Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Polly1 είπε:

Με το χέρι την κάνω! 

εντάξει κάνω και κάτι σωστά χαχα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

με σφουγγάρι εγω την κάνω κ τις αρέσει.....εχω παρει  ένα τις chicco...

και μετα που το " στεγνώνεις" . γιατί δεν θέλω να μαζέψει υγρασία αν χρησιμοποιησω

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Murtw.st είπε:

@asda εγώ μόλις τσέκαρα (πειραιως) κ έχουν μπει 1.000 επίδομα γέννησης κ 84 επίδομα παιδιού! 

Τέλεια! Καλοφαγωτα!!

Γυρίσαμε πριν λίγο από παιδίατρο. Έφτασε τα 6 κιλά η μικρή και έκανε το πρώτο της εμβόλιο. Έκλαψε ελάχιστα και ηρέμησε αμέσως. Το θέμα μας είναι στο αυτοκίνητο. Με το που μπει στο καρεκλάκι δυσανασχετεί. Όσο κινείται το αυτοκίνητο δεν βγάζει άχνα αλλά αν σταματήσει κλαίει σπαρακτικά. Δράμα όμως..

• Μου αρέσει 2

Just now, asda είπε:

Τέλεια! Καλοφαγωτα!!

Γυρίσαμε πριν λίγο από παιδίατρο. Έφτασε τα 6 κιλά η μικρή και έκανε το πρώτο της εμβόλιο. Έκλαψε ελάχιστα και ηρέμησε αμέσως. Το θέμα μας είναι στο αυτοκίνητο. Με το που μπει στο καρεκλάκι δυσανασχετεί. Όσο κινείται το αυτοκίνητο δεν βγάζει άχνα αλλά αν σταματήσει κλαίει σπαρακτικά. Δράμα όμως..

Το ίδιο ακριβώς και η δική μου, κλάμα μόλις την βάλω!!!έχω την εντύπωση ότι δεν κάθεται καλά στο καρεκλακι, είναι πολύ καμπουριαστη και την ενοχλεί αυτό, αλλά από ότι βλέπω όλα τα καρεκλακια αυτής της ηλικίας έτσι είναι! 

Just now, asda said:

Τέλεια! Καλοφαγωτα!!

Ακριβως ετσι κ μας..στα φαναρια σκούζει η καημένη..μολις ξεκιναμε σαν να γυρνας διακόπτη ομως..θα δοκιμασω να κρεμασω παιχνιδακια να κοιταει.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

Το ίδιο ακριβώς και η δική μου, κλάμα μόλις την βάλω!!!έχω την εντύπωση ότι δεν κάθεται καλά στο καρεκλακι, είναι πολύ καμπουριαστη και την ενοχλεί αυτό, αλλά από ότι βλέπω όλα τα καρεκλακια αυτής της ηλικίας έτσι είναι! 

Το ίδιο σκεφτομ8υνα κι εγώ..  Μεγαλώνοντας θα βολεύονται καλύτερα μάλλον.. 

Just now, KNecky είπε:

Ακριβως ετσι κ μας..στα φαναρια σκούζει η καημένη..μολις ξεκιναμε σαν να γυρνας διακόπτη ομως..θα δοκιμασω να κρεμασω παιχνιδακια να κοιταει.

Ναι όντως. Πλέον βλέπουνε. Όχι τπτ άλλο με 2 καρεκλάκια πίσω δεν μπορείς να κάτσεις δίπλα στο μ το για παρηγοριά ή να δεις έστω αν κάτι το ενοχλεί..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , mpempaki1 είπε:

εντάξει κάνω και κάτι σωστά χαχα

και μετα που το " στεγνώνεις" . γιατί δεν θέλω να μαζέψει υγρασία αν χρησιμοποιησω

το αφημω κ στεγνώνει μόνο τ κ το βάζω σε σακουλάκι μετά κ μια χαρά...

Just now, teta2 είπε:

Η δική μ.παλι η καλητερη της ...τέζα πέφτει...αχαχαχ

2 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

κορίτσι πότε έκανες  την αίτηση  και πότε μπήκαν τα 1000;

2/4!

Just now, Rafaelatarzan είπε:

το αφημω κ στεγνώνει μόνο τ κ το βάζω σε σακουλάκι μετά κ μια χαρά...

Η δική μ.παλι η καλητερη της ...τέζα πέφτει...αχαχαχ

Κ μένα στο αμάξι αν όχι τέζα τουλάχιστον ηρεμεί κ απλα κάθεται χωρίς γκρίνια χωρίς τίποτα! Τα λεφτά μας στις βενζίνες θα τα φαμε το βλέπω! Όποτε βλέπουμε τα δύσκολα τσουπ βολτούλα κ μετά σπίτι.. 

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Murtw.st είπε:

2/4!

Κ μένα στο αμάξι αν όχι τέζα τουλάχιστον ηρεμεί κ απλα κάθεται χωρίς γκρίνια χωρίς τίποτα! Τα λεφτά μας στις βενζίνες θα τα φαμε το βλέπω! Όποτε βλέπουμε τα δύσκολα τσουπ βολτούλα κ μετά σπίτι.. 

Έτσι κάνουμε κ μεις...αμάξι βόλτα θάλασσα κ κόκκαλο.απ το να χορεύω ζουζουνια όλη μέρα κάνοντας γυμναστική ( που δεν μ άρέσέί κιολας) χαχαχαχα Βενζίνη κ πάλι  βενζίνη...καλημερααααααα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

εμένα 2/5μπυ είπαν ότι εγκρίθηκε  η αίτηση  για τα 2000.. Ενώ την έκανα 2/4...ποτε θα τα πάρω δλδ;

Καλημέρα! Δες σημερα που είναι η τελευταία εργάσιμη μήπως μπήκαν τα πρώτα 1000 αν και υπάρχει ενδεχόμενο να τα παρεις τελευταια εργάσιμη του Ιουνίου αφού σου εγκρίθηκε Μάιο

• Μου αρέσει 1

Just now, mpempaki1 είπε:

εμένα 2/5μπυ είπαν ότι εγκρίθηκε  η αίτηση  για τα 2000.. Ενώ την έκανα 2/4...ποτε θα τα πάρω δλδ;

Την τελευταία εργάσιμη του επόμενου μήνα της έγκρισης, λογικά τέλος Ιουνίου... 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια Καλημέρα!! Τι κανετε; Ήρθε παιδίατρος σημερα και κάναμε εμβόλιο για πνευμονιοκοκκο. Μας βρήκε μια χαρα και μου είπε να τη βάζω να κάθεται 3 5λεπτακαι να στέκεται ορθια 3 3λεπτα.Επίσης αυτο τον μήνα δεν πήρε ύψος αλλα είχε πάρει πάρα πολυ τον προηγούμενο μήνα.Εγω ομως ανησυχω! Ειναι 59 εκ και γεννήθηκε 48.5! Εσάς που κοντεύετε 3ο μηνα πόσα εκατοστά ειναι; 

• Μου αρέσει 1

κορίτσια για 2 εβδομάδες περίπου είχε σταματήσει τις αναγωγές.  άντε να έβγαζε λίγο σε ένα γεύμα απ τα 10πάραδειγμά.  τώρα άρχισε λίγο πάλι μ. υπάρχει περίπτωσή να είναι επειδή έφαγα κάτι που τον χαλασε;

Just now, Polly1 said:

Κορίτσια Καλημέρα!! Τι κανετε; Ήρθε παιδίατρος σημερα και κάναμε εμβόλιο για πνευμονιοκοκκο. Μας βρήκε μια χαρα και μου είπε να τη βάζω να κάθεται 3 5λεπτακαι να στέκεται ορθια 3 3λεπτα.Επίσης αυτο τον μήνα δεν πήρε ύψος αλλα είχε πάρει πάρα πολυ τον προηγούμενο μήνα.Εγω ομως ανησυχω! Ειναι 59 εκ και γεννήθηκε 48.5! Εσάς που κοντεύετε 3ο μηνα πόσα εκατοστά ειναι; 

Καλημέρα!! Καλε μην σκας!! Λιγο ακομα κ θα γινει μπασκετμπολιστρια! :P Ειναι σαν το βάρος που ποικιλει πόσο παίρνουν οποτε μην σκας.. εμείς 2 ποντακια πηραμε ως 2 μηνων ολα κ ολα.τωρα νομιζω εχει παρει λιγο αλλα 10ποντους οπως εσεις δεν παίζει.. όλα νορμάλ!! Επισης αν δεις καμπυλη μπορει να πεταχτει στην πιο πανω κ μετα να ξανακατεβει στην αρχικη του της γεννησης δλδ. Συνήθως επιστρέφουν εκει..

Just now, mpempaki1 said:

κορίτσια για 2 εβδομάδες περίπου είχε σταματήσει τις αναγωγές.  άντε να έβγαζε λίγο σε ένα γεύμα απ τα 10πάραδειγμά.  τώρα άρχισε λίγο πάλι μ. υπάρχει περίπτωσή να είναι επειδή έφαγα κάτι που τον χαλασε;

Μπορει να φταιει κτ π εφαγες ή να παρατρωει.  Κ μενα που κ που την πιανουν αναγωγες οχι καθε βδομαδα κ.συνηθως στα άλματα π πινει συνεχεια γαλα κ μαλλον παραγεμιζει η κοιλιτσα. Με τα κακακια πώς παει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...