Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμένα μένει ξύπνια αρκετές ώρες την ημέρα...κοιταει παντού πλεοβ κ σαν να αναγνωρίζει 

λ γω επίσης...μ έχει έρθει μνμ αλλα δεν το χω ποια...τι γίνεται τώρα??? 

μ ήρθε sms όταν το έκανα αλλά δεν το χω ποια,???? τι γίνεται τώρα??? μα πάω να πλακωσω τον κουλη λες???

@Pennymavκ λοιπά κοροτσια κατιβαλλο που έμαθα σήμερα κ μ πε κ ο παιδίατρος μας..( ρώτησα για την οισοφαγιτιδα) ..η μικρή μ έπαθε αλλεργεια κ έτσι έπαθε κ παλκινδρομμηση..μ είπε το το γάλα ha όπου πίνει χάνει την παλκινδρομμηση κ έτσι φεύγει κ η οποία τυχόν οισοφαγιτιδα έχει δημιουργηθεί κ αν μ λέει...αλλα θέλει 6 με 10 μέρες...αν δούμε μ λεει ότι μετά κλαιε σε κάποια γεύματα ( που εμένα το κάνει σε κάνα 2) τότε μ λέει θα δώσουμε σιρόπι...

( Πένυ για ψάξε το λίγο ρε αγαπη κ ρωτά κ τον ντοκ σ) ...

Μπες να δεις και κάνε οριστικοποίηση...πιστεύω θα το πάρουμε αλλιώς εκεί που ειχα πάρει απόφαση να ψηφίσω κουλη, δεν νομίζω......Χαχαχαχχα

Είναι κάτι σοβαρό η οισοφαγιτιδα? Νομίζω αν είχαν τα μωρά μας δεν θα έτρωγαν...εμένα όταν τρώει,  εκεί που την σταματάω εγώ για ρέψιμο η καμία φορά σταματάει και μόνη της, αρχίζει και τεντώνεται και κάνει σαν κατσίκα... Η φωνή δε....μες στην βραχνάδα...

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ξένη είπε:

Μπες να δεις και κάνε οριστικοποίηση...πιστεύω θα το πάρουμε αλλιώς εκεί που ειχα πάρει απόφαση να ψηφίσω κουλη, δεν νομίζω......Χαχαχαχχα

Είναι κάτι σοβαρό η οισοφαγιτιδα? Νομίζω αν είχαν τα μωρά μας δεν θα έτρωγαν...εμένα όταν τρώει,  εκεί που την σταματάω εγώ για ρέψιμο η καμία φορά σταματάει και μόνη της, αρχίζει και τεντώνεται και κάνει σαν κατσίκα... Η φωνή δε....μες στην βραχνάδα...

Δεν λέω ότι έχουν...ναι όντως σταματάνε το φαΐ με αυτο ( κ δεν παίρνουν βάρος επίσης) ...μπορεί πμως να έχουν λ να ναι ελαφριά μορφή η οποία περνάει όμως δεν είναι κατι είναι σύνηθες....οπότε δεν ανχωνομαστε....κατσίκα λέει το καμάρι μ???? χαχαχαχαχα εγω την εχω βγάλει κοκοβιο αχαχχαχαχα

ξένη θα σε πάρω άύριο μα μ πεις τι να κάνω...τι είναι μάνα μ η οριστηκοποιηση??? εγω τα λεφτά μ θέλω.!χαχαχαχαχχα

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Χαχα 1

Δεν λέω ότι έχουν...ναι όντως σταματάνε το φαΐ με αυτο ( κ δεν παίρνουν βάρος επίσης) ...μπορεί πμως να έχουν λ να ναι ελαφριά μορφή η οποία περνάει όμως δεν είναι κατι είναι σύνηθες....οπότε δεν ανχωνομαστε....κατσίκα λέει το καμάρι μ???? χαχαχαχαχα εγω την εχω βγάλει κοκοβιο αχαχχαχαχα

ξένη θα σε πάρω άύριο μα μ πεις τι να κάνω...τι είναι μάνα μ η οριστηκοποιηση??? εγω τα λεφτά μ θέλω.!χαχαχαχαχχα

Να με πάρεις...Έχω βάλει τον άντρα μου να ασχοληθεί και το έχει ρίξει στο διαδικτυακό τάβλι...Ειναι υπεράνω χρημάτων γι αυτό...Σου λέει η γυναίκα θα τα παρει έτσι και αλλιώς...

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Να με πάρεις...Έχω βάλει τον άντρα μου να ασχοληθεί και το έχει ρίξει στο διαδικτυακό τάβλι...Ειναι υπεράνω χρημάτων γι αυτό...Σου λέει η γυναίκα θα τα παρει έτσι και αλλιώς...

αχχαχαχαχαχαχαχαχαοκ φιλη τα λέμε αύριο...πες τ να ψάξει καλά είναι άσχετη.. αχχαχα

αχχαχαχαχαχαχαχαχαοκ φιλη τα λέμε αύριο...πες τ να ψάξει καλά είναι άσχετη.. αχχαχα

Μόλις το κάναμε....ήρθε και η έγκριση...θα πέσει το μαρούλι...

Just now, mpempaki1 είπε:

ναι είχε έρθει μήνυμα  στον άντρα μου. 

ωχ αγχωθηκα  τώρα.. 

Εγώ κορίτσια με αυτά θα πάρω κλιματιστικό... Δεν γίνεται  ούτε για εμάςούτε  για το μωρο... θα έχει πολύ ζεστή το καλοκαίρι... με μέτρο εννοείται. τα υπόλοιπα  πάνες  χαχσ

@Ξένη μου λέει κατάσταση  εγκεκριμενη.  είμαι οκ;

Εγώ τώρα που μπήκα και έκανα οριστικοποίηση έγραψε εγκεκριμένη,  οπότε πιστεύω είσαι εντάξει. 

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, mpempaki1 said:

τα μωράκια σας ρευονται σε κάθε γευμα; εμένα όχι ρε κορίτσια... και φοβάμαι ...

φορε

Εχει εμφανισει εσενα παλινδρομιση κοπελα μου? Τα μωρακια π.θηλαζουν πολλες φορες δν ρευονται γτ δν καταπινουν αερα οπως απο το μπουκάλι. Αν το βλεπεις ησυχο κ χαρουμενο χορτασμενο κοιμαται αφού δοκιμασεις 5-10 λεπτά να ρευτει το βάζεις κατω κ δν υπαρχει θεμα. Αν δυσφορει επεμεινε να ρευτει. Ολα αυτα αν δν εχει γοπ. Αν δεν εχει πρεπει να μεινει αρκετα ορθιο ν ρευτει. Κ μενα δν ρευεται παντα.

41 minutes ago, mpempaki1 said:

να κάνω ακόμα μια χαζή ερωτηση;; μετά τις 40 μέρες (που λένε πως είναι οι 40 δύσκολες.. προσαγωγής κλπ )τι διαφορές είδατε στα μωρά σας;

Λοιπον αρχισε να κανει λιγότερο συχνά κακακια, αρχισε να χαμογελα, σταματησε να κλαιει στηνν αλλαγη πανας κ στο μπανακι! Γενικα αρχισε να να γνωρίζει ρουτινες π καναμε ως τοτε κ να ηρεμει αντί να κλαιει σπαραχτικα αν δν ηταν στο στηθος. Αρχισε να κοιτα γυρω γυρω σταδιακα επίσης κ το κεφαλακι το κρατησε λιγο παραπανω όρθιο. Ύπνος μια μικρη βελτίωση.. άλλα άλλα μωρα κοιμηθηκαν παραπάνω μετά τις 40.

Επισης το στηθος να εχει βελτιωθει ισως και να μην ειναι πρισμενο.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

κ γω τα έκανα 26/3  οεο ποτέ θα τα πάρουμε???? μπήκαμε μέσα από τα γάλατα....ξένη μ πως είναι η μικρή σ???

Το επίδομα μπαίνει την τελευταία μερα του επόμενου μήνα από την αίτηση! Άρα Τέλος του Απριλίου! Λογικά θα έχει μπει

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Ναι το πούλακι  μ...πήρε αντιαλλεργικο...Η παλκινδρομμηση δεν τον απασχολεί από την στιγμή που σταμάτησε ο εμετος μ λέει κ δεννθα ξανακάνει...προφανώς από την αλλεργεια το επεθα όλο αυτό...το γάλα που είναι κάνει κ για τους εμετούς μ λέει κ για τις γουλιές....προς το παρόν είναι καλλημενη κ βλέπουμε....αυτό για το γάλα το πηχτό μ το πε κ μένα...αλλα αυτό δεν είναι το κύριο πρόβλημα μα της....οπότε μας έδωσε το άλλο...κ όπως είπα κάνει κ για την παλκινδρομμηση....μαλιστα ή φιλη @Pennymav έπεσε μέσα....γεια σ θεά γαλατου....

Χαχαχχαχα.ναι σου λεω .αφου εχω ξεψαχνίσει ολα τα γάλατα :’) ούτε οι εταιρείες οι ίδιες δεν παιζει να ξέρουν όσα εγω :’)

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

εμένα μένει ξύπνια αρκετές ώρες την ημέρα...κοιταει παντού πλεοβ κ σαν να αναγνωρίζει 

λ γω επίσης...μ έχει έρθει μνμ αλλα δεν το χω ποια...τι γίνεται τώρα??? 

μ ήρθε sms όταν το έκανα αλλά δεν το χω ποια,???? τι γίνεται τώρα??? μα πάω να πλακωσω τον κουλη λες???

@Pennymavκ λοιπά κοροτσια κατιβαλλο που έμαθα σήμερα κ μ πε κ ο παιδίατρος μας..( ρώτησα για την οισοφαγιτιδα) ..η μικρή μ έπαθε αλλεργεια κ έτσι έπαθε κ παλκινδρομμηση..μ είπε το το γάλα ha όπου πίνει χάνει την παλκινδρομμηση κ έτσι φεύγει κ η οποία τυχόν οισοφαγιτιδα έχει δημιουργηθεί κ αν μ λέει...αλλα θέλει 6 με 10 μέρες...αν δούμε μ λεει ότι μετά κλαιε σε κάποια γεύματα ( που εμένα το κάνει σε κάνα 2) τότε μ λέει θα δώσουμε σιρόπι...

( Πένυ για ψάξε το λίγο ρε αγαπη κ ρωτά κ τον ντοκ σ) ...

Ναι ναι .θα δω κ αυτές τις μερες πως θα παει και θα τον παρω μηπως μ προτείνει κ εμενα τποαλλεργικο ,αλλιως μας βλέπω για σιρόπι .βεβαια το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης ειναι ότι μιλησα μ μια φιλη μ σήμερα π ειναι το μωράκι της 4,5 μηνών .το πέρασε κ αυτη αυτο μ παλλινδρομιση κ πόνους κ έδωσε γάλα ha συγκεκριμένα το sanilac ha κ της ειπε ο γιατρός ν πάρει κ σιρόπι .μ ειπε ότι το πάλεψε χωρίς σιρόπι κ το ξεπέρασε σύντομα .μακαρι ν γίνει κ σ εμάς ετσι

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Χαχαχχαχα.κοκοβιο την λεει κ η μάνα μ.εφω παντως Κοριτσια την αίτηση την ειχα κανει μόνη μ 20 Μαρτίου κ τ λεφτα μπήκαν 30 Απριλίου .δεν μ την είχαν κανει στο μαιευτήριο 

• Μου αρέσει 2

Just now, Pennymav είπε:

Χαχαχχαχα.ναι σου λεω .αφου εχω ξεψαχνίσει ολα τα γάλατα :’) ούτε οι εταιρείες οι ίδιες δεν παιζει να ξέρουν όσα εγω :’)

Ναι ναι .θα δω κ αυτές τις μερες πως θα παει και θα τον παρω μηπως μ προτείνει κ εμενα τποαλλεργικο ,αλλιως μας βλέπω για σιρόπι .βεβαια το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης ειναι ότι μιλησα μ μια φιλη μ σήμερα π ειναι το μωράκι της 4,5 μηνών .το πέρασε κ αυτη αυτο μ παλλινδρομιση κ πόνους κ έδωσε γάλα ha συγκεκριμένα το sanilac ha κ της ειπε ο γιατρός ν πάρει κ σιρόπι .μ ειπε ότι το πάλεψε χωρίς σιρόπι κ το ξεπέρασε σύντομα .μακαρι ν γίνει κ σ εμάς ετσι

Χαχαχχαχα.κοκοβιο την λεει κ η μάνα μ.εφω παντως Κοριτσια την αίτηση την ειχα κανει μόνη μ 20 Μαρτίου κ τ λεφτα μπήκαν 30 Απριλίου .δεν μ την είχαν κανει στο μαιευτήριο 

Καλά έκανε η φίλη σ....ετσι μ με κ μένα ο ντοκ...αν δε βλέπουμε....περιμένουμε να πιάσει το καινούργιο γάλα.

πήρες τα λεφτά τ κουλη??? Ε φτου σ....αχχαχαχαχχαχααχχαχ

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Καλά έκανε η φίλη σ....ετσι μ με κ μένα ο ντοκ...αν δε βλέπουμε....περιμένουμε να πιάσει το καινούργιο γάλα.

πήρες τα λεφτά τ κουλη??? Ε φτου σ....αχχαχαχαχχαχααχχαχ

Ναι ναι τα πηρα.χαχαχχα.αλλα εμενα την αίτηση μ την έκανε ο λογιστής γιατί δν μπορούσα μόνη μου.μετα απο λίγες μερες μ ήρθε email ότι η αίτηση εγκρίθηκε .τωρα παλεύω μ τν ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικό επίδομα κ το εξάμηνο .κοριτσια όσες δουλεύεται κ δεν το ξέρετε ,δικαιούμαστε κ ενα συμπληρωματικό επίδομα .το λεω απλα γιατί πολλές δν το ξέρουν κ στον ΟΑΕΔ δεν το λένε για να μην δίνουν λεφτα .το παίζουν Κινέζοι αμα δεν τους τ πεις 

• Μου αρέσει 2

Just now, Pennymav είπε:

Ναι ναι τα πηρα.χαχαχχα.αλλα εμενα την αίτηση μ την έκανε ο λογιστής γιατί δν μπορούσα μόνη μου.μετα απο λίγες μερες μ ήρθε email ότι η αίτηση εγκρίθηκε .τωρα παλεύω μ τν ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικό επίδομα κ το εξάμηνο .κοριτσια όσες δουλεύεται κ δεν το ξέρετε ,δικαιούμαστε κ ενα συμπληρωματικό επίδομα .το λεω απλα γιατί πολλές δν το ξέρουν κ στον ΟΑΕΔ δεν το λένε για να μην δίνουν λεφτα .το παίζουν Κινέζοι αμα δεν τους τ πεις 

για τον οαεδ, τι εγγραφα χρειαζεσαι; 

Just now, Pennymav είπε:

εμένα η ετηση έγινε από το μητερα μέσα που γέννησα...μ ρθε το μνμ αλλα εγω το έσβησα μετά από καιρό...αχαχαχχαχαχα θα με βοηθήσει η ξένη σημερα να δω τι θα κάνω...αλλιως είπαμε ( λαμπογιαλο ολα) ...πως ήταν το βράδυ σας??? έκλαψε το παιδάκι μ.??? 

6 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

κορίτσια  .. όσες κανατε. πόσο κοστίζει ο υπέρηχος για την παλινδρόμηση;

Εμείς δεν κάναμε .....θα κάναμε όμως μ χε πει ο ντοκ...αλλα βρήκαμε τι έφταιγε κ έτσι δεν έγινε....θες να κάνεις στο μικρό σ??? γιατί αγαπη???

Just now, Pennymav είπε:

Καλημέρα!!Μπορείς να μου πεις τι χαρτιά χρειάζονται για το συμπληρωματικο; Είχα ταμείο ανεργίας ως τον Φεβρουάριο, είχα συμπληρώσει 200 ένσημα τη 2ετια πριν τον τοκετό, τωρα μου κάνανε επέκταση επιδόματος ανεργιας για άλλους 2 μηνες, το δικαιούμαι πιστευεις;;Ρωτάω λογιστή γι αυτά ε; Ή στον ΟΑΕΔ;

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Καλημέρα μανούλες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σήμερα γιορτάζουμε όλες χάρη στα γλυκά μπεμπεδάκια μας που μας κάνανε μανούλες! :wub::wub::wub:

Χρόνια μας πολλα!!! Πρώτη φορά γιορτάζω αυτή τη μερα!! Του χρόνου πρωτα ο Θεός θα μας φέρουν και λουλούδια τα καμάρια μας!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...