Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, teta2 είπε:

Καλημέρα! Της έδωσα μόνο.μια φορά, θα σου πω γιατί. Πήγαμε χτες να κάνει το εμβόλιο (όχι στον παιδίατρο που έχει αλλά στο κέντρο υγείας της περιοχής μας) και η παιδίατρος εκει μου είπε να μην της δώσω τπτ, ότι δεν δίνουν γενικά φάρμακα σε τόσο μικρά παιδιά, μόνο φυσιολογικό ορό με πίεση και να την βάζω να αναπνέει τους υδρατμούς πάνω από βραστό νερό. Της είπα το όνομα του φαρμάκου.και δεν το ήξερε, λέγεται protargol και το φτιάχνουν στο φαρμακείο δεν πωλείται μέσω εταιρείας. Οπότε δεν της ξαναεδωσα και ρίχνω μόνο ορό...Τελικά ούτε εμβόλιο κάναμε γιατί είχε έλλειψη το φαρμακείο και το παραγγείλαμε...θα πάμε την Τρίτη.

μάλιστα κατάλαβα....θα την αφήσω με όρο τότε ...σε ευχαριστώ πολύ 

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια  το πρωί δεν έβγαλε  καθόλου  γαλα

στο επόμενο  γεύμα δεν έβγαλε  αλλά τώρα που ξύπνησε  είδα λίγο γαλατακι  στο σεντόνι...

Δεν πειράζει το λίγο αγαπη  μ...

Just now, Rafaelatarzan είπε:

μάλιστα κατάλαβα....θα την αφήσω με όρο τότε ...σε ευχαριστώ πολύ 

Δεν πειράζει το λίγο αγαπη  μ...

αν είχε ΓΟΠ δεν θα έβγαζε σε όλα τα γεύματα; έχει και πονακια τώρα γιατί  βλέπω ζορίζεται  και ψιλο γκρινιαζει 

αν είχε ΓΟΠ δεν θα έβγαζε σε όλα τα γεύματα; έχει και πονακια τώρα γιατί  βλέπω ζορίζεται  και ψιλο γκρινιαζει 

Δεν βγάζει πάντα όταν εψει γοπ..εμένα που είχε δεν έβγαζε....τώρα δεν ξέρω αν τις πέρασε αλλα δεν μ κανεο μετο ποια....το γάλα το βλέπω ανεβαίνει κ το ξανακαταπινει αλλα πολύ σπάνια ποια...Μια στις 2 με 3 μέρες .

τα πονακια μποροε να ειναο να θέλει να κάνει πριτσ κακα κτλ...δεν εινια κατι..κ μένα τα κάνει αυτά κ μετά κάνει πριτς  κ όλα καλά 

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan

πρίν από 55 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Έτσι λένε πως πάει καλητερα...προσπάθησε να τ αλλάζεις πάνα πριν το γεύμα το βράδυ για ν αμην το βάζεις κάτω μετά κ βγάζει γουλιές..από το κούνημα ειναι...

Εγώ πάντως θα πάρω παιδίατρο σήμερα να τ πω τι έπαθε η μικρή ...

@Pennymav πως πάει η μικρή με το καινούργιο γάλα αγαπη μ??? 

Ξανα γυρίσαμε στο παλιό γιατί δεν το πολυ έπινε γαμωτο .σημερα θα της κανουμε καλλιέργεια ούρων για ν δούμε αν ειναι ολα οκ .γιατι γκρίνιαζε τις τελευταίες μερες με το γάλα αλλα τ κανει σ ενα συγκεκριμένο γεύμα .παντως μολις ερθει ο γιατρός θα ξανα συζητήσω για υποαλλεργικο γάλα γιατί την μια μερα π ήπιε ούτε γουλιές έβγαλε ούτε έκανε τ σώμα σαν τόξο απο τν παλλινδρομιση .

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Ξανα γυρίσαμε στο παλιό γιατί δεν το πολυ έπινε γαμωτο .σημερα θα της κανουμε καλλιέργεια ούρων για ν δούμε αν ειναι ολα οκ .γιατι γκρίνιαζε τις τελευταίες μερες με το γάλα αλλα τ κανει σ ενα συγκεκριμένο γεύμα .παντως μολις ερθει ο γιατρός θα ξανα συζητήσω για υποαλλεργικο γάλα γιατί την μια μερα π ήπιε ούτε γουλιές έβγαλε ούτε έκανε τ σώμα σαν τόξο απο τν παλλινδρομιση .

αχ η ψυχούλα μ ....τι τραβάμε κ αυτά τα παιδακια μας....παίζει από ουρολημωσξ αν έχει να κάνει ετσι???? 

αχ η ψυχούλα μ ....τι τραβάμε κ αυτά τα παιδακια μας....παίζει από ουρολημωσξ αν έχει να κάνει ετσι???? 

Τι να σου πω .μπορει .αλλα θέλω ν πιστευω οχι .γιατι γενικά αυτο μ τ κανει μονο στο μεσημεριανό γεύμα .δηλαδη εκει π ειναι ν φάει 3-4 η ωρα τρώει κανα 60αρι κ μ γκρίνια .δν ξερω γτ τ κανει αυτο

Just now, Pennymav είπε:

Τι να σου πω .μπορει .αλλα θέλω ν πιστευω οχι .γιατι γενικά αυτο μ τ κανει μονο στο μεσημεριανό γεύμα .δηλαδη εκει π ειναι ν φάει 3-4 η ωρα τρώει κανα 60αρι κ μ γκρίνια .δν ξερω γτ τ κανει αυτο

Μήπως την πιάνουν κολικοί εκείνη την ώρα...βλακεία είπα???

33 minutes ago, Rafaelatarzan said:

@teta2 πιες  σταγόνες σ εσωσε ο ντοκ για το μπούκωμα της μικρής??? μ έχει από χτες κ μένα δεν φεύγουν οι μύξες όπως έφευγαν...φςυγουν λίγο κ έχει νεύρα μετο γάλα που δεν πίνει γρήγορα....θα ρωτήσω κ ντοκ όμως αλλα να ξέρω να τ πω...

10 minutes ago, teta2 said:

Καλημέρα! Της έδωσα μόνο.μια φορά, θα σου πω γιατί. Πήγαμε χτες να κάνει το εμβόλιο (όχι στον παιδίατρο που έχει αλλά στο κέντρο υγείας της περιοχής μας) και η παιδίατρος εκει μου είπε να μην της δώσω τπτ, ότι δεν δίνουν γενικά φάρμακα σε τόσο μικρά παιδιά, μόνο φυσιολογικό ορό με πίεση και να την βάζω να αναπνέει τους υδρατμούς πάνω από βραστό νερό. Της είπα το όνομα του φαρμάκου.και δεν το ήξερε, λέγεται protargol και το φτιάχνουν στο φαρμακείο δεν πωλείται μέσω εταιρείας. Οπότε δεν της ξαναεδωσα και ρίχνω μόνο ορό...Τελικά ούτε εμβόλιο κάναμε γιατί είχε έλλειψη το φαρμακείο και το παραγγείλαμε...θα πάμε την Τρίτη.

Κ μενα ενω ηταν καλα γενικα κ με λιγες φορες ορο μες τη μερα ησυχαζε τωρα τ βραδια μπουκωνει τελειως το ενα ρουθουνακι. Αναρωτιεμαι τι τα επιασε κ μηπως φταιει η ζεστη.. Παντως κ γω ετσι ξερω για τον ορο Τετα, ελαχιστα φάρμακα επιτρέπονται σε τοσο μικρή ηλικία κ τα γραφουν στις οδηγιες. Βοηθισε καθολου οταν το βαλατε?? Γραφει οτι ειναι γ τοσο μικρα βρέφη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

εγώ μίλησα με την παιδίατρο.. μου είπε Αφού δεν βγάζει σε κάθε γεύμα δεν είναι κάτι οργανικό.  ας αποφύγω λέει ότι νομίζω πως τον πειράζει.. 

Διάβασα πολυ συντομα τι σου είπαν τα άλλα κοριτσια.. Αλλά δε θυμάμαι ίσως στο έχουν πει.. Πολυ πιθανόν να'ναι κ άλμα ανάπτυξης.. Εμένα η δικιά μου την 5η βδομάδα για 2-3 μέρες είχε γκρίνια στο ρεψιμο, έβγαζε γουλιές τόσες που δν είχε ξαναβγάλει κ μάλιστα 2φορες έβγαλε από στόμα κ μύτη.. Τώρα είναι οκ.. Μπορεί να βγάλει καμια αραια κ που χωρίς να γκρινιαξει.. Στα θηλαζοντα μωράκια μου πε η πσιδιατρος δν μας αγχώνουν οι γουλιές.. Τώρα συγνώμη αν έχεις διευκρινίσει περισσοτερα πράγματα στα προηγ. μνμ συγνώμη δν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

j7W7p3.png

Μήπως την πιάνουν κολικοί εκείνη την ώρα...βλακεία είπα???

Δεν ξερω Ρ αγάπη .τι ν πω .βγηκε η γεν ούρων κ ειναι μια χαρα .θα περιμενω κ την καλλιέργεια τη δευτερα 

Just now, Kathrin17 είπε:

Διάβασα πολυ συντομα τι σου είπαν τα άλλα κοριτσια.. Αλλά δε θυμάμαι ίσως στο έχουν πει.. Πολυ πιθανόν να'ναι κ άλμα ανάπτυξης.. Εμένα η δικιά μου την 5η βδομάδα για 2-3 μέρες είχε γκρίνια στο ρεψιμο, έβγαζε γουλιές τόσες που δν είχε ξαναβγάλει κ μάλιστα 2φορες έβγαλε από στόμα κ μύτη.. Τώρα είναι οκ.. Μπορεί να βγάλει καμια αραια κ που χωρίς να γκρινιαξει.. Στα θηλαζοντα μωράκια μου πε η πσιδιατρος δν μας αγχώνουν οι γουλιές.. Τώρα συγνώμη αν έχεις διευκρινίσει περισσοτερα πράγματα στα προηγ. μνμ συγνώμη δν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα.. 

σε ευχαριστώ  πολύ για όλα. παρά πολύ!! εμένα με αγχώνει  γιατί μπορεί να βγάλει ( λιγο) ακομα και μετά από μια ώρα... νομίζω πως δεν είμαστε στις εβδομάδες  που λένε για άλμα... είναι 44ημερων σήμερα... Δεν ξέρω έχω "παραιτηθεί ". πάνω που σταμάτησε ξεκίνησε πάλι..  και δεν με αγχωνουν  οι μικρές..  αλλά όταν έχει ποσότητα! Γενικά δεν έχει ησυχία..  κουνιεται  όλη την ώρα.. και λέω άντε από αυτό θα είναι .. στον ώμο τον έχω και δεν κάθεται κουνιεται  συνεχως όλη μέρα. τι να πω... παρακαλάω να παει 6μηνων

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Κ μενα ενω ηταν καλα γενικα κ με λιγες φορες ορο μες τη μερα ησυχαζε τωρα τ βραδια μπουκωνει τελειως το ενα ρουθουνακι. Αναρωτιεμαι τι τα επιασε κ μηπως φταιει η ζεστη.. Παντως κ γω ετσι ξερω για τον ορο Τετα, ελαχιστα φάρμακα επιτρέπονται σε τοσο μικρή ηλικία κ τα γραφουν στις οδηγιες. Βοηθισε καθολου οταν το βαλατε?? Γραφει οτι ειναι γ τοσο μικρα βρέφη?

ξέρω κ εγώ τι τα έπιασε εμείς έχουμε κ υγρασία εδώ πολύ κ νονιζω παίζει κ το ρόλο τ...τα ίδια ειβια κ της νύφης μ η μικρή...

• Μου αρέσει 1

Just now, mpempaki1 said:

σε ευχαριστώ  πολύ για όλα. παρά πολύ!! εμένα με αγχώνει  γιατί μπορεί να βγάλει ( λιγο) ακομα και μετά από μια ώρα... νομίζω πως δεν είμαστε στις εβδομάδες  που λένε για άλμα... είναι 44ημερων σήμερα... Δεν ξέρω έχω "παραιτηθεί ". πάνω που σταμάτησε ξεκίνησε πάλι..  και δεν με αγχωνουν  οι μικρές..  αλλά όταν έχει ποσότητα! Γενικά δεν έχει ησυχία..  κουνιεται  όλη την ώρα.. και λέω άντε από αυτό θα είναι .. στον ώμο τον έχω και δεν κάθεται κουνιεται  συνεχως όλη μέρα. τι να πω... παρακαλάω να παει 6μηνων

Παντως εχε υποψιν πως δεν παιρνανε ολα τα μωρακια αλμα στις ενδεικτικες εβδομάδες.. ειστε 6 εβδ κ υπαρχει αλμα στην 5,8,9 εβδ αν δεν ακνω λαθος οποτε μπορει να ειναι απο αλμα. Κ μενα εκειντο τον καιρο ακριβως δεν πήγαινε καλα με τις  γουλιες μετα βελτιωθηκε κ τωρα παλι κανει αραια κ που οταν παραφαει.. ψυχραιμια κα ν δεν δυσφορει μετα την γουλια ειναι καλο σημαδι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...