Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpoukitsa είπε:

Ίσως τότε από υπερφαγια. Να τον σταματάς στα μέσα να ρευτει κ μετά να τον ξαναβάζεις. Μήπως είναι άλμα? Πόσον εβδομάδων είναι?

Υπάρχουν γεύματα που δεν ρευεται καθόλου... Δεν έχω ιδέα είμαιεντελώς  άσχετη και δεν έχω κανέναν  κοντινό με εμπειρια.  43ημερων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Υπάρχουν γεύματα που δεν ρευεται καθόλου... Δεν έχω ιδέα είμαιεντελώς  άσχετη και δεν έχω κανέναν  κοντινό με εμπειρια.  43ημερων

Να σου πω και ο δικός μου πέρασε κάτι τέτοιο ένα διάστημα. Έτρωγε έτσι πολύ συχνά και εννοείται έβγαζε γουλιες μετά. Κάπου στην 7-8 η εβδομάδα. Πιθανώς άλμα να είναι! Αν είναι όντως αυτό υπομονή θα περάσει κ θα επανέλθει στα φυσιολογικά! Και εγώ άσχετη είμαι καλέ μη σκας! Απλά έχω φίλες που έχουν ήδη παιδιά κ μου έχουν πει κάποια πράγματα! Δεν πειράζει κ να μη ρευτει, τα θηλαζοντα μωρά δεν ρευονται πάντα. Απλά σήκωνε τον να του καθήσει το φαι στα μέσα και μετά ξαναβαλε τον. Με παιδίατρο μίλησες? 

• Μου αρέσει 1

Να σου πω και ο δικός μου πέρασε κάτι τέτοιο ένα διάστημα. Έτρωγε έτσι πολύ συχνά και εννοείται έβγαζε γουλιες μετά. Κάπου στην 7-8 η εβδομάδα. Πιθανώς άλμα να είναι! Αν είναι όντως αυτό υπομονή θα περάσει κ θα επανέλθει στα φυσιολογικά! Και εγώ άσχετη είμαι καλέ μη σκας! Απλά έχω φίλες που έχουν ήδη παιδιά κ μου έχουν πει κάποια πράγματα! Δεν πειράζει κ να μη ρευτει, τα θηλαζοντα μωρά δεν ρευονται πάντα. Απλά σήκωνε τον να του καθήσει το φαι στα μέσα και μετά ξαναβαλε τον. Με παιδίατρο μίλησες? 

ναι την έχω πρήξει. μου λέει ειναι φυσιολογικό.. αλλά σήμερα μου έβγαλε πολύ.θα την πάρω αύριο 

ναι την έχω πρήξει. μου λέει ειναι φυσιολογικό.. αλλά σήμερα μου έβγαλε πολύ.θα την πάρω αύριο 

Παρτην ναι για να σιγουρευτείς αλλά γενικά μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι σοβαρό! Έχω καταλάβει ότι περνάνε κ αυτά φάσεις. Στρώνουν με τον καιρό. Υπομονη θα κάνουμε!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Αποχη απο γαλακτοκομικα για την γοπ σας ειπε οχι ο γιατρος? Ή θυμαμαι λάθος? 

Αν συνηθισε με το μπιμπερο ειναι δυσκολο να μαθει στηθος αλλα οχι αδυνατο! Παντως χαρα στο κουράγιο σου που τα κάνεις ολα μαζι!

Τα κακακια αν ειναι νερουλα μηπως?

Ο γιατρός μου είπε να τρώω τα πάντα από λίγο,  μόνο γλυκά μου είπε όχι και φαστ φουντ..Για τα γαλακτοκομικά μου το είχαν πει στο νοσοκομείο,  δεν γίνεται όμως να μην τρώω καθόλου,  μία φέτα τυρί στο τοστ βάζω και αν φάω φέτα με το φαγητό, αυτό μόνο...απέχω απ όλα τα όσπρια και μπαχαρικά, και κρεμμύδια, σπανάκι,μαρούλι...με το στήθος ίσα που παίζει,  δεν θα φάει να χορτάσει,  μου αρκεί γιατί κάνει τις θηλαστικες κινήσεις ώστε να μην κοπεί το γάλα...τα κακά της είναι σαν πασαλημενος πουρες τις πιο πολλές φορές,  τα έχω δει και νερουλα,  σπάνιο βέβαια...

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Παρτην ναι για να σιγουρευτείς αλλά γενικά μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι σοβαρό! Έχω καταλάβει ότι περνάνε κ αυτά φάσεις. Στρώνουν με τον καιρό. Υπομονη θα κάνουμε!! 

και αν ταλαιπωρειτε..και αν χάνει βαρος

Just now, Ξένη said:

Ο γιατρός μου είπε να τρώω τα πάντα από λίγο,  μόνο γλυκά μου είπε όχι και φαστ φουντ..Για τα γαλακτοκομικά μου το είχαν πει στο νοσοκομείο,  δεν γίνεται όμως να μην τρώω καθόλου,  μία φέτα τυρί στο τοστ βάζω και αν φάω φέτα με το φαγητό, αυτό μόνο...απέχω απ όλα τα όσπρια και μπαχαρικά, και κρεμμύδια, σπανάκι,μαρούλι...με το στήθος ίσα που παίζει,  δεν θα φάει να χορτάσει,  μου αρκεί γιατί κάνει τις θηλαστικες κινήσεις ώστε να μην κοπεί το γάλα...τα κακά της είναι σαν πασαλημενος πουρες τις πιο πολλές φορές,  τα έχω δει και νερουλα,  σπάνιο βέβαια...

Παντως νομιζω το ειπε κ αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια, πρωτα απο ολα κοβουν τα γαλακτοκομικα κ οχι κατι αλλο για την γοπ. Τα αλλα ειναι λιγο αυθαιρετα κ παιζουν με πιθανοτητες που μας λενε να τα κοψουμε εκτος αν οντως το ενοχλησαν το μωρακι.εννοειται. Ξερω ποσο βαρβαρο ειναι αλλα υπάρχουν εναλλακτικές κ την παλευεις αν τα κοψεις. Κ δεν μιλαω χωρις να το εχω περασει ετσι. Κανω δευτερη φορα αποχη γλκτ κ αυγο κ σογια κ δεν την παλευω επειδη λατρευω τα γαλακτοκομικα σε καθε μορφη. Αλλα αν οντως αυτό βοηθήσει το μωρακι?? Απο την στιγμη που φτανεις να δινεις φαρμακο αν δεν βοηθισει πολύ ισως πρεπει να σκεφτειτε κ αυτη την περιπτωση.  Απλα μια σκέψη..

Just now, mpempaki1 said:

και αν ταλαιπωρειτε..και αν χάνει βαρος

Κ μενα το εκανε κ τωρα το ξανακανει τα απογευματα. Παρακολουθισε το, αν δυσφορει εκεινη την ωρα, αν δειχνει πονο, αν ξυπνα ξαφνικα με κλαματα, αν κανει αναγουλες αρκετες ώρες μετα το φαγητο του. Αν οχι ειναι μια χαρα, κ απλα τ στομαχακι βγαζει οτι επιπλεον δεν χωραει μεσα κ μια χαρα βαρος θα παρει. Προσπαθισε να μην πανικοβαλεσαι κ αν εχει προβλημα θα φανει κ θα το αντιμετωπίσεις με την βοηθεια του παιδιάτρου αλλα για τωρα ολα καλα!  :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Just now, KNecky είπε:

Παντως νομιζω το ειπε κ αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια, πρωτα απο ολα κοβουν τα γαλακτοκομικα κ οχι κατι αλλο για την γοπ. Τα αλλα ειναι λιγο αυθαιρετα κ παιζουν με πιθανοτητες που μας λενε να τα κοψουμε εκτος αν οντως το ενοχλησαν το μωρακι.εννοειται. Ξερω ποσο βαρβαρο ειναι αλλα υπάρχουν εναλλακτικές κ την παλευεις αν τα κοψεις. Κ δεν μιλαω χωρις να το εχω περασει ετσι. Κανω δευτερη φορα αποχη γλκτ κ αυγο κ σογια κ δεν την παλευω επειδη λατρευω τα γαλακτοκομικα σε καθε μορφη. Αλλα αν οντως αυτό βοηθήσει το μωρακι?? Απο την στιγμη που φτανεις να δινεις φαρμακο αν δεν βοηθισει πολύ ισως πρεπει να σκεφτειτε κ αυτη την περιπτωση.  Απλα μια σκέψη..

Κ μενα το εκανε κ τωρα το ξανακανει τα απογευματα. Παρακολουθισε το, αν δυσφορει εκεινη την ωρα, αν δειχνει πονο, αν ξυπνα ξαφνικα με κλαματα, αν κανει αναγουλες αρκετες ώρες μετα το φαγητο του. Αν οχι ειναι μια χαρα, κ απλα τ στομαχακι βγαζει οτι επιπλεον δεν χωραει μεσα κ μια χαρα βαρος θα παρει. Προσπαθισε να μην πανικοβαλεσαι κ αν εχει προβλημα θα φανει κ θα το αντιμετωπίσεις με την βοηθεια του παιδιάτρου αλλα για τωρα ολα καλα!  :)

σου βγάζει  ποσότητα; μετά από ώρα κανει ναι. αλλά αν κοιμηθεί μετά το φαγητό δεν κάνει τίποτα.. Όσο ειναι ξύπνιος κουνάει  χέρια.. πόδια και σφιγγεται  τότε θα βγάλει..

σου βγάζει  ποσότητα; μετά από ώρα κανει ναι. αλλά αν κοιμηθεί μετά το φαγητό δεν κάνει τίποτα.. Όσο ειναι ξύπνιος κουνάει  χέρια.. πόδια και σφιγγεται  τότε θα βγάλει..

Έχει παλινδρόμηση το μωράκι σου? 

CRVnp2.png

Just now, mpempaki1 said:

Η παιδιατρος μου ειχε πει αν βγαζει μετά το γευμα επειδη σφιγγεται ή στην αλλαγη πανας την ζοριζω ή γενικα ο τροπος που καθεται πιεζει την κοιλιτσα ειναι λογικο να βγάλει. Εβγαλς πριν λιγο μια ωραια γουλια κ γεμισε η μιση μου πλατη..αλλα είχε φάει κ απο τις 2 μεριες κ ειχε γκρινια. Ρευτηκε κ βγηκε κ ηρέμησε μετά. Δες αν εχει αλλο συμπτωμα αλλιώς οντως ειναι φυσιολογικό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@mpempaki1 να σου πω εμένα που έχει παλινδρόμηση τι συμπτώματα έχει.. πρώτα απ όλα ρχει την κρυφή παλινδρόμηση,  μας είπε ο γιατρός ότι είναι χειρότερη,  δεν βγάζει γουλιές η εμετό προς τα έξω,  της ανεβαίνει το γάλα συνέχεια,  μονίμως έχει στο στόμα κομμάτια γάλατος και άσπρη γλώσσα,  φυγαμε απ το νοσοκομείο με φάρμακο για την παλινδρόμηση 20 ημερών,  μας το σταμάτησε ο γιατρός για να δούμε αν όντως κάνει παλινδρόμηση,  ένα μήνα τώρα την έχουμε στο σπίτι,  είναι σχεδόν 55 ημερών,  την τελευταία εβδομάδα έχασε 100γρ,  από την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έτρωγε καλά,  μας έδωσε ο γιατρός κάποιες σταγόνες να δούμε πως θα πάει, έγινε χειρότερα,  σε κάθε γεύμα σφιγγοταν, τεντωνοταν,  έβγαζε κραυγές,  ακόμα και στον ύπνο,  μόνο όταν την είχα όρθια δεν το έκανε,  η μύτη αρκετή μυξα,  αυτό λόγω του γάλατος που της ανεβαίνει,  έφτασε σε σημείο να μην τρώει και της δώσαμε φάρμακο,  από χθες είναι καλύτερα και έχει αρχίσει να τρώει αρκετά...Εμάς μας έκαναν υπέρηχο οισοφάγου στη μενν που ήταν αλλά τότε έδειξε ότι δεν έχει παλινδρόμηση...

Ααα Επίσης έβγαζε και βγάζει συνέχεια την γλώσσα έξω και κάνει σαν να καίγεται..

• Λυπημένη/-ος 1

CRVnp2.png

2 ώρες πρίν, KNecky είπε:

Η παιδιατρος μου ειχε πει αν βγαζει μετά το γευμα επειδη σφιγγεται ή στην αλλαγη πανας την ζοριζω ή γενικα ο τροπος που καθεται πιεζει την κοιλιτσα ειναι λογικο να βγάλει. Εβγαλς πριν λιγο μια ωραια γουλια κ γεμισε η μιση μου πλατη..αλλα είχε φάει κ απο τις 2 μεριες κ ειχε γκρινια. Ρευτηκε κ βγηκε κ ηρέμησε μετά. Δες αν εχει αλλο συμπτωμα αλλιώς οντως ειναι φυσιολογικό.

Έτσι κάνει και μενα 

2 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

@mpempaki1 να σου πω εμένα που έχει παλινδρόμηση τι συμπτώματα έχει.. πρώτα απ όλα ρχει την κρυφή παλινδρόμηση,  μας είπε ο γιατρός ότι είναι χειρότερη,  δεν βγάζει γουλιές η εμετό προς τα έξω,  της ανεβαίνει το γάλα συνέχεια,  μονίμως έχει στο στόμα κομμάτια γάλατος και άσπρη γλώσσα,  φυγαμε απ το νοσοκομείο με φάρμακο για την παλινδρόμηση 20 ημερών,  μας το σταμάτησε ο γιατρός για να δούμε αν όντως κάνει παλινδρόμηση,  ένα μήνα τώρα την έχουμε στο σπίτι,  είναι σχεδόν 55 ημερών,  την τελευταία εβδομάδα έχασε 100γρ,  από την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου έτρωγε καλά,  μας έδωσε ο γιατρός κάποιες σταγόνες να δούμε πως θα πάει, έγινε χειρότερα,  σε κάθε γεύμα σφιγγοταν, τεντωνοταν,  έβγαζε κραυγές,  ακόμα και στον ύπνο,  μόνο όταν την είχα όρθια δεν το έκανε,  η μύτη αρκετή μυξα,  αυτό λόγω του γάλατος που της ανεβαίνει,  έφτασε σε σημείο να μην τρώει και της δώσαμε φάρμακο,  από χθες είναι καλύτερα και έχει αρχίσει να τρώει αρκετά...Εμάς μας έκαναν υπέρηχο οισοφάγου στη μενν που ήταν αλλά τότε έδειξε ότι δεν έχει παλινδρόμηση...

Ααα Επίσης έβγαζε και βγάζει συνέχεια την γλώσσα έξω και κάνει σαν να καίγεται..

αχ ταλαιπωρία  και το μικρακι σού..  Αυτό όντως περίπου  στους 6μηνες φτιάχνει; σου είπαν κάτι τέτοιο; εγώ  όταν μιλάω με γιατρό μου λέει όχι αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό  περιμένουμε  απλά να στρώσει  το στοματάκι  και ο σφιχτηρσς. παίρνει βάρος και δεν την ανησυχει

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! Χθες ο μικρός μετά το τελευταίο γεύμα στις 10 έδειχνε ακόμα ανήσυχος και έτσι του έκανα συμπλήρωμα. 60ml και ο καημένος το ήπιε όλο!! Μάλλον δεν χόρτασε από το γάλα μου παρόλο που άφησε μόνος του το στήθος. Μετά ξεράθηκε στον ύπνο. Βέβαια ξύπνησε πάλι στις 2 κ κάτι, ενώ ξυπνάει 3 και 4 η ώρα τις άλλες φορές. Μετά ξυπνάει παλι στις 4:00, τον έβαλα στο στήθος κ δεν έτρωγε, τον πήρε ο ύπνος. Ξανά ξυπνάει στις 5 κ τότε έφαγε. Με άλλα λόγια ειμαι με 3 ώρες ύπνο σπαστα. 

3 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Απέχεις από αυτά γιατί ενοχλούν το μωράκι? Γιατί αν όχι και το κάνεις προληπτικά δεν χρειάζεται. Εμένα μου είχε πει τρώμε απ' όλα και αν κάτι ενοχλεί το κόβουμε. Απλά δεν θέλει μεγάλες ποσότητες από ένα μόνο φαγητό. Και όσπρια και λαχανικά μου έχει πει να τρώω. Και αυτό που κόβεις πρώτο στην παλινδρόμηση είναι τα γαλακτοκομικά. Αλλά όλα , ακόμα και αυτά που περιέχουν ίχνη. Γιατί αν έχει αλλεργία στην πρωτεινη του γάλακτος και εσύ τρως έστω κ μια φέτα τυρί τότε δεν θα δεις καλυτέρευση στην ΓΟΠ. Έχω ένα μήνα που τα έκοψα και ο μικρός είναι πολύ καλύτερα! Δεν χρειάζεται ούτε σιροπι. Δεν σου λέω ότι είναι τέλεια αλλά εκεί που έκλαιγε μετά τα γεύματα γιατί πονούσε μάλλον και έβγαζε γουλιες μετά από κάθε θηλασμό τώρα να βγάλει μια φορά και όχι κάθε μέρα! Είναι δύσκολο να τα κόψεις για αρχή αλλά συνηθίζεται στην πορεία κ το πιο σημαντικό είναι ήρεμο το μωράκι!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια. ξύπνησα σήμερα 4μισηη και τρελάθηκα. Δεν θυμόμουν τιποτα.. τι ωρα ηταν να τον ταΐσω.τον ταισα;; χαζεψα ... τον έβαλα κατευθείαν  στο στήθος

Μετά ο κύριος δεν ξανά κοιμήθηκε  και τον πήρε ο ύπνος τώρα στον απορροφητηρα .. εγώ έχω βάλει ήδη το 2ο πλυντηριο και ετοίμασα τον  άντρα μου να παει για δουλειά. μακάρι στο επόμενο γεύμα να κοιμηθεί αμέσως να κοιμηθώ και εγώ 1ωριτσα 

Καλημέρα κοριτσια μ...μπεμπακι μ πως είναι το μωράκι σ σήμερα???? μην ανχωνεσαι για την ποσότητα κ μεις το περάσαμε....

Εγώ το ματιασα το παιδί μ...εχτές μ έβγαλε γουλιά μικρή πίχτη με μυξα μάλλον...μ.εκανε έναν θόρυβο όπως όταν σε ξύνει ο λαιμός κ το βγάλε....λίγο βεναια....μετά δεν κοιμόταν με τιπιτα ...είχε μια ανησυχία κ λιγο κλάμα στην μέση....άνοιγε το στόμα κ τ κούναγε πέρα δοθε κ άκουγα την ανάσα της ...χα χα χα χα χα σαν λαχάνιασμα.. τις έδινα μπιμπερό τιπιτα δεν έτρωγε ενώ έβλεπα πεινούσε....με τα πολλά μετα απο μισή ώρα έφαγε 10 μλ κ ξεραθηκε....

τι ήταν αυτό πάλι ο θεος κ η ψυχή τ....

καλημερααααααααα είπα??? είπα ναι...πάει χαζέψα  σας το λέω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...