Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Τα υποαλλεργικα γαλατα (ΗΑ) εχουν κ λακτοζη κ αγελαδινο γαλα, αλλα σε πολυ μικρη περιεκτικοτητα, που συνηθως δεν επηρεαζει τα μωρα, αλλα δυστυχως σε ορισμενες περιπτωσεις καποια μωρακια αντιδρουν και σε αυτο. Τα μονα που δεν εχουν καθολου, ειναι καποια που υπαγονται σε φαρμακευτικη αγωγη και συνταγογραφουνται απο το γιατρο, αλλα δεν νομιζω να σου εγραψε αυτα.Το δικο σου γαλα ειναι οτι καλυτερο και για τη γοπ και για την αλλεργια. Ειναι κριμα να σταματησεις να θηλαζεις τωρα κι ενω εχεις καλη παραγωγη. Το μωρο βρεχει πανες; Παιρνει βαρος;

Δεν ξέρω να σου πω αν έχει λακτόζη, θα το κοιτάξω. Πάντως με συνταγή κανονικά από νοσοκομείο είναι και παιρνεις ένα μέρος των χρημάτων πίσω μου είπε η παιδίατρος. Δεν το έκανα ακόμη τώρα περιμένω τα χαρτιά. Πανες και βρέχει και λερώνει πολύ συχνά! Βάρος στους δύο μήνες που πήγαμε για το εμβόλιο είχε πάρει πολύ καλό! Περίπου 1 κιλό από τον πρωτο μήνα. Όμως αυτό μου το κάνει τις τελευταίες μέρες που δεν τον έχω ζυγίσει. Θα δω πως θα πάει και εν ανάγκη θα πάω στην παιδιατριο να τον ζυγισουμε. Είμαι υπερβολική το ξέρω αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι κ δεν το καταλαβαίνω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpoukitsa είπε:

Δεν ξέρω να σου πω αν έχει λακτόζη, θα το κοιτάξω. Πάντως με συνταγή κανονικά από νοσοκομείο είναι και παιρνεις ένα μέρος των χρημάτων πίσω μου είπε η παιδίατρος. Δεν το έκανα ακόμη τώρα περιμένω τα χαρτιά. Πανες και βρέχει και λερώνει πολύ συχνά! Βάρος στους δύο μήνες που πήγαμε για το εμβόλιο είχε πάρει πολύ καλό! Περίπου 1 κιλό από τον πρωτο μήνα. Όμως αυτό μου το κάνει τις τελευταίες μέρες που δεν τον έχω ζυγίσει. Θα δω πως θα πάει και εν ανάγκη θα πάω στην παιδιατριο να τον ζυγισουμε. Είμαι υπερβολική το ξέρω αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι κ δεν το καταλαβαίνω! 

Έχεις σκεφτεί να νοικιάσεις ενα βρέφοζυγο;το προτείνουν νομιζω κυρίως στα μωράκια π θηλάζουν .εγω ειχα νοικιάσει απο την αρχη παρόλο π τωρα πίνει μονο ξένο ,γιατί ηταν μικρή κ αγχωνόμουν .κανονικα ηταν γ 3 μήνες αλλα σκέφτομαι ν τ κρατήσω ενα μήνα ακομα .για να μην τρέχεις σ παιδίατρο κ αγχωνεσαι

Just now, Pennymav είπε:

Έχεις σκεφτεί να νοικιάσεις ενα βρέφοζυγο;το προτείνουν νομιζω κυρίως στα μωράκια π θηλάζουν .εγω ειχα νοικιάσει απο την αρχη παρόλο π τωρα πίνει μονο ξένο ,γιατί ηταν μικρή κ αγχωνόμουν .κανονικα ηταν γ 3 μήνες αλλα σκέφτομαι ν τ κρατήσω ενα μήνα ακομα .για να μην τρέχεις σ παιδίατρο κ αγχωνεσαι

Πόσο το είχες νοικιάσει; γιατί και εγώ αγχώνομαι για τα κιλά του 

Just now, dinaki23 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Γεννησα πριν 6 μερες κ ηθελα να σας ρωτησω αν το γεγονος οτι το μωρο κανει κακα του οοοολη την ωρα ειναι νορμαλ;;επισης τι οψη πρεπει να εχουν;Θηλαζω αποκλειστικα ...ειναι συμεχεια στο στηθος ,ειδικα το βραδυ!Δλδ με το που τελειωνει ο ενας θηλασμος μετα απο λιγη ωρα ξεκιναει ο επομενος...ειναι μικρος κ κουραζεται βεβαια αλλα τοσο πολυ ειναι λογικο;;τι λετε εσεις π εχετε μια εμπειρια;

Να σου ζήσει το μπεμπακι σου.. Όλα όσα λες είναι απολυτως φυσιολογικά.. Μην αγχώνεσαι.. Απλώς ακολουθησε τις ανάγκες του μωρου σου.. Ξέρει αυτό, έχει ένστικτο.. Τα θηλαζοντα μωράκια είναι δυνατό να κάνουν κακακια με κάθε θηλασμό. Επίσης το στήθος σου είναι το μέρος που εκτός από την πεινα του, καλυπτει την ανάγκη του να αισθάνεται ασφάλεια κ παρηγορια.. Το στήθος σου είναι κάτι σαν τον ομφάλιο λώρο πλέον.. 

Θέλει υπομονή τον πρωτο καιρό.. Σε λίγες μέρες ή βδομάδες θα δεις ότι κ συ θα το καταλαβαίνεις καλυτερακ αυτό θα αρχίσει να μαθαίνει τη νέα ζωή γτ 9μηνες ζουσε αλλιώς.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

j7W7p3.png

Just now, Pennymav είπε:

Δεν το ηξερα οτι μπορω να νοικιασω! Σκεφτομουν να αγοράσω ζυγαρια να εχω κ για αργοτερα! Θα το ψαξω ομως σε ευχαριστω παρα πολυ!! 

Διαφημίσεις

Just now, mpoukitsa said:

Όχι δεν κάνω κάτι διαφορετικό εκείνες τις ώρες. Ο,τι έκανα πάντα! Καφέ πίνω πάντα γύρω στις 6 το πρωί μετά από θηλασμό. Αλλά από την αρχή αυτό. Δοκίμασα και ψευδοθηλες μήπως βοηθήσουν. Κάποιες φορές πίνει κανονικά κάποιες κλαίει και με αυτές. Επισης τρώω αρκετά καλά ολη μέρα! Ειλικρινά το παιδί μου νομίζω θα γράψει καινούριες σελίδες στην παιδιατρική.. τι να πω αψυχολογητος! 

Το συμπλήρωμα που δίνω είναι υποαλλεργικο, μου το έδωσε η παιδίατρος. Και εγώ σκέφτηκα μήπως είναι από την ΓΟΠ αλλά είχε καλυτερέψει με την αποχη και τώρα πάλι γκρίνια! Βέβαια τότε έκανε το κορμάκι του τόξο, τώρα έχει γκρίνια και κλάμα σαν να νευριάζει. Με αποτέλεσμα να μην τρώει πολυ. Επίσης έχει μειώσει την ώρα θηλασμού στα 5 λεπτά το πολύ. Αχ και αργεί η επόμενο ραντεβού για να τον ζυγίσουμε!! Το καλό είναι ότι βρέχει κ λερώνει πάνες αρκετές! 

Κορίτσια έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να σταματήσω τον θηλασμό γιατί νομίζω ότι εγώ φταίω κ το γάλα μου που ταλαιπωρείται το παιδάκι μου! Με το συμπλήρωμα θα ξέρω πόσο τρώει κ ίσως είναι πιο ήρεμος και αυτός! Η παιδίατρος βέβαια δεν συμφωνεί, μου λέει πως ιδανικά θέλει να θηλάσω μέχρι το λιγότερο 7-8 μηνών και ότι το δικό μας γάλα είναι το καλύτερο για την ΓΟΠ και τις αλλεργίες. Τι να πω έχω πέσει πολύ ψυχολογικά... 

Αν σκεφτεσαι να αγορασεις, εχω βρει μια που αγορασα κ εχει αποσπωμενο το σκαφακι που ζυγιζεις το μωρο κ αν το βγάλεις σου μενει η ζυγαρια ειτε για το παιδι ως τα 60κιλα ειτε για κουζινα. Κ απο της παιδιατρου ειχαμε ελαχοστη αποκλειση 10γρ. Αν σε ενδιαφερει πες μου να στειλω πμ :)

Παντως μην αγχωνεσαι μπορει αν ειναι φαση, περνανε συνεχως τα μωρακια. Κ πανες λερωνετε κ γενικά τις υπολ ωρες πινει. Οποτε σκεψου το πριν παρεις ζυγαρια μην καταληξεις σαν κ μενα την τρελη π ανυπομονω να ζυγισω συνεχως! :P

Just now, dinaki23 said:

Καλημερα κοριτσια!!Γεννησα πριν 6 μερες κ ηθελα να σας ρωτησω αν το γεγονος οτι το μωρο κανει κακα του οοοολη την ωρα ειναι νορμαλ;;επισης τι οψη πρεπει να εχουν;Θηλαζω αποκλειστικα ...ειναι συμεχεια στο στηθος ,ειδικα το βραδυ!Δλδ με το που τελειωνει ο ενας θηλασμος μετα απο λιγη ωρα ξεκιναει ο επομενος...ειναι μικρος κ κουραζεται βεβαια αλλα τοσο πολυ ειναι λογικο;;τι λετε εσεις π εχετε μια εμπειρια;

Να σου ζησει κοπελα μου! Ειναι μικρακι ακομα οπως ειπαν κ οι αλλες κοπέλες. Μην ανησυχεις καθόλου θα νταρνανεψει μια χαρα αν τρωει ετσι ηδη 6ημερων! :)

• Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Αν σκεφτεσαι να αγορασεις, εχω βρει μια που αγορασα κ εχει αποσπωμενο το σκαφακι που ζυγιζεις το μωρο κ αν το βγάλεις σου μενει η ζυγαρια ειτε για το παιδι ως τα 60κιλα ειτε για κουζινα. Κ απο της παιδιατρου ειχαμε ελαχοστη αποκλειση 10γρ. Αν σε ενδιαφερει πες μου να στειλω πμ :)

Παντως μην αγχωνεσαι μπορει αν ειναι φαση, περνανε συνεχως τα μωρακια. Κ πανες λερωνετε κ γενικά τις υπολ ωρες πινει. Οποτε σκεψου το πριν παρεις ζυγαρια μην καταληξεις σαν κ μενα την τρελη π ανυπομονω να ζυγισω συνεχως! :P

Να σου ζησει κοπελα μου! Ειναι μικρακι ακομα οπως ειπαν κ οι αλλες κοπέλες. Μην ανησυχεις καθόλου θα νταρνανεψει μια χαρα αν τρωει ετσι ηδη 6ημερων! :)

Αχ ναι με ενδιαφέρει αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω!! Ετσι θα καταληξω να εισαι σιγουρη...χαχαχα! Μεχρι τωρα τον ζυγιζα σε ζυγαρια κουζινας αλλα ειναι μεχρι 5 κιλα και τα ξεπερασε οποτε δεν ξερω που βρισκομαι πλεον!! 

Επισης μακαρι να ειναι φαση κ να περασει! Ενω δεν ειμαι αγχωδεις με αλλα πραγματα με τομ μικρο εγινα....

Just now, mpempaki1 said:

Επειδή και εγ αγχώνομαι με τα κιλά.. λόγω του ότι βγάζει συνέχεια γαλα.... 27/3 ήταν 4220 και σήμερα είναι 4800. είναικαλα λέτε;43 ημερων

Ειναι τελεια περιπου 600 γρ σε 2,5 εβδομάδες! Σκεψου μεσος ορος ειναι στα 200 αν εβδομαδα περίπου κ το ξεπερνατε κατα πολυ! Σημαντικό ειναι να βλεπεις την καμπυλη που γεννηθηκε να την ακολουθει κ αν ανεβει κ πιο πανω ακομα καλύτερα.

Just now, mpoukitsa said:

Αχ ναι με ενδιαφέρει αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω!! Ετσι θα καταληξω να εισαι σιγουρη...χαχαχα! Μεχρι τωρα τον ζυγιζα σε ζυγαρια κουζινας αλλα ειναι μεχρι 5 κιλα και τα ξεπερασε οποτε δεν ξερω που βρισκομαι πλεον!! 

Επισης μακαρι να ειναι φαση κ να περασει! Ενω δεν ειμαι αγχωδεις με αλλα πραγματα με τομ μικρο εγινα....

Εχεις πμ :)

Εγω ειμαι αγχώδης απο μόνη μου αστα τωρα με την ζυγαρια. Μετράω ανα εβδομάδα αλλα οπου ν ναι θ μετραμε ανα μηνα κ δεν θ αντεχω.

πρίν από 17 λεπτά , mpempaki1 είπε:

Επειδή και εγ αγχώνομαι με τα κιλά.. λόγω του ότι βγάζει συνέχεια γαλα.... 27/3 ήταν 4220 και σήμερα είναι 4800. είναικαλα λέτε;43 ημερων

Πολύ καλή η αύξηση βάρους του μη σε ανησυχεί!! 

Κορίτσια μια κοπέλα δεν θυμαμαι ποια, είπε για έναν κορσέ που μαζεύει κοιλιά κ κάνει δουλειά! Μπορείτε να μου πείτε κ εμένα ποιος είναι? Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αλλά λίγο ένα φουσκωματακι στην κοιλιά χαμηλά έμεινε κ δεν λέει να φύγει! Τώρα θα μου πεις αν δεν ράψεις το στόμα πως να φύγει αλλά λέω μήπως βοηθήσω έτσι γιατί δίαιτα δεν με κόβω να κάνω!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, mpoukitsa είπε:

Πολύ καλή η αύξηση βάρους του μη σε ανησυχεί!! 

Κορίτσια μια κοπέλα δεν θυμαμαι ποια, είπε για έναν κορσέ που μαζεύει κοιλιά κ κάνει δουλειά! Μπορείτε να μου πείτε κ εμένα ποιος είναι? Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αλλά λίγο ένα φουσκωματακι στην κοιλιά χαμηλά έμεινε κ δεν λέει να φύγει! Τώρα θα μου πεις αν δεν ράψεις το στόμα πως να φύγει αλλά λέω μήπως βοηθήσω έτσι γιατί δίαιτα δεν με κόβω να κάνω!! 

Και εγώ θεμα με την κοιλιά, δεν λέει να πέσει... Με ενδιαφέρει και εμένα αυτός ο κορσές, κάποια τον είχε αναφέρει, αν γίνεται μας πείτε ποιός είναι!

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Και εγώ θεμα με την κοιλιά, δεν λέει να πέσει... Με ενδιαφέρει και εμένα αυτός ο κορσές, κάποια τον είχε αναφέρει, αν γίνεται μας πείτε ποιός είναι!

Η @Pagotoula k η  @Polly1 αυτές ξέρουν...

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια τι κανετε;; Για τον κορσέ σας απάντησε η παγωτουλα βλέπω! Εγώ σημερα πηγα επιτέλους γυναικολόγο! Δεχόταν μόνο έγκυες και επείγοντα ως τωρα! Ευτυχώς όλα καλά! Σας είπε πότε θα κάνετε τεστ Παπ; Εμένα μου είπε ότι όσο θηλάζω δε θα κάνω!

Just now, Polly1 είπε:

Κορίτσια τι κανετε;; Για τον κορσέ σας απάντησε η παγωτουλα βλέπω! Εγώ σημερα πηγα επιτέλους γυναικολόγο! Δεχόταν μόνο έγκυες και επείγοντα ως τωρα! Ευτυχώς όλα καλά! Σας είπε πότε θα κάνετε τεστ Παπ; Εμένα μου είπε ότι όσο θηλάζω δε θα κάνω!

Εμενα μου ειπε μετα την 1η περιοδο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...