Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pennymav είπε:

Χαχαχα.μην αγχωνεσαι .εμενα μετα τους 2 μήνες άρχισε ν κοιμάται Περισσότερο .

χα το πέτυχα αγαπη....ελπίζω να κρατήσει θα δω σήμερα....καλημερααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα μανουλες καλές.....τι κάνετε??? πως είναι τα παιδακια σας.???? Η νύχτα σας??? εμένα τελικά κοιμήθηκε από 10 έως 4.30 το πρωί....μιλάμε πάρτυ έκανα ....δεύτερη φορά που το κάνει....άλλη μια το χε κάνει 30 μερών περίπου αλλα 4 ώρες....σηκώθηκε ο άντρας μ τις έδωσε μπιμπερό κ νάνι πάλι....μόλις σηκώθηκα κ εγώ κ πίνω καφε 

Κι εμένα κοιμήθηκε 6 ώρες σήμερα, είναι φυσιολογικό; Στις 14 γίνεται 2 μηνών.. βέβαια είχε ταλαιπωρηθεί χτες με τον εμετό που έκανε ίσως γι αυτό.

Just now, teta2 είπε:

Κι εμένα κοιμήθηκε 6 ώρες σήμερα, είναι φυσιολογικό; Στις 14 γίνεται 2 μηνών.. βέβαια είχε ταλαιπωρηθεί χτες με τον εμετό που έκανε ίσως γι αυτό.

εμένα ο ντοκ μ είπε αν συμπληρώνουν μετά τις 40 μέρες 5 γεύματα την ημέρα τότε τα αφήνουμε να κοιμούνται για βραδυ...δεν έχουν ανάγκη...βέβαια εμένα είχε πιεί 9 γεύματα την ημέρα κ έτσι το βράδυ έπεσε σεκος....αχχαχαχχα ναι μην ανχωνεσαι....όλα είναι καλά....Ίσως κ από τον εμετό που σ έκανε γιαυτο....πάντως καλο τ κάνει να ξες....

4 ώρες πρίν, souzanna7 είπε:

Κοριτσια μπραβο π το βρισκετε σιγα σιγα τι γαλα ταιριαζει στο καθε μωρακι. Υπομονη να εχουμε κ ολα γινονται στο τελος.

Εμενα συνεχιζει τους πολυωρους θηλασμους με 20 λεπτα με μιση ωρα στο καθε στηθος κ με μιση εως μια ωρα μεχρι να ξαναζητησει κ εννοειται μονο αγκαλια αλλιως κλαιει...Ποτε αραγε θα αρχισει να καθεται λιγοτερη ωρα στο στηθος να προλαβαινω να κανω καποια πραγματα παραπανω;;;

Μια κοπελα π ρωτησε για μαρσιππο, εγω μονο αν κοιμαται απο πριν δεχεται να τον βαλω μεσα. Εγω πηρα ring sling για πιο δροσερο τωρα π ερχεται καλοκαιρι, αλλα προς το παρον με δυσκολευει στη σωστη τ τοποθετηση. Εχει καποια κοπελα εμπειρια απο ρινγκ σλινγκ;

Για τις μυξουλες γιατι κ μενα εχει πολλες, κανω οτι κ η @teta2 κ βγαινουν αν χρησιμοποιησω μια ροδελα βαμβακι η μια μπατονετα πολυ λιγο μεσα στο ρουθουνακι ομως.

Καλημέρα!! Εμένα όταν έκλεισε τους 2 μήνες μείωσε τη διάρκεια θηλασμού Και ξεκίνησε να κάθεται και κανα 10λεπτο μονη της!

• Μου αρέσει 1

εμένα ο ντοκ μ είπε αν συμπληρώνουν μετά τις 40 μέρες 5 γεύματα την ημέρα τότε τα αφήνουμε να κοιμούνται για βραδυ...δεν έχουν ανάγκη...βέβαια εμένα είχε πιεί 9 γεύματα την ημέρα κ έτσι το βράδυ έπεσε σεκος....αχχαχαχχα ναι μην ανχωνεσαι....όλα είναι καλά....Ίσως κ από τον εμετό που σ έκανε γιαυτο....πάντως καλο τ κάνει να ξες....

Ναι και εγώ αυτό λέω, καλό τους κάνει ο ύπνος. Βέβαια τώρα που ξύπνησε κόντεψε να φάει και εμένα! Πάντως δοκίμασα να της ρίχνω τον ορό σταγόνα σταγόνα και είναι καλύτερα, ενώ με τον άλλο τρόπο το κακόμοιρο πνιγόταν και έκλαιγε. Για να δούμε μέσα στην ημέρα αν θα είναι καλύτερα η.μυτη της..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

Ναι και εγώ αυτό λέω, καλό τους κάνει ο ύπνος. Βέβαια τώρα που ξύπνησε κόντεψε να φάει και εμένα! Πάντως δοκίμασα να της ρίχνω τον ορό σταγόνα σταγόνα και είναι καλύτερα, ενώ με τον άλλο τρόπο το κακόμοιρο πνιγόταν και έκλαιγε. Για να δούμε μέσα στην ημέρα αν θα είναι καλύτερα η.μυτη της..

.μπράβο πολύ χαίρομαι που έπιασε ο όρος....να την αφήνεις κάνα 10λ πριν κ μετά φαΐ μα δίνεις....δωστις χρόνο να καταπιεί...κ επίσης Μπόρις να το κάνεις κ σε όλα τα γεύματα από πριν....ετσι κ μένα το πρωί με έφαγε.....κατάπιε 120 κ τώρα κοιμάται....Αφού είδα την ώρα κ λέω μπα αποκαλείτε την εχω ταΐσει κ δεν θυμαμαι....μετραγα τα μπιμπερό ξημερώματα...τλεικα δεν την είχα ταιση...αχχαχαχαχα 

• Χαχα 2

Ισως κ να ξεχασαμε και τις παρακατω μανουλες ... 
Γιατι ισως να ειναι κ λιγο παραπανω ευαισθητες,σκληρες και τρυφερες συγχρονος...γιατι ποτε δεν ξεχναμε την οποιαδηποτε καταιγιδα προεκυψε στην ζωη μας... για να βγουμε πιο δυνατοι και προετοιμασμενοι για το παρακατω
ΚΥΡΙΩΣ:
 Σε αυτές που γέννησαν αλλά η αγκαλιά τους είναι άδεια! 
Σε αυτές όπου κάθε μήνα κλαίνε με λυγμούς επανω από ενα αρνητικό τεστ! 
Σε αυτές που μοχθούν και κατασημαδευουν το κορμί τους, με οποία ιατρική μέθοδο υπάρχει ώστε να αποκτήσουν ένα μωρό!
Σε αυτές που όλα τους τα όνειρα γκρεμίστηκαν σε λίγες κηλίδες αίματος στο εσώρουχο τους!
Σε αυτές που δεν θα πάρουν λουλούδι φέτος γιατί κυοφορούν ακόμα (και για τον κόσμο δεν έχουν παιδί) ! 
Σε αυτές που προσεύχονται επανω από μια γυάλα σε αίθουσα της ΜΕΝΝ! 
Σε αυτές που θα έδιναν και την ζωή τους για ένα παιδί αλλά ο Κύριος έχει αλλά θέλω! 
Και φυσικά σε οοοοολες τις γυναίκες όπου έζησαν την ευλογία κ κρατούν ήδη τον καρπό τους ! 
Χρόνια πολλά, η μητρότητα αξίζει όχι σε όλες , αλλά στις περισσότερες από μας! Δύναμη, πίστη, επιμονή και υπομονή εύχομαι κ του χρόνου τέτοια μέρα όλες εσείς, να έχετε σπίτι σας γέλια κ κλάματα μωρών, γιατί ΜΑΝΕΣ είστε ήδη! Τον σεβασμό μου και την αγάπη μου .      Άκυρο στη συζήτηση βεβαια ,αλλα το διάβασα κ με συγκίνησε 

• Μου αρέσει 8
  • Λυπημένη/-ος 1

6 hours ago, souzanna7 said:

Κοριτσια μπραβο π το βρισκετε σιγα σιγα τι γαλα ταιριαζει στο καθε μωρακι. Υπομονη να εχουμε κ ολα γινονται στο τελος.

Εμενα συνεχιζει τους πολυωρους θηλασμους με 20 λεπτα με μιση ωρα στο καθε στηθος κ με μιση εως μια ωρα μεχρι να ξαναζητησει κ εννοειται μονο αγκαλια αλλιως κλαιει...Ποτε αραγε θα αρχισει να καθεται λιγοτερη ωρα στο στηθος να προλαβαινω να κανω καποια πραγματα παραπανω;;;

Μια κοπελα π ρωτησε για μαρσιππο, εγω μονο αν κοιμαται απο πριν δεχεται να τον βαλω μεσα. Εγω πηρα ring sling για πιο δροσερο τωρα π ερχεται καλοκαιρι, αλλα προς το παρον με δυσκολευει στη σωστη τ τοποθετηση. Εχει καποια κοπελα εμπειρια απο ρινγκ σλινγκ;

Για τις μυξουλες γιατι κ μενα εχει πολλες, κανω οτι κ η @teta2 κ βγαινουν αν χρησιμοποιησω μια ροδελα βαμβακι η μια μπατονετα πολυ λιγο μεσα στο ρουθουνακι ομως.

Καλημερα! Ποσο ειναι το μωρακι σου? Συνηθως κραταει ως 3ων μηνών αυτο αλλα οχι παντα. Μπορει να το κάνει που κ που αλλα θα το αραιωσει σγρ πιο μετα!!

1 hour ago, Pennymav είπε:

Ισως κ να ξεχασαμε και τις παρακατω μανουλες ... 
Γιατι ισως να ειναι κ λιγο παραπανω ευαισθητες,σκληρες και τρυφερες συγχρονος...γιατι ποτε δεν ξεχναμε την οποιαδηποτε καταιγιδα προεκυψε στην ζωη μας... για να βγουμε πιο δυνατοι και προετοιμασμενοι για το παρακατω
ΚΥΡΙΩΣ:
 Σε αυτές που γέννησαν αλλά η αγκαλιά τους είναι άδεια! 
Σε αυτές όπου κάθε μήνα κλαίνε με λυγμούς επανω από ενα αρνητικό τεστ! 
Σε αυτές που μοχθούν και κατασημαδευουν το κορμί τους, με οποία ιατρική μέθοδο υπάρχει ώστε να αποκτήσουν ένα μωρό!
Σε αυτές που όλα τους τα όνειρα γκρεμίστηκαν σε λίγες κηλίδες αίματος στο εσώρουχο τους!
Σε αυτές που δεν θα πάρουν λουλούδι φέτος γιατί κυοφορούν ακόμα (και για τον κόσμο δεν έχουν παιδί) ! 
Σε αυτές που προσεύχονται επανω από μια γυάλα σε αίθουσα της ΜΕΝΝ! 
Σε αυτές που θα έδιναν και την ζωή τους για ένα παιδί αλλά ο Κύριος έχει αλλά θέλω! 
Και φυσικά σε οοοοολες τις γυναίκες όπου έζησαν την ευλογία κ κρατούν ήδη τον καρπό τους ! 
Χρόνια πολλά, η μητρότητα αξίζει όχι σε όλες , αλλά στις περισσότερες από μας! Δύναμη, πίστη, επιμονή και υπομονή εύχομαι κ του χρόνου τέτοια μέρα όλες εσείς, να έχετε σπίτι σας γέλια κ κλάματα μωρών, γιατί ΜΑΝΕΣ είστε ήδη! Τον σεβασμό μου και την αγάπη μου .      Άκυρο στη συζήτηση βεβαια ,αλλα το διάβασα κ με συγκίνησε 

Πολυ συγκινητικο! Πριν ενα χρονο ημουν μια απο αυτες κ γω με 2 αποβολες... Μακαρι οποιοα θελει παιδακι να το αποκταει...

πρίν από 25 λεπτά , KNecky είπε:

Καλημερα! Ποσο ειναι το μωρακι σου? Συνηθως κραταει ως 3ων μηνών αυτο αλλα οχι παντα. Μπορει να το κάνει που κ που αλλα θα το αραιωσει σγρ πιο μετα!!

49 ημερων ειμαστε σημερα! ok!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@teta2πως ειναο η μυτούλα της μικρής....ειναι καλητερα ?????

@Pennymavπου είσαι αγάπη,?? πως είναι η μικρή???? 

@Ξένηη δικιά σ??? 

Εμάς η μυτούλα έχει μυξουλα αρκετή...Μια φορά την ημέρα της Ρίχνω μια αμπουλα, μισή σε κάθε ρουφουνι αλλά με πίεση ώστε να βγει από την άλλη και μετά ρουφαω με τον αποφρακτηρα πως λέγεται...Και που και που αλλά της Ρίχνω λίγο ότι και την αφήνω να τις καταπιεί...βλέπω μυξουλες στα κακά της πάντως...Εμείς το φάρμακο δεν το γλυτώσαμε, μας έδωσε ο γιατρός laprazol από αύριο...κάνει νούμερα στον υπνο της,  στο φαγητό...Μου έκανε και εμετό το πρωί επειδή ζοριζοταν,  της ανεβαίνει το γάλα, έβγαζε την γλώσσα και έκανε διάφορους ήχους...Ότι είχε φάει, δεν ήθελε πολύ...

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

@teta2πως ειναο η μυτούλα της μικρής....ειναι καλητερα ?????

@Pennymavπου είσαι αγάπη,?? πως είναι η μικρή???? 

@Ξένηη δικιά σ??? 

Καλα αγάπη.σημερα της άλλαξα γάλα δοκιμαστικά .και την έπαιρνε ο ύπνος κ αυτην .τ πραγμα ειναι αυτο π τ πιάνει ύπνος;επισης γ κάποιο λόγο τρωει πολυ τ χέρια της ενώ δν πεινάει γιατί δν θελει ν φάει οταν της δίνω .κ εχει πολυ γκρίνια .δεν ξερω μηπως την ενοχλούν τ ούλα .

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Καλα αγάπη.σημερα της άλλαξα γάλα δοκιμαστικά .και την έπαιρνε ο ύπνος κ αυτην .τ πραγμα ειναι αυτο π τ πιάνει ύπνος;επισης γ κάποιο λόγο τρωει πολυ τ χέρια της ενώ δν πεινάει γιατί δν θελει ν φάει οταν της δίνω .κ εχει πολυ γκρίνια .δεν ξερω μηπως την ενοχλούν τ ούλα .

αααάαα υπάρχουσες μας βγήκαν μ φαίνεται....πως τα πήγε με το γάλα αυτό σήμερα??? κ μένα τρώει τα χέρια της ...

Just now, Ξένη είπε:

Εμάς η μυτούλα έχει μυξουλα αρκετή...Μια φορά την ημέρα της Ρίχνω μια αμπουλα, μισή σε κάθε ρουφουνι αλλά με πίεση ώστε να βγει από την άλλη και μετά ρουφαω με τον αποφρακτηρα πως λέγεται...Και που και που αλλά της Ρίχνω λίγο ότι και την αφήνω να τις καταπιεί...βλέπω μυξουλες στα κακά της πάντως...Εμείς το φάρμακο δεν το γλυτώσαμε, μας έδωσε ο γιατρός laprazol από αύριο...κάνει νούμερα στον υπνο της,  στο φαγητό...Μου έκανε και εμετό το πρωί επειδή ζοριζοταν,  της ανεβαίνει το γάλα, έβγαζε την γλώσσα και έκανε διάφορους ήχους...Ότι είχε φάει, δεν ήθελε πολύ...

το λαπραζολ ειβαι για την παλκινδρομμηση αγαπη???? δεν το ξέρω...όλα καλά θ απαμε με αυτό όμως κ η μπεμπουκα σ θα ναι τέλεια

αααάαα υπάρχουσες μας βγήκαν μ φαίνεται....πως τα πήγε με το γάλα αυτό σήμερα??? κ μένα τρώει τα χέρια της ...

το λαπραζολ ειβαι για την παλκινδρομμηση αγαπη???? δεν το ξέρω...όλα καλά θ απαμε με αυτό όμως κ η μπεμπουκα σ θα ναι τέλεια

Ναι για την παλινδρόμηση είναι.. αν δεν κάνω λάθος βοηθάει στο στομάχι ώστε να μην ανεβαίνει το γάλα. Από αύριο το ξεκινάω και μετά από δύο μέρες θα δούμε αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Σε δυο γεύματα κυρίως μ γκρίνιαξε .στα αλλα ηταν καπως ήσυχη .θα περιμενω λίγες μερες να δω πως θα παει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...