Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Εφοσον εχει γοπ, λογικα το παθαινει λογω αυτου. Επισης αφου κανεις αποχη απο τα γαλακτοκομικα, ειναι δωρο αδωρον να δωσεις ξενο συμπληρωμα, μιας και περιεχουν αγελαδινη πρωτεινη, απλα σε μικρο βαθμο. Ποτε ομως δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Εφοσον εχεις τοσο καλη παραγωγη, να τον αφηνεις απλα πιο πολλη ωρα στο στηθος. Ετσι κι αλλιως κι απο το συμπληρωμα πινει πολυ λιγο.. Να επινε πχ 90μλ, να λεγα πως οντως δεν χορταινει με το δικο σου, αλλα τα 30μλ δεν δειχνουν κατι τετοιο.

Δεν επαθε κατι, απλα τα μωρα δεν τηρουν παντα το δικο μας προγραμμα, πχ να τρωει χ ποσοτητα ανα ψ ωρες κι εχουν διαφορετικες αναγκες, οπως αυτο που περιγραφεις (δηλ λιγοτερη ποσοτητα συχνοτερα). Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, οποτε μην αγχωνεσαι. Εσενα ξυπναει 6;; Εμενα 5 καθε μερα... Και σημερα ειμαι με δυο 1μισαωρα υπνου...τελεια....

Καλημέρα αγάπη....είπα κ γω τι έπαθε...απο τότε που άλλαξαμε γάλα έτρωγε  στις 2.30 με 3.ώρες...κ χτες ετσι...χαχαχχαχα ότι θέλει με κάνει...Δεν είμαστε κ κοντά ρε φιλη να πίναμε καφέ 

Just now, Pennymav είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!κοιτα εγω τον Ιούλιο θα κανω κανονικό γάμο .εξ αρχής δεν θέλαμε γάμο βάπτιση .θελαμε ν τ κανουμε ξεχωριστά .αλλλα επειδή κ εμεις βλέπουμε ότι τ χειμώνα θα ναι δύσκολα τ πραγματα μας βλεπουμε γ τ χρόνου τ καλοκαίρι .θα ειναι μεγάλη η αλήθεια ειναι αλλα δν εχουμε κ αλλη επιλογή .

Μαι της frezyderm .την βάλαμε χτες κ την ανακούφισε .της εκανα μασαζάκι κ ετσι σταμάτησε η πολυ γκρίνια .ειναι λιγο πρόσμενα τ ούλα ,δυστυχώς μας ξεκίνησε νωρις όλο αυτο .

@KNecky εσυ π έχεις κ αλλα παιδάκια κ ισως μπορεις ν μας βοηθήσεις .χτες όλη τ μερα δν έτρωγε καλα κ ηταν μες στην γκρίνια μ τ χέρια όλη τν ωρα στ στόμα .μολος της έβαλα τ τζελ γ τ ούλα κατα τις 8 μ έφαγε 150 π δν εχει ξαναφάει τόσο .μερα π δοκίμασα να της δωσω στις 11 δν ήθελε καθολου κ την έβαλα γ υπνο .ξαναεφαγε τωρα τ πρωι .υπαεχει περίπτωση αυτη η ‘’ανορεξια’’ να οφείλεται στα ούλα π την ενοχλούν ;

Ποια ανορεξία μάνα μ αυτή θα φαει κ μας....πόσο να έτρωγε ποια....μετά τις 9 μ πε π ντοκ τα αφήνουμε κ χωρίς γάλα μ είπε...αν δεν γκρινιάζουν...αλλιως ύπνο....θέλω το παιδί σ....άκου εκεί από 8 έως το πρωί...φτου το κορίτσι μ το καλό...

πάντως ναι Μπόρει να είναι τα ούλα της...

Καλημέρα αααααααααααα

Just now, Troufaki είπε:

Καλημερα! Εγω ξεκινησα το caliphate ειναι πολυ ωραιο! Το βλεπω απο το κινητο με ακουστικα την ωρα που θηλαζω και τη ρευω με διακοπες βεβαια αλλα περναει η ωρα. 

Εμενα ξυπνησε στις 5.30 και τωρα καταφερα να την ξανακοιμησω αλλα δε θυμαμαι τι εγινε απο τις 2.30 που την ειχα ξαναβαλει για υπνο ως τις 5.30. Την ταισα ενδιαμεσα η οχι; Παει αρχιζω να τα χανω απο την κουραση!

Αυτό το κάθε κ γω μ.μια μέρα που κοιμήθηκε 6 ώρες...έψαχνα κ μέτρα θα ρα μπιμπερό να δω αν όντως την ταισα...αχαχχαχαχαχαχα θα μας περάσει δεν είναι κατι...τα παίζουμε απλώς...καλημερααααα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα μανουλες....εμείς εδώ αποβρις 6 σταθερή αξία μην κ χάσουμε.απαπαππαπα

τι κάνετε...λοπιον μα σας πω τι πάθαμε εχτές...

Από τις 7 το απόγευμα ξύπνια...8 η ώρα ήταν να φάει κανονικά....τρώει τις 8 90 μλ...μια χαρά....παίζουμε λίγο πουθενά ύπνος...σε μισή ώρα αρχίζει να κλαίει...9 Η ώρα πειναγε ...δίνω άλλο 50 τα πίνει....πουθενά ύπνος ...τι ριλαξ τι κούνια τι χέρια τι καρότσι τι βόλτα τι αγκαλιά τίποτα...είχε μια ανησυχία άλλο πραμα....Κατά τις 10 κλαίει βάζω πιπίλα ρουφάνε με μανία...Ε όχι λεω αποκλείεται να πεινάει...με τα χίλια ζόρια την κρατάμε κ τρώει πάλι 11 αλλά 80...Ε εκεί ξεραθηκε μετά αμέσως...

τι ήταν αυτό που έπαθε???? 

κ σε όλα τα γεύματα αυτά τα 3 δεν ήθελε παραπάνω...έβγαζε το μπουκάλι μονη της ...νηστικια δεν ήταν ...μας πέθανε σας λεω....χαλάλι  ρης όμως 

Καλημέρα! Αυτό μου το κάνει και εμένα, σχεδόν κάθε απόγευμα, τρώει κάθε μία ώρα από λιγο, ενώ την υπόλοιπη ημέρα και το βράδυ τρώει κάθε 3 ώρες περίπου. Δεν ξέρω τί είναι αυτό, απλά το έχω πάρει απόφαση πλέον!!

6 hours ago, mpoukitsa said:

Αυτο κανω εδω κ καιρο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αυτο γιατι οταν πεταγετε σαν συντριβανι απλα κανει το κεφαλι του πισω μεχρι να βγαλω λιγο με το χερι εγω. Τωρα ξεκινάει να φαει, πινει 2 γουλιες και αρχιζει να χτυπιετε κ να κλαιει. Επειδη περνει πιπιλα σκεφτομαι μηπως παθαινει συγχυση θηλων. Δεν ξερω ομως γιατι δεν το κανει σε ολα τα γεύματα,  το κανει μεσημερι γυρω στις 12 και στο τελευταιο βραδινο. Τι να πω αγχωνομαι μηπως πειναει και εγω δεν το καταλαβαινω!!

Μπορει να ειναι κατι απο αυτα που σκεφτηκαν τα κοριτσια ή κ συνδιασμός τους με την γοπ, επίσης ισως πειναει λιγοτερο? Η συγχυση παιζει γενικα κ εμφανιζεται σε μερικά γευματα αρχικα κ μετα χειροτερευει αλλα δν ξερω αν ειναι αυτο. Μπορεις ν δοκιμασεις να του μειωσεις την πιπιλα πριν τις ωρες π εχετε το προβλημα μηπως δεις διαφορά!

5 hours ago, Polly1 said:

Γεια σας κορίτσια! Εμείς όλη μερα δεν κλείσαμε ματι! Τώρα την πήρε επιτέλους ο υπνος!! Παω να σωριαστω! Να ρωτήσω, όσες βαφτίσετε  τα παιδιά , πότε σκεφτεστε να το κανετε;;Ελεγα για Σεπτέμβρη αλλα φοβάμαι το νέο κύμα κορωνοιου...

Εμεις λογω του κορονοιου λεμε μες το καλοκαιρι, αλλιως Σεπτέμβριο λεγαμε. Τωρα θα δειξει αν μπορουν οι νονοι..

Just now, Pennymav said:

Καλημερα κορίτσι μου!κοιτα εγω τον Ιούλιο θα κανω κανονικό γάμο .εξ αρχής δεν θέλαμε γάμο βάπτιση .θελαμε ν τ κανουμε ξεχωριστά .αλλλα επειδή κ εμεις βλέπουμε ότι τ χειμώνα θα ναι δύσκολα τ πραγματα μας βλεπουμε γ τ χρόνου τ καλοκαίρι .θα ειναι μεγάλη η αλήθεια ειναι αλλα δν εχουμε κ αλλη επιλογή .

Μαι της frezyderm .την βάλαμε χτες κ την ανακούφισε .της εκανα μασαζάκι κ ετσι σταμάτησε η πολυ γκρίνια .ειναι λιγο πρόσμενα τ ούλα ,δυστυχώς μας ξεκίνησε νωρις όλο αυτο .

@KNecky εσυ π έχεις κ αλλα παιδάκια κ ισως μπορεις ν μας βοηθήσεις .χτες όλη τ μερα δν έτρωγε καλα κ ηταν μες στην γκρίνια μ τ χέρια όλη τν ωρα στ στόμα .μολος της έβαλα τ τζελ γ τ ούλα κατα τις 8 μ έφαγε 150 π δν εχει ξαναφάει τόσο .μερα π δοκίμασα να της δωσω στις 11 δν ήθελε καθολου κ την έβαλα γ υπνο .ξαναεφαγε τωρα τ πρωι .υπαεχει περίπτωση αυτη η ‘’ανορεξια’’ να οφείλεται στα ούλα π την ενοχλούν ;

Τα μωρα που βγάζουν δοντακια όντως κανουν κτ τετοια περιεργα. Πολλα μωρα κανουν απεργια θηλασμού, δλδ μειωνουν γευματα μεχρι που λυσσανε στην πεινα κ πινουν μια φορα κ πολύ. Ταιριάζει καπως με αυτό π εκανε κ σενα. Ο γιος απο την αλλη ενω ετρωγε στέρεες τροφες τις εκοψε κ γυρισε πισω στο θηλασμο. Δυσκολα τα δοντακια..

Just now, Troufaki said:

Καλημερα! Εγω ξεκινησα το caliphate ειναι πολυ ωραιο! Το βλεπω απο το κινητο με ακουστικα την ωρα που θηλαζω και τη ρευω με διακοπες βεβαια αλλα περναει η ωρα. 

Εμενα ξυπνησε στις 5.30 και τωρα καταφερα να την ξανακοιμησω αλλα δε θυμαμαι τι εγινε απο τις 2.30 που την ειχα ξαναβαλει για υπνο ως τις 5.30. Την ταισα ενδιαμεσα η οχι; Παει αρχιζω να τα χανω απο την κουραση!

Αχχ ασε κ γω ετσι ξυπναω πανικόβλητη ποτε τάισα αν ταισα κ απο που ταιζω! :P

Just now, teta2 said:

Καλημέρα! Αυτό μου το κάνει και εμένα, σχεδόν κάθε απόγευμα, τρώει κάθε μία ώρα από λιγο, ενώ την υπόλοιπη ημέρα και το βράδυ τρώει κάθε 3 ώρες περίπου. Δεν ξέρω τί είναι αυτό, απλά το έχω πάρει απόφαση πλέον!!

Ειναι στανταρακι αυτο διαβασα..τα μωρα πεινανε πιο πολυ το απογευμα ή εχουν ανησυχια κ μάλιστα ασχετως θηλασμού. Κ το απογευμα μειωνεται η εντονη ροη γενικά στο θηλασμο κ νευριαζουν κ με αυτο. Εμενα απο 6 εως 11 δν κλεινει ματι ολο boob surfing κανει χαχαχα!

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagotoula είπε:

Εφοσον εχει γοπ, λογικα το παθαινει λογω αυτου. Επισης αφου κανεις αποχη απο τα γαλακτοκομικα, ειναι δωρο αδωρον να δωσεις ξενο συμπληρωμα, μιας και περιεχουν αγελαδινη πρωτεινη, απλα σε μικρο βαθμο. Ποτε ομως δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Εφοσον εχεις τοσο καλη παραγωγη, να τον αφηνεις απλα πιο πολλη ωρα στο στηθος. Ετσι κι αλλιως κι απο το συμπληρωμα πινει πολυ λιγο.. Να επινε πχ 90μλ, να λεγα πως οντως δεν χορταινει με το δικο σου, αλλα τα 30μλ δεν δειχνουν κατι τετοιο.

Δεν επαθε κατι, απλα τα μωρα δεν τηρουν παντα το δικο μας προγραμμα, πχ να τρωει χ ποσοτητα ανα ψ ωρες κι εχουν διαφορετικες αναγκες, οπως αυτο που περιγραφεις (δηλ λιγοτερη ποσοτητα συχνοτερα). Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, οποτε μην αγχωνεσαι. Εσενα ξυπναει 6;; Εμενα 5 καθε μερα... Και σημερα ειμαι με δυο 1μισαωρα υπνου...τελεια....

Τι βλεπεις στο νετφλιξ; Δωσε καμια ιδεα, μπας κ την παλεψουμε κ μεις. Εγω τελευταιο ειδα το dead to me. Ευχαριστο ειναι, αλλα οχι κατι το φοβερο.

Μμμμ είχα δει τον πρώτο κύκλο αλλά δεν με ψήνει να δω τον δεύτερο..  Τώρα τελείωσα το better call Saul (αν έχεις δει το breaking bad φαντάζομαι το ξερεις) και ειμαι κι εγω σε αναζήτηση νέας σειράς..

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

α πάλι καλά δεν είμαι μόνη μ...κ μένα το ξεκίνησε προχτές έχει 2 μέρες τώρα...από τις 6 κ μετά αυτό το πράμα...τι να πω ποια...ταινία έχουν??? 

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Μην το λες δεν είναι απαραίτητα κακο. Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο μεγάλος και ο πόνος νομίζω. Και ναι η ανορεξία οφείλεται στα ούλα. Γενικα από τα δόντια μπορεί να εμφανίσει  και δέκατα ή σιελορροια ή διάρροια. Σε τόσο μικρουλια όμως δεν ξέρω αν είναι ίδια τα συμπτώματα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

α πάλι καλά δεν είμαι μόνη μ...κ μένα το ξεκίνησε προχτές έχει 2 μέρες τώρα...από τις 6 κ μετά αυτό το πράμα...τι να πω ποια...ταινία έχουν??? 

Χαχα και εγώ αυτό λέω στον άντρα μου, μα καλά ταινία έχει;;

• Χαχα 1

Καλημέρα, αντιγράφω το κείμενό μου από διπλανή ενότητα, αν τυχαίνει σε καποια από εσας, βοηθήστε πλιζ. 

Υπάρχει κάποια που κάνει μικτή διατροφή;

Το μωρό μου εξαρχής πίνει μπουκάλι. Ταυτόχρονα έβγαζα γάλα με νοσοκομειακό θήλαστρο για να του δίνω και στην πορεία ξεκίνησα να θηλάζω. Σήμερα τρώμε περίπου εναλλάξ (μια μπουκάλι, μια στήθος). 

Εδώ και λίγες μέρες το μωρό κλαίει δυνατά όποτε δίνω μπουκάλι και θέλει μόνο στήθος, αλλά δεν έχω τόσο γάλα και με το ζόρι του αποσπάμε την προσοχή με τραγούδια, παιχνίδια, βόλτες, χαδάκια για να σταματήσει και να πάρει το μπουκάλι. Είναι σύγχυση θηλών αυτή; Συνήθως ξέρω ότι τα παιδιά στρέφονται πλήρως στο μπιμπερό από τη μικτή διατροφή κι εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Δεν ξέρω τι να κάνω; Προσπαθώ να εμπλουτίσω τη διατροφή μου μπας κι αυξήσω την παραγωγή γάλακτος. 

Έχει τύχει σε καμία; 

Just now, Anna-Vangelis said:

Καλημέρα, αντιγράφω το κείμενό μου από διπλανή ενότητα, αν τυχαίνει σε καποια από εσας, βοηθήστε πλιζ. 

Υπάρχει κάποια που κάνει μικτή διατροφή;

Το μωρό μου εξαρχής πίνει μπουκάλι. Ταυτόχρονα έβγαζα γάλα με νοσοκομειακό θήλαστρο για να του δίνω και στην πορεία ξεκίνησα να θηλάζω. Σήμερα τρώμε περίπου εναλλάξ (μια μπουκάλι, μια στήθος). 

Εδώ και λίγες μέρες το μωρό κλαίει δυνατά όποτε δίνω μπουκάλι και θέλει μόνο στήθος, αλλά δεν έχω τόσο γάλα και με το ζόρι του αποσπάμε την προσοχή με τραγούδια, παιχνίδια, βόλτες, χαδάκια για να σταματήσει και να πάρει το μπουκάλι. Είναι σύγχυση θηλών αυτή; Συνήθως ξέρω ότι τα παιδιά στρέφονται πλήρως στο μπιμπερό από τη μικτή διατροφή κι εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Δεν ξέρω τι να κάνω; Προσπαθώ να εμπλουτίσω τη διατροφή μου μπας κι αυξήσω την παραγωγή γάλακτος. 

Έχει τύχει σε καμία; 

Δεν μου εχει τυχει αλλα με βοήθεια ενος συμβουλου θηλασμου θα μπορουσες να βρεις ακριβης οδηγίες για να γυρισετε σε αποκλειστικο. Οσο μπαινει το μωρό στο στηθος αυξανεται η παραγωγή αλλα η μειωση του μπουκαλιου πρεπει να γινει σταδιακα.

Αν απο την αλλη προτιμας να δοκιμασεις κτ αλλο, μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις θηλη στο μπιμπερο ισως? Μήπως δν του αρεσει πια..

Η αληθεια ειναι πρωτη φορα το ακουω αυτο, μπορει να του αρεσει πιο πολυ γευστικα το δικο σου γαλα! Ο γιος μου οποτε δοκιμασα δεν ηθελε κανενα ξενο γαλα...

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, asda είπε:

Εμενα πάλι κοιμάται εδώ και 4 ωρες και περιμένω να ξυπνήσει και να κοιμηθω μετα. Έβαλα και ένα πλυντήριο, έβαλα και Netflix και περιμένω.. έλεγα κι εγώ για Σεπτέμβρη αλλά φοβάμαι ότι θα έχουν πάει τότε όλοι οι γάμοι που αναβλήθηκαν αυτό το καιρό και δεν θα βρω ημερομηνίες.. γενικά όλα πλέον είναι αβέβαια. Και για τέλος Αυγούστου σκεφτόμουνα βέβαια αλλά θα εξαρτηθεί και από τους νονους ποτέ θα μπορούν και αυτοί.. 

Μετά από αυτά τα 2 γεύματα ζητάει πιο σύντομα να φάει παλι; φαντάζομαι ότι αν πειναγε θα το καταλάβαινες κι ετσι. Κανεις κάτι συγκεκριμένο πριν το θηλασμό στις 12; πχ πίνεις καφέ ή κάτι που μπορεί να τον ενοχλει; το βράδυ γενικά αν δεν έχεις φάει καλά μέσα στη μερα Ή αν είσαι κουρασμένη νομίζω πως μπορείς να έχεις μικρότερη παραγωγή (θυμάμαι όταν έβγαζα με θηλασμό ήταν πολύ λιγότερα τα ml Το βραδυ) αλλά τα αναπληρώνει σε επόμενο γεύμα οπότε δεν θα ανησυχούσα. Για την σύγχυση θηλων δεν ξέρω τι κάνουν όταν την παθαίνουν. Το έχω ακούσει μόνο θεωρητικά.. 

Αααα από τώρα τα ουλα;; κι εμένα βάζει χέρια αλλά νόμιζα ότι είναι στα πλαίσια της ανάπτυξης και χαιρόμουν ότι κατόρθωσε να κάνει κάτι νεο.. λες να ποναει; έχεις δει να είναι πιο πρησμένα πχ; Ποια γελη σου προτεινε; της frezyderm?

Όχι δεν κάνω κάτι διαφορετικό εκείνες τις ώρες. Ο,τι έκανα πάντα! Καφέ πίνω πάντα γύρω στις 6 το πρωί μετά από θηλασμό. Αλλά από την αρχή αυτό. Δοκίμασα και ψευδοθηλες μήπως βοηθήσουν. Κάποιες φορές πίνει κανονικά κάποιες κλαίει και με αυτές. Επισης τρώω αρκετά καλά ολη μέρα! Ειλικρινά το παιδί μου νομίζω θα γράψει καινούριες σελίδες στην παιδιατρική.. τι να πω αψυχολογητος! 

1 hour ago, Pagotoula είπε:

Τι βλεπεις στο νετφλιξ; Δωσε καμια ιδεα, μπας κ την παλεψουμε κ μεις. Εγω τελευταιο ειδα το dead to me. Ευχαριστο ειναι, αλλα οχι κατι το φοβερο.

Το συμπλήρωμα που δίνω είναι υποαλλεργικο, μου το έδωσε η παιδίατρος. Και εγώ σκέφτηκα μήπως είναι από την ΓΟΠ αλλά είχε καλυτερέψει με την αποχη και τώρα πάλι γκρίνια! Βέβαια τότε έκανε το κορμάκι του τόξο, τώρα έχει γκρίνια και κλάμα σαν να νευριάζει. Με αποτέλεσμα να μην τρώει πολυ. Επίσης έχει μειώσει την ώρα θηλασμού στα 5 λεπτά το πολύ. Αχ και αργεί η επόμενο ραντεβού για να τον ζυγίσουμε!! Το καλό είναι ότι βρέχει κ λερώνει πάνες αρκετές! 

Κορίτσια έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να σταματήσω τον θηλασμό γιατί νομίζω ότι εγώ φταίω κ το γάλα μου που ταλαιπωρείται το παιδάκι μου! Με το συμπλήρωμα θα ξέρω πόσο τρώει κ ίσως είναι πιο ήρεμος και αυτός! Η παιδίατρος βέβαια δεν συμφωνεί, μου λέει πως ιδανικά θέλει να θηλάσω μέχρι το λιγότερο 7-8 μηνών και ότι το δικό μας γάλα είναι το καλύτερο για την ΓΟΠ και τις αλλεργίες. Τι να πω έχω πέσει πολύ ψυχολογικά... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, mpoukitsa είπε:

Μη το ξαναπεις αυτο. Δεν εισαι ουτε αχρηστη ουτε ασχετη! Νεα μαμα εισαι οπως πολλες απο εμας. Και εγω ετσι νιωθω πολλες φορες..οτι κανω τα παντα λαθος αλλα μετα λεω ειμαστε νεες μαμαδες και μαθαινουμε σιγα σιγα! Καλα κανεις κ ρωτας και οτι χρειαζεσαι θα ρωτας εδω αν μπορουμε να βοηθησουμε και τον γιατρο φυσικα σε ιατρικά θεματα! Οσο για αυτο που ρωτας επειδη το συζητησα και εγω με την παιδιατρο μου ειπε πως αν τρωει καλα μεσα στη μερα το βραδυ κοιμαται παραπανω! Εσυ βεβαια θα ακούσεις τον δικο σου γιατρο. Αν σου ειπε να τον ξυπνας θα τον ξυπνας!

Και εμενα βρε κοριτσια δεν καλοτρωει τωρα δυο μερες! Σε καποια γεύματα (θηλαζω) κλαιει κ χτυπιέται σαν να νευριάζει. Και οταν τον σηκωνω να ρευτει κλαιει! Τον ξαναβαζω κ ξανα τα ιδια. Χθες κ σημερα του εδωσα συμπληρωμα και εφαγε 30ml χθες κ 40 σημερα.  Τι γινεται? Δεν χορταινει? Εχω γαλα και αρκετο γιατι πεταγεται. Να θυμισω κανω αποχη απο γαλακτοκομικα λογω ΓΟΠ.

Καλημέρα! Διάβασα ότι όταν υπάρχει αρκετό γάλα σε σημείο που πεταγεται διευκολύνει πολυ να είστε ξαπλωμένοι όταν τον θηλαζεις.. Μπορεί το μωρό να ελέγχει καλύτερα τη ροή.. Το έχεις δοκιμάσει? Δεν το δοκιμάζεις?? Ποτέ δν ξέρεις.. 

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Καλημέρα! Διάβασα ότι όταν υπάρχει αρκετό γάλα σε σημείο που πεταγεται διευκολύνει πολυ να είστε ξαπλωμένοι όταν τον θηλαζεις.. Μπορεί το μωρό να ελέγχει καλύτερα τη ροή.. Το έχεις δοκιμάσει? Δεν το δοκιμάζεις?? Ποτέ δν ξέρεις.. 

Το δοκιμασα μια φορά αλλά είχε ήδη πολύ εκνευρισμό και δεν έπιασε. Την επόμενη φορά θα τον ξεκινήσω έτσι και θα δω! Σε ευχαριστώ πολύ!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!!Γεννησα πριν 6 μερες κ ηθελα να σας ρωτησω αν το γεγονος οτι το μωρο κανει κακα του οοοολη την ωρα ειναι νορμαλ;;επισης τι οψη πρεπει να εχουν;Θηλαζω αποκλειστικα ...ειναι συμεχεια στο στηθος ,ειδικα το βραδυ!Δλδ με το που τελειωνει ο ενας θηλασμος μετα απο λιγη ωρα ξεκιναει ο επομενος...ειναι μικρος κ κουραζεται βεβαια αλλα τοσο πολυ ειναι λογικο;;τι λετε εσεις π εχετε μια εμπειρια;

mmy0p2.png

Just now, mpoukitsa είπε:

Όχι δεν κάνω κάτι διαφορετικό εκείνες τις ώρες. Ο,τι έκανα πάντα! Καφέ πίνω πάντα γύρω στις 6 το πρωί μετά από θηλασμό. Αλλά από την αρχή αυτό. Δοκίμασα και ψευδοθηλες μήπως βοηθήσουν. Κάποιες φορές πίνει κανονικά κάποιες κλαίει και με αυτές. Επισης τρώω αρκετά καλά ολη μέρα! Ειλικρινά το παιδί μου νομίζω θα γράψει καινούριες σελίδες στην παιδιατρική.. τι να πω αψυχολογητος! 

Το συμπλήρωμα που δίνω είναι υποαλλεργικο, μου το έδωσε η παιδίατρος. Και εγώ σκέφτηκα μήπως είναι από την ΓΟΠ αλλά είχε καλυτερέψει με την αποχη και τώρα πάλι γκρίνια! Βέβαια τότε έκανε το κορμάκι του τόξο, τώρα έχει γκρίνια και κλάμα σαν να νευριάζει. Με αποτέλεσμα να μην τρώει πολυ. Επίσης έχει μειώσει την ώρα θηλασμού στα 5 λεπτά το πολύ. Αχ και αργεί η επόμενο ραντεβού για να τον ζυγίσουμε!! Το καλό είναι ότι βρέχει κ λερώνει πάνες αρκετές! 

Κορίτσια έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να σταματήσω τον θηλασμό γιατί νομίζω ότι εγώ φταίω κ το γάλα μου που ταλαιπωρείται το παιδάκι μου! Με το συμπλήρωμα θα ξέρω πόσο τρώει κ ίσως είναι πιο ήρεμος και αυτός! Η παιδίατρος βέβαια δεν συμφωνεί, μου λέει πως ιδανικά θέλει να θηλάσω μέχρι το λιγότερο 7-8 μηνών και ότι το δικό μας γάλα είναι το καλύτερο για την ΓΟΠ και τις αλλεργίες. Τι να πω έχω πέσει πολύ ψυχολογικά... 

Τα υποαλλεργικα γαλατα (ΗΑ) εχουν κ λακτοζη κ αγελαδινο γαλα, αλλα σε πολυ μικρη περιεκτικοτητα, που συνηθως δεν επηρεαζει τα μωρα, αλλα δυστυχως σε ορισμενες περιπτωσεις καποια μωρακια αντιδρουν και σε αυτο. Τα μονα που δεν εχουν καθολου, ειναι καποια που υπαγονται σε φαρμακευτικη αγωγη και συνταγογραφουνται απο το γιατρο, αλλα δεν νομιζω να σου εγραψε αυτα.Το δικο σου γαλα ειναι οτι καλυτερο και για τη γοπ και για την αλλεργια. Ειναι κριμα να σταματησεις να θηλαζεις τωρα κι ενω εχεις καλη παραγωγη. Το μωρο βρεχει πανες; Παιρνει βαρος;

• Μου αρέσει 1

Just now, dinaki23 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Γεννησα πριν 6 μερες κ ηθελα να σας ρωτησω αν το γεγονος οτι το μωρο κανει κακα του οοοολη την ωρα ειναι νορμαλ;;επισης τι οψη πρεπει να εχουν;Θηλαζω αποκλειστικα ...ειναι συμεχεια στο στηθος ,ειδικα το βραδυ!Δλδ με το που τελειωνει ο ενας θηλασμος μετα απο λιγη ωρα ξεκιναει ο επομενος...ειναι μικρος κ κουραζεται βεβαια αλλα τοσο πολυ ειναι λογικο;;τι λετε εσεις π εχετε μια εμπειρια;

να σου ζησει. ναι τώρα είναι νορμάλ. Έτσι πρπει. αργότερα  θα αραιωσει.  μετά τον 1 μήνα.πρεπει να είναι μουστάρδι και να έχει μεσα σπορακια  μην σε αγχώνει.  ναι είναι αρχή ακομα και είναι  όλη την ώρα έτσι. Ίσως το κάνει και από ασφάλεια  να είναι όλη την  ώρα στο στήθος. μια συμβουλή  από δική μου εμπειρία.  κανε υπομονή  και μην  αγχωθείς και κουραστείς  και αφήσεις τον θηλασμό. κανε υπομονή και σε 1 μήνα θα είναι όλα αλλιώς και πιο αραιοι  αλλά και πιο ευκολοι

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...