Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Θα έχεις κορίτσι μου 

Βρε κορίτσια έχω μπερδευτεί είχα πάει την Τετάρτη για τεστ παπ και υπερυχο, τέλος πάντων ο γιατρός μ είπε ότι είχα 4ωοθηλακια αλλά το ένα θα έσκαγε σίγουρα σήμερα ή αύριο το μέγεθος που μ έχει σημειωμένο λέει 1,34 ×1,4 τι σημαίνει αυτο?? Ξέχασα να τον ρωτήσω δηλαδή πόσα εκατοστά ήταν???

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

1 hour ago, Polly1 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;; Για τον κορσέ σας απάντησε η παγωτουλα βλέπω! Εγώ σημερα πηγα επιτέλους γυναικολόγο! Δεχόταν μόνο έγκυες και επείγοντα ως τωρα! Ευτυχώς όλα καλά! Σας είπε πότε θα κάνετε τεστ Παπ; Εμένα μου είπε ότι όσο θηλάζω δε θα κάνω!

Εμένα μου έκανε! Μου βρήκε ότι θα έχω περίοδο σε 2-3 εβδομάδες (πήγα την προηγούμενη εβδομάδα) και τελικά προχτές αδιαθετησα...Αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα μου κοπεί και το λίγο γάλα που εχω έτσι δεν είναι; Έκανα και αιματολογικές και μου είπε να κόψω το σίδηρο γιατί ήταν πολύ καλές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα μου εκανε! Πηγα μολις σαραντησα σχεδον. Μου ειπε οτι κανουμε κανονικα ωορρηξία παρολο που δεν εχουμε περιοδο και να προσεχουμε σν δεν θελουμε αλλη εγκυμοσυνη συντομα! Οποτε προφυλακτικο κοριτσια μετα απο τοσα χρονια που είχαμε να χρησιμοποιήσουμε. Αφηστε που σε καισαρικη πρεπει να περασει ενα διαστημα για να ξαναμεινεις εγκυος!

• Μου αρέσει 1

καλημερααααααααααααααα...πίστη κάθε μέρα εδώ από τις 6...χαχαχαχαχχα τι κάνετε??? εχτές είχαμε δύσκολη μέρα όλη μέρα...πουθενά ύπνος κ φαΐ κ φαΐ κάθε 2 ώρες...όμως η νύχτα μας ήταν καλή...κοιμήθηκε από 8.30 έως 1 κ από 1 έως 5...6 Η ώρα έβαλε το ξυπνητήρι της κ ξαναξυπνησε...αλλα την πάτησε σήμερα η μικρή ..τις έδωσα 30 μλ γάλα κ ξαναξεραθηκε....Εγώ όμως αυτό ήταν ξύπνησα...καφές τώρα 

• Μου αρέσει 2

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλημερααααααααααααααα...πίστη κάθε μέρα εδώ από τις 6...χαχαχαχαχχα τι κάνετε??? εχτές είχαμε δύσκολη μέρα όλη μέρα...πουθενά ύπνος κ φαΐ κ φαΐ κάθε 2 ώρες...όμως η νύχτα μας ήταν καλή...κοιμήθηκε από 8.30 έως 1 κ από 1 έως 5...6 Η ώρα έβαλε το ξυπνητήρι της κ ξαναξυπνησε...αλλα την πάτησε σήμερα η μικρή ..τις έδωσα 30 μλ γάλα κ ξαναξεραθηκε....Εγώ όμως αυτό ήταν ξύπνησα...καφές τώρα 

Καλημέρααααααααααα... Λες οι υπόλοιπες να κοιμουνται κ μεις γαρίδα το μάτι? Αφου κοιμάται η ζουζουνα σου γτ δν κοιμάσαι κ συ??!! 

Εμένα ήταν το δευτερο συνεχομενο  βράδυ που δν ξυπνησε.. Από τις 12 ξυπνησε 6παρα..δε με χάλασε καθόλου.. Αλλά το θέμα είναι αν θα το συνεχίσει γτ νομίζω είναι νωρίς ακομα για να χει στάνταρ προγραμμα.. Αυριο σαραντιζουμε!! Κατά τα άλλα το πρωί είναι ήρεμη τρώει κ κοιμάται είτε λίγο είτε πολυ.. Αλλά απ'το μεσημερι κ μετα..??? Μας πιανει αυτή η γλυκιά υπνηλία μετά το φαγητό αλλά η μοεμπα εκεί στην τσίτα.. Τι να πω... Μήπως μυρίζεται τον πατέρας της ότι ήρθε σπίτι κ το κάνει για να την έχει αγκαλιά??? Χαχαχα.. Αδυναμίες ειναι αυτές.. Εμένα από τόσο μικρό σκατο τρελαίνεται για τον πατερα της..

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Καλημέρααααααααααα... Λες οι υπόλοιπες να κοιμουνται κ μεις γαρίδα το μάτι? Αφου κοιμάται η ζουζουνα σου γτ δν κοιμάσαι κ συ??!! 

Εμένα ήταν το δευτερο συνεχομενο  βράδυ που δν ξυπνησε.. Από τις 12 ξυπνησε 6παρα..δε με χάλασε καθόλου.. Αλλά το θέμα είναι αν θα το συνεχίσει γτ νομίζω είναι νωρίς ακομα για να χει στάνταρ προγραμμα.. Αυριο σαραντιζουμε!! Κατά τα άλλα το πρωί είναι ήρεμη τρώει κ κοιμάται είτε λίγο είτε πολυ.. Αλλά απ'το μεσημερι κ μετα..??? Μας πιανει αυτή η γλυκιά υπνηλία μετά το φαγητό αλλά η μοεμπα εκεί στην τσίτα.. Τι να πω... Μήπως μυρίζεται τον πατέρας της ότι ήρθε σπίτι κ το κάνει για να την έχει αγκαλιά??? Χαχαχα.. Αδυναμίες ειναι αυτές.. Εμένα από τόσο μικρό σκατο τρελαίνεται για τον πατερα της..

Καλημέρα ααααα...αν μπει σε πρόγραμμα πες μ πως να το κάνω κ γω..αχχαχαχαχα πάλι καλά κοιμήθηκες....Εγώ άμα ξυπνήσω αυτό ήταν δεν μπορώ  να ξαμακοιμηθηθω...κ μένα τρελαίνεται για τον πατέρα της αλλα όχι για να κοινηθιε6τ κάνει κόλπα....Δεν τ κοιμάται ποτέ....χαχαχαχα καλημέρα ααααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Χαχα μια μια να μπαινει να βλεπουμε τι ωρα εχει εγερτηριο η καθεμια!

Εμεις 7  παρα σημερα οπως τις τελευταιες μερες.Κοιμηθηκε 12-2:30 κ 4 παρα με 7 παρα.  Α σας ζηλεύω  ελπίζω να σας μοιάσουμε!

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Εγώ την πάτησα χτες, κοιμήθηκε από τις 9 ως τις 3, εξάωρο δλδ αλλά λάθος ώρα..και μετά 4 με 7.30...

Κι εγώ την πάτησα ετσι προχθές!! Δεν το ξανακανω!! Χθες πηγε να επαναληφθεί αλλα την ξυπνησα 11:30!!

6 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Εμενα μου ειπε μετα την 1η περιοδο.

Ναι, όταν μου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσω ξανά μαζί του σίγουρα!

• Μου αρέσει 2

Just now, souzanna7 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Χαχα μια μια να μπαινει να βλεπουμε τι ωρα εχει εγερτηριο η καθεμια!

Εμεις 7  παρα σημερα οπως τις τελευταιες μερες.Κοιμηθηκε 12-2:30 κ 4 παρα με 7 παρα.  Α σας ζηλεύω  ελπίζω να σας μοιάσουμε!

Just now, teta2 είπε:

Εγώ την πάτησα χτες, κοιμήθηκε από τις 9 ως τις 3, εξάωρο δλδ αλλά λάθος ώρα..και μετά 4 με 7.30...

Μια χαρά κ σεις βρε κορίτσια.. Είχατε ένα ξυπνημα το βράδυ αλλά συντομο.. Το χειρότερο θα ήταν γκρίνια κλάμα κ καθόλου υπνος το βράδυ..οποτε ας κάνουμε όλες το σταυρό μας να διατηρήσουν αυτό που έχουν αλλά φυσικά να τους πουμε οτι εχουν κ αλλά περιθωρια βελτίωσης...μπορει να ακουσουν..χαχαχα..Εγώ νομίζω τα μικρούλια μας έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται κ να συνηθίζουν (ελπίζω να μη λέω μεγάλες κουβέντες :? )... 

• Μου αρέσει 3

j7W7p3.png

2 ώρες πρίν, teta2 είπε:

Εμένα μου έκανε! Μου βρήκε ότι θα έχω περίοδο σε 2-3 εβδομάδες (πήγα την προηγούμενη εβδομάδα) και τελικά προχτές αδιαθετησα...Αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα μου κοπεί και το λίγο γάλα που εχω έτσι δεν είναι; Έκανα και αιματολογικές και μου είπε να κόψω το σίδηρο γιατί ήταν πολύ καλές.

Ίσως όσο διαρκεί η περίοδος να έχεις μειωμένη ροή ή να αλλάζει λιγο η γεύση αλλα δε σου κόβεται, μην ανησυχεις!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

ο ρε φίλε την χειρότερη ώρα ξυπνήσε...3 το πρωί εινια σκότωμα....αχχαχαχαχαχα 

Just now, souzanna7 είπε:

Θέλω 6ωρααααααααααα που είναι οεο??? καλημεραααααα

1 hour ago, mpoukitsa είπε:

Και εμενα μου εκανε! Πηγα μολις σαραντησα σχεδον. Μου ειπε οτι κανουμε κανονικα ωορρηξία παρολο που δεν εχουμε περιοδο και να προσεχουμε σν δεν θελουμε αλλη εγκυμοσυνη συντομα! Οποτε προφυλακτικο κοριτσια μετα απο τοσα χρονια που είχαμε να χρησιμοποιήσουμε. Αφηστε που σε καισαρικη πρεπει να περασει ενα διαστημα για να ξαναμεινεις εγκυος!

Κι εμένα μου κανε υπέρηχο μήτρας και έλεγξε την τομή, είδαμε και τον τράχηλο γιατί έχω θέμα Γενικά, μου άφησε το ελεύθερο για επαφές αλλα δε μου πε για εγκυμοσυνη, απλά καλυτερα να μη συμβεί πριν τους 8 μήνες! Εκει γελάσαμε όλοι μαζί!

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Κι εμένα μου κανε υπέρηχο μήτρας και έλεγξε την τομή, είδαμε και τον τράχηλο γιατί έχω θέμα Γενικά, μου άφησε το ελεύθερο για επαφές αλλα δε μου πε για εγκυμοσυνη, απλά καλυτερα να μη συμβεί πριν τους 8 μήνες! Εκει γελάσαμε όλοι μαζί!

Θεωρητικα οταν εχεις κανει κτ χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα προτου μεινεις ξανα εγκυος ωστε να επουλωθει η μητρα, διαφορετικα υπαρχει κινδυνος επιπλοκων στην επομενη κυηση.. Η βιβλιογραφια αναφερει 18 μηνες, αλλα θεωρητικα απο τον χρονο και μετα ειναι ενα ευλογο διαστημα.. Δηλαδη συνηθως αυτα τα αδερφακια που εχουν πολυ μικρη διαφορα ηλικιας, τυπου 1 χρονο, που η μαμα τους ξαναεμεινε εγκυος στο 3μηνο, εχουν προελθει απο φτ. Οχι οτι δεν μπορεις να μεινεις εγκυος μετα απο κτ, απλα ειναι πιο επικινδυνο λογω της τομης στη μητρα κι υπαρχει κι αυξημενος κινδυνος εξωμητριας κυησης.

Όσο για τα 6ωρα υπνου που λετε..εγω τα διαβαζω κι απλα κλαιω...μου φαινεται ονειρο θερινης νυκτος..η και σεναριο επιστημονικης φαντασιας..το περισσοτερο σερι της μικρης μου ειναι 3 ωρες κι αυτο εχει γινει μετρημενες φορες.. συνηθως κινουμαστε σε 1,5 με 2 ωρες και εννοειται 5 το πρωι ξυπναμε για τα καλα...!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Ίσως όσο διαρκεί η περίοδος να έχεις μειωμένη ροή ή να αλλάζει λιγο η γεύση αλλα δε σου κόβεται, μην ανησυχεις!!

Ναι σίγουρα έχει μειωθεί η ροή γιατί την βλέπω που κάθεται λιγότερο.

Just now, teta2 είπε:

Ναι σίγουρα έχει μειωθεί η ροή γιατί την βλέπω που κάθεται λιγότερο.

βαζε την συχνοτερα στο στηθος η επεμενε να καθεται περισσοτερη ωρα, εστω πιπιλωντας, για να αυξηθει η ροη παλι. Αν δεν....δοκιμασε κι αντλησεις με θηλαστρο 2, 3 φορες τη μερα και θα επανελθει σταδιακα πιστευω..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...