Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

@teta2πως ειναο η μυτούλα της μικρής....ειναι καλητερα ?????

@Pennymavπου είσαι αγάπη,?? πως είναι η μικρή???? 

@Ξένηη δικιά σ??? 

Φαίνεται ότι είναι καλύτερα έτσι, βήχει που και που γιατί μάλλον τα καταπίνει, αλλά τώρα που κοιμάται την ακούω που ρουθουνιζει, είναι ακόμα βουλωμενη η μύτη της. Δεν θέλω να την ξυπνήσω για να της ρίξω ορό γιατί τρόμαξε να κοιμηθεί οπότε θα περιμένω να ξυπνήσει από μόνη της. Δεν μπορώ να την ακούω έτσι πάντως, στεναχωριέμαι γιατί νομίζω ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει!! Δεν είμαι σίγουρη ότι σε αυτή την ηλικία μπορούν να αναπνέουν από το στόμα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, teta2 είπε:

Φαίνεται ότι είναι καλύτερα έτσι, βήχει που και που γιατί μάλλον τα καταπίνει, αλλά τώρα που κοιμάται την ακούω που ρουθουνιζει, είναι ακόμα βουλωμενη η μύτη της. Δεν θέλω να την ξυπνήσω για να της ρίξω ορό γιατί τρόμαξε να κοιμηθεί οπότε θα περιμένω να ξυπνήσει από μόνη της. Δεν μπορώ να την ακούω έτσι πάντως, στεναχωριέμαι γιατί νομίζω ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει!! Δεν είμαι σίγουρη ότι σε αυτή την ηλικία μπορούν να αναπνέουν από το στόμα..

Και η δικιά μου έτσι ακριβώς είναι...και αν δεν της ρίξω μια φορά την ημέρα με πίεση τον ορό δεν καθαρίζει η μύτη...Και μ αυτό συνεπάγεται ότι δεν μου τρώει αν δεν είναι καθαρή η μυτούλα...και πριν από κάθε γεύμα απλά της Ρίχνω λίγο ορό και την αφήνω να τα καταπιεί..αν είναι βουλωμενη η μύτη επειδή βλέπεις γεμίζει ολόκληρη γάλα,  ξεχειλίζει όλο της το στόμα,  ενώ αν είναι καθαρή δεν της ξεφεύγει ούτε σταγόνα.. ελπίζω να  μην της κάνω κάποιο κακό, αν και στο νοσοκομείο μου είπαν με πίεση να Ρίχνω τον ορό και να βγαίνει από το άλλο ρουθούνι. 

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Και η δικιά μου έτσι ακριβώς είναι...και αν δεν της ρίξω μια φορά την ημέρα με πίεση τον ορό δεν καθαρίζει η μύτη...Και μ αυτό συνεπάγεται ότι δεν μου τρώει αν δεν είναι καθαρή η μυτούλα...και πριν από κάθε γεύμα απλά της Ρίχνω λίγο ορό και την αφήνω να τα καταπιεί..αν είναι βουλωμενη η μύτη επειδή βλέπεις γεμίζει ολόκληρη γάλα,  ξεχειλίζει όλο της το στόμα,  ενώ αν είναι καθαρή δεν της ξεφεύγει ούτε σταγόνα.. ελπίζω να  μην της κάνω κάποιο κακό, αν και στο νοσοκομείο μου είπαν με πίεση να Ρίχνω τον ορό και να βγαίνει από το άλλο ρουθούνι. 

Μέχρι τώρα έτσι το έκανα, με πίεση αλλά δεν καθαρίζει τελείως κάτι έμενε. Από σήμερα της ρίχνω σιγά σιγά για να το καταπίνει. Τώρα που το λες και εμένα μου χύνει το γάλα όταν πίνει, και δεν το ειχα συνδεσει με το θέμα της μύτης, νόμιζα ότι φταίει το ότι τρώει λαιμαργα...

Just now, teta2 είπε:

Μέχρι τώρα έτσι το έκανα, με πίεση αλλά δεν καθαρίζει τελείως κάτι έμενε. Από σήμερα της ρίχνω σιγά σιγά για να το καταπίνει. Τώρα που το λες και εμένα μου χύνει το γάλα όταν πίνει, και δεν το ειχα συνδεσει με το θέμα της μύτης, νόμιζα ότι φταίει το ότι τρώει λαιμαργα...

Εγώ παρατήρησα ότι όταν είναι καθαρή η μύτη δεν φεύγει σταγόνα...ελπιζω τώρα με το φάρμακο να της περάσει και μύτη και να αυξηθεί το βάρος της και να τρώει παραπάνω...Τώρα είμαστε σχεδόν 50 ημερών και έχει πάρει 1300γρ. Αν είχα δώσει και λίγο ξένο γάλα ίσως και να είχε πάρει παραπάνω κιλά...

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους; 

Εμένα αποκοιμιεται στην αγκαλιά μου που την κρατάω για να ρευτει...βασικά έχει ήδη κοιμηθεί στο φαγητό..Όταν είναι στα καλά της. Υπάρχουν νύχτες που μένει ξύπνια κάνα δίωρο, βγάζει γλώσσα έξω και κάνει ήχους σαν να καίγεται...Από την παλινδρόμηση. 

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους

Just now, Ξένη είπε:

Εγώ παρατήρησα ότι όταν είναι καθαρή η μύτη δεν φεύγει σταγόνα...ελπιζω τώρα με το φάρμακο να της περάσει και μύτη και να αυξηθεί το βάρος της και να τρώει παραπάνω...Τώρα είμαστε σχεδόν 50 ημερών και έχει πάρει 1300γρ. Αν είχα δώσει και λίγο ξένο γάλα ίσως και να είχε πάρει παραπάνω κιλά...

Εμένα αποκοιμιεται στην αγκαλιά μου που την κρατάω για να ρευτει...βασικά έχει ήδη κοιμηθεί στο φαγητό..Όταν είναι στα καλά της. Υπάρχουν νύχτες που μένει ξύπνια κάνα δίωρο, βγάζει γλώσσα έξω και κάνει ήχους σαν να καίγεται...Από την παλινδρόμηση. 

Αυτό με το ρεψιμο το κάνει και εμένα..  Όπως το είπες.. Όταν είναι στα καλα τους.. ρε αγάπη το βράδυ εμένα παν τα κοιμάται  πιο δύσκολα.. έχω βρει το κόλπο με τον απορροφητηρα  οοοταν  πιάνει... αλλά μέχρι πότε;; ... αλλά αν κοιμηθεί... Δεν ξυπνάει. 

Just now, Ξένη είπε:

Ναι για την παλινδρόμηση είναι.. αν δεν κάνω λάθος βοηθάει στο στομάχι ώστε να μην ανεβαίνει το γάλα. Από αύριο το ξεκινάω και μετά από δύο μέρες θα δούμε αποτελέσματα 

Εσένα ποναγε με την παλλινδρομιση την ωρα τ φαγητού ;η απλα έβγαζε ;;

Just now, Pennymav είπε:

Την ώρα του φαγητού την σταματάω στη μέση να ρευτει γιατί αλλιώς την βλέπω που δυσανασχετεί..

CRVnp2.png

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους

Αυτό με το ρεψιμο το κάνει και εμένα..  Όπως το είπες.. Όταν είναι στα καλα τους.. ρε αγάπη το βράδυ εμένα παν τα κοιμάται  πιο δύσκολα.. έχω βρει το κόλπο με τον απορροφητηρα  οοοταν  πιάνει... αλλά μέχρι πότε;; ... αλλά αν κοιμηθεί... Δεν ξυπνάει. 

Εγω τον κοιμιζω αγκαλια μου ξαπλωμενο με πιπιλα κ ελαφρως κουνημα! Του εχεις ξεχωρισει μερα με νυχτα? Μου το ειπε η παιδιατρος,  να κανουμε συγκεκριμενη ρουτινα καθε βραδυ. Μπανιο-κρεμες-ταισμα με χαμηλωμενα φωτα κ ησυχια. Ετσι εμαθε κ κοιμαται καπως τα βραδια! Και στο ενδιαμεσο οταν ξυπναει αλλαγμα πανας στα γρηγορα, ταισμα κ νανουρισμα μετα παλι! Χωρις να του μιλας οπως μεσα στη μερα. Αν χρειαστει να πεις κατι πες το χαμηλοφωνα. 

• Μου αρέσει 2

Just now, teta2 είπε:

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από την μύτη ρης...εμένα δεν έχει μιξες συνέχεια κ όμως χυνει το γάλα της καθαρά από την λαιμαργία της...χαχαχαχχαχα 

κορίτσια μια ερώτηση.. το βράδυ πως κοιμιζεται  τα μωράκια σας;

τα κοιμιζεται στο στήθος  αγκσλια; τα ξαπλωνετε μέχρι να κοιμηθούν μονα τους; 

εμένα κοιμάται όπως να ναι δενε χει θέμα...

Just now, mpoukitsa είπε:

Εγω τον κοιμιζω αγκαλια μου ξαπλωμενο με πιπιλα κ ελαφρως κουνημα! Του εχεις ξεχωρισει μερα με νυχτα? Μου το ειπε η παιδιατρος,  να κανουμε συγκεκριμενη ρουτινα καθε βραδυ. Μπανιο-κρεμες-ταισμα με χαμηλωμενα φωτα κ ησυχια. Ετσι εμαθε κ κοιμαται καπως τα βραδια! Και στο ενδιαμεσο οταν ξυπναει αλλαγμα πανας στα γρηγορα, ταισμα κ νανουρισμα μετα παλι! Χωρις να του μιλας οπως μεσα στη μερα. Αν χρειαστει να πεις κατι πες το χαμηλοφωνα. 

Εμείς ναι...έχουμε ξεχωρίσει την μέρα κ την νύχτα....όλη μέρα φασαρία κ φώτα κτλ...κ μετά τις 8 χαμηλά φώτα κ υσηχια...μια χαρά τα πάει...εχει μπει στο νόημα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Δεν τα έχω διαχωρίσει όχι..  Γιατί την μέρα που είμαι μονη μου μόνο την τηλεόραση βάζω για φωνές..  Ενώ τοαπόγευμα  π.χ είναι οι μόνες ώρες που τον βλέπει ο μπαμπάς του οπότε τότε θα έχει αγκαλιές "φωνες" κλπ..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , mpempaki1 είπε:

Δεν τα έχω διαχωρίσει όχι..  Γιατί την μέρα που είμαι μονη μου μόνο την τηλεόραση βάζω για φωνές..  Ενώ τοαπόγευμα  π.χ είναι οι μόνες ώρες που τον βλέπει ο μπαμπάς του οπότε τότε θα έχει αγκαλιές "φωνες" κλπ..

Ετσι ειμαι και εγω, ολη μερα μονη μου με τον μπεμπη. Το πρωι που ξυπναει (στις 6 συνηθως) ανοιγω παντζούρια και τηλεοραση που την εχω κανονικα σε ενταση. Δεν κανω ησυχια οταν κοιμαται π.χ. κουζινα,μαγειρεμα, τηλεφωνα κτλ. Το απογευμα ερχετε ο αντρας μου οποτε και εχουμε κ εμεις φωνες παραπανω.και στις 9 συνηθως κανουμε το μπανιο κ ολη τη ρουτινα, σβηνουμε φωτα κ μιλαμε χαμηλοφωνα. Ετσι καπως το εμαθε με τον καιρο και κοιμαται το βραδυ! Ξεκινησε το να το μαθει κ ο δικο σου για να ξεκουραζεσαι τα βραδια και να βγαινει τουλαχιστον η μερα!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Pennymav είπε:

εμένα ποναγε κάποιες φορές αλλα όχι πάντα...καλημερααααα

3 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

Καλημέρα αγάπη....να το κάνεις να τον μαθεις να ξεχωρίσει όσο μπορέσεις....θα σ κοιμαται καλά....αν πχ έρχεται ο άντρας σ 7 8 βράδυ Άστον μια ώρα με τον μικρό κ μετά σουζααααααααααα...χαχαχαχαχ 

Καλημέρα μανουλες....από τις 6 πάλι εμείς...αχαχχαχαχα ετσι για να γουστάρουμε....είπα κ γω εχτές θα κοιμοταν πάλι 6 ώρες....αμ δε όμως πάει αυτό ήταν μια μέρα κράτησε η χαρά μ...έφαγε τις 4.30 κ ήταν ξύπνια έως τις 6...με ξαγρυπνησε κ μένα κ πίνω καφε τώρα κ αυτή κουρια κοιμάται...την σκοτωνεις η όχι χαχαχαχαχα ο κοκοβιος έχει κ άποψη...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμένα ποναγε κάποιες φορές αλλα όχι πάντα...καλημερααααα

Καλημέρα αγάπη....να το κάνεις να τον μαθεις να ξεχωρίσει όσο μπορέσεις....θα σ κοιμαται καλά....αν πχ έρχεται ο άντρας σ 7 8 βράδυ Άστον μια ώρα με τον μικρό κ μετά σουζααααααααααα...χαχαχαχαχ 

Καλημέρα μανουλες....από τις 6 πάλι εμείς...αχαχχαχαχα ετσι για να γουστάρουμε....είπα κ γω εχτές θα κοιμοταν πάλι 6 ώρες....αμ δε όμως πάει αυτό ήταν μια μέρα κράτησε η χαρά μ...έφαγε τις 4.30 κ ήταν ξύπνια έως τις 6...με ξαγρυπνησε κ μένα κ πίνω καφε τώρα κ αυτή κουρια κοιμάται...την σκοτωνεις η όχι χαχαχαχαχα ο κοκοβιος έχει κ άποψη...

Χαχαχαχα καλημέρα Ραφαέλα!! Μια από τα ίδια.. από τις 5 σήμερα! Τον ματιασα που είπα ότι κοιμάται! Μια που ξύπνησε 3:30 να φαει, ξανακοιμηθηκε και ξύπνησε πάλι 5 πάρα! Τώρα όπως λες κοιμάται του καλού καιρού και εγώ το μάτι γαρίδα πίνω καφέ!! Μας κάνουν καψονια τα μικρα μας!! 

• Χαχα 2

Just now, mpoukitsa είπε:

Χαχαχαχα καλημέρα Ραφαέλα!! Μια από τα ίδια.. από τις 5 σήμερα! Τον ματιασα που είπα ότι κοιμάται! Μια που ξύπνησε 3:30 να φαει, ξανακοιμηθηκε και ξύπνησε πάλι 5 πάρα! Τώρα όπως λες κοιμάται του καλού καιρού και εγώ το μάτι γαρίδα πίνω καφέ!! Μας κάνουν καψονια τα μικρα μας!! 

παλι καλά δεν είμαι μόνη μ...αχαχχαχαχαχ 

θα τα φάω δαγκα σ λεω να ξες ...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...