Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Καλά έκανε η φίλη σ....ετσι μ με κ μένα ο ντοκ...αν δε βλέπουμε....περιμένουμε να πιάσει το καινούργιο γάλα.

πήρες τα λεφτά τ κουλη??? Ε φτου σ....αχχαχαχαχχαχααχχαχ

@Pagotoula @Polly1 επειδή ειμαι λιγο άσχετη πως μπορω να σας στείλω φωτο μέσω μην;;

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμένα η ετηση έγινε από το μητερα μέσα που γέννησα...μ ρθε το μνμ αλλα εγω το έσβησα μετά από καιρό...αχαχαχχαχαχα θα με βοηθήσει η ξένη σημερα να δω τι θα κάνω...αλλιως είπαμε ( λαμπογιαλο ολα) ...πως ήταν το βράδυ σας??? έκλαψε το παιδάκι μ.??? 

Εμείς δεν κάναμε .....θα κάναμε όμως μ χε πει ο ντοκ...αλλα βρήκαμε τι έφταιγε κ έτσι δεν έγινε....θες να κάνεις στο μικρό σ??? γιατί αγαπη???

Το βραδυ έφαγε πολυ ήσυχα .της δώσαμε κ λιγο παραπανω κ έφαγε 130 .τις τελευταίες μερες δν εχει βγάλει καθολου γάλα .μονο τ πονάκια π μ κανει .τονπρωι ηταν παλι ήσυχη π την τάισα γιατί κοιμόταν .πτν κοιμαται ειναι μια χαρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pennymav είπε:

@Pagotoula @Polly1 επειδή ειμαι λιγο άσχετη πως μπορω να σας στείλω φωτο μέσω μην;;

Το βραδυ έφαγε πολυ ήσυχα .της δώσαμε κ λιγο παραπανω κ έφαγε 130 .τις τελευταίες μερες δν εχει βγάλει καθολου γάλα .μονο τ πονάκια π μ κανει .τονπρωι ηταν παλι ήσυχη π την τάισα γιατί κοιμόταν .πτν κοιμαται ειναι μια χαρα 

μπράβο το κορίτσι μας το καλο....

Χρονια πολλα μας υπεροχες μανουλες!! Να χαιρομαστε α αγγελούδια μας!! :)

1 hour ago, Pennymav said:

Ναι ναι τα πηρα.χαχαχχα.αλλα εμενα την αίτηση μ την έκανε ο λογιστής γιατί δν μπορούσα μόνη μου.μετα απο λίγες μερες μ ήρθε email ότι η αίτηση εγκρίθηκε .τωρα παλεύω μ τν ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικό επίδομα κ το εξάμηνο .κοριτσια όσες δουλεύεται κ δεν το ξέρετε ,δικαιούμαστε κ ενα συμπληρωματικό επίδομα .το λεω απλα γιατί πολλές δν το ξέρουν κ στον ΟΑΕΔ δεν το λένε για να μην δίνουν λεφτα .το παίζουν Κινέζοι αμα δεν τους τ πεις 

Καταφερες να κανεις αιτηση? Εγω έκανα αλλα δν εχουν απαντησει τπτ.. λεει θελουν πανω απο μηνα να το κανουν λογω κορονοιου ενω πριν σε 3 μερες ειχα τελειώσει...

1 hour ago, Pagotoula said:

για τον οαεδ, τι εγγραφα χρειαζεσαι; 

Θελει το χαρτι του ικα για το επιδομα τοκετού-λοχειας, ενα π συμπληρώνει ο εργοδότης κ.λογαριασμο εθνικής τραπεζας iban. Δυστυχώς αποκλειστικα Εθνικη δέχονται. Πλεον γινεται ολη η διαδικασια κ εγγραφη στον οαεδ μεσω του σαιτ oaed eservices που μπαινεις με τους κωδικους taxis κ κανεις εγγραφή κ μετα αίτηση. Αν δεν τα βρισκεις πες μου να σου στείλω τα λινκς!

Just now, Pennymav είπε:

Φωτογραφία τα έγγραφα θες να στειλεις; Δες αν μπορείς να κάνεις copy paste τα δεδομένα γιατι κι εγώ είμαι πιο πολύ άσχετη 

13 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

@Rafaelatarzan @Ξένη εννοώ το επίδομα του Κυριάκου. Την κάνατε ηλεκτρονικά στο site? Epidomagennisis (ΟΠΕΚΑ).

@Ελλη27

Κορίτσια πρέπει να οριστικοποιήσετε την αίτηση και θα σας έρθει sms ότι εγκρίθηκε!

Καλημερα και χρονια πολλα κοριτσια!!! Να ειμαστε ολες γερες να χαρουμε τα παιδακια μας! Σε μενα δεν ηρθε ποτε μηνυμα οτι εγκριθηκε! Κατι δεν εχει γινει καλα απο το μαιευτηριο... εχω στειλει μειλ και στον Οπεκα αλλα δεν μου εχουν απαντησει.. και μετους κωδικους του ταξις νετ δεν φαινεται να εχει υποβληθει δηλωση εκ μερους μου... Αυριο θα ξαναπαρω στον οπεκα και αν δεν βγαλω ακρη θα την κανω μονη μου την αιτηση. Σας ευχαριστω πολυ ολες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, KNecky είπε:

Χρονια πολλα μας υπεροχες μανουλες!! Να χαιρομαστε α αγγελούδια μας!! :)

Καταφερες να κανεις αιτηση? Εγω έκανα αλλα δν εχουν απαντησει τπτ.. λεει θελουν πανω απο μηνα να το κανουν λογω κορονοιου ενω πριν σε 3 μερες ειχα τελειώσει...

Θελει το χαρτι του ικα για το επιδομα τοκετού-λοχειας, ενα π συμπληρώνει ο εργοδότης κ.λογαριασμο εθνικής τραπεζας iban. Δυστυχώς αποκλειστικα Εθνικη δέχονται. Πλεον γινεται ολη η διαδικασια κ εγγραφη στον οαεδ μεσω του σαιτ oaed eservices που μπαινεις με τους κωδικους taxis κ κανεις εγγραφή κ μετα αίτηση. Αν δεν τα βρισκεις πες μου να σου στείλω τα λινκς!

Αν θες στείλτα κ σ εμενα

On 9/5/2020 at 2:14 ΜΜ, Pagotoula είπε:

Εμενα παντως χωρις εντονη εικονα, μου το συνεστησε. Εφοσον εχεις σημαδια γοπ, δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις μηπως και δεις διαφορα. Κ μετα η το συνεχιζεις η επανερχεσαι.

Θα το κανω λοιπον δεν χανω τιποτα. Δεν τρωμε γαλα γιαουρτια τυρια ε; Απο χτες την ρευω επι μια ωρα καθε φορα μετα τον θηλασμο και βοηθαει παρα πολυ μετα ειναι τοσο ηρεμουλα. Ομως δε βγαινει το ωραριο αναγκαζομαι να τρωω με το μωρο αγκαλια! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Φωτογραφία τα έγγραφα θες να στειλεις; Δες αν μπορείς να κάνεις copy paste τα δεδομένα γιατι κι εγώ είμαι πιο πολύ άσχετη 

Εχω σ ενα χαρτί ενα κατεβατό απο δικαιολογητικά 

Just now, Troufaki είπε:

Θα το κανω λοιπον δεν χανω τιποτα. Δεν τρωμε γαλα γιαουρτια τυρια ε; Απο χτες την ρευω επι μια ωρα καθε φορα μετα τον θηλασμο και βοηθαει παρα πολυ μετα ειναι τοσο ηρεμουλα. Ομως δε βγαινει το ωραριο αναγκαζομαι να τρωω με το μωρο αγκαλια! 

το εικοσάλεπτο αρκεί αγάπη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Εχω σ ενα χαρτί ενα κατεβατό απο χαρτια

Just now, Pennymav είπε:

Εχω σ ενα χαρτί ενα κατεβατό απο δικαιολογητικά 

Μπορείς ισως να μας παραθέσεις κάποιο λινκ να τα δούμε από κει 

2 hours ago, Polly1 said:

Just now, Pennymav said:

Αν θες στείλτα κ σ εμενα

Σας τα στειλα σε πμ διαιουχους, δικαιολογητικα κ το σάιτ. Αν καπου δν βγαζετε ακρη μου λετε! :)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια.

Πήγαμε την πρώτη μεγάλη βόλτα σήμερα για ποδήλατο. Φορτώσαμε τόσα πράγματα λες και πηγαίναμε διακοπές!

Δανείστηκα ζυγαριά, ο μπέμπης 5895... με την πάνα. Δηλαδή μέσα σε ένα μήνα παρά 3 μέρες πήρε 1500 γρ. 45 ημερών σήμερα.

Ξεκίνησα δειλά δειλά και λίγη γυμναστική, ελλειπτικό βασικά και σήμερα έκανα και λίγο ποδήλατο. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία. 

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Πήγαμε την πρώτη μεγάλη βόλτα σήμερα για ποδήλατο. Φορτώσαμε τόσα πράγματα λες και πηγαίναμε διακοπές!

Δανείστηκα ζυγαριά, ο μπέμπης 5895... με την πάνα. Δηλαδή μέσα σε ένα μήνα παρά 3 μέρες πήρε 1500 γρ. 45 ημερών σήμερα.

Ξεκίνησα δειλά δειλά και λίγη γυμναστική, ελλειπτικό βασικά και σήμερα έκανα και λίγο ποδήλατο. Ελπίζω να μην έκανα βλακεία. 

Ο ρε ένας γαμπρός τροφαντος τροφαντος....μπράβο το αγόρι α..το τρώει το φαΐ τ ο λιχουδης

κοριτσια ξέρετε ολες αλλάξαμε γάλα....λοιπόν η μικρή κάθε 2 ώρες τρώει από 110 ml....μεσα σε 20λ.μαζι με ρέψιμο έχει τελειώσει....υπάρχει κάνα κόλπο να τρωωει πιο πολυ μπας κ κοιμάται κάνα 3  ωρο??? αν την αφήσω κ από 20λ τις δώσω κ άλλον χρόνο πχ.αλλα 15 να ξαναχωνεψει κ συνεχίσει λέτε να πιάσει???? εσείς πόση ώρα κάνετε πχ να πιει??? @Pennymav εσύ τι κάνεις??? που δια ρε φιλη βοήθεια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...