχιζει μεσα στον υπνο της να χτυπιεται χερια ποδια, το κεφαλι περα δωθε και να κανει διαφορους θορυβους σαν μουγκρισμα. Η παιδιατρος μου ειπε να μην την ξυπναω και να κοιμαμαι. Αλλα φυσικα εγω δεν μπορω να την αφηνω ετσι νομιζω οτι υποφερει και την παιρνω αγκαλια και σταματαει. Μετα παλι τα ιδια με αποτελεσμα να μην κοιμαμαι παλι.

Επισης νιωθω και πολλες ζαλαδες τις τελευταιες μερες ενω παιρνω και σιδηρο και ασβεστιο και οι εξετασεις που ειχα κανει πριν ενα μηνα ηταν καλες. Αφου αρχιζω να σκεφτομαι να σταματησω τον θηλασμο που με εξαντλει τοσο αλλα κανω υπομονη. Λετε να ξανακανω εξετασεις;

Τελος απο σεξ πως τα πατε; Εγω οσο ορεξη ειχα στην εγκυμοσυνη τοσο δεν θελω καθολου τωρα. Νιωθω τοσο εξαντλημενη ολη μερα που ειναι το τελευταιο πραγμα στο μυαλο μου!

Καλημέρα από ύπνο εμείς για βράδυ πάμε πολύ καλά παρολο αυτά που πέρασε...κοιμάται 6 7 Η κ 8 ώρες πλέον...το βραδινό της είναι μεταξύ 10 με 11 κ μετά τούφες....

sex  Ε???  τι είπες δεν άκουσα??? Ποιος ήρθε??? τι άλλα νέα τώρα για πες???

6 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Αστο..η παλινδρομιση υπουλο πραγμα..εμενα κανει τοξο το κορμι της μετα απο καθε γευμα..προχτες εκανε παλι ρουκετα..ελουσε ολο το καροτσι..κι εκει στο κατω τμημα που χει λακουβα γεμισε γαλα...δεν ηξερα πως να το βγαλω..δυο μερες τωρα το πλενω κ εχει μεινει σταμπα...δεν βαριεσαι...το θεμα ειναι που πονανε κ ποναμε κ μεις μαζι...αλλα λεω και παρηγοριεμαι οτι σε λιγο καιρο θα περασει.. 

Απο σεξ...εγω το ειχα κοψει απο πριν την εμβρυομεταφορα και σε ολη την εγκυμοσυνη λογω του επιπωματικου πλακουντα κ γενικα με οσα περασα, δεν το σκεφτομουν καν, ηθελα μονο να γεννησω το παιδι κ να ναι καλα..μονο αυτο ειχα στο μυαλο μου..τωρα μετα τη γεννα το σκεφτομουν κ το ηθελα ξανα. οποτε οταν μας το επετρεψε κι ο γιατρος, ξεκινησαμε..οι πρωτες 2,3 φορες ηταν λιγο επιπονες για μενα μετα 1 χρονο σχεδον αποχης..αλλα σιγα σιγα το ξαναβρισκω το θεμα..προφανως και λογω εξαντλησης κ αυπνιας ενω εχω διαθεση δεν ακολουθει το σωμα (γιατι δεν κοιμαμαι πανω απο 3μιση 4 ωρες σπαστα την μερα κι απο τις 5 καθε μερα με χει στο ποδι η μικρη)..αλλα προσπαθουμε να ξεκλεβουμε λιγο χρονο..πιο δυσκολο ειναι να χαλαρωσει το μυαλο μην σκεφτεται συνεχεια το παιδι..νομιζω σε αυτο παιζει ρολο κ ο αντρας να σε βοηθαει...

παιδάκι μ τι τραβάει κ εσένα κ σε όλες μας....φίλησε την μ...όλα θα φύγουν εννοείτε αυτο...

3 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Επίσης επειδή είναι τόσο παχυρευστο έχω παρατηρήσει ότι δεν της ανεβοκατεβαίνει το γάλα όπως γίνεται με το δικό μου ...Σαν να τρώει ρυζαλευρο στο μπουκάλι είναι. 

ναι το σκασμένο πυτε εμένα πάει πάνω κάτω το γάλα πλέον...πολύ βρώμα το σκατο  της έχεις δίκιο....πεθαίνεις επιτόπου...το ένιωσα σηνερα το πρωί τις 5 ...ελεος 

4 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Ευχαριστω για τις χθεσινες απαντησεις, τις φιαβαδα το πρωι!! Τι δύσκολη μέρα Θεε μου!!! Τωρα έκατσα λίγο. Σήμερα ούτε έτρωγε ούτε κοιμόταν! Με τα 1000 ζόρια να γίνουν οι 8 θηλασμοι 3λεπτα και 5λεπτα εννοειται! Τη μέση μου δεν την αισθάνομαι!! Πολλη γκρίνια!! Δεν πονούσε ομως πουθενα! Με το που της αποσπούσα την προσοχή σταματούσε!! Και πολλά σάλια! Παρά πολλα!!  

γκρίνια Ε???? πάρε κ την δικιά μ να κάνουν παρέα...είπαμε έμεινε κουσούρι από το εμβόλιο εμάς....αππαπαπαπα δεν λαρωνει  πουθενά κ μένα....ειναι πονηρή...αλλα εκεί εγω την αφήνω να κλάψει κ από λίγο για να μάθει...κάτι γίνεται....αχχαχαχαχχα

• Χαχα 2

Κοριτσια κ γω σας ευχαριστω για τις απαντησεις. @asda κι εμενα την ημερα μονο πανω μ κοιμαται στο ρεψιμο κ οταν τον αφηνω στο πορτ μπεμπε στο 5λεπτο ξυπναει. Τουλαχιστον απο τοτε π το κουμπωσαμε στο καροτσι καθεται στο πορτ μπεμπε. Τις περισσοτερες φορες θελει να τ μιλαμε συνεχεια για να καθεται. Αλλα τις περισσοτερες μερες βρε να μη κοιμαται καθολου ο παγαποντης!

Τη νυχτα τωρα προχτες ξυπνουσε στο 3ωρο...σημερα το γυρισε στο 6ωρο.  Κ εχει 3 μερες πριν το βραδινο θηλασμο κ υπνο κλαιει για κανα 10λεπτο παρα πολυ χωρις να ξερω τι φταιει...ουτε να κρυωνει ουτε να ζεσταινεται, ειναι αλλαγμενος, μολις εχει κανει μπανιο κ τον βαζω κατευθειαν στηθος μην αργησω κ θυμωσει κ δεν τρωει...Αλλα εδω κ 3 μερες εχει αυτο το ανεξηγητο κλαμα, τι να ειναι; Μονο με μια κουδουνιστρα μπορω να τον ξεγελασω κ να αρχισει να τρωει κ εκει ηρεμει. Ευτυχως μονο το βραδυ τα κανει αυτα τα κολπα!

@Pagotoulaμια φιλη μ ειχε το ιδιο προβλημα με το μπιμπερο π δεν το ηθελε ο μικρος κ μονο της μαμ δεχτηκε τελικα.

Πιπιλα δεν εχω δωσει, θα βοηθησει λετε να κοιμαται εστω κανα μισαωρο τη μερα;

Οσο για σεξ ορεξη εχω, χρονο δεν εχω κ κουραση πολλη κ να σας πω η μια αποπειρα τις προαλλες ηταν επωδυνη  κ προτιμω να μεινω με την ορεξη για καποιο καιρο ακομα :-)

• Μου αρέσει 2

Just now, souzanna7 είπε:

Κοριτσια κ γω σας ευχαριστω για τις απαντησεις. @asda κι εμενα την ημερα μονο πανω μ κοιμαται στο ρεψιμο κ οταν τον αφηνω στο πορτ μπεμπε στο 5λεπτο ξυπναει. Τουλαχιστον απο τοτε π το κουμπωσαμε στο καροτσι καθεται στο πορτ μπεμπε. Τις περισσοτερες φορες θελει να τ μιλαμε συνεχεια για να καθεται. Αλλα τις περισσοτερες μερες βρε να μη κοιμαται καθολου ο παγαποντης!

Τη νυχτα τωρα προχτες ξυπνουσε στο 3ωρο...σημερα το γυρισε στο 6ωρο.  Κ εχει 3 μερες πριν το βραδινο θηλασμο κ υπνο κλαιει για κανα 10λεπτο παρα πολυ χωρις να ξερω τι φταιει...ουτε να κρυωνει ουτε να ζεσταινεται, ειναι αλλαγμενος, μολις εχει κανει μπανιο κ τον βαζω κατευθειαν στηθος μην αργησω κ θυμωσει κ δεν τρωει...Αλλα εδω κ 3 μερες εχει αυτο το ανεξηγητο κλαμα, τι να ειναι; Μονο με μια κουδουνιστρα μπορω να τον ξεγελασω κ να αρχισει να τρωει κ εκει ηρεμει. Ευτυχως μονο το βραδυ τα κανει αυτα τα κολπα!

@Pagotoulaμια φιλη μ ειχε το ιδιο προβλημα με το μπιμπερο π δεν το ηθελε ο μικρος κ μονο της μαμ δεχτηκε τελικα.

Πιπιλα δεν εχω δωσει, θα βοηθησει λετε να κοιμαται εστω κανα μισαωρο τη μερα;

Οσο για σεξ ορεξη εχω, χρονο δεν εχω κ κουραση πολλη κ να σας πω η μια αποπειρα τις προαλλες ηταν επωδυνη  κ προτιμω να μεινω με την ορεξη για καποιο καιρο ακομα :-)

μαμ;;;; οπως λεμε μαμ κακα και νανι;;; δεν το ξερω!! θα το ψαξω κι αυτο!

Διαφημίσεις

@asda εγώ τον βάζω μπρούμυτα μερικές φορές και κοιμάται, όμως το κάνω το πρωί και είμαι δίπλα του μη τυχόν και φράξει τη μύτη του. Σήμερα ξύπνησε στις 4:00 & μετά στις 7:30 & μόλις τον γύρισα μπρούμυτα ξεράθηκε άλλες δυο ώρες. Όμως, ξυπνάω συνέχεια για να τον τσεκάρω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτός βέβαια γυρνάει άνετα το κεφάλι του από τη μια μεριά στην άλλη, και το σηκώνει πολύ καλά. Το είπα και στην παιδίατρο, δεν ήταν αρνητική εφόσον σηκώνει καλά το κεφάλι. Γενικά θέλει προσοχή.

Σεξ... το μυαλό θέλει, το σώμα δεν ακολουθεί. Έχουμε κάνει μερικές φορές αλλά πονάω, ιδίως τις πρώτες φορές ήταν βασανιστήριο. 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 46 λεπτά , Pagotoula είπε:

μαμ;;;; οπως λεμε μαμ κακα και νανι;;; δεν το ξερω!! θα το ψαξω κι αυτο!

Κι εμένα η δικιά μου μόνο mam δέχεται...είναι πολύ καλά για τους κολικούς επίσης!

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Κι εμένα η δικιά μου μόνο mam δέχεται...είναι πολύ καλά για τους κολικούς επίσης!

τα ειδα αλλα ειναι θηλη σιλικονης κ αυτα οπως κ τα νυκ. κικο, μπραουν. κ νομιζω η δικια μου εχει θεμα με την υφη σιλικονης. δηλ κ ο γιατρος που την ειδε πως κανει αυτο μου ειπε. δεν κανει καν προσπαθεια να πιασει θηλη την ξενερωνει με το που ακουμπαει.

Just now, Pagotoula είπε:

τα ειδα αλλα ειναι θηλη σιλικονης κ αυτα οπως κ τα νυκ. κικο, μπραουν. κ νομιζω η δικια μου εχει θεμα με την υφη σιλικονης. δηλ κ ο γιατρος που την ειδε πως κανει αυτο μου ειπε. δεν κανει καν προσπαθεια να πιασει θηλη την ξενερωνει με το που ακουμπαει.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα...παντως είναι πιο μαλακή από τα αλλα, δοκίμασε το, δεν χάνεις τπτ.  

• Ευχαριστώ 1

Just now, Pagotoula είπε:

Παγωτουλα δοκίμασε να της δίνεις με σταγονόμετρο.Της δίνω την D ετσι και της αρέσει. Οκ, θα τρέχει και εξω Και θα κάνεις και 5 ώρες αλλα δε ρισκάρεις και με σύγχυση θηλων.

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα από ύπνο εμείς για βράδυ πάμε πολύ καλά παρολο αυτά που πέρασε...κοιμάται 6 7 Η κ 8 ώρες πλέον...το βραδινό της είναι μεταξύ 10 με 11 κ μετά τούφες....

sex  Ε???  τι είπες δεν άκουσα??? Ποιος ήρθε??? τι άλλα νέα τώρα για πες???

παιδάκι μ τι τραβάει κ εσένα κ σε όλες μας....φίλησε την μ...όλα θα φύγουν εννοείτε αυτο...

ναι το σκασμένο πυτε εμένα πάει πάνω κάτω το γάλα πλέον...πολύ βρώμα το σκατο  της έχεις δίκιο....πεθαίνεις επιτόπου...το ένιωσα σηνερα το πρωί τις 5 ...ελεος 

γκρίνια Ε???? πάρε κ την δικιά μ να κάνουν παρέα...είπαμε έμεινε κουσούρι από το εμβόλιο εμάς....αππαπαπαπα δεν λαρωνει  πουθενά κ μένα....ειναι πονηρή...αλλα εκεί εγω την αφήνω να κλάψει κ από λίγο για να μάθει...κάτι γίνεται....αχχαχαχαχχα

Ή το εμβόλιο Φταιει ή ότι είναι Ιχθύς με ωροσκόπο λεων η δικιά μου!!! Χαχαχαχα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

15 hours ago, Troufaki said:

Καλησπερα κοριτσια παλλινδρομηση συνεχιζουμε να εχουμε και εμεις αν και ευτυχως δεν εχει ξαναβγαλει γαλα απο τη μυτη. Ηθελα να σας ρωτησω αν τα βραδια τα μωρακια σας κοιμουνται ηρεμα. Εμενα αρχισε μεν να κοιμαται ενα τετραωρο με πενταωρο σερι αλλα ανα διαστηματα αρχιζει μεσα στον υπνο της να χτυπιεται χερια ποδια, το κεφαλι περα δωθε και να κανει διαφορους θορυβους σαν μουγκρισμα. Η παιδιατρος μου ειπε να μην την ξυπναω και να κοιμαμαι. Αλλα φυσικα εγω δεν μπορω να την αφηνω ετσι νομιζω οτι υποφερει και την παιρνω αγκαλια και σταματαει. Μετα παλι τα ιδια με αποτελεσμα να μην κοιμαμαι παλι.

Επισης νιωθω και πολλες ζαλαδες τις τελευταιες μερες ενω παιρνω και σιδηρο και ασβεστιο και οι εξετασεις που ειχα κανει πριν ενα μηνα ηταν καλες. Αφου αρχιζω να σκεφτομαι να σταματησω τον θηλασμο που με εξαντλει τοσο αλλα κανω υπομονη. Λετε να ξανακανω εξετασεις;

Τελος απο σεξ πως τα πατε; Εγω οσο ορεξη ειχα στην εγκυμοσυνη τοσο δεν θελω καθολου τωρα. Νιωθω τοσο εξαντλημενη ολη μερα που ειναι το τελευταιο πραγμα στο μυαλο μου!

Παντως να σου πω οτι εγω οσο την αφηνα να χτυπιεται στον υπνο της εκανα χειροτερο υπνο απο το να την βαλω να πιει κ μετα ν ξανακοιμηθουμε κ οι 2. Γτ ολο κουνιοταν χτυπιοταν ολο κατι εκανε κ ξυπνουσα κ αν κοιμομουν ειχα πλ κακο υπνο. Οποτε τωρα πινει κ ηρεμουμε κ οι 2. Δοκιμασα ν την μετακινησω μην την ακουω πολυ αλλα ειχε εννοια μετα..

Εξαντληση ακομα ειναι πολυ φυσικο, θα στρωσουμε ολες σιγα σιγα μωρε..υπομονη να εχουμε κ μεισ κ οι ανδρες μας θελει δυστυχως.

• Μου αρέσει 1

@Troufaki κι εμένα το ίδιο κάνει, κοιμάται ήσυχα ένα 4ωρο και μετά αρχίζει να κουνιέται, να σφίγγεται και να μουγκρίζει, οπότε ξυπνάω και τον βάζω στο στήθος και ως εκ του θαύματος ηρεμεί.

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Κορίτσια ερώτηση. Όσες αντλειτε και δίνετε δικό σας πόσο δίνετε; έλειψα 2 φορές τη μια άφησα 80 την άλλη 90 και τα ήπιε όλα και ήθελε κι άλλο.. είναι 2,5 μηνών. Για να μην πάρω παιδίατρο τέτοια ώρα.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Κορίτσια ερώτηση. Όσες αντλειτε και δίνετε δικό σας πόσο δίνετε; έλειψα 2 φορές τη μια άφησα 80 την άλλη 90 και τα ήπιε όλα και ήθελε κι άλλο.. είναι 2,5 μηνών. Για να μην πάρω παιδίατρο τέτοια ώρα.. 

Εμενα μου ειχε πει πλεον το γευμα μητρικου με μπιμπερο (που το κατεβαζει θεωρητικα πολυ πιο ευκολα) ειναι γυρω στα 150ml. Αναλογα και το παιδι βεβαια, αλλα μετα τον 2ο μου ειπε 120 με 180. Εμενα δεν εχει παρει ποτε το μπιμπερο, οποτε στην πραξη δεν ξερω ποσο θα επινε.

• Ευχαριστώ 1

Just now, asda είπε:

Εμένα ανάλογα την όρεξη...παντα μπιμπερό πίνει δικό μου και τώρα πριν 2 βδομάδες της έδωσα ξένο..Έχει τύχει να μου πιει 160μλ,  τώρα π.χ. μου ήπιε 80μλ αλλά στις 8 είχε πιει 170μλ, 120 ξένο και 50μλ δικό μου,  οπότε είναι καλά χορτασμενη....πάντα να σου περισσεύει γάλα στο μπιμπερό....το ποσό θα πιει δεν είναι στάνταρ,  αν κάνει συχνά γεύματα θα πίνει λιγότερο, αν σου ξυπνάει στο 5ωρο θα πίνει αβέρτα...Αυτό έχω καταλάβει...μερικές φορές η δικιά μου κοιμάται κάτι 5ωρα και μετά που ξυπνάει πίνει από 150μλ και πάνω, ενώ υπάρχουν μέρες που κάθε 3 ώρες θέλει γάλα,  πίνει από 90μλ μέχρι 120μλ...Είναι σαν και εμάς,  δεν έχουν πάντα την ίδια όρεξη για την ίδια ποσότητα γάλατος...Όσο θέλουν θα πιούνε χωρίς καμία πίεση...Και όποτε θέλουν....Ποτέ δεν την ξύπνησα για να φάει....παρόλο που μου λένε,  ξύπνα το , έχουν περάσει ώρες.....Ποτέ.........

• Ευχαριστώ 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...