Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pennymav είπε:

7 τρώει .μετα ξανα κοιμάται .μην με βρίσετε .χαχαχαχ .αλλα αυτο μ τ άρχισε τωρα π κοντεύει 3

Κοντεύει 3 κορίτσι μου.κ σχεδόν 5 κιλά .οποτε δν χρειάζεται ν την ξυπνάω κάθε 3 .εσενα ειναι πιο μικρουλι λογικα γ αυτο .εμενα εχει διπλασιάσει κ τ βαρος γέννησης της .οποτε παμε καλα θεωρώ μεχρι στιγμής .

Πόσο τυχερή..

Ναι εμένα είναι 42 ημερών αλλά εινσι και εμένα  σχεδόν 5κιλα.. Μήπως μου πει στο επόμενο ραντεβού  και εμένα να μην τον ξυπνάω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Πόσο τυχερή..

Ναι εμένα είναι 42 ημερών αλλά εινσι και εμένα  σχεδόν 5κιλα.. Μήπως μου πει στο επόμενο ραντεβού  και εμένα να μην τον ξυπνάω 

Σιγουρα θα στο πει .ποσα κιλά γεννήθηκε ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

7 τρώει .μετα ξανα κοιμάται .μην με βρίσετε .χαχαχαχ .αλλα αυτο μ τ άρχισε τωρα π κοντεύει 3

Κοντεύει 3 κορίτσι μου.κ σχεδόν 5 κιλά .οποτε δν χρειάζεται ν την ξυπνάω κάθε 3 .εσενα ειναι πιο μικρουλι λογικα γ αυτο .εμενα εχει διπλασιάσει κ τ βαρος γέννησης της .οποτε παμε καλα θεωρώ μεχρι στιγμής .

Θέλω ένα μήνα ακόμα μπας κ η δικιά μ μοιάσει στην δικιά σ κ κοιμαται το βράδυ....χαχαχαχαχα ο κοκοβιος μ....

Just now, Pennymav είπε:

Σιγουρα θα στο πει .ποσα κιλά γεννήθηκε ;

εμένα ο δικός μ παιδίατρος μ χε πει από 30 μερών να μην  την ξυπνάω για βράδυ...μονο την μέρα να ξυπνάω κάθε 3 η 4 ώρες....αλλα η δικιά μ σιγα που θα κοιμοταν...αχαχχαχαχαχα είναι 50 μερών τώρα κ ακονα ξυπνάει το βράδυ....μια φορά μοβο μ χει κοιμηθεί 6 ώρες κ μια 4....

καλέ σ λεω θα τον δώσεις για ένα μήνα??? αχχαχαχαχαχαχ

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Θέλω ένα μήνα ακόμα μπας κ η δικιά μ μοιάσει στην δικιά σ κ κοιμαται το βράδυ....χαχαχαχαχα ο κοκοβιος μ....

εμένα ο δικός μ παιδίατρος μ χε πει από 30 μερών να μην  την ξυπνάω για βράδυ...μονο την μέρα να ξυπνάω κάθε 3 η 4 ώρες....αλλα η δικιά μ σιγα που θα κοιμοταν...αχαχχαχαχαχα είναι 50 μερών τώρα κ ακονα ξυπνάει το βράδυ....μια φορά μοβο μ χει κοιμηθεί 6 ώρες κ μια 4....

καλέ σ λεω θα τον δώσεις για ένα μήνα??? αχχαχαχαχαχαχ

Ναι αμε απλα να ξερεις ειναι δύσκολη στο φαΐ .γκρινιααα.χχαχαχχα

Just now, Pennymav είπε:

Ναι αμε απλα να ξερεις ειναι δύσκολη στο φαΐ .γκρινιααα.χχαχαχχα

θα στηξ στέλνω πίσω να  την ταιζεις κ θα μ την δίνεις στον ύπνο μετά.. αχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλά τότε ρε φιλη ..φέρτην ολόκληρη...την θέλω με τα όλα της....

Εμένα σήμερα με έχει τεντωσει...

Τα νεύρα μου δεν είναι καλά...πάει ο τσακωμός σύννεφο...Για όλα ο άντρας μου φταίει.

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Εμένα σήμερα με έχει τεντωσει...

τι έπαθε το καμάρι μ??? έμενα φουσεκι για υπνο....ξυπνάει τρώει κ πάλι τούμπαλιν....κ το βράδυ θα γίνει μπαρ γουμαν  μην τις χεσω την μάνα που την έκανε....αχχαχαχαχαχ

• Χαχα 3

Δεν μου τρώει καλά και δεν ξέρω τι της φταίει..Και εγώ είμαι να σκάσω.. Δεν μπορώ να την βλέπω να κοιμάται με 50 και 30γρ.

Καμία σχέση με αυτά που έφαγε χθες..Πώς γίνεται την μία μέσα να τρώει από 90 έως 110 και την άλλη με το ζόρι 30 έως 70..

Σήμερα ξεκινήσαμε φάρμακο για την παλινδρόμηση,  θα κάνει δύο μέρες να την πιάσει.

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ξένη είπε:

Δεν μου τρώει καλά και δεν ξέρω τι της φταίει..Και εγώ είμαι να σκάσω.. Δεν μπορώ να την βλέπω να κοιμάται με 50 και 30γρ.

Καμία σχέση με αυτά που έφαγε χθες..Πώς γίνεται την μία μέσα να τρώει από 90 έως 110 και την άλλη με το ζόρι 30 έως 70..

Σήμερα ξεκινήσαμε φάρμακο για την παλινδρόμηση,  θα κάνει δύο μέρες να την πιάσει.

Κ εμενα τωρα στα 2 τελευταία γεύματα πίνει 60 κ μετα τσιρίζει σαν τρελη .βλεπει μπιμπερό κ κανει σαν τρελό 

Just now, mpempaki1 said:

κορίτσια μου έχετε καταλάβει  πως είμαι άχρηστη και άσχετη .. Για αυτό και δεν συμμετέχω  στα θέματα που μιλάτε για να μν πω βλακείες..

Θέλω την βοήθεια σας παλι.. πείτε μου βρε κορίτσια..πως γίνεται όλη την μέρα να ξυπνάει να φάει στην 1μιση ώρα περίπου  και το βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 να μην ξυπνάει να φάει; τον ξυπνάω  εγώ πάντα.. από τις 6_7το πρωί όμως μόνος του .  (αν δεν ζητήσει μόνος του ,τον ξυπνάω  πάλι εννοείται)

Κοπελα μου μην το ξαναπεις αυτο!! Τα κιλα του μωρου ειναι τέλεια!! Με λιγα λογια τα πας τελεια κ μονο αχρηστη δεν εισαι!! Γνώσεις αποκτουμε ολοι σταδιακά οσο ψαχνεις μαθαίνεις κ αποκτας εμπειρια.

Πόσο τυχερή..

Εμενα μετα τις 50 ημ μου πε ο γιατρος να αφηνω να κοιμαται 4 ωρες κ αταδιακα να το αυξησουμε..αλλα δεεν θελει η μπουμπου χαχα!! Πριν κοιμόταν κατα λαθος που με επαιρνε ο υπνος 4ωρο, μετα 3,5 μαξ..

γεννήθηκε  1/4 3110

8/4 ήταν 3250

13/4 3480

27/4 4220 

Φτου φτου!! Μπραβο το παιδι!! :)

• Ευχαριστώ 1

Μια που αναφέρεστε σε κιλά , ξέρετε πόσο πρέπει να παίρνει το μωρό κάθε μήνα; Γιατί διαβάζω διάφορα..εμένα γεννήθηκε 3080 και τώρα που είναι 2 μηνών έχει φτάσει 5300 σχεδόν...καλά δεν είναι; Γιατί έχω πάντα το άγχος ότι δεν τρώει καλά και πεινάει, είμαι συνέχεια με ένα μπουκάλι στο χέρι!

• Μου αρέσει 1

Εμεις σήμερα πολυ δύσκολη μερα .ολο γκρίνια ,καθολου φαΐ κ τ χέρια όλη την ωρα στο στόμα .την ξεκίνησαν τ ούλα .μας άκουσε όλη η γειτονιά .μιλησα μ γιατρο κ μ ειπε ν παρω ενα τζελ γι τ ούλα .της τ έβαλα της εκανα μασαζάκι κ μετα παλι καλα έφαγε καλα.κ της πηρα υποαλλεργικο γάλα κ δν μ κάνε καθολου γκρίνια .μακαρι να το δεχτεί καλα κ ν μν εχουμε αλλα θέματα .

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...