Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

7 hours ago, mpempaki1 said:

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους

Αυτό με το ρεψιμο το κάνει και εμένα..  Όπως το είπες.. Όταν είναι στα καλα τους.. ρε αγάπη το βράδυ εμένα παν τα κοιμάται  πιο δύσκολα.. έχω βρει το κόλπο με τον απορροφητηρα  οοοταν  πιάνει... αλλά μέχρι πότε;; ... αλλά αν κοιμηθεί... Δεν ξυπνάει. 

Καλημέρα!! Εμενα κοιμαται πιπιλωντας το στήθος..ειτε της το βγαζω ειτε το φτύνει μονη της κ την σηκωνω για ρέψιμο. Όταν θηλαζω ξαπλωμένη κ κοιμαται διπλα μου δεν την βαζω ν ρευτει αλλα ειναο ηρεμη κ δεν το εχει αναγκη παρα σπανια π δν κοιμαται μεχρι ν την ρεψω. Απεφυγε τα πολλα φώτα το βραδυ..ακομα κ για αλλαγη πανας καλο ν έχουμε ενα χαμηλοτερο φωτισμο να μην ξυπνανε τελειως ή εστω να γινεται η διαδικασία γρήγορα.. αλλιως μετά δυσκολα ξανακοιμουνται..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Εγώ παρατήρησα ότι όταν είναι καθαρή η μύτη δεν φεύγει σταγόνα...ελπιζω τώρα με το φάρμακο να της περάσει και μύτη και να αυξηθεί το βάρος της και να τρώει παραπάνω...Τώρα είμαστε σχεδόν 50 ημερών και έχει πάρει 1300γρ. Αν είχα δώσει και λίγο ξένο γάλα ίσως και να είχε πάρει παραπάνω κιλά...

Εμένα αποκοιμιεται στην αγκαλιά μου που την κρατάω για να ρευτει...βασικά έχει ήδη κοιμηθεί στο φαγητό..Όταν είναι στα καλά της. Υπάρχουν νύχτες που μένει ξύπνια κάνα δίωρο, βγάζει γλώσσα έξω και κάνει ήχους σαν να καίγεται...Από την παλινδρόμηση. 

Καλημέρα!! Σ αυτή την ηλικία τα μωράκια δε διαφοροποιούνται ως προς το βαρος αναλογα με το αν θηλάζουν ή όχι, αυτό συνήθως παρατηρείται από τον 4ο μήνα!! Ομως από τη στιγμή που είσαι στην καμπύλη σου και διπλασιάσει το βαρος γέννησης ως τον 5ο και το τριπλασιαστεί ως τον 12ο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!

7 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους

Αυτό με το ρεψιμο το κάνει και εμένα..  Όπως το είπες.. Όταν είναι στα καλα τους.. ρε αγάπη το βράδυ εμένα παν τα κοιμάται  πιο δύσκολα.. έχω βρει το κόλπο με τον απορροφητηρα  οοοταν  πιάνει... αλλά μέχρι πότε;; ... αλλά αν κοιμηθεί... Δεν ξυπνάει. 

Κι εγώ με το σεσουάρ για τα μαλλια!!Εκτός κι αν νυστάζει πάρα πολυ αλλα αυτο συμβαίνει πολυ σπάνια 

6 ώρες πρίν, mpoukitsa είπε:

Εγω τον κοιμιζω αγκαλια μου ξαπλωμενο με πιπιλα κ ελαφρως κουνημα! Του εχεις ξεχωρισει μερα με νυχτα? Μου το ειπε η παιδιατρος,  να κανουμε συγκεκριμενη ρουτινα καθε βραδυ. Μπανιο-κρεμες-ταισμα με χαμηλωμενα φωτα κ ησυχια. Ετσι εμαθε κ κοιμαται καπως τα βραδια! Και στο ενδιαμεσο οταν ξυπναει αλλαγμα πανας στα γρηγορα, ταισμα κ νανουρισμα μετα παλι! Χωρις να του μιλας οπως μεσα στη μερα. Αν χρειαστει να πεις κατι πες το χαμηλοφωνα. 

Ακριβώς αυτό, να ξεχωρίζει η μέρα από τη νύχτα! Εμένα το ζητάει και μονη της με την έξτρα γκρίνια σαν να μου λέει πάμε καπου ήσυχα Τώρα! Ομως το σεσουάρ το χρειαζόμαστε παρόλα αυτα

πρίν από 7 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εμένα ποναγε κάποιες φορές αλλα όχι πάντα...καλημερααααα

Καλημέρα αγάπη....να το κάνεις να τον μαθεις να ξεχωρίσει όσο μπορέσεις....θα σ κοιμαται καλά....αν πχ έρχεται ο άντρας σ 7 8 βράδυ Άστον μια ώρα με τον μικρό κ μετά σουζααααααααααα...χαχαχαχαχ 

Καλημέρα μανουλες....από τις 6 πάλι εμείς...αχαχχαχαχα ετσι για να γουστάρουμε....είπα κ γω εχτές θα κοιμοταν πάλι 6 ώρες....αμ δε όμως πάει αυτό ήταν μια μέρα κράτησε η χαρά μ...έφαγε τις 4.30 κ ήταν ξύπνια έως τις 6...με ξαγρυπνησε κ μένα κ πίνω καφε τώρα κ αυτή κουρια κοιμάται...την σκοτωνεις η όχι χαχαχαχαχα ο κοκοβιος έχει κ άποψη...

Εμένα κοιμήθηκε στις 9:30 πρώτη φορά και είπα να μην την ξυπνήσω στις 11 να φάει! Κοιμόταν τόσο γλυκά κι εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη Που κοιμήθηκα 11:30. Τι το θελα; Ξυπνάει στις 12:30/3:30/6:30 , ούτε ξυπνητήρι να χε βάλει! Είμαι αυπνη σχεδόν!! Δεν το ξανακάνω!! 

Καλημέρα κορίτσια!! Εχω παρατηρήσει ότι οποτε τη βγάζω βόλτα την επόμενη μερα θα τρέχει δάκρυα το δεξί μάτι και θα έχει τσιμπλες.Της βάζω ορο που μου πε η παιδίατρος και αν χρειαστεί θα πάρει και κολλυριο.Ξερετε τι κολλυρια κυκλοφορουν για βρεφη; Μάλλον κάποια αλλεργία θα ναι. Επίσης μου χε πει από την αρχη ότι προσφατες ερευνες εδειξαν οτι δε θέλουμε μπανιο κάθε μέρα, μου εξήγησε τον λογο, δεν τον θυμάμαι! Τώρα το καλοκαίρι ομως πώς είναι δυνατόν; Εσάς σας έχει πει κατι τετοιο; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα!! Σ αυτή την ηλικία τα μωράκια δε διαφοροποιούνται ως προς το βαρος αναλογα με το αν θηλάζουν ή όχι, αυτό συνήθως παρατηρείται από τον 4ο μήνα!! Ομως από τη στιγμή που είσαι στην καμπύλη σου και διπλασιάσει το βαρος γέννησης ως τον 5ο και το τριπλασιαστεί ως τον 12ο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!

Κι εγώ με το σεσουάρ για τα μαλλια!!Εκτός κι αν νυστάζει πάρα πολυ αλλα αυτο συμβαίνει πολυ σπάνια 

Ακριβώς αυτό, να ξεχωρίζει η μέρα από τη νύχτα! Εμένα το ζητάει και μονη της με την έξτρα γκρίνια σαν να μου λέει πάμε καπου ήσυχα Τώρα! Ομως το σεσουάρ το χρειαζόμαστε παρόλα αυτα

Εμένα κοιμήθηκε στις 9:30 πρώτη φορά και είπα να μην την ξυπνήσω στις 11 να φάει! Κοιμόταν τόσο γλυκά κι εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη Που κοιμήθηκα 11:30. Τι το θελα; Ξυπνάει στις 12:30/3:30/6:30 , ούτε ξυπνητήρι να χε βάλει! Είμαι αυπνη σχεδόν!! Δεν το ξανακάνω!! 

Καλημέρα κορίτσια!! Εχω παρατηρήσει ότι οποτε τη βγάζω βόλτα την επόμενη μερα θα τρέχει δάκρυα το δεξί μάτι και θα έχει τσιμπλες.Της βάζω ορο που μου πε η παιδίατρος και αν χρειαστεί θα πάρει και κολλυριο.Ξερετε τι κολλυρια κυκλοφορουν για βρεφη; Μάλλον κάποια αλλεργία θα ναι. Επίσης μου χε πει από την αρχη ότι προσφατες ερευνες εδειξαν οτι δε θέλουμε μπανιο κάθε μέρα, μου εξήγησε τον λογο, δεν τον θυμάμαι! Τώρα το καλοκαίρι ομως πώς είναι δυνατόν; Εσάς σας έχει πει κατι τετοιο; 

κ μένα μ είπε μπάνιο μέρα παρά μέρα.. αλαλ ούτε γω θυμάμαι γιατί....χαχαχαχαχα ξυπνητήρι η δικιά σ Ε??? να κάνει με την δικιά μ παρέα...μια χαρά θα περασουνε  αυτές κ μεις να μας Κλεν οι ρεγκες....

Ο ντοκ μ πε το τελευταίο γεύμα να είναι μεταξύ 10 με 12 μ λέει μπας κ κοιμούνται το βράδυ....

έλα ν αμ δείξεις τ λεω....τα χει κάνει αχτραμα η δικιά μ...Δεν βγαίνει...ποτέ τρώει στις 2 ώρες ποτέ 2.30 ποτέ 3. ποτέ 3.30...

Μια μ βγαίνει στις 8 μια στις 9 μια στις 1 το βράδυ...που να την πιάσω μ λες??? χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Αυτο με το ενα μάτι το παθαίνει κ εμενα .οχι συνεχεια .καποιες φορές .ειχα διαβασει ότι μπορει ν εχει ν κανει με τον δακρυικο πόρο και μπορει ν χρειάζεται ενα ελαφρύ τρίψιμο στο μάτι .εννοειται δν κανω τιποτα τετοιο αν δν μ τ πει ο γιατρός .θα τον ρωτησω οταν ερθει .εχει τύχει ν μ τ κανει κ εμενα μερα που ήμασταν γ ωρες έξω .

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κ μένα μ είπε μπάνιο μέρα παρά μέρα.. αλαλ ούτε γω θυμάμαι γιατί....χαχαχαχαχα ξυπνητήρι η δικιά σ Ε??? να κάνει με την δικιά μ παρέα...μια χαρά θα περασουνε  αυτές κ μεις να μας Κλεν οι ρεγκες....

Ο ντοκ μ πε το τελευταίο γεύμα να είναι μεταξύ 10 με 12 μ λέει μπας κ κοιμούνται το βράδυ....

έλα ν αμ δείξεις τ λεω....τα χει κάνει αχτραμα η δικιά μ...Δεν βγαίνει...ποτέ τρώει στις 2 ώρες ποτέ 2.30 ποτέ 3. ποτέ 3.30...

Μια μ βγαίνει στις 8 μια στις 9 μια στις 1 το βράδυ...που να την πιάσω μ λες??? χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Αγάπη πως παει με το γάλα; Σου τρώει καλα;;

Just now, Pennymav είπε:

Αυτο με το ενα μάτι το παθαίνει κ εμενα .οχι συνεχεια .καποιες φορές .ειχα διαβασει ότι μπορει ν εχει ν κανει με τον δακρυικο πόρο και μπορει ν χρειάζεται ενα ελαφρύ τρίψιμο στο μάτι .εννοειται δν κανω τιποτα τετοιο αν δν μ τ πει ο γιατρός .θα τον ρωτησω οταν ερθει .εχει τύχει ν μ τ κανει κ εμενα μερα που ήμασταν γ ωρες έξω .

Ναι αρκετά καλά κ γρήγορα....έφτασε τα 120 κιολας....σε 10λ.εχει φάει κ ρευτει κιολας...εσείς πως τα πάτε??? Η μικρή μ???

Διαφημίσεις

Ναι αρκετά καλά κ γρήγορα....έφτασε τα 120 κιολας....σε 10λ.εχει φάει κ ρευτει κιολας...εσείς πως τα πάτε??? Η μικρή μ???

Ακομα εχει γκρίνια Ρ γαμωτο .απο ενα σημείο κ μετα γκρινιάζει πολυ .οχι άβολα τα γεύματα .αμα την αφήσω κ της δωσω μετα απο λίγη ωρα θα το φάει .

Just now, Pennymav είπε:

Ακομα εχει γκρίνια Ρ γαμωτο .απο ενα σημείο κ μετα γκρινιάζει πολυ .οχι άβολα τα γεύματα .αμα την αφήσω κ της δωσω μετα απο λίγη ωρα θα το φάει .

Αυτό είναι καλό σημάδι...Αφού τρώει είναι καλά....τι γάλα πήρες???

πρίν από 46 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Μια χαρα τα λέει ο ντοκ! Εμένα μου βγήκε διαφορετικα χθες και το Μετάνιωσα!!! 

Just now, Pennymav είπε:

Ναι, εμένα μου το είπε Και ξεκίνησα να το κάνω, 20-30 γραψίματα καθημερινά και βλέπουμε!!

Just now, Pennymav είπε:

Ναι, εμένα μου το είπε Και ξεκίνησα να το κάνω, 20-30 γραψίματα καθημερινά και βλέπουμε!!

κορίτσια μου έχετε καταλάβει  πως είμαι άχρηστη και άσχετη .. Για αυτό και δεν συμμετέχω  στα θέματα που μιλάτε για να μν πω βλακείες..

Θέλω την βοήθεια σας παλι.. πείτε μου βρε κορίτσια..πως γίνεται όλη την μέρα να ξυπνάει να φάει στην 1μιση ώρα περίπου  και το βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 να μην ξυπνάει να φάει; τον ξυπνάω  εγώ πάντα.. από τις 6_7το πρωί όμως μόνος του .  (αν δεν ζητήσει μόνος του ,τον ξυπνάω  πάλι εννοείται)

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια μου έχετε καταλάβει  πως είμαι άχρηστη και άσχετη .. Για αυτό και δεν συμμετέχω  στα θέματα που μιλάτε για να μν πω βλακείες..

Θέλω την βοήθεια σας παλι.. πείτε μου βρε κορίτσια..πως γίνεται όλη την μέρα να ξυπνάει να φάει στην 1μιση ώρα περίπου  και το βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 να μην ξυπνάει να φάει; τον ξυπνάω  εγώ πάντα.. από τις 6_7το πρωί όμως μόνος του .  (αν δεν ζητήσει μόνος του ,τον ξυπνάω  πάλι εννοείται)

Ούτε άχρηστη είσαι ούτε άσχετη....καμία μας δεν γεννήθηκε κ τα ξερει όλα...σιγά σιγά μαθαίνουμε όλες μας...κ συ κ γω κτλ....βήμα βήμα όλα....καλε μ δίνεις το παιδί σ για κάνα μήνα να κοιμηθούμε??? χαχαχαχαχα μια χαρά σ κοιμαται φτυστο ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ούτε άχρηστη είσαι ούτε άσχετη....καμία μας δεν γεννήθηκε κ τα ξερει όλα...σιγά σιγά μαθαίνουμε όλες μας...κ συ κ γω κτλ....βήμα βήμα όλα....καλε μ δίνεις το παιδί σ για κάνα μήνα να κοιμηθούμε??? χαχαχαχαχα μια χαρά σ κοιμαται φτυστο ...

σε σχέση με όλα αυτά που ξέρετε εσείς... εγωω δεν ξερω τίποτα..  στα τυφλά πάω άσε..  χαχχαα ναι το ψυχακι μου μην το ματιασω. 

και σήμερα που ξύπνησε από τις 5 δεν γκρίνιαζε  καθόταν απλά στην κούνια και κουνούσε  χέρια πόδια. 

Μέχρι που δεν άντεξα ήθελα να κάνω γενική και τον πήγα στον απορροφητηρα  χαχχα 

• Μου αρέσει 1

Αυτό είναι καλό σημάδι...Αφού τρώει είναι καλά....τι γάλα πήρες???

Δεν ξερω ε γαμωτο .βλεπω περισσότερη άρνηση ομως μ αυτο τ γάλα .βασικα περισσότερη γκρίνια οταν τ κανει .Αν συνεχιστεί αυτο θα δοκιμάσω κ ενα γάλα ha σαν τελευταία ελπίδα .αλλιως μετα μας βλέπω γ σιρόπι 

Just now, Polly1 είπε:

Μια χαρα τα λέει ο ντοκ! Εμένα μου βγήκε διαφορετικα χθες και το Μετάνιωσα!!! 

Τριψιματακια εννοεις ;κ αν ναι πως τ κανεις ;

Φυσιολογικοτατο το βλέπω .εμενα κοιμαται απο τις 12 μεχρι τις 7 σερί .δεν θηλάζω βεβαια .παιζει κ αυτο τ ρόλο του νομιζω

Just now, Pennymav είπε:

Δεν ξερω ε γαμωτο .βλεπω περισσότερη άρνηση ομως μ αυτο τ γάλα .βασικα περισσότερη γκρίνια οταν τ κανει .Αν συνεχιστεί αυτο θα δοκιμάσω κ ενα γάλα ha σαν τελευταία ελπίδα .αλλιως μετα μας βλέπω γ σιρόπι 

Φυσιολογικοτατο το βλέπω .εμενα κοιμαται απο τις 12 μεχρι τις 7 σερί .δεν θηλάζω βεβαια .παιζει κ αυτο τ ρόλο του νομιζω

12 με 7..??? κ το δικό σ παιδί θέλω για ένα μήνα...αχαχχαχαχαχα 

σε σχέση με όλα αυτά που ξέρετε εσείς... εγωω δεν ξερω τίποτα..  στα τυφλά πάω άσε..  χαχχαα ναι το ψυχακι μου μην το ματιασω. 

και σήμερα που ξύπνησε από τις 5 δεν γκρίνιαζε  καθόταν απλά στην κούνια και κουνούσε  χέρια πόδια. 

Μέχρι που δεν άντεξα ήθελα να κάνω γενική και τον πήγα στον απορροφητηρα  χαχχα 

Στα τυφλά πηγαινα κ εγώ μέχρι που έμαθα κάτι τις....κ ακόμα μαθαίνω....το άλλο μ το παιδάκι μπράβο τ....εμένα ούτε απορροφητηρα πυτε τίποτα...μια χαρά κάθεται.. ευτυχώς παναγια μ...

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Πόσο εινσι εσένα; αν τον αφήσω ίσως κοιμηθεί και εμένα τόσο αλλά μου έχει πει η γιατρός να τον αφήσω μέχρι 3 ώρες το πολύ 4... μετά να τον ξυπναω 

12 με 7..??? κ το δικό σ παιδί θέλω για ένα μήνα...αχαχχαχαχαχα 

Στα τυφλά πηγαινα κ εγώ μέχρι που έμαθα κάτι τις....κ ακόμα μαθαίνω....το άλλο μ το παιδάκι μπράβο τ....εμένα ούτε απορροφητηρα πυτε τίποτα...μια χαρά κάθεται.. ευτυχώς παναγια μ...

7 τρώει .μετα ξανα κοιμάται .μην με βρίσετε .χαχαχαχ .αλλα αυτο μ τ άρχισε τωρα π κοντεύει 3

Πόσο εινσι εσένα; αν τον αφήσω ίσως κοιμηθεί και εμένα τόσο αλλά μου έχει πει η γιατρός να τον αφήσω μέχρι 3 ώρες το πολύ 4... μετά να τον ξυπναω 

Κοντεύει 3 κορίτσι μου.κ σχεδόν 5 κιλά .οποτε δν χρειάζεται ν την ξυπνάω κάθε 3 .εσενα ειναι πιο μικρουλι λογικα γ αυτο .εμενα εχει διπλασιάσει κ τ βαρος γέννησης της .οποτε παμε καλα θεωρώ μεχρι στιγμής .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...