Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pennymav είπε:

Ειμαι σε απόγνωση .ενω παντα της φτιάχνω 120 κ πραγματικά δίνουμε μάχη μεχρι τα 90 μ κλάματα,βόλτες κλπ .ξταν μείνουν 30 μλ ξαφνικά ηρεμεί ,σταματάει το κλάμα ,το πίνει μονορούφι κ μετα κλαίει γιατί δείχνει να θελει κ αλλο .αλλα φοβαμαι να της φτιάχνω 150 .

Πρέπει στο μπουκάλι να μένουν πάντα 20 με 30 μλ για να βλέπουμε αν πεινάει το παιδί....δοκίμασε να δεις πως θα πάει...έστω μια φορά...κ γω φοβόμουν αλλα το κάνα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pennymav είπε:

Ειμαι σε απόγνωση .ενω παντα της φτιάχνω 120 κ πραγματικά δίνουμε μάχη μεχρι τα 90 μ κλάματα,βόλτες κλπ .ξταν μείνουν 30 μλ ξαφνικά ηρεμεί ,σταματάει το κλάμα ,το πίνει μονορούφι κ μετα κλαίει γιατί δείχνει να θελει κ αλλο .αλλα φοβαμαι να της φτιάχνω 150 .

Πόσο είναι η δικιά σου; Εμένα είναι 55 ημερών και της φτιάχνω 150 εδώ και αρκετές μέρες γιατί είδα ότι τα 120 τα έπινε χωρίς να αφήνει καθόλου στο μπουκάλι. Ο γιατρός μου είχε πει ότι για να καταλάβουμε ότι έχει χορτάσει πρέπει να αφήνει λίγο στο μπουκάλι. Βέβαια εμένα κάνει και το άλλο: ενώ πίνει,  το μισό γάλα της τρέχει από το στομα και καταλήγει στο πετσετακι που της έχω στον λαιμό. Δεν νομίζω ότι φταίει η πιπίλα γιατί είναι η πιο μικρή που υπάρχει, μάλλον πίνει πολύ λαίμαργα και πνίγεται..οπότε αναγκαστικά της φτιάχνω αρκετό για να φτάνει!!

2 hours ago, Polly1 said:

Καλημέρα!!! Εμένα από την αρχη μου συνέστησε να μην παίρνω  γιαούρτια αγελάδας αλλα πρόβειο ή κατσικίσιο! Το τήρησα  Όχι όμως και στο τυρί! Έτσι είχα κάποια επεισόδια και αντικατέστησα και το αγελαδινό τυρί με κατσικίσιο κι έχω δει διαφορα! Ίσως βέβαια να μην οφείλεται εκει και να ναι τυχαίο, όμως το παρατήρησα! Υπάρχουν και κρυφά και ίχνη γάλακτος  πχ στα γλυκά! Όλα πρέπει να κοπούν ή να αντικατασταθούν με πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα 

Παγωτουλα θα ήθελα να σ ευχαριστήσω δημόσια για το σάιτ με τα λαστεξ που μου πρότεινες και φυσικα να το συστήσω σε όλα τα κορίτσια που θέλουν! Παρέλαβα χθες, το φόρεσα στις 6:30 Και το βγάλε στις 5:30 το πρωί που τελείωσα το τάισμα! Θαύμα! Η κοιλιά είχε μαζέψει τα πόδια φαίνονταν ότι είχαν χάσει ποντους και είχαν σφιξει (πήρα τη βερμούδα να πιάνει και μπουτια) και φάνηκε ξανα η μέση μου!! Πήγα να ξυπνήσω τον άντρα μου απ τη χαρά μου να του δείξω το αποτέλεσμα αλλα λέω άσε καλύτερα...μην τον ξυπνάω γι αυτο!! Λεω ενταξει οφθαλμικη απατη θα ναι, θα γίνεις όπως πριν σε λίγες ώρες! Κοιμάμαι το 2ωρακι μου, ξαναξυπναω, ξαναταιζω, ξανακοιτιεμαι στον καθρέφτη...Το ίδιο υπέροχο θέαμα με 11 ωρες εφαρμογής!! Το ξαναβαλα τωρα εννοείται!! Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!! Είχα αρχίσει να στενοχωριέμαι που είχα ξαναπάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης χωρίς μωρο αυτή τη φορα, με σιγουρα 3ωρο περπατημα μεσ στο σπιτι με τη μικρή!!!

Για τον καλοκαιρινό θηλασμό εχω διαβασει οτι μονο του το μωρο θα ζηταει πιο πολυ οταν το χρειάζεται κ μετα τον 6ο που μπαινουν στερρεες δινουμε κ νεράκι σιγά σιγά. Δεν ειχα τοσο μικρο μωρο καλοκαιρι οποτε με βαση αυτα θα παω κ γω!

2 hours ago, Pagotoula said:

χαιρομαι πολυ αγαπη μου που σε βολεψε..κ γω απο χτες ξεκινησα κ το φοραω παλι. γιατι το ειχα βαλει πολυ αρχη κ μου τραβουσε η τομη..μια πιεση εντονη την ενιωσα, αλλα το συνηθισα..τωρα απο αποτελεσμα..να πω την αληθεια δεν κοιταχτηκα σε καθρεφτη.. χαχαχαχ κ το σημαντικοτερο οτι ειναι σχετικα φτηνο..

Στειλτε μου κ μενα το λινκ!!! :P

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Πόσο είναι η δικιά σου; Εμένα είναι 55 ημερών και της φτιάχνω 150 εδώ και αρκετές μέρες γιατί είδα ότι τα 120 τα έπινε χωρίς να αφήνει καθόλου στο μπουκάλι. Ο γιατρός μου είχε πει ότι για να καταλάβουμε ότι έχει χορτάσει πρέπει να αφήνει λίγο στο μπουκάλι. Βέβαια εμένα κάνει και το άλλο: ενώ πίνει,  το μισό γάλα της τρέχει από το στομα και καταλήγει στο πετσετακι που της έχω στον λαιμό. Δεν νομίζω ότι φταίει η πιπίλα γιατί είναι η πιο μικρή που υπάρχει, μάλλον πίνει πολύ λαίμαργα και πνίγεται..οπότε αναγκαστικά της φτιάχνω αρκετό για να φτάνει!!

ναι ισχύει αυτό π λες...πρέπει να μένει στο μπουκάλι 20 με 30 ml...κ μένα έτρεχε γάλα από το στόμα τις...τώρα ποια όχι...θα συνηθίσει κ θα δεις σε λίγο καιρό δεν θα τρέχει σταγόνα....σιγά μην την αφήσει να πάει χαμένη....είναι αυτά παμπονηρα 

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Ηλικιακά εννοειται ότι μπορει να πιει κ 150 κ 180 .ειναι 2,5 μηνών απλα εγω φοβαμαι λόγω παλινδρόμησης μην της κάτσει βαρύ κ τ βγάλει .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Ηλικιακά εννοειται ότι μπορει να πιει κ 150 κ 180 .ειναι 2,5 μηνών απλα εγω φοβαμαι λόγω παλινδρόμησης μην της κάτσει βαρύ κ τ βγάλει .

κ δεν παίρνεις το γάλα μας???? πλάκα κάνω...λοιπον ο ντοκ μ.θεωρη ότι η μικρή μ έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα...κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα κ πολλά να σας πω....μ τα πε επιστημονικά....θα το παρακολουθήσουμε μ είπε κ θα κάνουμε κ κάποιες εξετάσεις σε 15 μέρες που έχουμε το εμβόλιο μας...έως τότε θα πίνει αυτό το γάλα μ είπε κ όσο περνάει ο καιρός θα ανέβει μλ μπαμ μπαμ...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Πήραμε την ευχή σήμερα.

@Rafaelatarzan έδινα κι εγώ στην κόρη μου HR γάλα και είχε πάει μια χαρά.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα, 26/3 κάναμε την αίτηση και η πρώτη δόση μπήκε τέλη Απριλίου. 

Επίσης δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για το εμβόλιο, και η κόρη μου κοιμόταν συνέχεια όταν έκανε το πρώτο εμβόλιο, είναι φυσιολογικό.

@mpoukitsa @Ελλη27  σας βρήκα!

Για το επίδομα γέννας μιλάς? Γιατί και εγώ 26/3 έκανα την αίτηση αλλά δεν μου μπήκε..νόμιζα μέσα στον Μάιο είναι η πρώτη δόση. 

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Για το επίδομα γέννας μιλάς? Γιατί και εγώ 26/3 έκανα την αίτηση αλλά δεν μου μπήκε..νόμιζα μέσα στον Μάιο είναι η πρώτη δόση. 

κ γω τα έκανα 26/3  οεο ποτέ θα τα πάρουμε???? μπήκαμε μέσα από τα γάλατα....ξένη μ πως είναι η μικρή σ???

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κ γω τα έκανα 26/3  οεο ποτέ θα τα πάρουμε???? μπήκαμε μέσα από τα γάλατα....ξένη μ πως είναι η μικρή σ???

Λέω και εγώ τι γίνεται ρε φίλε...Όχι τίποτα άλλο τα έχω υπολογίσει ήδη που θα τα δώσω....περιμένω σαν το χάρο...χαχαχαχ

• Μου αρέσει 3

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Λέω και εγώ τι γίνεται ρε φίλε...Όχι τίποτα άλλο τα έχω υπολογίσει ήδη που θα τα δώσω....περιμένω σαν το χάρο...χαχαχαχ

χαχαχαχαχαχα κ μας για δωσιμο πάνε αβλεπη....που είναι σ λεω??? α ρε Μπιμ κουλη μας αποτλειωσες 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Η μπέμπα καλά είναι...Δεν λέω τέλεια,  γιατί έχουμε πολύ γκρίνια, κατσικιζει στον υπνο της...άσε...τα βράδια είμαστε ξυπνιες...Όμως το καλό είναι ότι τρώει ..επιστρέψαμε στα 90 με 100μλ στις 3 ώρες...

CRVnp2.png

Σας διάβαζα για τα γάλατα και εκεί που ειχα βαρεθεί και το έβγαζα 2 φορές την ημέρα, τώρα αποφάσισα ότι με την παλινδρόμηση που έχει η μικρή μάλλον το γάλα μου είναι το καλύτερο και άρχισα να το βγάζω ξανά 4 φορές τη μέρα για να μην μου κοπεί.

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Κοριτσια εχω ερώτηση....πως μετρατε  τα ml των παιδιών σας??? Κάθε 12 ώρες η κάθε 24??? κ πόσο είναι ο μέσος όρος να πιουν??? σας εχει πει ο ο παιδίατρος σας κάτι???

Εγώ έχω πάρει χαρτί και μολύβι και γράφω ώρα που τρώει και μμ...το πάω με τη μέρα.. Από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 12 το άλλο βράδυ...περίπου 550μλ  την ημέρα τρώει.. 

Ο παιδίατρος δεν μου είπε κάτι...Τον νοιάζει μόνο να παίρνει βάρος και να αφήνει πάντα στο μπουκάλι...

Ραφαέλα διάβασα για την μπέμπα σου...

Εμένα μια ξαδέρφη μου που είχε και αυτής το μωρό παλινδρόμηση έπαιρνε αυτό το γάλα Το πηχτό και ο παιδίατρος της είχε πει στο μπουκάλι να βάζει και το πηχτό αλλά και της ίδιας εταιρείας το κανονικό...λίγες κουταλιές από το απλό και περισσότερες από το πηχτό...

Το sanilac ar έπαιρνε και το sanilac το απλό...

CRVnp2.png

Κορίτσια σχετικά με το επίδομα γέννησης.. Εγώ έκανα την αίτηση 15/4..στο μειλ μου ήρθε ενημέρωση σε PDF ότι εγκρίθηκε και ότι η 1η δόση καταβάλεται την τελευταία εργάσιμη του επόμενου μήνα της έγκρισης και η 2η 5μηνες μετά τη γέννηση του παιδιού.. Λογικά το ίδιο ισχυει για όλους.. 

Πάντως εμάς στο μαιευτήριο δν ξέρω γιατί αλλά δν είχαν κάνει "οριστικη υποβολή" Αλλά απλώς αποθήκευση.. Ευτυχώς το τσεκαρα σπίτι κ το διαπίστωσα οπότε έκανα εγώ την οριστική υποβολή.. Αν περασε ο επομενος μήνας χωρίς να έχουν μπει τα λεφτά μήπως να δείτε αν έχει γίνει κ σε σας ότι έγινε σε μένα?? 

• Μου αρέσει 2

j7W7p3.png

Just now, Ξένη είπε:

Σας διάβαζα για τα γάλατα και εκεί που ειχα βαρεθεί και το έβγαζα 2 φορές την ημέρα, τώρα αποφάσισα ότι με την παλινδρόμηση που έχει η μικρή μάλλον το γάλα μου είναι το καλύτερο και άρχισα να το βγάζω ξανά 4 φορές τη μέρα για να μην μου κοπεί.

Εγώ έχω πάρει χαρτί και μολύβι και γράφω ώρα που τρώει και μμ...το πάω με τη μέρα.. Από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 12 το άλλο βράδυ...περίπου 550μλ  την ημέρα τρώει.. 

Ο παιδίατρος δεν μου είπε κάτι...Τον νοιάζει μόνο να παίρνει βάρος και να αφήνει πάντα στο μπουκάλι...

Ραφαέλα διάβασα για την μπέμπα σου...

Εμένα μια ξαδέρφη μου που είχε και αυτής το μωρό παλινδρόμηση έπαιρνε αυτό το γάλα Το πηχτό και ο παιδίατρος της είχε πει στο μπουκάλι να βάζει και το πηχτό αλλά και της ίδιας εταιρείας το κανονικό...λίγες κουταλιές από το απλό και περισσότερες από το πηχτό...

Το sanilac ar έπαιρνε και το sanilac το απλό...

Ναι το πούλακι  μ...πήρε αντιαλλεργικο...Η παλκινδρομμηση δεν τον απασχολεί από την στιγμή που σταμάτησε ο εμετος μ λέει κ δεννθα ξανακάνει...προφανώς από την αλλεργεια το επεθα όλο αυτό...το γάλα που είναι κάνει κ για τους εμετούς μ λέει κ για τις γουλιές....προς το παρόν είναι καλλημενη κ βλέπουμε....αυτό για το γάλα το πηχτό μ το πε κ μένα...αλλα αυτό δεν είναι το κύριο πρόβλημα μα της....οπότε μας έδωσε το άλλο...κ όπως είπα κάνει κ για την παλκινδρομμηση....μαλιστα ή φιλη @Pennymav έπεσε μέσα....γεια σ θεά γαλατου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...