Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Pagotoula είπε:

Θεωρητικα οταν εχεις κανει κτ χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα προτου μεινεις ξανα εγκυος ωστε να επουλωθει η μητρα, διαφορετικα υπαρχει κινδυνος επιπλοκων στην επομενη κυηση.. Η βιβλιογραφια αναφερει 18 μηνες, αλλα θεωρητικα απο τον χρονο και μετα ειναι ενα ευλογο διαστημα.. Δηλαδη συνηθως αυτα τα αδερφακια που εχουν πολυ μικρη διαφορα ηλικιας, τυπου 1 χρονο, που η μαμα τους ξαναεμεινε εγκυος στο 3μηνο, εχουν προελθει απο φτ. Οχι οτι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος μετα απο κτ, απλα ειναι πιο επικινδυνο λογω της τομης στη μητρα κι υπαρχει κι αυξημενος κινδυνος εξωμητριας κυησης.

Όσο για τα 6ωρα υπνου που λετε..εγω τα διαβαζω κι απλα κλαιω...μου φαινεται ονειρο θερινης νυκτος..η και σεναριο επιστημονικης φαντασιας..το περισσοτερο σερι της μικρης μου ειναι 3 ωρες κι αυτο εχει γινει μετρημενες φορες.. συνηθως κινουμαστε σε 1,5 με 2 ωρες και εννοειται 5 το πρωι ξυπναμε για τα καλα...!!

18 μηνες; Εμένα μου είπε όχι πριν τους 8! Καλά όπως και να χει δεν υπάρχει σχέδιο για 2ο παιδί στο άμεσο μέλλον οποτε δεν έδωσα βάση. Εντωμεταξύ γνωστοί που παίρνουν τηλέφωνο να ευχηθούν μου λένε άντε και στο 2ο και ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Μονο σε μενα ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω κάτι τετοιο; Κάτσε ρε γμτ μόλις κάναμε το 1ο μετά από τόσο κοπιαστική εγκυμοσυνη, παράτα μας για το 2ο που δεν ξέρω καν αν θα το αποφασίσω ή αν θα τα καταφέρω!!!Δε με επηρεάζει πάρα μόνο εκείνη τη στιγμή που νευριάζω αλλα δεν μπορώ με την Αδιακρισία και την αγένεια 

πρίν από 23 λεπτά , teta2 είπε:

Ναι σίγουρα έχει μειωθεί η ροή γιατί την βλέπω που κάθεται λιγότερο.

Ναι αυτο που σου ειπε κσι η Παγωτουλα, να τη βαζεις στο στήθος για θηλαστικες κινήσεις.Δινεις και φορμουλα;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Polly1 είπε:

18 μηνες; Εμένα μου είπε όχι πριν τους 8! Καλά όπως και να χει δεν υπάρχει σχέδιο για 2ο παιδί στο άμεσο μέλλον οποτε δεν έδωσα βάση. Εντωμεταξύ γνωστοί που παίρνουν τηλέφωνο να ευχηθούν μου λένε άντε και στο 2ο και ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Μονο σε μενα ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω κάτι τετοιο; Κάτσε ρε γμτ μόλις κάναμε το 1ο μετά από τόσο κοπιαστική εγκυμοσυνη, παράτα μας για το 2ο που δεν ξέρω καν αν θα το αποφασίσω ή αν θα τα καταφέρω!!!Δε με επηρεάζει πάρα μόνο εκείνη τη στιγμή που νευριάζω αλλα δεν μπορώ με την Αδιακρισία και την αγένεια 

Ναι αυτο που σου ειπε κσι η Παγωτουλα, να τη βαζεις στο στήθος για θηλαστικες κινήσεις.Δινεις και φορμουλα;

Ναι της δινω! Τη βάζω κάθε φορά αλλά κάθεται 5 λεπτά και το αφήνει. Ελπίζω να καλυτερέψει η κατάσταση.

Just now, Polly1 είπε:

Εγώ τους απαντάω πλέον....δεύτερο να κάνεις εσύ...αχχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Polly1 είπε:

Εμενα να δεις πως με συγχυζει αυτη η ατακα... που προσπαθουσαμε 5μιση χρονια για αυτο το ενα, ειχα τοσα θεματα στην εγκυμοσυνη και πολυ ασχημη εμπειρια τοκετου.. εγω το μονο που απανταω ειναι, εδω καλα καλα δεν εκανα το πρωτο... δευτερο θα σκεφτομαι; κι αστους να κουρευονται...κλασικες ελληνικες μαλακιες...τα χεις με καποιον..αντε ποτε θα παντρευτειτε; παντρευεσαι..αντε ποτε θα κανετε παιδι; κανεις παιδι..αντε ποτε θα κανετε το δευτερο...;

ρε πατε καλα;;; αφηστε μας να ζησουμε οπως γουσταρουμε...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία να χάσει βάρος το μωρό? Εμείς είχαμε φτάσει με κόπο στα 3300 και λόγω της παλινδρόμησης η μικρή είχε ανησυχίες,  μας έδωσε κάποιες σταγόνες ο γιατρός αλλά δεν είδαμε διαφορά μετά ξεκίνησε να μου τρώει 50 και 30 μλ στο 3ωρο και να μην τρώει με τίποτα παραπάνω...Τότε μας έδωσε ένα πιο ισχυρό φάρμακο...τεσπα από χθες το βράδυ έχει αρχίσει και τρώει 100μλ στο 3 με 4 ώρες...πίνει μόνο μητρικό γάλα...μίλησα με τον γιατρό για το βάρος και μου είπε απλά να το παρακολουθήσουμε..Εγώ όμως έχω ταραχθεί μήπως δεν την πιάνει το δικό μου γάλα,  να πάρουμε ξένο αλλά ο γιατρός επιμένει να το δούμε στο μέλλον...νομίζω θα πάρει λίγο τα πάνω της με ξένο...

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ξένη είπε:

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία να χάσει βάρος το μωρό? Εμείς είχαμε φτάσει με κόπο στα 3300 και λόγω της παλινδρόμησης η μικρή είχε ανησυχίες,  μας έδωσε κάποιες σταγόνες ο γιατρός αλλά δεν είδαμε διαφορά μετά ξεκίνησε να μου τρώει 50 και 30 μλ στο 3ωρο και να μην τρώει με τίποτα παραπάνω...Τότε μας έδωσε ένα πιο ισχυρό φάρμακο...τεσπα από χθες το βράδυ έχει αρχίσει και τρώει 100μλ στο 3 με 4 ώρες...πίνει μόνο μητρικό γάλα...μίλησα με τον γιατρό για το βάρος και μου είπε απλά να το παρακολουθήσουμε..Εγώ όμως έχω ταραχθεί μήπως δεν την πιάνει το δικό μου γάλα,  να πάρουμε ξένο αλλά ο γιατρός επιμένει να το δούμε στο μέλλον...νομίζω θα πάρει λίγο τα πάνω της με ξένο...

Αγάπη γιατί να πάρεις ξένο??? το καλητερο γαλατακι δίνεις στο παιδάκι σ...είσαι σίγουρη ότι έχασε βάρος??? περιμένε καμία βδομάδα κ φώναξε τον παιδίατρο να την ζυγισει. ( κάτσε μα δράσει κ το φάρμακο έχει ταλαιπωρηθεί η μικρή)..Κάντε ένα ραντεβού πιο γρήγορα...πες τ το...Η καμπυκη της πως είναι???

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Αγάπη γιατί να πάρεις ξένο??? το καλητερο γαλατακι δίνεις στο παιδάκι σ...είσαι σίγουρη ότι έχασε βάρος??? περιμένε καμία βδομάδα κ φώναξε τον παιδίατρο να την ζυγισει. ( κάτσε μα δράσει κ το φάρμακο έχει ταλαιπωρηθεί η μικρή)..Κάντε ένα ραντεβού πιο γρήγορα...πες τ το...Η καμπυκη της πως είναι???

Μου είχαν πει και στο νοσοκομείο ότι με το ξένο θα πάρει πιο γρήγορα βάρος αλλά καλύτερο είναι το μητρικό..έστω για δύο γεύματα έλεγα μήπως της έδινα για να πάρει λίγο μπρος..Ανυπομονώ να φτάσει 5 κιλά...Ναι έχασε,  το Σάββατο ήταν 3296 και σήμερα 3194 με την ίδια ζυγαριά...Και ο παιδίατρος μου είπε να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα...ρε παιδάκι τι σκατα είναι και αυτή η παλινδρόμηση,  ταλαιπωρείται πολύ...με το που τρώει και ρευεται καταλαβαίνω το γάλα να ανεβοκατεβαίνει...Και το καταπίνει ξανά.. Μετά βλέπεις γλυφεται..

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Μου είχαν πει και στο νοσοκομείο ότι με το ξένο θα πάρει πιο γρήγορα βάρος αλλά καλύτερο είναι το μητρικό..έστω για δύο γεύματα έλεγα μήπως της έδινα για να πάρει λίγο μπρος..Ανυπομονώ να φτάσει 5 κιλά...Ναι έχασε,  το Σάββατο ήταν 3296 και σήμερα 3194 με την ίδια ζυγαριά...Και ο παιδίατρος μου είπε να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα...ρε παιδάκι τι σκατα είναι και αυτή η παλινδρόμηση,  ταλαιπωρείται πολύ...με το που τρώει και ρευεται καταλαβαίνω το γάλα να ανεβοκατεβαίνει...Και το καταπίνει ξανά.. Μετά βλέπεις γλυφεται..

να κάνεις ότι σ πε ο παιδίατρος αγαοη να την πιάσει κ το φάρμακο λίγο....Δεν έχασε πολύ...λογικό το βρίσκω είναι ταλαιπωρημένη αγαπη με την παλκινδρομμηση...τι να σ πω για το ξενο...Εγώ ξες δίνω...αν όμως εσύ θες να δώσεις εγω μαζί σ....πες το στο ντοκ σ να σ δώσω κάποιο ειδικό κ για την παλινδρόμηση .

κ υπομονή έως την Δευτέρα...κ μην την ζοριζεις με το γάλα κ κανει κάνα εμετό...ασρην να πιεί όσο θέλει κ θα περάσει όλο αυτό...

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ξένη είπε:

Κι εμενα μου εχασε σε μια φαση. Ειχαν περασει 3 μερες κ αντι να παρει, ειχε παει κ πισω.. μετα πηρε 2-3μερες..κ μετα παλι κολλημενη κ δεν επαιρνε..κ μεις εχουμε κ γοπ.μΣτην αρχη μιλησαμε για ξενο γιατι κι εγω ειχα αγχωθει παρα πολυ, μετα ομως που την εξετασε απο κοντα ο γιατρος, μου ειπε οτι επειδη μεγαλωσε πολυ (πηρε 6 ποντους σε 3 βδομαδες) εχουν αυξηθει οι διατροφικες της αναγκες, ενω η παραγωγη μου ακομα δεν εχει προσαρμοστει.. οποτε ξεκινησα 3 αντλησεις τη μερα κ να βαζω συνεχεια το μωρο στο στηθος..κ ιδωμεν.....θα τη ζυγισω σε μια βδομ παλι.. το θεμα ειναι πως η μικρη δεν δεχεται 3 διαφορετικα μπιμπερο..οποτε δεν πινει οτι αντλω εξτρα..κ δεν εχω ιδεα ποσο πινει..αληθεια..ξερει καμια πως μπορω να την κανω να το παρει το μπιμπερο; προς το παρον την βαζω πρωτα στο βυζι κι οταν ψιλογλαρωσει της δινω το μπιμπερο, αλλα δεν το ρουφαει...πινει μονο οτι σταξει στο στομα της..κ μετα αρχιζει το κλαμα.. αν της το βαλω οταν ειναι πολυ πεινασμενη...γινεται το σωσε..ειλικρινα ακρη δεν βρισκω...

εσυ που ξερεις τι πινει;;; αντλεις καθε γευμα; εχε υποψιν οτι με τις αντλησεις κ λιγοτερο γαλα βγαινει κ θρεπτικα εχει αποδειχτει οτι το γαλα ειναι λιγοτερο θρεπτικο κ λιπαρο, μου το ειπε ο γιατρος..γιατι δεν την βαζεις απευθειας στο στηθος;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

Κι εμενα μου εχασε σε μια φαση. Ειχαν περασει 3 μερες κ αντι να παρει, ειχε παει κ πισω.. μετα πηρε 2-3μερες..κ μετα παλι κολλημενη κ δεν επαιρνε..κ μεις εχουμε κ γοπ.μΣτην αρχη μιλησαμε για ξενο γιατι κι εγω ειχα αγχωθει παρα πολυ, μετα ομως που την εξετασε απο κοντα ο γιατρος, μου ειπε οτι επειδη μεγαλωσε πολυ (πηρε 6 ποντους σε 3 βδομαδες) εχουν αυξηθει οι διατροφικες της αναγκες, ενω η παραγωγη μου ακομα δεν εχει προσαρμοστει.. οποτε ξεκινησα 3 αντλησεις τη μερα κ να βαζω συνεχεια το μωρο στο στηθος..κ ιδωμεν.....θα τη ζυγισω σε μια βδομ παλι.. το θεμα ειναι πως η μικρη δεν δεχεται 3 διαφορετικα μπιμπερο..οποτε δεν πινει οτι αντλω εξτρα..κ δεν εχω ιδεα ποσο πινει..αληθεια..ξερει καμια πως μπορω να την κανω να το παρει το μπιμπερο; προς το παρον την βαζω πρωτα στο βυζι κι οταν ψιλογλαρωσει της δινω το μπιμπερο, αλλα δεν το ρουφαει...πινει μονο οτι σταξει στο στομα της..κ μετα αρχιζει το κλαμα.. αν της το βαλω οταν ειναι πολυ πεινασμενη...γινεται το σωσε..ειλικρινα ακρη δεν βρισκω...

εσυ που ξερεις τι πινει;;; αντλεις καθε γευμα; εχε υποψιν οτι με τις αντλησεις κ λιγοτερο γαλα βγαινει κ θρεπτικα εχει αποδειχτει οτι το γαλα ειναι λιγοτερο θρεπτικο κ λιπαρο, μου το ειπε ο γιατρος..γιατι δεν την βαζεις απευθειας στο στηθος;;;

Δοκιμάζεις να κουνάς λιγο το μπιμπερό την ωρα π ειναι στ στόμα της ;;

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Δοκιμάζεις να κουνάς λιγο το μπιμπερό την ωρα π ειναι στ στόμα της ;;

ναι σου λεω...τιποτα..τωρα παρηγγειλα ενα μπιμπερο που λεγεται mimijumi και καλα ειναι παρομοιο με τη θηλη του στηθους. ο γιατρος μου ειπε πως μαλλον δεν της αρεσει η υφη της σιλικονης... να δω τι θα δω και με αυτο...αλλιως συριγγα;; ξερεις ποσο γαλα μητρικο εχω πεταξει;;;; ουυυυυ...κριμα δεν ειναι ρε γαμωτο;;

Έχεις δοκιμάσει αυτά που είναι ειδικά για αυτήν την  δουλειά; Βγάζουν δύο εταιρείες από όσο στο ξέρω η medela και η lansinoh.

Just now, teta2 είπε:

Έχεις δοκιμάσει αυτά που είναι ειδικά για αυτήν την  δουλειά; Βγάζουν δύο εταιρείες από όσο στο ξέρω η medela και η lansinoh.

ναι της μεντελα αυτο που ειναι για μητρικο γαλα, το δοκιμασα. το αλλο πιυ λες, οχι. κι εχω δοκιμασει κ νυκ κ chicco, κανονικα για 0+ και τζιφος...σου λεω για πολυ κλαμα..λιγο παει να το δαγκωσει κ μετα ανοιγει το στομα διαπλατα κ πλανταζει στο κλαμα..της το ακουμπαω στα χειλια, στα ουλα, στη γλωσσα, στον ουρανισκο...τιποτα..κλαμα σε σημειο που λεω θα σκασει...κ μολις βγαλω το βυζι...τσουυυπ..παει κ βεντουζαρει...δεν γινεται ομως αυτο...γιατι δεν μπορω ουτε στο γιατρο να παω ησυχη κ να ξετω πως κ λιγο να αργησω, μπορει καποιος να της δωσει..κ επισης κ κυριο δεν μπορω να της δωσω οτι αντλω για να βλεπω κ τι τρωει. 

ναι της μεντελα αυτο που ειναι για μητρικο γαλα, το δοκιμασα. το αλλο πιυ λες, οχι. κι εχω δοκιμασει κ νυκ κ chicco, κανονικα για 0+ και τζιφος...σου λεω για πολυ κλαμα..λιγο παει να το δαγκωσει κ μετα ανοιγει το στομα διαπλατα κ πλανταζει στο κλαμα..της το ακουμπαω στα χειλια, στα ουλα, στη γλωσσα, στον ουρανισκο...τιποτα..κλαμα σε σημειο που λεω θα σκασει...κ μολις βγαλω το βυζι...τσουυυπ..παει κ βεντουζαρει...δεν γινεται ομως αυτο...γιατι δεν μπορω ουτε στο γιατρο να παω ησυχη κ να ξετω πως κ λιγο να αργησω, μπορει καποιος να της δωσει..

Έχεις δοκιμάσει και μεγαλύτερο νούμερο στη θηλή;; το γάλα γιατί δεν το αποθηκεύσεις κατάψυξη;; 

ναι της μεντελα αυτο που ειναι για μητρικο γαλα, το δοκιμασα. το αλλο πιυ λες, οχι. κι εχω δοκιμασει κ νυκ κ chicco, κανονικα για 0+ και τζιφος...σου λεω για πολυ κλαμα..λιγο παει να το δαγκωσει κ μετα ανοιγει το στομα διαπλατα κ πλανταζει στο κλαμα..της το ακουμπαω στα χειλια, στα ουλα, στη γλωσσα, στον ουρανισκο...τιποτα..κλαμα σε σημειο που λεω θα σκασει...κ μολις βγαλω το βυζι...τσουυυπ..παει κ βεντουζαρει...δεν γινεται ομως αυτο...γιατι δεν μπορω ουτε στο γιατρο να παω ησυχη κ να ξετω πως κ λιγο να αργησω, μπορει καποιος να της δωσει..κ επισης κ κυριο δεν μπορω να της δωσω οτι αντλω για να βλεπω κ τι τρωει. 

Της Lansinoh το έχω πάρει , έχει το σχήμα της θηλής και είναι πολύ μαλακό, λειτουργεί όπως το στήθος. Ίσως να σε βόλευε..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...