Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Κούκλα είχες κάποιο νέο?

Και στα ταβερνάκια γιατρούς γνωρίζεις κι εκεί μάνα μου???

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Γονιμοποιήθηκε το 1 ωαριακι! Πάει καλά μου είπαν! 🥹 Ελπίζω να τα καταφέρει μέχρι το τέλος ! Αλλά όπως καταλαβαίνετε, με τόσες αποτυχίες απανωτά, ακόμα και αυτό το λίγο, μας φάνηκε πολύ !🤞🏻

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

χαχαχα αγάπη μου εσύ. άστα να πάνε όπως το είπες. έχει ξεραθεί.  όπου τον βάζω κοιμάται ακόμα και αγκαλιά που τον έχω τώρα. ελπίζω σήμερα μετά το εμβόλιο  να κοιμηθεί το βράδυ..να μην με ξενυχτισει

Επίσης τώρα έχει ήλιο αλλά μετά λέει βροχές... τι να του βάλω; κοντομάνικο και μακρύ πάνω;

μην το σκάσεις το παιδί μ....θεωρω ότι ένα ζιπουνακι λεπτό  μ μακρύ μανίκι ειβαι μια χαρά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Ναι ναι 2 μηνών.  αα δεν το ειχα σκεφτεί  αυτό για τα ρουχα.  το Ντεπόν στο έδωσε η παιδίατρος;

ευτυχώς εγώ με τον ύπνο είμαστε σε καλό δρόμο..  δεν ξερω βεβεια για πόσο. έχει μάθει και κοιμάται  μόνος του. τον αφήνω στην κούνια κάθεται παιζει χεράκια ποδαρακια και τον παίρνει  ο ύπνος. Πότε δεν τον εχω κοιμησει αγκαλιά. 

Ναι εννοειται κατόπιν εντολής της παιδιατρου έδωσα το depon. Είσαι πολύ τυχερή με τον ύπνο πάντως μα ξέρεις. Εμένα Ή θα την πάρει ο ύπνος ενώ την έχω για να Ρευτει Ή θα πρέπει να την βάλω στο μάρσιπο Ή να την κρατάω αγκαλιά. Από μόνη της σπάνια. Πρέπει να Ναι υπερβολικά κουρασμένη. Αλλά μόνο αν είναι στο ριλαξ. Για το κρεβάτι της ούτε λόγος.. 

Κορίτσια εγω έκλεισα τν βάφτιση για 12 Σεπτεμβρίου, Σάββατο απόγευμα. Επειδή θα την κάνουμε σε μοναστήρι μικρής χωρητικότητας μέσα μας επέτρεψε μόνο τη νονά κ τους παππούδες-γιαγιάδες εκτός απο εμάς μέσα,  κ έξω 50 άτομα. Με βάσει τα τωρινά δεδομένα περί μέτρων παντα.. στολισμό καθόλου κ έξω για γλυκα οτι πιο λιτό μπορώ επειδή είναι βυζαντινή εκκλησία κ τους έχουν κανει συστάσεις απο την αρχαιολογία. Δεν με πολύ νοιάζει να σας πω την αλήθεια έτσι κ αλλιώς ήθελα λιτά πράγματα. Ξέρετε τι ισχύει περί τραπεζιών;

• Μου αρέσει 1

Just now, Sweet_child είπε:

@asda του δίνω πιπίλα εννοείται, αλλά δεν ξετρελαίνεται κιόλας. Αναπολώ την εποχή που η κόρη μου ήταν μωρό και δεν έκανε χωρίς πιπίλα! Αυτός μας βγήκε σνομπ, αν δεν είναι απαλό δερματάκι, δεν το προτιμάει!

@Pagotoula θα επιστρέψεις στη δουλειά και θες μπιμπερό; (έχω χάσει επεισόδια μάλλον). Επίσης, ήθελα να σε ρωτήσω, με τις τρίχες του σκύλου τι κάνεις; Του δικού μου του πέφτει πάπλωμα κι έχω τρελαθεί. Όταν έχει καλό καιρό τον έχω στην αυλή, αλλά με τα μπουμπουνητά τρελαίνεται (μου διέλυσε τη σίτα σήμερα, άσε).

Έκλεισα και βάπτιση για τον Σεπτέμβρη.

Εγώ τον έκανα γουλιά τον σκύλο μ...αχχαχαχαχα αν κ δεν μαδαει..πάντως με την μπέμπα τα πανρ τρέλα....τις γλύφει τα πόδια συνέχεια εκεί παλούκι μην την χασει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας !!! Είμαι μανούλα Μαΐου Αλλά παρακολουθούσα κ δικιά σας ομάδα για να έχω μια εικόνα πιο μπροστά.

Σας παρακαλώ δώστε μου την γνώμη σας κ προσωπική εμπειρία. Γεννηθήκαμε 3 kg και έχουμε χάσει 360 γραμ λίγο παραπάνω από το φυσιολογικο σε μια βδομάδα από γέννηση. 

Οι θηλασμόι 8 μέρα τώρα ανά 2 ώρες ίσως κ λιγότερο ξυπνάει μόνη της κ πιο νωρίς καμία φορά νωρίτερα του 2-3ωρου.

Έχω αρχίσει κ αγχώνομαι τρώει Αλλά δν παίρνει Κ έχασε 30γρ Σάββατο Κυριακή ενώ έτρωγε πολύ.

Αν μέχρι Τρίτη δν έχει σταματήσει να χάνει η να έχει πάρει λίγο θα ξεκινήσουμε και συμπλήρωμα. Ήθελα να το αποφύγω καθώς όλα γίνονται κανονικά. Έχει κανονικές σωρευμένες και λερωμενες πάνες,  έχω αρκετό γάλα δν ξέρω τι συμβαινει.

7 hours ago, asda said:

Κορίτσια συνεχίζει καμία τα συμπληρώματα; εμένα μου χε πει ο γιατρός το  πρώτο μήνα 2 σίδηρους και ασβέστιο. Μετά από 1. Έτσι και έπαιρνα ώσπου τελείωσαν και είπα όταν πάω να μου γράψει και δεν έπαιρνα. Μου έγραψε και εξετασεις οταν πήγα την περασμένη βδομάδα αλλά τον τελευταίο καιρό έχω ζαλάδες νιώθω κουρασμένη και τις προάλλες λιποθύμησα. Τις τελευταίες μέρες δε, έχω μονίμως πονοκεφάλους. Και δεν μπορω να πω οτι δεν κοιμάμαι όπως καταλαβαίνετε.. παιζει ολα αυτα να ειναι απο την αναιμια; αρχιζω και ανησυχω μην ειναι τπτ αλλο..

Αληθεια λυποθιμησες??? Ήσουν με καποιον ή μονο με τα μικρα?? Κανε εξετασεις οπωσδηποτε ρε συ..κ γω ζαλαδες κ αρκετες αλλα ολα βγηκαν καλα κ τελικα έφταιγε η σταση τ σωματος π εσκυβα πολυ. Μολις το προσεξα ειναι αρκετα καλυτερα. Θα ψαξω κ μάρσιπο με καλυτερη στήριξη παντως.

Just now, Rositaki said:

Καλησπέρα!!! Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας !!! Είμαι μανούλα Μαΐου Αλλά παρακολουθούσα κ δικιά σας ομάδα για να έχω μια εικόνα πιο μπροστά.

Σας παρακαλώ δώστε μου την γνώμη σας κ προσωπική εμπειρία. Γεννηθήκαμε 3 kg και έχουμε χάσει 360 γραμ λίγο παραπάνω από το φυσιολογικο σε μια βδομάδα από γέννηση. 

Οι θηλασμόι 8 μέρα τώρα ανά 2 ώρες ίσως κ λιγότερο ξυπνάει μόνη της κ πιο νωρίς καμία φορά νωρίτερα του 2-3ωρου.

Έχω αρχίσει κ αγχώνομαι τρώει Αλλά δν παίρνει Κ έχασε 30γρ Σάββατο Κυριακή ενώ έτρωγε πολύ.

Αν μέχρι Τρίτη δν έχει σταματήσει να χάνει η να έχει πάρει λίγο θα ξεκινήσουμε και συμπλήρωμα. Ήθελα να το αποφύγω καθώς όλα γίνονται κανονικά. Έχει κανονικές σωρευμένες και λερωμενες πάνες,  έχω αρκετό γάλα δν ξέρω τι συμβαινει.

Να σου ζησει κοπελα μου!! Ποσων ημερών ειναι το μικρο σου?? Ως τις 2-3 εβδομαδες είναι πιθανο να αργησει ν φτασει στο βαρος γεννησης κ μετα εξαρτάται ποσο υπερ του θηλασμου ειναι ο γιατρος για το αν θ σου πει ν δωσεις ξενο νωριτερα. Εισαι σίγουρη πως πιανει καλα την θηλη το μικρουλι?? Το ακούς να καταπινει τακτικα? Επισης μηπως παιρνει πιπιλα??

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Αληθεια λυποθιμησες??? Ήσουν με καποιον ή μονο με τα μικρα?? Κανε εξετασεις οπωσδηποτε ρε συ..κ γω ζαλαδες κ αρκετες αλλα ολα βγηκαν καλα κ τελικα έφταιγε η σταση τ σωματος π εσκυβα πολυ. Μολις το προσεξα ειναι αρκετα καλυτερα. Θα ψαξω κ μάρσιπο με καλυτερη στήριξη παντως.

Να σου ζησει κοπελα μου!! Ποσων ημερών ειναι το μικρο σου?? Ως τις 2-3 εβδομαδες είναι πιθανο να αργησει ν φτασει στο βαρος γεννησης κ μετα εξαρτάται ποσο υπερ του θηλασμου ειναι ο γιατρος για το αν θ σου πει ν δωσεις ξενο νωριτερα. Εισαι σίγουρη πως πιανει καλα την θηλη το μικρουλι?? Το ακούς να καταπινει τακτικα? Επισης μηπως παιρνει πιπιλα??

Οχι ευτυχώς δεν ήμουν μόνη άλλιως δεν ξέρω τι θα έκανα.. πιο πολύ αυτό με τρομάζει μην ξαναγίνει. Και ζαλίζομαι κυρίως όταν ειμαι όρθια όχι όταν περπατάω. Αλλά το περίεργο είναι ότι δεν νιωθω  κουρασμένη. Τι να πω θα δείξουν οι εξετάσεις..

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Οχι ευτυχώς δεν ήμουν μόνη άλλιως δεν ξέρω τι θα έκανα.. πιο πολύ αυτό με τρομάζει μην ξαναγίνει. Και ζαλίζομαι κυρίως όταν ειμαι όρθια όχι όταν περπατάω. Αλλά το περίεργο είναι ότι δεν νιωθω  κουρασμένη. Τι να πω θα δείξουν οι εξετάσεις..

καλα αποτελεσματα! κ ελπιζω να μην ξενασυμβει ποτε!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Rositaki είπε:

Να σου ζησει!!Το βάρος που έχασε δεν είναι ανησυχητικό. Στείλε μας περισσότερες πληροφορίες αν θες. Ποσο ειναι, αν παρει εστω και λιγο βαρος γιατι να ξεκινησετε συμπληρώμα; τι σου έχει πει ο γιατρος; όταν λες τρώει πολύ τι εννοεις; πολλη ώρα Ή μεγάλη ποσοτητα; Ή πολυ συχνα; Αν έχεις γάλα θα σου έλεγα να το παλέψεις εάν και εφόσον το θες.. όμως προσωπική εμπειρία δεν έχω με τέτοιο θέμα οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω.. 

Just now, KNecky είπε:

πρίν από 25 λεπτά , Rositaki είπε:

Τσισακια κανει;; Ποσες βαριες κατουρημενες πανες τη μερα;

Επισης στο μαιευτηριο του δωσαν συμπληρωμα; 

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια ως προς το πως καταλαβαινεις οτι τρωει; Υποθετω τωρα που ναι τοσο πρωτες μερες, πρηζονται οι μαστοι. Μετα το θηλασμο τους νιωθεις μαλακους; κατα τη διαρκεια ακους να καταπινει; Βλεπεις γαλατακι στο στομα του η να τρεχει λιγο η να βγαζει γουλιτσα αμεσως μετα; Δινεις πιπιλα;

Εμας ο γιατρος μας μας εδωσε οδηγια στις 10 με 14 μερες να εχει ανακτησει το βαρος γεννησης. Εσενα τι σου ειπε ο γιατρος; Επισης που το ζυγισες και τις δυο φορες; Στην ιδια ζυγαρια; Γιατι αν η πρωτη ηταν στο μαιευτηριο κι η δευτερη στη δικια σου, μπορει να εχουν αποκλιση.

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Λογικά θα σου έχει πέσει πολυ ο αιματοκρίτης.Τα συμπληρώματα εσυ τα εκοψες; Εγώ και που τα παίρνω βλέπω ότι είμαι κάτασπρη σαν το πανι! Για εξετάσεις κι εγώ οπωσδήποτε 

Just now, Polly1 είπε:

Λογικά θα σου έχει πέσει πολυ ο αιματοκρίτης.Τα συμπληρώματα εσυ τα εκοψες; Εγώ και που τα παίρνω βλέπω ότι είμαι κάτασπρη σαν το πανι! Για εξετάσεις κι εγώ οπωσδήποτε 

Μου τελείωσαν και περίμενα να μου τα γράψει ο γιατρός. Σίδηρο Δηλαδή γιατί ασβέστιο το έχω ψιλοκοψει-βαρέθηκα. Συν του ότι ξεκίνησα και πάλι τα γαλακτοκομικά. Απλά θέλω να δω αν μου έχει ανέβει καθόλου φεριτινη και αιματοκρίτης μήπως χρειαστεί να αλλάξω. Μην τα παίρνω τζάμπα. Και στην εγκυμοσύνη πήγαινα από το κακό στο χειρότερο αλλά έλεγα φταίει η εγκυμοσύνη μέχρι που έκανα μετάγγιση στη γέννα. Έχω και δυσκοιλιότητα και γενικά μια ομορφιά.. γι'αυτό θέλω να τις κάνω Και αν υπάρχει θέμα να πάω σε παθολόγο να μπω σε μια σειρά γιατί Πρπει να παω και σε Γαστρεντερολόγο μάλλον μετά.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...