Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

σε ευχαριστώ  πολύ για όλα. παρά πολύ!! εμένα με αγχώνει  γιατί μπορεί να βγάλει ( λιγο) ακομα και μετά από μια ώρα... νομίζω πως δεν είμαστε στις εβδομάδες  που λένε για άλμα... είναι 44ημερων σήμερα... Δεν ξέρω έχω "παραιτηθεί ". πάνω που σταμάτησε ξεκίνησε πάλι..  και δεν με αγχωνουν  οι μικρές..  αλλά όταν έχει ποσότητα! Γενικά δεν έχει ησυχία..  κουνιεται  όλη την ώρα.. και λέω άντε από αυτό θα είναι .. στον ώμο τον έχω και δεν κάθεται κουνιεται  συνεχως όλη μέρα. τι να πω... παρακαλάω να παει 6μηνων

Οπως είπε κ η @KNecky οι βδομαδες στα άλματα είναι ενδεικτικές κ κάθε μωράκι διαφορετικό.. Δν κάνουν όλα άλμα την 5η βδομ. Είναι νομίζω + - 1βδομαδα..κ μένα τότε μια ώρα μετά έβγαζε.. Όπως κ να έχει ο γιατρός σου μπορεί να κρίνει κ να σε κατευθυνθεί ανάλογα.. Μην αγχώνεσαι, καταλαβαίνω την αγωνία σου, καμιά δε θέλει να βλέπει έτσι το μικράκι της αλλά σε πολλα μωράκια συμβαίνει.. 

• Μου αρέσει 2

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , KNecky είπε:

Κ μενα ενω ηταν καλα γενικα κ με λιγες φορες ορο μες τη μερα ησυχαζε τωρα τ βραδια μπουκωνει τελειως το ενα ρουθουνακι. Αναρωτιεμαι τι τα επιασε κ μηπως φταιει η ζεστη.. Παντως κ γω ετσι ξερω για τον ορο Τετα, ελαχιστα φάρμακα επιτρέπονται σε τοσο μικρή ηλικία κ τα γραφουν στις οδηγιες. Βοηθισε καθολου οταν το βαλατε?? Γραφει οτι ειναι γ τοσο μικρα βρέφη?

Δεν είναι φάρμακο που κυκλοφορεί από εταιρεία, το φτιάχνουν στο φαρμακείο και το έχουν στα μπουκαλάκια  του φαρμακείου, ίσως να είναι ομοιοπαθητικό δεν ξέρω..μια φορά το βάλαμε, δεν πρόλαβα να δω αν έχει αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Παντως εχε υποψιν πως δεν παιρνανε ολα τα μωρακια αλμα στις ενδεικτικες εβδομάδες.. ειστε 6 εβδ κ υπαρχει αλμα στην 5,8,9 εβδ αν δεν ακνω λαθος οποτε μπορει να ειναι απο αλμα. Κ μενα εκειντο τον καιρο ακριβως δεν πήγαινε καλα με τις  γουλιες μετα βελτιωθηκε κ τωρα παλι κανει αραια κ που οταν παραφαει.. ψυχραιμια κα ν δεν δυσφορει μετα την γουλια ειναι καλο σημαδι!

αχ τι να πω.. θα περιμένω να δω πως θα παει... 

κορίτσια  πως ντύνεται  τα μωρά σας με την ζεστη; εγ του φοράω  το εσώρουχο  και ένα μπλουζάκι  από πάνω. τα μπουτάκια εξω 

Just now, asda είπε:

@KNecky και @Kathrin17 Τα άλματα και τις αντίστοιχες βδομάδες βάσει Πητ δεν τις υπολογίζουμε;;

Δν εχω ιδέα.. :?.. Νομίζω όσα γεννήθηκαν πριν την πητ, υπολογίζεις τα άλματα βάση πητ.. Εγώ για τη δική μου που γεννήθηκε 1βδομαδα μετά την πητ την υπολογίζω συμφωνα με την γέννηση.. Δν ξέρω όμωςόμως σίγουρα.. 

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, mpempaki1 said:

κορίτσια  πως ντύνεται  τα μωρά σας με την ζεστη; εγ του φοράω  το εσώρουχο  και ένα μπλουζάκι  από πάνω. τα μπουτάκια εξω 

Ή εσωρουχακι κοντομανικο κ παντελονακι ή σκετο κοντομανικο μπλουζακι κ παντελονακι πλεον.

Σημερα φουντωσε η καημενη στο καροτσι κ σκεφτομαι ν παρω αυτα τα ειδικα καλύμματα για να μην ιδρωνει πολύ. Εχει παρει καμμια σας να μου πει αποψη??

Just now, asda said:

@KNecky και @Kathrin17 Τα άλματα και τις αντίστοιχες βδομάδες βάσει Πητ δεν τις υπολογίζουμε;;

Διαβασα οτι αν το παιδί εχει γεννηθει αρκετα πιο νωρις ή προωρο, παμε βασει ΠΗΤ αλλιως πας βασει ημερομηνιας γεννησης. Δεν ξερω σγρ... Εμενα π γεννηθηκε 37εβδ+ την βλεπω να τηρει της ΠΗΤ τα αλματα παντως..

• Μου αρέσει 2

Οκ γιατί το συζηταγα νε μια φίλη και μου είπε να της πω την πητ να το βάλει σε μια εφαρμογή που έχει για να ξέρω ποτε να περιμένω άλματα. Και λέω ποια πητ; βάσει υπερήχων Ή περιοδου; μπέρδεμα και αυτό. Οπότε είπα αλμα ξε-αλμα δεν θα ξερω ποτε γιατι γκρινιαζει αυτο το παιδι.. μαλλον θα της δωσω πητ βασει υπερηχου να δω απο περιεργςια αν θα συμπίπτει..

Just now, asda said:

Οκ γιατί το συζηταγα νε μια φίλη και μου είπε να της πω την πητ να το βάλει σε μια εφαρμογή που έχει για να ξέρω ποτε να περιμένω άλματα. Και λέω ποια πητ; βάσει υπερήχων Ή περιοδου; μπέρδεμα και αυτό. Οπότε είπα αλμα ξε-αλμα δεν θα ξερω ποτε γιατι γκρινιαζει αυτο το παιδι.. μαλλον θα της δωσω πητ βασει υπερηχου να δω απο περιεργςια αν θα συμπίπτει..

Ναι καλυτερα ετσι δοκιμαστηκα καντο! Τι να πω κ μενα γκρινιαρα ειναι σαν να περναει κ τα δυο αλματα??

Εγώ κοντομάνικο ζιπονακι με τα μπούτια έξω κ μεις...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, KNecky είπε:

Ή εσωρουχακι κοντομανικο κ παντελονακι ή σκετο κοντομανικο μπλουζακι κ παντελονακι πλεον.

Σημερα φουντωσε η καημενη στο καροτσι κ σκεφτομαι ν παρω αυτα τα ειδικα καλύμματα για να μην ιδρωνει πολύ. Εχει παρει καμμια σας να μου πει αποψη??

Διαβασα οτι αν το παιδί εχει γεννηθει αρκετα πιο νωρις ή προωρο, παμε βασει ΠΗΤ αλλιως πας βασει ημερομηνιας γεννησης. Δεν ξερω σγρ... Εμενα π γεννηθηκε 37εβδ+ την βλεπω να τηρει της ΠΗΤ τα αλματα παντως..

Κ μένα τα ίδια ενω τον ντύνω ελαφρα στο κάθισμα ιδρωκοπαει! Λέω να δοκιμάσω κ εγω το κάλυμμα μήπως είναι αποτελεσματικό! Με τα μπάνια βρε κορίτσια στη θάλασσα τι κάνουμε; Θα ρωτήσω τη Δευτέρα παιδίατρο που θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο, αλλα λογικά περιμένω θετική απάντηση.. ανυπομονώ περσυ έκανα 3 μπάνια όλα κ όλα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Murtw.st said:

Κ μένα τα ίδια ενω τον ντύνω ελαφρα στο κάθισμα ιδρωκοπαει! Λέω να δοκιμάσω κ εγω το κάλυμμα μήπως είναι αποτελεσματικό! Με τα μπάνια βρε κορίτσια στη θάλασσα τι κάνουμε; Θα ρωτήσω τη Δευτέρα παιδίατρο που θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο, αλλα λογικά περιμένω θετική απάντηση.. ανυπομονώ περσυ έκανα 3 μπάνια όλα κ όλα! 

Κανονικα επιτρέπονται αν κ καποιοι γιατροί συνιστούν μετα τους 6μηνες αλλα δν ξερω γιατι. Δεν ειχα τοσο μωρο καλοκαιρι κ δεν το εψαξα. Πάντως ειναι κ θεμα αποστασης για μας..θελω παρα πολυ να παμε κ αρεσει κ στον μεγαλο πααρα πολυ αλλα αν παιζει να κλαιει σε ολο το δρομο η μικρη..καλα Χριστούγεννα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Murtw.st είπε:

Εμενα η μεγάλη μου είχε γεννηθεί Αύγουστο οπότε δεν είχα πάει αλλά απ όσο ξερω μέχρι 3 μηνών απαγορεύεται. Μετά μπορείς να το παίρνεις παραλία αλλά πάντα στη σκιά και όχι στη ζέστη. Πες μας όμως κι εσύ τι θα σου πει. Εσένα είναι και το πιο μεγάλο της παρέας.. 

Εμενα γενικά ταλαιπωρία μου φαίνεται στη φάση που ειμαι. Ειδικά αν μιλάμε για αυθημερόν. Και πως θα είναι τα πράγματα στις παραλίες.. Δεν ξέρω. 

2 ώρες πρίν, KNecky είπε:

Ναι καλυτερα ετσι δοκιμαστηκα καντο! Τι να πω κ μενα γκρινιαρα ειναι σαν να περναει κ τα δυο αλματα??

Βάσει γέννησης εμένα ειναι στην 9η βδομάδα βέβαια οπότε κολλάει.. τι να πω. Θα δείξει. Ο γιος σου τι κανει; θα τον γράψεις παιδικο;

On 14/5/2020 at 7:46 ΜΜ, Pagotoula είπε:

ναι της μεντελα αυτο που ειναι για μητρικο γαλα, το δοκιμασα. το αλλο πιυ λες, οχι. κι εχω δοκιμασει κ νυκ κ chicco, κανονικα για 0+ και τζιφος...σου λεω για πολυ κλαμα..λιγο παει να το δαγκωσει κ μετα ανοιγει το στομα διαπλατα κ πλανταζει στο κλαμα..της το ακουμπαω στα χειλια, στα ουλα, στη γλωσσα, στον ουρανισκο...τιποτα..κλαμα σε σημειο που λεω θα σκασει...κ μολις βγαλω το βυζι...τσουυυπ..παει κ βεντουζαρει...δεν γινεται ομως αυτο...γιατι δεν μπορω ουτε στο γιατρο να παω ησυχη κ να ξετω πως κ λιγο να αργησω, μπορει καποιος να της δωσει..κ επισης κ κυριο δεν μπορω να της δωσω οτι αντλω για να βλεπω κ τι τρωει. 

Αυτό με το ποιος θα της δίνει όταν θα λείπω είναι μεγάλο προβλημα. 1 βδομάδα αφού γέννησα ηθελε να με δει ο γιατρός και έλειψα2 ωρες με το ρολόι  ενώ την είχα μόλις ταισει.Εγινε το σωσε μέχρι να γυρίσω! Τώρα την πήρα μαζί μου

• Μου αρέσει 1

καμία που ξενυχτάει  μαζί μου;;; δενν έχει ύπνο σήμερα. .Πρώτη φορά.. το μάτι  ορθάνοιχτο  ο άτιμος

Εγώ αλλά ελπίζω όχι για πολύ... εύχομαι να με λυπηθεί και να κοιμηθεί γιατί θέλω να κάνω ντουζ και να πέσω για υπνο κοιμάμαι όρθια.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...