Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

τα μωράκια σας ρευονται σε κάθε γευμα; εμένα όχι ρε κορίτσια... και φοβάμαι ...

κάποιες φορές δεν μ ρευεται...σπάνια βέβαια...αλλα πε ο ντοκ δεν έχουν ανάγκη καθόλου αρκεί να την κρατάς ένα 20λ όρθια   μια χαρά χωνεύει μ λέει μ κ χωρίς ρέψιμο...

να μην φοβάσαι το μωράκι σ είναι πανεξυπνο

• Ευχαριστώ 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κάποιες φορές δεν μ ρευεται...σπάνια βέβαια...αλλα πε ο ντοκ δεν έχουν ανάγκη καθόλου αρκεί να την κρατάς ένα 20λ όρθια   μια χαρά χωνεύει μ λέει μ κ χωρίς ρέψιμο...

να μην φοβάσαι το μωράκι σ είναι πανεξυπνο

αχ αγάπη μου... Δεν ξέρω τι παθαίνει και δεν ρευεται... ναι ναι τοκ κρατάω 20λ και παρα πανω όταν μπορώ. 

είχα διαβάσει ότι όσα θηλάζουν  δεν καταπίνουν παντα αερα γι αυτο δεν ρευονται.  Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο η γιατρός  όμως... χαζομαρες;

Έχει να κοιμηθεί από τις 11 και μόλις τον πήρε ο ύπνος. Δεν θέλω να τον χτυπάω άλλο την πλατουλσ.. τον άφησα να κοιμηθεί 

• Μου αρέσει 1

Just now, Kathrin17 είπε:

Κορίτσια σχετικά με το επίδομα γέννησης.. Εγώ έκανα την αίτηση 15/4..στο μειλ μου ήρθε ενημέρωση σε PDF ότι εγκρίθηκε και ότι η 1η δόση καταβάλεται την τελευταία εργάσιμη του επόμενου μήνα της έγκρισης και η 2η 5μηνες μετά τη γέννηση του παιδιού.. Λογικά το ίδιο ισχυει για όλους.. 

Πάντως εμάς στο μαιευτήριο δν ξέρω γιατί αλλά δν είχα κάνει "οριστικη υποβολή" Αλλά απλώς αποθήκευση.. Ευτυχώς το τσεκαρα σπίτι κ το διαπίστωσα οπότε έκανα εγώ την οριστική υποβολή.. Αν περασε ο επομενος μήνας χωρίς να έχουν μπει τα λεφτά μήπως να δείτε αν έχει γίνει κ σε σας ότι έγινε σε μένα?? 

Τώρα το είδα...Ούτε σε εμένα έχει γίνει η οριστική υποβολή...Μόνο αποθήκευση 

CRVnp2.png

αχ αγάπη μου... Δεν ξέρω τι παθαίνει και δεν ρευεται... ναι ναι τοκ κρατάω 20λ και παρα πανω όταν μπορώ. 

είχα διαβάσει ότι όσα θηλάζουν  δεν καταπίνουν παντα αερα γι αυτο δεν ρευονται.  Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο η γιατρός  όμως... χαζομαρες;

Έχει να κοιμηθεί από τις 11 και μόλις τον πήρε ο ύπνος. Δεν θέλω να τον χτυπάω άλλο την πλατουλσ.. τον άφησα να κοιμηθεί 

Δεν ξέρω να σ πω ρε ψυχή μ για όσα θηλάζουν γιατί δίνω ξενο..μ.αλλα νομοζω το ίδιο είναι για τον αέρα. ελπίζω μα μην λεω κ γω βλακείες.  αχαχχαχαχα 20λ φτάνουν να τον αφήνεις κάτω μετά με λίγο κλήση κ θα είναι μια χαρά...

Just now, Ξένη είπε:

Τώρα το είδα...Ούτε σε εμένα έχει γίνει η οριστική υποβολή...Μόνο αποθήκευση 

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέτε...πειράζει???? μέσα στο νοσοκομείο τα έκανα τα χαρτιά πριν βγω κ μ παν ειμαι οκ...τι δε ειμαι??? θα πάω πίσω να τους φάω λαχανο

Διαφημίσεις

Που μπαίνουμε  να το δούμε;

Www.epidomagennisis. gr με τους κωδικούς του taxis

Σου είχε έρθει μνμ τότε που έκανες την αίτηση? Εμένα Ναι αλλά δεν είχα μπει, νόμιζα ότι ήταν οκ...ελπίζω να τα πάρω αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο γιατί κορίτσια πετάγονται τα έξοδα από παντού.. 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Δεν ξέρω να σ πω ρε ψυχή μ για όσα θηλάζουν γιατί δίνω ξενο..μ.αλλα νομοζω το ίδιο είναι για τον αέρα. ελπίζω μα μην λεω κ γω βλακείες.  αχαχχαχαχα 20λ φτάνουν να τον αφήνεις κάτω μετά με λίγο κλήση κ θα είναι μια χαρά...

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέτε...πειράζει???? μέσα στο νοσοκομείο τα έκανα τα χαρτιά πριν βγω κ μ παν ειμαι οκ...τι δε ειμαι??? θα πάω πίσω να τους φάω λαχανο

Μπες να δεις...με τους κωδικούς του taxis..

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Www.epidomagennisis. gr με τους κωδικούς του taxis

Σου είχε έρθει μνμ τότε που έκανες την αίτηση? Εμένα Ναι αλλά δεν είχα μπει, νόμιζα ότι ήταν οκ...ελπίζω να τα πάρω αυτό το μήνα και όχι τον επόμενο γιατί κορίτσια πετάγονται τα έξοδα από παντού.. 

ναι είχε έρθει μήνυμα  στον άντρα μου. 

ωχ αγχωθηκα  τώρα.. 

Εγώ κορίτσια με αυτά θα πάρω κλιματιστικό... Δεν γίνεται  ούτε για εμάςούτε  για το μωρο... θα έχει πολύ ζεστή το καλοκαίρι... με μέτρο εννοείται. τα υπόλοιπα  πάνες  χαχσ

@Ξένη μου λέει κατάσταση  εγκεκριμενη.  είμαι οκ;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Πήραμε την ευχή σήμερα.

@Rafaelatarzan έδινα κι εγώ στην κόρη μου HR γάλα και είχε πάει μια χαρά.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα, 26/3 κάναμε την αίτηση και η πρώτη δόση μπήκε τέλη Απριλίου. 

Επίσης δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για το εμβόλιο, και η κόρη μου κοιμόταν συνέχεια όταν έκανε το πρώτο εμβόλιο, είναι φυσιολογικό.

@mpoukitsa @Ελλη27  σας βρήκα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!! Ναι τελικά από το εμβόλιο ήταν!! Από σήμερα είναι ήδη ο παλιός καλός του εαυτός... Ζωηρός ζωηρός!!! Χαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

ναι είχε έρθει μήνυμα  στον άντρα μου. 

ωχ αγχωθηκα  τώρα.. 

Εγώ κορίτσια με αυτά θα πάρω κλιματιστικό... Δεν γίνεται  ούτε για εμάςούτε  για το μωρο... θα έχει πολύ ζεστή το καλοκαίρι... με μέτρο εννοείται. τα υπόλοιπα  πάνες  χαχσ

@Ξένη μου λέει κατάσταση  εγκεκριμενη.  είμαι οκ;

Θα σου πω σε λίγο που θα έρθει ο άντρας μου να το δει.. Εγώ είμαι στοκος με αυτά...

CRVnp2.png

@Rafaelatarzan @Ξένη εννοώ το επίδομα του Κυριάκου. Την κάνατε ηλεκτρονικά στο site? Epidomagennisis (ΟΠΕΚΑ).

Just now, Sweet_child είπε:

@Rafaelatarzan @Ξένη εννοώ το επίδομα του Κυριάκου. Την κάνατε ηλεκτρονικά στο site? Epidomagennisis (ΟΠΕΚΑ).

@Ελλη27

Κορίτσια πρέπει να οριστικοποιήσετε την αίτηση και θα σας έρθει sms ότι εγκρίθηκε!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

@Ελλη27

Κορίτσια πρέπει να οριστικοποιήσετε την αίτηση και θα σας έρθει sms ότι εγκρίθηκε!

Δεν μας το ειπαν στο νοσοκομείο, εμένα μου είπαν ότι είναι οκ και θα μου ερθει μνμ πότε θα μπουν..Και περιμένω σαν το γυφτικο σκερπανι...χαχαχα

CRVnp2.png

να κάνω ακόμα μια χαζή ερωτηση;; μετά τις 40 μέρες (που λένε πως είναι οι 40 δύσκολες.. προσαγωγής κλπ )τι διαφορές είδατε στα μωρά σας;

εμένα μένει ξύπνια αρκετές ώρες την ημέρα...κοιταει παντού πλεοβ κ σαν να αναγνωρίζει 

Just now, Ξένη είπε:

Θα σου πω σε λίγο που θα έρθει ο άντρας μου να το δει.. Εγώ είμαι στοκος με αυτά...

λ γω επίσης...μ έχει έρθει μνμ αλλα δεν το χω ποια...τι γίνεται τώρα??? 

@Ελλη27

μ ήρθε sms όταν το έκανα αλλά δεν το χω ποια,???? τι γίνεται τώρα??? μα πάω να πλακωσω τον κουλη λες???

@Pennymavκ λοιπά κοροτσια κατιβαλλο που έμαθα σήμερα κ μ πε κ ο παιδίατρος μας..( ρώτησα για την οισοφαγιτιδα) ..η μικρή μ έπαθε αλλεργεια κ έτσι έπαθε κ παλκινδρομμηση..μ είπε το το γάλα ha όπου πίνει χάνει την παλκινδρομμηση κ έτσι φεύγει κ η οποία τυχόν οισοφαγιτιδα έχει δημιουργηθεί κ αν μ λέει...αλλα θέλει 6 με 10 μέρες...αν δούμε μ λεει ότι μετά κλαιε σε κάποια γεύματα ( που εμένα το κάνει σε κάνα 2) τότε μ λέει θα δώσουμε σιρόπι...

( Πένυ για ψάξε το λίγο ρε αγαπη κ ρωτά κ τον ντοκ σ) ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...