Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια μ...μπεμπακι μ πως είναι το μωράκι σ σήμερα???? μην ανχωνεσαι για την ποσότητα κ μεις το περάσαμε....

Εγώ το ματιασα το παιδί μ...εχτές μ έβγαλε γουλιά μικρή πίχτη με μυξα μάλλον...μ.εκανε έναν θόρυβο όπως όταν σε ξύνει ο λαιμός κ το βγάλε....λίγο βεναια....μετά δεν κοιμόταν με τιπιτα ...είχε μια ανησυχία κ λιγο κλάμα στην μέση....άνοιγε το στόμα κ τ κούναγε πέρα δοθε κ άκουγα την ανάσα της ...χα χα χα χα χα σαν λαχάνιασμα.. τις έδινα μπιμπερό τιπιτα δεν έτρωγε ενώ έβλεπα πεινούσε....με τα πολλά μετα απο μισή ώρα έφαγε 10 μλ κ ξεραθηκε....

τι ήταν αυτό πάλι ο θεος κ η ψυχή τ....

καλημερααααααααα είπα??? είπα ναι...πάει χαζέψα  σας το λέω.

Καλή μέρα κορίτσι μου. στο προηγούμενο  γεύμα έβγαλε πολύ λίγο.  είχαν πέρασε  20λεπτσ και πήγα να του αλλάξω πανα... βγήκαν γαλατακια... θα δείξει  τώρα που ξανά τρώει..αχ μωρέ  κάθε μέρα όλο και κάτι θα έχουμε 

Αυτό με το λαιμο το κάνει και εμένα 

ξερετε τι έκανε  χθες;; τον είχα στο καρότσι με λίγο κλίση  το κεφάλι... έβαλε τα πόδια κατω  και για δευτερόλεπτα (4π.χ)σήκωσε  την μέση του.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Καλή μέρα κορίτσι μου. στο προηγούμενο  γεύμα έβγαλε πολύ λίγο.  είχαν πέρασε  20λεπτσ και πήγα να του αλλάξω πανα... βγήκαν γαλατακια... θα δείξει  τώρα που ξανά τρώει..αχ μωρέ  κάθε μέρα όλο και κάτι θα έχουμε 

Δεν τ αλλάζεις πάντα πριν το γεύμα??? εγω ετσι κάνω...εχτος κ αν κάνει κακα στην μέση τ γεύματος...τι παθαίνουν ώρες ώρες τα μικρά μας δεν ξέρω....κάθε μέρα κ κατι θα κάνουν...κ όλες εδώ μέσα από κατι έχουμε...

Δεν τ αλλάζεις πάντα πριν το γεύμα??? εγω ετσι κάνω...εχτος κ αν κάνει κακα στην μέση τ γεύματος...τι παθαίνουν ώρες ώρες τα μικρά μας δεν ξέρω....κάθε μέρα κ κατι θα κάνουν...κ όλες εδώ μέσα από κατι έχουμε...

συνήθως  πριν τον αλλάζω ναι αλλά πάντα το βράδυ από ταχύτητα  τον βάζω απευθείας στήθος. αν και έτυχε να κάνει κακα εκείνη την ώρα.

λες μόλις αρχίσουν οι στέρεες τροφές να  είμαστε καλύτερα;

συνήθως  πριν τον αλλάζω ναι αλλά πάντα το βράδυ από ταχύτητα  τον βάζω απευθείας στήθος. αν και έτυχε να κάνει κακα εκείνη την ώρα.

λες μόλις αρχίσουν οι στέρεες τροφές να  είμαστε καλύτερα;

Έτσι λένε πως πάει καλητερα...προσπάθησε να τ αλλάζεις πάνα πριν το γεύμα το βράδυ για ν αμην το βάζεις κάτω μετά κ βγάζει γουλιές..από το κούνημα ειναι...

Εγώ πάντως θα πάρω παιδίατρο σήμερα να τ πω τι έπαθε η μικρή ...

@Pennymav πως πάει η μικρή με το καινούργιο γάλα αγαπη μ??? 

• Μου αρέσει 1

Έτσι λένε πως πάει καλητερα...προσπάθησε να τ αλλάζεις πάνα πριν το γεύμα το βράδυ για ν αμην το βάζεις κάτω μετά κ βγάζει γουλιές..από το κούνημα ειναι...

Εγώ πάντως θα πάρω παιδίατρο σήμερα να τ πω τι έπαθε η μικρή ...

@Pennymav πως πάει η μικρή με το καινούργιο γάλα αγαπη μ??? 

αν σου πει κάτι για αυτό που είναι σαν να  ξύνει  τον λαιμό της θα μου πεις; και μένα το κάνει 

Διαφημίσεις

ξερετε τι έκανε  χθες;; τον είχα στο καρότσι με λίγο κλίση  το κεφάλι... έβαλε τα πόδια κατω  και για δευτερόλεπτα (4π.χ)σήκωσε  την μέση του.. 

α το κανεο κ μένα αυτό συν ότι σηκώνει κ το κεφάλι της....μιλάμε όταν την εχω όρθια μονίμως το κεφάλι όρθιο σαν τον κόκκορα..

αν σου πει κάτι για αυτό που είναι σαν να  ξύνει  τον λαιμό της θα μου πεις; και μένα το κάνει 

Φυσικά αγαπη μ...θα στείλω να σας πω...Δεν ειναι κάτι όμως ειμαι σίγουρη...κ τις @Ξένη το κάνει αυτό...

• Μου αρέσει 1

α το κανεο κ μένα αυτό συν ότι σηκώνει κ το κεφάλι της....μιλάμε όταν την εχω όρθια μονίμως το κεφάλι όρθιο σαν τον κόκκορα..

Φυσικά αγαπη μ...θα στείλω να σας πω...Δεν ειναι κάτι όμως ειμαι σίγουρη...κ τις @Ξένη το κάνει αυτό...

χαχα η σκατουλα.  πόσο είναι  εσένα τώρα; είμαι η τελευταία  εγώ  εδώ.

• Μου αρέσει 1

χαχα η σκατουλα.  πόσο είναι  εσένα τώρα; είμαι η τελευταία  εγώ  εδώ.

σχεδόν 55 μερών είναι.μμεγω δεν ήμουν καν εδώ σε αυτήν την ομάδα...ήμουν μαμά Μαΐου...θα πήγαινα μαμά Απριλίου λογο καισαρικής κ κατέληξα λογο προωρπτητας μαμά Μαρτίου...αχχαχαχαχα καλο Ε???

σχεδόν 55 μερών είναι.μμεγω δεν ήμουν καν εδώ σε αυτήν την ομάδα...ήμουν μαμά Μαΐου...θα πήγαινα μαμά Απριλίου λογο καισαρικής κ κατέληξα λογο προωρπτητας μαμά Μαρτίου...αχχαχαχαχα καλο Ε???

χαχαχα  όντως;; τελειοο 

χαχαχα  όντως;; τελειοο 

άσε σ λεω  αχταρμά μας έκανε η μικρή....μ βγήκε στην στροφή....χαχαχαχχαχα

πάω να τις βάλω όρο  στην μύτη κ να ετοιμάσω το γάλα της...για να δούμε σήμερα τι θα κανει πάλι...θα την πελεκισω στις δαγκες άμα βγάλει κατι καινούργιο...μας κοψοχολιαζουν καλά καλά κ αυτά το χαβα τους ..περνάνε ζωή κ κότα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

άσε σ λεω  αχταρμά μας έκανε η μικρή....μ βγήκε στην στροφή....χαχαχαχχαχα

πάω να τις βάλω όρο  στην μύτη κ να ετοιμάσω το γάλα της...για να δούμε σήμερα τι θα κανει πάλι...θα την πελεκισω στις δαγκες άμα βγάλει κατι καινούργιο...μας κοψοχολιαζουν καλά καλά κ αυτά το χαβα τους ..περνάνε ζωή κ κότα 

χαχα ακριβώς.  και εγώ μόλις  τον ταισα.. πέρασαν τα 20λ τον έβαλα στην κούνια  αλλά ζορίζεται.. και βλέπω να μου  τα βγάζει όλα.  νυστάζωωωω

χαχα ακριβώς.  και εγώ μόλις  τον ταισα.. πέρασαν τα 20λ τον έβαλα στην κούνια  αλλά ζορίζεται.. και βλέπω να μου  τα βγάζει όλα.  νυστάζωωωω

Από νύστα άλλο τίποτα....αδτα να πάνε...ταινία έχουν τα μωρά...αχαχχαχαχαχ 

σήκωσε το καρότσι λίγο...μην ανχωνεσαι δεννθα τα βγάλει...κ αν δεν είναι κατι ...ξερει τι κάνει εινια πανέξυπνο μωρό...μην το φοβάσαι 

@Ξένη οπως σου εγραψαν και τα κοριτσια @KNecky και @mpoukitsa, το πρωτο που αποκλειουμε σε περιπτωση γοπ, ειναι η αγελαδινη πρωτεινη, κρυφη και φανερη κι αυτο γιατι πολλες φορες η γοπ ειναι απορροια της αλλεργιας στην πρωτεινη γαλακτος. Αυτο με τα λαχανικα και τα οσπρια, πραγματικα ειναι τοσο αβασιμο κι απορω που ακομα το προτεινουν καποιες μαιες στις γυναικες. Σιγουρα παντως δεν αφορα την προληψη της αλλεργιας, αλλα της δυσπεψιας. Κανονικα ομως πρεπει να τρως απο ολες τις ομαδες τροφιμων, σε νορμαλ ππσοτητες κι ααααν τυχον καποια τροφη δεις να φερνει στο παιδι αερια, δυσκοιλιοτητα, κοκ, τοτε την κοβεις, οχι προκαταβολικα. Οσον αφορα την διατροφη, θα τη συνηθισεις, εχεις περασει τοσα κι εισαι πολυ πιο δυνατη απο αυτο.. ακομα και το γεγονος οτι αντλεις το γαλα σου ολη μερα (εγω σου βγαζω το καπελο), δειχνει ποσο θες να θηλασεις και να βοηθησεις την μικρη σου, οποτε η αποχη για λιγους μηνες θα σου φανει πιο ευκολη απο οτι φανταζεσαι. Κι εγω το παλευω λογω γοπ, με πολυ κοπο και μαλιστα επειδη στερηθηκα και στην εγκυμοσυνη λογω διαβητη, ηλπιζα να τρωω τωρα οτι θελω...αλλα δεν...και μου χει κατσει πολυ ασχημα, αλλα σκεφτομαι πως ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω για να βοηθησω το μωρακι μου σε αυτη την φαση. Παντως η @KNecky που την τηρει αυστηρα κι εχει ψαχτει πολυ, μπορει να σε βοηθησει με το τι ακριβως πρεπει να αποκλεισεις και ποιες εναλλακτικες μπορεις να βρεις.

• Μου αρέσει 3

@teta2 πιες  σταγόνες σ εσωσε ο ντοκ για το μπούκωμα της μικρής??? μ έχει από χτες κ μένα δεν φεύγουν οι μύξες όπως έφευγαν...φςυγουν λίγο κ έχει νεύρα μετο γάλα που δεν πίνει γρήγορα....θα ρωτήσω κ ντοκ όμως αλλα να ξέρω να τ πω...

@teta2 πιες  σταγόνες σ εσωσε ο ντοκ για το μπούκωμα της μικρής??? μ έχει από χτες κ μένα δεν φεύγουν οι μύξες όπως έφευγαν...φςυγουν λίγο κ έχει νεύρα μετο γάλα που δεν πίνει γρήγορα....θα ρωτήσω κ ντοκ όμως αλλα να ξέρω να τ πω...

Καλημέρα! Της έδωσα μόνο.μια φορά, θα σου πω γιατί. Πήγαμε χτες να κάνει το εμβόλιο (όχι στον παιδίατρο που έχει αλλά στο κέντρο υγείας της περιοχής μας) και η παιδίατρος εκει μου είπε να μην της δώσω τπτ, ότι δεν δίνουν γενικά φάρμακα σε τόσο μικρά παιδιά, μόνο φυσιολογικό ορό με πίεση και να την βάζω να αναπνέει τους υδρατμούς πάνω από βραστό νερό. Της είπα το όνομα του φαρμάκου.και δεν το ήξερε, λέγεται protargol και το φτιάχνουν στο φαρμακείο δεν πωλείται μέσω εταιρείας. Οπότε δεν της ξαναεδωσα και ρίχνω μόνο ορό...Τελικά ούτε εμβόλιο κάναμε γιατί είχε έλλειψη το φαρμακείο και το παραγγείλαμε...θα πάμε την Τρίτη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...