Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

@Pagotoula κοθτα τα natural sense τις nuk τα μπιμπερό...έχουν φαρδιά θηλη κ στόμιο όπως το στήθος μας...η νύφη μ είχε θέμα κ αυτή κ με αυτό το μπιμπερό έπιασε η μικρή μια χαρά....εμένα πάλι ότι κ να τις βάλω στο στόμα τα ρουφάει όλα...nuk chicco τα πάντα... 

Just now, teta2 είπε:

Της Lansinoh το έχω πάρει , έχει το σχήμα της θηλής και είναι πολύ μαλακό, λειτουργεί όπως το στήθος. Ίσως να σε βόλευε..

εμένα πάλι ότι κ να τις βάλεις στο στόμα ρουφάει....( κακο  αυτό) χαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, asda είπε:

Έχεις δοκιμάσει και μεγαλύτερο νούμερο στη θηλή;; το γάλα γιατί δεν το αποθηκεύσεις κατάψυξη;; 

δεν ειχα παρει σακουλακια...αλλα με βλεπω να καταφευγω εκει... μεγαλυτερο νουμερο, δεν εχω δοκιμασει.

Just now, Pagotoula είπε:

δεν ειχα παρει σακουλακια...αλλα με βλεπω να καταφευγω εκει... μεγαλυτερο νουμερο, δεν εχω δοκιμασει.

Υπάρχει τις nuk θήκη 0+ small k 0+medium...

κοίτα κ τα μπιμπερό που σ πα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Pagotoula κοθτα τα natural sense τις nuk τα μπιμπερό...έχουν φαρδιά θηλη κ στόμιο όπως το στήθος μας...η νύφη μ είχε θέμα κ αυτή κ με αυτό το μπιμπερό έπιασε η μικρή μια χαρά....εμένα πάλι ότι κ να τις βάλω στο στόμα τα ρουφάει όλα...nuk chicco τα πάντα... 

εμένα πάλι ότι κ να τις βάλεις στο στόμα ρουφάει....( κακο  αυτό) χαχαχαχαχαχαχα

επρεπε να σου στελνω αυτο που βγαζω να το δινεις στξ δικια σου..μην πηγαινει κ χαμενο..χαχαχχα

• Χαχα 3

Just now, Pagotoula είπε:

επρεπε να σου στελνω αυτο που βγαζω να το δινεις στξ δικια σου..μην πηγαινει κ χαμενο..χαχαχχα

αν θες βοήθεια σε μπιμπερό πες μ να σ στείλω το φβ να σ δείξω....

Ναι να βάλει κ αλλα στο στόμα η δικιά μ...Δεν τις φτάνουν τα δικά μας.χαχαχαχαχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

αν θες βοήθεια σε μπιμπερό πες μ να σ στείλω το φβ να σ δείξω....

Ναι να βάλει κ αλλα στο στόμα η δικιά μ...Δεν τις φτάνουν τα δικά μας.χαχαχαχαχαχχαχαχα

χαχαχαχ 

δεν εχω φβ ρε γαμωτο..σε μειλ;;;

10 hours ago, teta2 said:

Εμένα μου έκανε! Μου βρήκε ότι θα έχω περίοδο σε 2-3 εβδομάδες (πήγα την προηγούμενη εβδομάδα) και τελικά προχτές αδιαθετησα...Αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα μου κοπεί και το λίγο γάλα που εχω έτσι δεν είναι; Έκανα και αιματολογικές και μου είπε να κόψω το σίδηρο γιατί ήταν πολύ καλές.

Προσπαθισε οπως κ να χει να συνεχισεις να την βαζεις τουλαχιστον να κάνει 8 θηλασμους, γτ η μικρη μειωση ροής ειναι παροδικη με το περασμα της περιοδου κ ειναι κριμα να χασετε την παραγωγη. Μετα την περιοδο θα επανελθει κανονικα.

6 hours ago, Kathrin17 said:

Καλημέρααααααααααα... Λες οι υπόλοιπες να κοιμουνται κ μεις γαρίδα το μάτι? Αφου κοιμάται η ζουζουνα σου γτ δν κοιμάσαι κ συ??!! 

Εμένα ήταν το δευτερο συνεχομενο  βράδυ που δν ξυπνησε.. Από τις 12 ξυπνησε 6παρα..δε με χάλασε καθόλου.. Αλλά το θέμα είναι αν θα το συνεχίσει γτ νομίζω είναι νωρίς ακομα για να χει στάνταρ προγραμμα.. Αυριο σαραντιζουμε!! Κατά τα άλλα το πρωί είναι ήρεμη τρώει κ κοιμάται είτε λίγο είτε πολυ.. Αλλά απ'το μεσημερι κ μετα..??? Μας πιανει αυτή η γλυκιά υπνηλία μετά το φαγητό αλλά η μοεμπα εκεί στην τσίτα.. Τι να πω... Μήπως μυρίζεται τον πατέρας της ότι ήρθε σπίτι κ το κάνει για να την έχει αγκαλιά??? Χαχαχα.. Αδυναμίες ειναι αυτές.. Εμένα από τόσο μικρό σκατο τρελαίνεται για τον πατερα της..

Πωπω φτου φτου το καμαρι σου!! Προσεχετε να τηρειται τους 8-10θηλαμσους μονο κ κοιμησου κ για μααας!!!

Just now, Polly1 said:

18 μηνες; Εμένα μου είπε όχι πριν τους 8! Καλά όπως και να χει δεν υπάρχει σχέδιο για 2ο παιδί στο άμεσο μέλλον οποτε δεν έδωσα βάση. Εντωμεταξύ γνωστοί που παίρνουν τηλέφωνο να ευχηθούν μου λένε άντε και στο 2ο και ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Μονο σε μενα ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω κάτι τετοιο; Κάτσε ρε γμτ μόλις κάναμε το 1ο μετά από τόσο κοπιαστική εγκυμοσυνη, παράτα μας για το 2ο που δεν ξέρω καν αν θα το αποφασίσω ή αν θα τα καταφέρω!!!Δε με επηρεάζει πάρα μόνο εκείνη τη στιγμή που νευριάζω αλλα δεν μπορώ με την Αδιακρισία και την αγένεια 

Ναι αυτο που σου ειπε κσι η Παγωτουλα, να τη βαζεις στο στήθος για θηλαστικες κινήσεις.Δινεις και φορμουλα;

Just now, Pagotoula said:

Εμενα να δεις πως με συγχυζει αυτη η ατακα... που προσπαθουσαμε 5μιση χρονια για αυτο το ενα, ειχα τοσα θεματα στην εγκυμοσυνη και πολυ ασχημη εμπειρια τοκετου.. εγω το μονο που απανταω ειναι, εδω καλα καλα δεν εκανα το πρωτο... δευτερο θα σκεφτομαι; κι αστους να κουρευονται...κλασικες ελληνικες μαλακιες...τα χεις με καποιον..αντε ποτε θα παντρευτειτε; παντρευεσαι..αντε ποτε θα κανετε παιδι; κανεις παιδι..αντε ποτε θα κανετε το δευτερο...;

ρε πατε καλα;;; αφηστε μας να ζησουμε οπως γουσταρουμε...

Πωπω αυτο το πραγμα παιδια καθε φορα ειναι ελλεινο.. θέλουν να πουν κατι σων κ καλα ας βρουν κτ αλλο. Κ το φοβερό να στο λενε ακριβως αφου τους πεις ποσο υπεφερες απο την γεννα ή ποσο κουρασμενη εισαι.. εγω στο πρωτο ορκιζομουν δεν κανω αλλο, στο 2ο επισης..κ τωρα παλι ..αν αλλαξει δικο μου θεμα αλλα τι προτρεχουν ολοι??!!

Just now, Ξένη said:

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία να χάσει βάρος το μωρό? Εμείς είχαμε φτάσει με κόπο στα 3300 και λόγω της παλινδρόμησης η μικρή είχε ανησυχίες,  μας έδωσε κάποιες σταγόνες ο γιατρός αλλά δεν είδαμε διαφορά μετά ξεκίνησε να μου τρώει 50 και 30 μλ στο 3ωρο και να μην τρώει με τίποτα παραπάνω...Τότε μας έδωσε ένα πιο ισχυρό φάρμακο...τεσπα από χθες το βράδυ έχει αρχίσει και τρώει 100μλ στο 3 με 4 ώρες...πίνει μόνο μητρικό γάλα...μίλησα με τον γιατρό για το βάρος και μου είπε απλά να το παρακολουθήσουμε..Εγώ όμως έχω ταραχθεί μήπως δεν την πιάνει το δικό μου γάλα,  να πάρουμε ξένο αλλά ο γιατρός επιμένει να το δούμε στο μέλλον...νομίζω θα πάρει λίγο τα πάνω της με ξένο...

Ο μόνος λόγος να μην φτανει το μητρικο ειναι αν χρειαζεται αυξηση η παραγωγή που ουσιαστικά ο καλυτερος τροπος ειναι φουλ θηλασμοι. Κατα τ αλλα υπαρχει περιπτωση ενα μωρό να χασει ή να μεινει στασιμο γ λιγες μέρες κ μετα να αυξησει παραπανω απο το συνηθισμενο την επομενη εβδομαδα!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Pagotoula είπε:

Κι εμενα μου εχασε σε μια φαση. Ειχαν περασει 3 μερες κ αντι να παρει, ειχε παει κ πισω.. μετα πηρε 2-3μερες..κ μετα παλι κολλημενη κ δεν επαιρνε..κ μεις εχουμε κ γοπ.μΣτην αρχη μιλησαμε για ξενο γιατι κι εγω ειχα αγχωθει παρα πολυ, μετα ομως που την εξετασε απο κοντα ο γιατρος, μου ειπε οτι επειδη μεγαλωσε πολυ (πηρε 6 ποντους σε 3 βδομαδες) εχουν αυξηθει οι διατροφικες της αναγκες, ενω η παραγωγη μου ακομα δεν εχει προσαρμοστει.. οποτε ξεκινησα 3 αντλησεις τη μερα κ να βαζω συνεχεια το μωρο στο στηθος..κ ιδωμεν.....θα τη ζυγισω σε μια βδομ παλι.. το θεμα ειναι πως η μικρη δεν δεχεται 3 διαφορετικα μπιμπερο..οποτε δεν πινει οτι αντλω εξτρα..κ δεν εχω ιδεα ποσο πινει..αληθεια..ξερει καμια πως μπορω να την κανω να το παρει το μπιμπερο; προς το παρον την βαζω πρωτα στο βυζι κι οταν ψιλογλαρωσει της δινω το μπιμπερο, αλλα δεν το ρουφαει...πινει μονο οτι σταξει στο στομα της..κ μετα αρχιζει το κλαμα.. αν της το βαλω οταν ειναι πολυ πεινασμενη...γινεται το σωσε..ειλικρινα ακρη δεν βρισκω...

εσυ που ξερεις τι πινει;;; αντλεις καθε γευμα; εχε υποψιν οτι με τις αντλησεις κ λιγοτερο γαλα βγαινει κ θρεπτικα εχει αποδειχτει οτι το γαλα ειναι λιγοτερο θρεπτικο κ λιπαρο, μου το ειπε ο γιατρος..γιατι δεν την βαζεις απευθειας στο στηθος;;;

Εγώ το βγάζω με θήλαστρο Και της το δίνω..έμαθε από την αρχή στο μπιμπερό που την είχαμε 20 μέρες στη μενν και μετά που την πήραμε μου είπαν για ένα μήνα να μην την βάλω στο στήθος γιατί έκανε πτώσεις και μελανιαζε..εδώ και δύο βδομάδες έχει σταματήσει να το κάνει,  την βάζω στο στήθος αλλά χαζοτρωει και μετά της δίνω μπιμπερό...όποτε την βάζω στήθος την παίρνει ο ύπνος και δεν τρώει, ενώ με το μπιμπερό και να την πάρει της το παίζω στο στόμα και το τρώει...άσε που στο φαγητό δυσανασχετεί λόγω παλινδρόμησης..Έχει δύο μέρες που πίνει laprazol , ελπίζω να πάει καλύτερα...το γάλα κάνει βόλτες μέσα της... σκεφτόμουν ένα γάλα για παλινδρόμηση να της το δίνω μόνο βράδυ για να μην έχει αυτά τα ανεβοκατεβασματα...βλέπουμε τη Δευτέρα πως θα είναι.. αααα και πολύ σκατο....Που να πάρει κιλά,  έχει εξαντληθεί...

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Pagotoula είπε:

ναι της μεντελα αυτο που ειναι για μητρικο γαλα, το δοκιμασα. το αλλο πιυ λες, οχι. κι εχω δοκιμασει κ νυκ κ chicco, κανονικα για 0+ και τζιφος...σου λεω για πολυ κλαμα..λιγο παει να το δαγκωσει κ μετα ανοιγει το στομα διαπλατα κ πλανταζει στο κλαμα..της το ακουμπαω στα χειλια, στα ουλα, στη γλωσσα, στον ουρανισκο...τιποτα..κλαμα σε σημειο που λεω θα σκασει...κ μολις βγαλω το βυζι...τσουυυπ..παει κ βεντουζαρει...δεν γινεται ομως αυτο...γιατι δεν μπορω ουτε στο γιατρο να παω ησυχη κ να ξετω πως κ λιγο να αργησω, μπορει καποιος να της δωσει..κ επισης κ κυριο δεν μπορω να της δωσω οτι αντλω για να βλεπω κ τι τρωει. 

Καλε δώσε σ εμάς .μην το πετάς .εγω μιλησα μ παιδίατρο κ επειδή τις τελευταίες μερες κατι εχει πάθει κ ενώ μ τρώει κανονικά στις 12 τ μεσημέρι ,οταν παω ν την ταΐσω στις 4 τσιρίζει σαν τρελη .τρωει καμια 60αρα μ τ χώρο κ μετα στις 7 τρώει 150 χωρίς ανάσα .δν ξερω γτ μ τ κανει αυτο κ μ ειπε ν της κανω αυριο μια καλλιέργεια ούρων ν αποκλείσουμε τν ουρολοίμωξη .ελλπιζω ν μν εοναι κατι τετοιο κ ν ειναι απο τ ούλα της π εχει καταφαει τ χέρια της .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ξένη said:

Εγώ το βγάζω με θήλαστρο Και της το δίνω..έμαθε από την αρχή στο μπιμπερό που την είχαμε 20 μέρες στη μενν και μετά που την πήραμε μου είπαν για ένα μήνα να μην την βάλω στο στήθος γιατί έκανε πτώσεις και μελανιαζε..εδώ και δύο βδομάδες έχει σταματήσει να το κάνει,  την βάζω στο στήθος αλλά χαζοτρωει και μετά της δίνω μπιμπερό...όποτε την βάζω στήθος την παίρνει ο ύπνος και δεν τρώει, ενώ με το μπιμπερό και να την πάρει της το παίζω στο στόμα και το τρώει...άσε που στο φαγητό δυσανασχετεί λόγω παλινδρόμησης..Έχει δύο μέρες που πίνει laprazol , ελπίζω να πάει καλύτερα...το γάλα κάνει βόλτες μέσα της... σκεφτόμουν ένα γάλα για παλινδρόμηση να της το δίνω μόνο βράδυ για να μην έχει αυτά τα ανεβοκατεβασματα...βλέπουμε τη Δευτέρα πως θα είναι.. αααα και πολύ σκατο....Που να πάρει κιλά,  έχει εξαντληθεί...

Αποχη απο γαλακτοκομικα για την γοπ σας ειπε οχι ο γιατρος? Ή θυμαμαι λάθος? 

Αν συνηθισε με το μπιμπερο ειναι δυσκολο να μαθει στηθος αλλα οχι αδυνατο! Παντως χαρα στο κουράγιο σου που τα κάνεις ολα μαζι!

Τα κακακια αν ειναι νερουλα μηπως?

κορίτσια  SOSSS

θυμάστε που σας έλεγα ότι βγάζει γουλιές; λοιπόν για 4 μέρες έβγαζε σε πολύ λίγα γεύματα και ίσα ίσα γαλατακι.  σήμερα λοιπόν  πάλι ξεκίνησε.. βγάζει  όμως ΠΟΣΌΤΗΤΑ!!τρώγει κάθε μια ώρα όμως..Δεν ξέρω αν 1)τρώει συνέχεια  επειδή το βγάζει η αν 2 το βγάζει επειδή τρώει συνέχει. Επίσης να σας πω ότι συνήθως  9/10 φορές τα βγάζει μαζί με το ρεψιμο

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια  SOSSS

θυμάστε που σας έλεγα ότι βγάζει γουλιές; λοιπόν για 4 μέρες έβγαζε σε πολύ λίγα γεύματα και ίσα ίσα γαλατακι.  σήμερα λοιπόν  πάλι ξεκίνησε.. βγάζει  όμως ΠΟΣΌΤΗΤΑ!!τρώγει κάθε μια ώρα όμως..Δεν ξέρω αν 1)τρώει συνέχεια  επειδή το βγάζει η αν 2 το βγάζει επειδή τρώει συνέχει. Επίσης να σας πω ότι συνήθως  9/10 φορές τα βγάζει μαζί με το ρεψιμο

κορίτσια  SOSSS

Αν τα βγάζει με το ρέψιμο μήπως είναι υπερφαγία? Τρώει παραπάνω από αυτό που χρειάζεται και βγαίνουν τα περιττά? Έχεις παρατηρήσει να τρώει πιο πολύ από άλλες φορές?

Just now, mpoukitsa είπε:

Αν τα βγάζει με το ρέψιμο μήπως είναι υπερφαγία? Τρώει παραπάνω από αυτό που χρειάζεται και βγαίνουν τα περιττά? Έχεις παρατηρήσει να τρώει πιο πολύ από άλλες φορές?

Ναι μπουκιτσα μου σήμερα από το απόγευμα  και μετά κάθε μια ώρα... και μέχρι να ρευτει ψάχνει να βρει στήθος πάλι..  

Ναι μπουκιτσα μου σήμερα από το απόγευμα  και μετά κάθε μια ώρα... και μέχρι να ρευτει ψάχνει να βρει στήθος πάλι..  

Ίσως τότε από υπερφαγια. Να τον σταματάς στα μέσα να ρευτει κ μετά να τον ξαναβάζεις. Μήπως είναι άλμα? Πόσον εβδομάδων είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...