Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κοριτσια ξέρετε ολες αλλάξαμε γάλα....λοιπόν η μικρή κάθε 2 ώρες τρώει από 110 ml....μεσα σε 20λ.μαζι με ρέψιμο έχει τελειώσει....υπάρχει κάνα κόλπο να τρωωει πιο πολυ μπας κ κοιμάται κάνα 3  ωρο??? αν την αφήσω κ από 20λ τις δώσω κ άλλον χρόνο πχ.αλλα 15 να ξαναχωνεψει κ συνεχίσει λέτε να πιάσει???? εσείς πόση ώρα κάνετε πχ να πιει??? @Pennymav εσύ τι κάνεις??? που δια ρε φιλη βοήθεια....

Θέλω το κόλπο να πίνει και η δικιά μου τόσο για να γίνει τροφαντή...Εμάς έχει κολλήσει στα 80μλ με 100 Το πολύ...Μετά σφραγίζει το στόμα...Σήμερα μου έκανε και έναν εμετό..Έχει ανήσυχο ύπνο και ξενύχτι το βράδυ...μες στην γκρίνια ήταν και χθες το βράδυ.. όλο κατσικιζει στον υπνο της..

Κορίτσια ερώτηση..σε ποια στάση βαζεται το μωρό να κοιμάται?

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια , ξέρω ότι σε όλες λίγο πολύ τα μωράκια έχουν μυξες που προέρχονται από τη γέννα και δεν είναι κρύωμα. Βάζω ορό κτλ, αλλά σήμερα η δικιά μου κόντεψε να μείνει στον τόπο: ήταν από.νωρις ανήσυχη και τελικά πριν λίγο κάνει έναν τρομερό θόρυβο σαν να ρευεται αρκούδα και βγάζει μια ρουκέτα που ήταν γάλα πηχτό μαζί με φλέγματα! Περιττό να πω ότι τρομαξα..Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; ; Σε εσάς καθαρίζει η μύτη τους με τον ορό ;; γιατί εμένα παρόλο.που ρίχνω συνέχεια είναι πάνω κάτω το ίδιο. Έχω αυτό το μαραφετι που ρουφάει αλλά δεν βγάζει τπτ και φοβάμαι να το κάνω πολύ δυνατά..

Just now, Ξένη είπε:

Θέλω το κόλπο να πίνει και η δικιά μου τόσο για να γίνει τροφαντή...Εμάς έχει κολλήσει στα 80μλ με 100 Το πολύ...Μετά σφραγίζει το στόμα...Σήμερα μου έκανε και έναν εμετό..Έχει ανήσυχο ύπνο και ξενύχτι το βράδυ...μες στην γκρίνια ήταν και χθες το βράδυ.. όλο κατσικιζει στον υπνο της..

μην σκας κ μένα έτρωγε τόσο κ μέσα σε 2 μέρες με το καινούργιο γάλα το αύξησε....θα το κάνει κ η δικιά σ ...δώσε τις χρόνο...το κάθε μωρό θέλει τα δικά τ....εμένα από ύπνο είναι μια χαρά το βράδυ αν εξαιρέσεις ότι ξυπνάει στο 3ωρο αλλα μόνο βράδυ κ πεινάει....κ μετά 6 πρωί θέλει να παίξει....

Εγώ την βάζω ανάσκελα στο χω πει άλλωστε με λίγο κληση

Just now, teta2 είπε:

Βρε κορίτσια , ξέρω ότι σε όλες λίγο πολύ τα μωράκια έχουν μυξες που προέρχονται από τη γέννα και δεν είναι κρύωμα. Βάζω ορό κτλ, αλλά σήμερα η δικιά μου κόντεψε να μείνει στον τόπο: ήταν από.νωρις ανήσυχη και τελικά πριν λίγο κάνει έναν τρομερό θόρυβο σαν να ρευεται αρκούδα και βγάζει μια ρουκέτα που ήταν γάλα πηχτό μαζί με φλέγματα! Περιττό να πω ότι τρομαξα..Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; ; Σε εσάς καθαρίζει η μύτη τους με τον ορό ;; γιατί εμένα παρόλο.που ρίχνω συνέχεια είναι πάνω κάτω το ίδιο. Έχω αυτό το μαραφετι που ρουφάει αλλά δεν βγάζει τπτ και φοβάμαι να το κάνω πολύ δυνατά..

εμετό με φλεματα που έκανε εμένα με την αλλεργεια που έπαθε...( εδώ να πω ότι μπορει να είναι κ γαστρικα υγρά) μαλιστα κ στα 5 γεύματα που το έκανε σερί το είδα....Ο ντοκ μ είπε ο όρος θέλει σταγόνα σταγόνα σε κάθε ρουθούνι όχι με πίεση κ το κεφάλι πίσω ...ετσι σιγά σιγά τις δίνεις χρόνο να κατάπιε ότι έχει....όσο για το μηχάνημα ρουφάμε  απαλα αλλα μόνο αν δούμε μιξες έξω...αν η μύτη της φαίνεται καθαρή μόνο ορο κ τίποτες άλλο...

Εγώ ευσι κάνω κ μια χαρά είναι η μικρή μ...

• Μου αρέσει 2

μην σκας κ μένα έτρωγε τόσο κ μέσα σε 2 μέρες με το καινούργιο γάλα το αύξησε....θα το κάνει κ η δικιά σ ...δώσε τις χρόνο...το κάθε μωρό θέλει τα δικά τ....εμένα από ύπνο είναι μια χαρά το βράδυ αν εξαιρέσεις ότι ξυπνάει στο 3ωρο αλλα μόνο βράδυ κ πεινάει....κ μετά 6 πρωί θέλει να παίξει....

εμετό με φλεματα που έκανε εμένα με την αλλεργεια που έπαθε...( εδώ να πω ότι μπορει να είναι κ γαστρικα υγρά) μαλιστα κ στα 5 γεύματα που το έκανε σερί το είδα....Ο ντοκ μ είπε ο όρος θέλει σταγόνα σταγόνα σε κάθε ρουθούνι όχι με πίεση κ το κεφάλι πίσω ...ετσι σιγά σιγά τις δίνεις χρόνο να κατάπιε ότι έχει....όσο για το μηχάνημα ρουφάμε  απαλα αλλα μόνο αν δούμε μιξες έξω...αν η μύτη της φαίνεται καθαρή μόνο ορο κ τίποτες άλλο...

Εγώ ρίχνω τον ορό με πίεση και μετά την γυρίζω μπρούμυτα για να φύγουν μπροστά, είναι λάθος λες; Για αυτό δεν καθαρίζει με τπτ;  θα το κάνω όπως είπες και μακάρι να αλλάξει η κατάσταση...

Just now, teta2 είπε:

Εγώ ρίχνω τον ορό με πίεση και μετά την γυρίζω μπρούμυτα για να φύγουν μπροστά, είναι λάθος λες; Για αυτό δεν καθαρίζει με τπτ;  θα το κάνω όπως είπες και μακάρι να αλλάξει η κατάσταση...

αν το κάνεις μπρουμητα  κ με την λογική να το σκεφτείς αυτά που έχουν είναι έως πίσω στα αυτιά τους κάτω από κει δηλ ....οπότε μπρουμητα πως θα βγουν ??? θέλουμε να τα καταπιεί αγαπη...κ μα τα αποβάλει με τα κακα τπυς....για δοκίμασε το κ πες μ....κ όχι ο όρος με πίεση λίγο λίγο βάλε...μια αμπουλα κ στα 2 ρουθουνια 

Διαφημίσεις

αν το κάνεις μπρουμητα  κ με την λογική να το σκεφτείς αυτά που έχουν είναι έως πίσω στα αυτιά τους κάτω από κει δηλ ....οπότε μπρουμητα πως θα βγουν ??? θέλουμε να τα καταπιεί αγαπη...κ μα τα αποβάλει με τα κακα τπυς....για δοκίμασε το κ πες μ....κ όχι ο όρος με πίεση λίγο λίγο βάλε...μια αμπουλα κ στα 2 ρουθουνια 

Τι να σου πω, έτσι μου είχε πει η μαία  μου και μια κοπέλα στο δωμάτιο που είχε άλλα δύο παιδιά.. από ότι φαίνεται όμως δεν έχει αποτέλεσμα οπότε θα ακολουθήσω αυτό που μου είπες και βλέπουμε!!! Θα σου πω τι έγινε! Ευχαριστώ!!

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Τι να σου πω, έτσι μου είχε πει η μαία  μου και μια κοπέλα στο δωμάτιο που είχε άλλα δύο παιδιά.. από ότι φαίνεται όμως δεν έχει αποτέλεσμα οπότε θα ακολουθήσω αυτό που μου είπες και βλέπουμε!!! Θα σου πω τι έγινε! Ευχαριστώ!!

τίποτα αγαπη...φιλακια στα πατουσια 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ξένη είπε:

Μόλις μας έπιασε  ο πρώτος κολικος..( μάλλον)και έχω πελαγωσει ... πολύ κλάμα βρε κορίτσια

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 16 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κοριτσια ξέρετε ολες αλλάξαμε γάλα....λοιπόν η μικρή κάθε 2 ώρες τρώει από 110 ml....μεσα σε 20λ.μαζι με ρέψιμο έχει τελειώσει....υπάρχει κάνα κόλπο να τρωωει πιο πολυ μπας κ κοιμάται κάνα 3  ωρο??? αν την αφήσω κ από 20λ τις δώσω κ άλλον χρόνο πχ.αλλα 15 να ξαναχωνεψει κ συνεχίσει λέτε να πιάσει???? εσείς πόση ώρα κάνετε πχ να πιει??? @Pennymav εσύ τι κάνεις??? που δια ρε φιλη βοήθεια....

Εμενα αν δν την πιάσει πόνος πίνει κοντα στο τεταρτο κ αν πεινάει πολυ τα 120 μλ.αλλιως μ πονάκια κ διαλείμματα κανουμε κ 3 τέταρτα μερικές φορές .εφοσον πίνει καλα κ τ χωνεύει δοκιμασε αρχικά μονο το τελευταίο γεύμα το βραδινό να της δώσεις 150 .να ρευτεί στα 100 τουλάχιστον κ μετα δώσε κ τ αλλα 50 .γ ν ειναι χορτάτο κ ν κοιμηθει περισσότερες ωρες .δοκιμασε το αν θες .στηνμερα δίνε πιο μικρά γεύματα 

Just now, Pennymav είπε:

Εμενα αν δν την πιάσει πόνος πίνει κοντα στο τεταρτο κ αν πεινάει πολυ τα 120 μλ.αλλιως μ πονάκια κ διαλείμματα κανουμε κ 3 τέταρτα μερικές φορές .εφοσον πίνει καλα κ τ χωνεύει δοκιμασε αρχικά μονο το τελευταίο γεύμα το βραδινό να της δώσεις 150 .να ρευτεί στα 100 τουλάχιστον κ μετα δώσε κ τ αλλα 50 .γ ν ειναι χορτάτο κ ν κοιμηθει περισσότερες ωρες .δοκιμασε το αν θες .στηνμερα δίνε πιο μικρά γεύματα 

Πριν μ το πεις την ταισα τις 8 η ώρα 90ml  μόνο λεω για να δώσω το άλλο τις 11 είπα το τελευταίο ( αν καθόταν 3ωρες) για να κοιμηθεί για βραδυ όσο πάει....Ε κ την πάτησα....οπως την έκοψα κοιμήθηκε μισή ώρα μόνο κ ξύπνησε στην 1 ώρα κ άρχισε να πεινάει....με τα χίλια ζόρια την κράτησα...ετσι 10 η ώρα τις έδωσα αλλα 100 κ έπεσε σεκος...δεν άνοιγε το στόμα για αλλο....ελπίζω να κοιμηθεί ένα 4ωρο τουλάχιστον ( το καλητερο είναι να κοιμηθεί 6 7 ώρες αλλα που τέτοια τυχη) χαχαχαχα

θα το δοκιμάσω όμως αύριο παλι 

Διαφημίσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Μόλις μας έπιασε  ο πρώτος κολικος..( μάλλον)και έχω πελαγωσει ... πολύ κλάμα βρε κορίτσια

Κάνε δεξιοστροφο μασάζ στην κοιλιά, σιδερωσε πετσέτα και βαλ την πανω απο τα ρούχα.Και πολλη υπομονή!!

• Μου αρέσει 1

Δεν ξέρω τι την πιάνει τα βράδια...νομιζω δεν το γλυτώνουμε το λαπραζορ..Από αύριο κιόλας..Δεν μπορώ να την βλέπω να ταλαιπωρείται έτσι.. Δεν κλαίει αλλά μου βγάζει συνέχεια την γλώσσα έξω και κάνει ήχους λες και καίγεται...Και από μυξα άσε...Έχουμε όσο δεν φαντάζεσαι..Τώρα την βάζω και εγώ να κοιμάται ανάσκελα με κλίση και το κεφάλι γυρισμένο..

Just now, mpempaki1 είπε:

Αν είναι κολικοί ρώτα τον παιδίατρο αύριο,  για κάποιες σταγόνες που δίνουν...υπομονή!!!Έχουμε ξενύχτι σήμερα..

CRVnp2.png

Κοριτσια μπραβο π το βρισκετε σιγα σιγα τι γαλα ταιριαζει στο καθε μωρακι. Υπομονη να εχουμε κ ολα γινονται στο τελος.

Εμενα συνεχιζει τους πολυωρους θηλασμους με 20 λεπτα με μιση ωρα στο καθε στηθος κ με μιση εως μια ωρα μεχρι να ξαναζητησει κ εννοειται μονο αγκαλια αλλιως κλαιει...Ποτε αραγε θα αρχισει να καθεται λιγοτερη ωρα στο στηθος να προλαβαινω να κανω καποια πραγματα παραπανω;;;

Μια κοπελα π ρωτησε για μαρσιππο, εγω μονο αν κοιμαται απο πριν δεχεται να τον βαλω μεσα. Εγω πηρα ring sling για πιο δροσερο τωρα π ερχεται καλοκαιρι, αλλα προς το παρον με δυσκολευει στη σωστη τ τοποθετηση. Εχει καποια κοπελα εμπειρια απο ρινγκ σλινγκ;

Για τις μυξουλες γιατι κ μενα εχει πολλες, κανω οτι κ η @teta2 κ βγαινουν αν χρησιμοποιησω μια ροδελα βαμβακι η μια μπατονετα πολυ λιγο μεσα στο ρουθουνακι ομως.

• Μου αρέσει 1

καλημερα μανουλες καλές.....τι κάνετε??? πως είναι τα παιδακια σας.???? Η νύχτα σας??? εμένα τελικά κοιμήθηκε από 10 έως 4.30 το πρωί....μιλάμε πάρτυ έκανα ....δεύτερη φορά που το κάνει....άλλη μια το χε κάνει 30 μερών περίπου αλλα 4 ώρες....σηκώθηκε ο άντρας μ τις έδωσε μπιμπερό κ νάνι πάλι....μόλις σηκώθηκα κ εγώ κ πίνω καφε 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Πριν μ το πεις την ταισα τις 8 η ώρα 90ml  μόνο λεω για να δώσω το άλλο τις 11 είπα το τελευταίο ( αν καθόταν 3ωρες) για να κοιμηθεί για βραδυ όσο πάει....Ε κ την πάτησα....οπως την έκοψα κοιμήθηκε μισή ώρα μόνο κ ξύπνησε στην 1 ώρα κ άρχισε να πεινάει....με τα χίλια ζόρια την κράτησα...ετσι 10 η ώρα τις έδωσα αλλα 100 κ έπεσε σεκος...δεν άνοιγε το στόμα για αλλο....ελπίζω να κοιμηθεί ένα 4ωρο τουλάχιστον ( το καλητερο είναι να κοιμηθεί 6 7 ώρες αλλα που τέτοια τυχη) χαχαχαχα

θα το δοκιμάσω όμως αύριο παλι 

Χαχαχα.μην αγχωνεσαι .εμενα μετα τους 2 μήνες άρχισε ν κοιμάται Περισσότερο .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...