Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Lalom είπε:

Εχω τρομαξει τοσο πολυ που νομιζω θα πάω σπιτι αυριο και θα παθει κάτι το παιδί επειδη δε θα χει να φάει στο στηθος μου. Η μαια μου ειπε το βρηκε πιπιλα το στηθος μου κ προφανως πειναγε το παιδί και αισθανθηκα ακομη πιο άσχημα. Θελω ν θηλασω εννοειται αλλα κατι εκανα κ γω λαθος αποκοιμιοταν στο στηθος μου κ μετα τον έπαιρνα στη σταση γ να τον ρεψω τον αφηνα εκει για κανα 15 λεπτό κοιμισμένο κ με το που πηγαινα να το αφησω στο κουνακι του μπαμ κλαματα κ χερι στ στομα που σημαινει οτι ειναι σημαδια πεινας. Ειχα απελπιστεί. Κ ετσι μετα ειπα ν τον παρουν πανω να φαει γτ αισθανθηκα αχρηστη ότι δε τάισα το παιδί :(

Καλημέρα! Καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου! Οι πρωτες μερες ετσι ειναι. Το γαλα δεν κατεβαίνει αμεσως. Το μωρο κανει θηλαστικες κινησεις και ετσι δινει το σημα να κατεβει το γαλα. Μην αγχωνεσαι. Βαζε το μωρο στο στηθος οποτε θελει και η φυση θα κανει τη δουλεια της. Οι μαιες σου δειξανε πως να θηλασεις? Εμενα με βοηθησαν παρα πολυ παρολο που χρειάστηκα και εγω ξενο στην κλινική.  Οπως κ εσυ μετα απο ποση ωρα που νομιζα οτι ετρωγε εκλαιγε κ εφαγε 40ml ξενο.  Στην αρχη το στομαχακι τους ειναι πολυ μικρο και λιγες σταγονες φτανουν. Αν θες να εισαι σιγουρη παρε να εχεις συμπληρωμα στο σπιτι οταν βγειτε να κανεις αν χρειαστει. Και παλι συμβουλεψου τον παιδιατρο πρωτα! Αν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα παλεψε το λιγακι και θα τα καταφερεις θα το δεις! 

Κοριτσια να σας ρωτησω και εγω κατι.. χθες ο μικρος εφαγε στις 10, κοιμηθηκε γυρω στις 11:30. Και τωρα ξυπνησα εγω στις 5 παρα και τον ξυπνησα να φαει. Μονος του δεν ξερω ποτε θα ξυπνουσε! Δεν ζητησε μονος του τοσες ωρες! Ειναι 7 ωρες.. μου φαινονται παρα πολλες ωρες να ειναι νηστικος! Βεβαια μεσα στη μερα εφαγε αρκετες φορες αλλα και παλι δεν ειναι περιεργο? Εσας τα μικρα σας ποσες ωρες μενουν νηστικα το βραδυ? Δε λεω κοιμηθηκα και ξεκουραστηκα αλλα αγχωνομαι γιατι να μην ξυπνησει! (Ειναι 2,5 μηνων) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpoukitsa είπε:

Καλημέρα! Καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου! Οι πρωτες μερες ετσι ειναι. Το γαλα δεν κατεβαίνει αμεσως. Το μωρο κανει θηλαστικες κινησεις και ετσι δινει το σημα να κατεβει το γαλα. Μην αγχωνεσαι. Βαζε το μωρο στο στηθος οποτε θελει και η φυση θα κανει τη δουλεια της. Οι μαιες σου δειξανε πως να θηλασεις? Εμενα με βοηθησαν παρα πολυ παρολο που χρειάστηκα και εγω ξενο στην κλινική.  Οπως κ εσυ μετα απο ποση ωρα που νομιζα οτι ετρωγε εκλαιγε κ εφαγε 40ml ξενο.  Στην αρχη το στομαχακι τους ειναι πολυ μικρο και λιγες σταγονες φτανουν. Αν θες να εισαι σιγουρη παρε να εχεις συμπληρωμα στο σπιτι οταν βγειτε να κανεις αν χρειαστει. Και παλι συμβουλεψου τον παιδιατρο πρωτα! Αν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα παλεψε το λιγακι και θα τα καταφερεις θα το δεις! 

Κοριτσια να σας ρωτησω και εγω κατι.. χθες ο μικρος εφαγε στις 10, κοιμηθηκε γυρω στις 11:30. Και τωρα ξυπνησα εγω στις 5 παρα και τον ξυπνησα να φαει. Μονος του δεν ξερω ποτε θα ξυπνουσε! Δεν ζητησε μονος του τοσες ωρες! Ειναι 7 ωρες.. μου φαινονται παρα πολλες ωρες να ειναι νηστικος! Βεβαια μεσα στη μερα εφαγε αρκετες φορες αλλα και παλι δεν ειναι περιεργο? Εσας τα μικρα σας ποσες ωρες μενουν νηστικα το βραδυ? Δε λεω κοιμηθηκα και ξεκουραστηκα αλλα αγχωνομαι γιατι να μην ξυπνησει! (Ειναι 2,5 μηνων) 

Καλημέρα αγαπη ...καλε άσε το παιδι να κοιμηθει...είσαι τυχερή...δεν πειράζει που κοιμήθηκε τόσες ώρες....εμένα ξυπνάει ανά 3 η 4 ώρες ανάλογα την βίδα της ...θα μ δώσεις κ συ το παιδί σ???? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα κοριτσια μ...να σας πω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...η μικρή μ κάθε μέρα εδώ κ μια βδομάδα από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ πεινάει δεν πεινάει κτλ έχει απίστευτη ανησυχία κ γκρίνια...να σας πως τι πάθαμε εχτές...ταΐζω 7 η ώρα...πίνει 140 μλ.ολα καλά τα πίνει κ αρχίζει τα κόλπα...Κατά τις 10.30 ετοιμάζω άλλο γάλα να φαΐ να παμε για υπνο ...( ξύπνια ολες αυτές τις ώρες με γκρίνια κ να ανοίγει το στόμα) κάνω που λέτε το γάλα πίνει τα πρώτα 90 την σταματάω να ρευτει ρευεται την αφήνω 10λ κ στο ενδιάμεσο αυτή ξεκινάει να κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε να ανοίγει στόμα κ να κάνει χα χα χα χα η ανάσα της...εν τομεταξυ την πιάνει λοξιγκας..βάζω μπουκάλι δεν το έπιανε συνέχιζε το στόμα ανοιχτό...με τα πολλά το πιάνει κ πίνει κ τα υπόλοιπα....στα 140 την σταματάω πάλι γιατί δενε είχε άλλο γάλα το μπουκάλι κ μόλις βγάζω το μπιμπερό νταν κ κάνει εμετό με πέταγμα....τι ήταν αυτό πάλι...είχε σημασία πεινάς απ ότι έβλεπα...μετα βέβαια πουθενά ύπνος κ πάλι...χα χα χα το στόμα ανοιχτό κ τσιριδα στο ενδιάμεσο....όχι πολύ όμως...την αφήνω να περάσουν 2 ώρες από τον εμετό γιατί δεν κάνει να δώσεις γάλα αμέσως....Κατά τις 1 πίνει αλλα 80 κ ξεραθηκε...εκεί έφτιαξε κ η ανάσα της..

τι έπαθε δεν ξέρω....οι κολοικοι έχουν στάνταρ ώρα που χτυπάνε??? ρωτάω βλακειες??? πφφφφφφ εκεί που πηγαίναμε λαλα που κάνει νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια μ...να σας πω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...η μικρή μ κάθε μέρα εδώ κ μια βδομάδα από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ πεινάει δεν πεινάει κτλ έχει απίστευτη ανησυχία κ γκρίνια...να σας πως τι πάθαμε εχτές...ταΐζω 7 η ώρα...πίνει 140 μλ.ολα καλά τα πίνει κ αρχίζει τα κόλπα...Κατά τις 10.30 ετοιμάζω άλλο γάλα να φαΐ να παμε για υπνο ...( ξύπνια ολες αυτές τις ώρες με γκρίνια κ να ανοίγει το στόμα) κάνω που λέτε το γάλα πίνει τα πρώτα 90 την σταματάω να ρευτει ρευεται την αφήνω 10λ κ στο ενδιάμεσο αυτή ξεκινάει να κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε να ανοίγει στόμα κ να κάνει χα χα χα χα η ανάσα της...εν τομεταξυ την πιάνει λοξιγκας..βάζω μπουκάλι δεν το έπιανε συνέχιζε το στόμα ανοιχτό...με τα πολλά το πιάνει κ πίνει κ τα υπόλοιπα....στα 140 την σταματάω πάλι γιατί δενε είχε άλλο γάλα το μπουκάλι κ μόλις βγάζω το μπιμπερό νταν κ κάνει εμετό με πέταγμα....τι ήταν αυτό πάλι...είχε σημασία πεινάς απ ότι έβλεπα...μετα βέβαια πουθενά ύπνος κ πάλι...χα χα χα το στόμα ανοιχτό κ τσιριδα στο ενδιάμεσο....όχι πολύ όμως...την αφήνω να περάσουν 2 ώρες από τον εμετό γιατί δεν κάνει να δώσεις γάλα αμέσως....Κατά τις 1 πίνει αλλα 80 κ ξεραθηκε...εκεί έφτιαξε κ η ανάσα της..

τι έπαθε δεν ξέρω....οι κολοικοι έχουν στάνταρ ώρα που χτυπάνε??? ρωτάω βλακειες??? πφφφφφφ εκεί που πηγαίναμε λαλα που κάνει νούμερα 

Πρωτον το παιδι μου θα μου το γυρνουσες πισω σε μια βραδια φιλεναδα :-P ειναι πολυ γκρινιαρης και μαμακιας χαχαχα αλλα τον υπεραγαπαωωωωωω!!!!!! Μωρε με βολεψε που κοιμηθηκε αλλα αγχωνομαι!! Ισως ειμαι υπερβολικη!! Τωρα για το θεμα των κολικων βεβαια και εχει περιοδικοτητα! Ειναι συγκεκριμενες ωρες τη μερα και εχουν γκρινια και πολλες φορες κλαμα σπαρακτικο!! Θα σου πω τι μου ειπε η δικη μου παιδιατρος,  οτι τα πιανει στανταρ ωρα(καλα οχι με το ρολοι, 1 ωρα πριν η 1 ωρα μετα την συνηθισμενη) και στο ενδιαμεσο σταματανε να φανε κ ξεκινανε παλι. Ετσι ξεχωριζουν αν ειναι κατι παθολογικο η απλα κολικοι! Τωρα για τον εμετο ισως εφαγε παραπανω η ζοριστικε εκεινη τη στιγμη απο κατι! Αυτο με την ανασα μου φαινεται οτι θελει να φαει..η ψαχνει μπιμπερο. Τι να πω περνανε φασεις και αυτα! Στα υπολοιπα γευματα πως ηταν?

• Μου αρέσει 1

Πρωτον το παιδι μου θα μου το γυρνουσες πισω σε μια βραδια φιλεναδα :-P ειναι πολυ γκρινιαρης και μαμακιας χαχαχα αλλα τον υπεραγαπαωωωωωω!!!!!! Μωρε με βολεψε που κοιμηθηκε αλλα αγχωνομαι!! Ισως ειμαι υπερβολικη!! Τωρα για το θεμα των κολικων βεβαια και εχει περιοδικοτητα! Ειναι συγκεκριμενες ωρες τη μερα και εχουν γκρινια και πολλες φορες κλαμα σπαρακτικο!! Θα σου πω τι μου ειπε η δικη μου παιδιατρος,  οτι τα πιανει στανταρ ωρα(καλα οχι με το ρολοι, 1 ωρα πριν η 1 ωρα μετα την συνηθισμενη) και στο ενδιαμεσο σταματανε να φανε κ ξεκινανε παλι. Ετσι ξεχωριζουν αν ειναι κατι παθολογικο η απλα κολικοι! Τωρα για τον εμετο ισως εφαγε παραπανω η ζοριστικε εκεινη τη στιγμη απο κατι! Αυτο με την ανασα μου φαινεται οτι θελει να φαει..η ψαχνει μπιμπερο. Τι να πω περνανε φασεις και αυτα! Στα υπολοιπα γευματα πως ηταν?

γι'αυτό είπα μήπως ήταν κολοικοι...γιατί η ώρα είναι περίπου στάνταρ όπως το πες...εδώ κ μια βδομάδα...κ μάλιστα τις έδωσα κ ινφακολικ κ ηρέμησε μετά...δεν ξέρω αν έπιασε η αν πέρασε....στα υπόλοιπα γεύματα εινια καλά...ψαχνει το μπιμπερό το ξέρω το βάζω στο στόμα της αλλα τίποτα δεν το πιάνει δεν το θέλει..α κ επίσης παρατήρησα έχει πολύ συχνά λοξιγκα κ πάλι σήμερα κατάλαβα το γάλα της πάνω κάτω..κ εγώ κ η μαμά μ κ ο μπαμπάς μ....

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan

Διαφημίσεις

γι'αυτό είπα μήπως ήταν κολοικοι...γιατί η ώρα είναι περίπου στάνταρ όπως το πες...εδώ κ μια βδομάδα...κ μάλιστα τις έδωσα κ ινφακολικ κ ηρέμησε μετά...δεν ξέρω αν έπιασε η αν πέρασε....στα υπόλοιπα γεύματα εινια καλά...ψαχνει το μπιμπερό το ξέρω το βάζω στο στόμα της αλλα τίποτα δεν το πιάνει δεν το θέλει..α κ επίσης παρατήρησα έχει πολύ συχνά λοξιγκα κ πάλι σήμερα κατάλαβα το γάλα της πάνω κάτω..κ εγώ κ η μαμά μ κ ο μπαμπάς μ....

Εχει ΓΟΠ? Αν το εκανε σε ενα γευμα φανταζομαι δεν ειναι κατι.  Αν το κανει συχνα και εχει γοπ τοτε λογικα λογω αυτου και η ανησυχία! Αχ ποσο δυσκολο ειναι αυτο να μη μπορουν να μιλησουν να μας πουν τι θελουν!! 

Εχει ΓΟΠ? Αν το εκανε σε ενα γευμα φανταζομαι δεν ειναι κατι.  Αν το κανει συχνα και εχει γοπ τοτε λογικα λογω αυτου και η ανησυχία! Αχ ποσο δυσκολο ειναι αυτο να μη μπορουν να μιλησουν να μας πουν τι θελουν!! 

είχε ναι έδειξε να περνάει αλλα ξανά τα ίδια κ με το καινούργιο γάλα..εκεί που φτιάχνει ξανά μανά από την αρχή 

4 hours ago, Lalom said:

Εχω τρομαξει τοσο πολυ που νομιζω θα πάω σπιτι αυριο και θα παθει κάτι το παιδί επειδη δε θα χει να φάει στο στηθος μου. Η μαια μου ειπε το βρηκε πιπιλα το στηθος μου κ προφανως πειναγε το παιδί και αισθανθηκα ακομη πιο άσχημα. Θελω ν θηλασω εννοειται αλλα κατι εκανα κ γω λαθος αποκοιμιοταν στο στηθος μου κ μετα τον έπαιρνα στη σταση γ να τον ρεψω τον αφηνα εκει για κανα 15 λεπτό κοιμισμένο κ με το που πηγαινα να το αφησω στο κουνακι του μπαμ κλαματα κ χερι στ στομα που σημαινει οτι ειναι σημαδια πεινας. Ειχα απελπιστεί. Κ ετσι μετα ειπα ν τον παρουν πανω να φαει γτ αισθανθηκα αχρηστη ότι δε τάισα το παιδί :(

Να σου ζησει κοπελα μου γερο κ υγειες μωρακι με καθε ευτυχια!!

Κατα τ αρχην μην απελπιζεσαι, αν θες να θηλασεις ασε το συμπληρωμα στην ακρη τωρα π ειναι νωρίς κ δεν εχει συνηθίσει ακομα τ μωρακι γιατι σαμποταρεις τον θηλασμο. Η εοη του μπιμπερο μπορει να το κανει να μην εχει υπομονξ στο στηθος κ να μην θηλασει σωστα. Οπως σου είπαν οι αλλες κοπελες συνεχεια στηθος κ το μωρο θα καλεσει γαλατακι σιγα σιγα. Τις πρωτες μερες ολα τα μωρακια χανουν βαρος μεχρι να το βρουν μαμα κ μωρο μ τον θηλασμο! Απολυτα φυσιολογικό που θελει τοση επαφη γτ ακομα δν εχει αντιληφθει πως ειστε 2 άνθρωποι κ γεννηθηκε. Ακομα κ να μην πινει γαλα ο πιπιλιμα εχει διπλη θετικη επιδραση, μωρο κ μαμα νιώθουν κοντά κ εκλειωνται ορμονες που ηρεμούν, επισης αυτες οι ορμονες καλουν το γαλα. Πίστεψε με ο γιος μου ηταν κολλημενος πανω μου 4 μηνες, αλλα το γαλα ηρθε κ ας μην το βλεπα εγω κ το παιδι πηρε βαρος μια χαρά! Αν επιμεινεις σιγα σιγα θα το ακούσεις να καταπινει γαλατάκι κ θα νιωσεις υπεροχα! Επισης αν θες να βοηθισεις την παραγωγη μπορεις να μιλησεις με μια συμβουλο θηλασμού να μιλησεις  να σε καθησυχάσει, αλλα προτιμησε καποια επαγγελματια κ οχι εθελόντρια.

Καλη δυναμη κ μην φοβασαι! Επιμονή θέλει κ ερχεται το γαλα, ειναι μυθος το δεν υπαρχει γαλα κ ο μονος λογος να συμβει ειναι αν το μωρο χορταινει με ξενο κ δεν μενει επαρκως στ στηθος.

• Μου αρέσει 1

είχε ναι έδειξε να περνάει αλλα ξανά τα ίδια κ με το καινούργιο γάλα..εκεί που φτιάχνει ξανά μανά από την αρχή 

Αχ ετσι ειναι..σε καταλαβαινω! Νομιζω καθε φορα ειμαστε καλυτερα αλλα ολο και κατι κανει και παλι τα ιδια! Υπομονη να περασουν οι μηνες να φυγει!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια τι κανετε; Δεν προλαβαινω να διαβαζω αυτες τις μέρες, τρεχουμε με κατι δουκειες και με τη βαφτιση.Πώς τα πατε με τη ζεστη; Σήμερα τρώει με το ζόρι παλι.Ειχα αρχίσει να ανησυχώ, είχαν περάσει 4 ωρες και είχε φάει μόνο 5 λεπτά από το 1 ! Τώρα έφαγε παραπανω και ηρέμησα, βαλαμε κλιματιστισμο και βλέπω ότι νιώθει καλυτερα!Ομως για ύπνο ούτε λόγος! Γκρίνια φοβερη 

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Κορίτσια τι κανετε; Δεν προλαβαινω να διαβαζω αυτες τις μέρες, τρεχουμε με κατι δουκειες και με τη βαφτιση.Πώς τα πατε με τη ζεστη; Σήμερα τρώει με το ζόρι παλι.Ειχα αρχίσει να ανησυχώ, είχαν περάσει 4 ωρες και είχε φάει μόνο 5 λεπτά από το 1 ! Τώρα έφαγε παραπανω και ηρέμησα, βαλαμε κλιματιστισμο και βλέπω ότι νιώθει καλυτερα!Ομως για ύπνο ούτε λόγος! Γκρίνια φοβερη 

Εγώ την έχω με το παμπερς μόνο κ πάλι σκάει κ γκρινιάζει κ μένα επίσης....κ μένα τρώει με το ζόρι σήμερα...κάθε 1.30 με 2.30 ώρες από λίγο....πάλι ειδα το γάλα  πάνω κάνω...τι σκατα κανεο αυτή η παλκινδρομμηση δεν ξέρω...συν ότι έχει ανησυχία όλη μέρα ανοίγει στόμα κάνει σαν χανοςς κουνάει κεφάλι....τσιρίζει από λίγο βέβαια κ το μάτι γαρίδα...ειδικά από τις 6 κ μετά όλο ετσι κάνει....τι να πω ποια....πήρα παιδίατρο κ μ πε να δούμε πως θα πάει 3 4 μέρες με το γάλα κ βλέπουμε κ κάνουμε....μ έκανε κ μετο επίσης εχτές κ γουλιές κ απ όλα...όλα τα έπαθε πακι μαζεμένα...σφίγγεται κάνει όλη μέρα..χεζει σαν δίαιτα 2 με 3 φορές την μέρα....παίζει με το μπιμπερό....στο ριλαξ δεν κάθεται....απορροφητηρα τιπιτα ...βόλτα όχι για το πεθαινεις έξω με τέτοια ζέστη...ρευεται τα 30 μλ 6 φορές απανωτές κ πάλι βλέπω το γάλα πάνω κάτω...Αφού φαντάσου ξυπνάει από αυτό όσο κοιμάται....αγκαλίτσες πολλές κάνουμε ήρεμη κάπως αλλα όχι πολύ....Γενικά λατι την ενοχλεί το βλέπω αλλα δεν ξέρω που να την πιάσω.....

Αυτά που λες τα νέα μας....αλλα δεν έχω για σηνερα νομίζω είναι αρκετά...

Φιλάκια στο παιδάκι σ κ υπομονή να κάνουμε να περάσουν όλα.. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Polly1 said:

Αρχισαμε κ μεις ετοιμασίες. Με το καλο!! Εχω απορια ποσα ατομα θα επιτρεπονται στην εκκλησια μετα τις 5/6.. Με την ζέστη είναι σαν ξεκουρδιστα τα μωρα..αλλο θελουν αλλο κανουν κ ολο γκρινια..να δω πως θ αντεξουμε τ καλοκαιρι..ολο μεσα θα μαστε.. :(

11 ώρες πρίν, Lalom είπε:

Κορίτσι μου τα ίδια ακριβώς ειχα πάθει κ εγω στο μαιευτήριο .τ μωρό δεν καθόταν με τιποτα στο στήθος .εδινα κ ξένο αλλα ένιωθα ασχημα .ωσπου την Τρίτη μερα ήρθε η μαία κ μ ειπε για ν μ χάσει αλλλπ βαρος γιατί ηταν κ μικρούλα ,αν θέλω να παρω νοσοκομειακό θήλαστρο να της δωσω κ ν βλέπω κ ποσό πίνει κ οντως αυτο ΕΚΑΝα κ μετα ένιωθα πολυ καλυτερα .αν θες να θηλάσεις (που ειναι το καλύτερο για το παιδί ) δεν ξερω αν κανει ν δώσεις μπιμπερό έστω κ τωρα π ειναι αρχη αν κ νομοζω τους το δίνουν μενσηριγγα .δες το κ μν αγχωνεσαι γιατί τις πρώτες μερες το μονο π εχουμε ειναιβτονπρωτογαλα .ωστοσο παρατήρησες καθολου οταν τ ειχες στο στήθος αν μετα έκανε κακά του;

Just now, KNecky είπε:

Αρχισαμε κ μεις ετοιμασίες. Με το καλο!! Εχω απορια ποσα ατομα θα επιτρεπονται στην εκκλησια μετα τις 5/6.. Με την ζέστη είναι σαν ξεκουρδιστα τα μωρα..αλλο θελουν αλλο κανουν κ ολο γκρινια..να δω πως θ αντεξουμε τ καλοκαιρι..ολο μεσα θα μαστε.. :(

Με το καλό και σε σας! Για Ιούλιο λέμε εμείς. Θα την κάνουμε σε ξωκλήσι, οπότε δε νομίζω να υπάρχει θέμα με τα ατομα.Όταν είχα πάει να 40ντησω μου πε ο παπάς ότι οι γάμοι θα έχουν 250 καλεσμένους! Αλλα τώρα που το πες θα τον ξαναρώτησε να μαστε σίγουροι γιατι εμείς υπολογίζουμε γυρω στα 100 ατομα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Just now, KNecky είπε:

Κορίτσια ποτε έχετε κανονίσει βάφτιση?? 

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...