Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

@Pennymav  που είσαι???? I need help για το γάλα....εχω ερωτήσεις......

Είναι αραιό???? Η ετσι μ φαίνεται??? έχει λυσαξξει της πείνας η δικιά μ...κάθε 2 ώρες τρώει μια 50 μια 60 ml μέσα σε 1λ.λεπτο...10 γουλιές δηλ κ τερμα....μετά πέφτει τα ανάσκελα κ κοιμάται...φέρνει υπνηλία αυτό το γάλα??? ( η ρωτάω μαλακιες?) μιλάμε σεκος πέφτει...κ πάω να τις δώσω μετά από κάνα 10λ.κ άλλο κ τίποτα είναι σε ύπνο βαθύ....

Πολλά τσαλιμια μ κάνει...πάντως παρατηρησα ότι το χωνεύει καλά δεν ακούω το γάλα κ κλανει αβέρτα....μας πέθανε σ λεω...

για πες γνώμη για όλα αυτά....

Φυσικά θα τα πω παιδίατρο μετα που κλείνει 24ωρες από χτες...

υγ: όποια άλλη ξέρει ας πει ...πίνουμε φρισολακ ha αντιαλλεργικο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Just now, Polly1 είπε:

Σου έστειλα μήνυμα!!!!

@Polly1ελπίζω να μην παρεξηγήσες που έκανα πλακα..φυσικα κ καλά κανατε κ πήρατε....κ στεικε μ κ μένα αν μπορείς σε παρακαλώ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Είναι αραιό???? Η ετσι μ φαίνεται??? έχει λυσαξξει της πείνας η δικιά μ...κάθε 2 ώρες τρώει μια 50 μια 60 ml μέσα σε 1λ.λεπτο...10 γουλιές δηλ κ τερμα....μετά πέφτει τα ανάσκελα κ κοιμάται...φέρνει υπνηλία αυτό το γάλα??? ( η ρωτάω μαλακιες?) μιλάμε σεκος πέφτει...κ πάω να τις δώσω μετά από κάνα 10λ.κ άλλο κ τίποτα είναι σε ύπνο βαθύ....

Πολλά τσαλιμια μ κάνει...πάντως παρατηρησα ότι το χωνεύει καλά δεν ακούω το γάλα κ κλανει αβέρτα....μας πέθανε σ λεω...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

@Polly1ελπίζω να μην παρεξηγήσες που έκανα πλακα..φυσικα κ καλά κανατε κ πήρατε....κ στεικε μ κ μένα αν μπορείς σε παρακαλώ 

Τι να παρεξηγησω!! Καθολου!!!χαχα!!! Σου στέλνω μήνυμα!!

• Μου αρέσει 1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Κοιτά για τα αντιαναγωγικα ξερω ότι ειναι πηχτά πολυ για να κάθονται στο στομάχι και να μην προκαλούν αναγωγές .να εμποδίζει το γάλα να ανεβαινει.τονυποαλλεργικο σιγουρα ειναι πολυ πιο ελαφρύ .αλλα δν νομοζω να σχετίζεται με υπνηλία .δες κ σήμερα πως θα παει .θελει χρονο να προσαρμοστεί κ στο καινούριο γάλα .αλλα θεωρώ ότι ειναι καλό π πίνει κ γρηγορα κ δεν την ενοχλει .εμενα παλι πριν για να πιουμε 110 ml τα έφτυσα .κλαμα,ρέψιμο ,βόλτες κ παλι τα ίδια 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Pennymav είπε:

Κοιτά για τα αντιαναγωγικα ξερω ότι ειναι πηχτά πολυ για να κάθονται στο στομάχι και να μην προκαλούν αναγωγές .να εμποδίζει το γάλα να ανεβαινει.τονυποαλλεργικο σιγουρα ειναι πολυ πιο ελαφρύ .αλλα δν νομοζω να σχετίζεται με υπνηλία .δες κ σήμερα πως θα παει .θελει χρονο να προσαρμοστεί κ στο καινούριο γάλα .αλλα θεωρώ ότι ειναι καλό π πίνει κ γρηγορα κ δεν την ενοχλει .εμενα παλι πριν για να πιουμε 110 ml τα έφτυσα .κλαμα,ρέψιμο ,βόλτες κ παλι τα ίδια 

Όχι δεν την ενοχλεί καθόλου...ειναο ήρεμη πολυ...το καταβάλει καλά δηλ ....από την πει να της μάλλον πέφτει σεκος ...αχαχαχαχα ετσι πως πίνει.. φυσικά κ θα το δω κ σήμερα κ θα στείλω μνμ στον ντοκ μετά να δω κ αυτις τι θα μ πει....εισια θεα ευχαριστώ πολύ...

το παιδάκι μ πίνει όμως??? κλαιε ακόμα μες το φαΐ??? σε κάθε γεύμα???

Όχι δεν την ενοχλεί καθόλου...ειναο ήρεμη πολυ...το καταβάλει καλά δηλ ....από την πει να της μάλλον πέφτει σεκος ...αχαχαχαχα ετσι πως πίνει.. φυσικά κ θα το δω κ σήμερα κ θα στείλω μνμ στον ντοκ μετά να δω κ αυτις τι θα μ πει....εισια θεα ευχαριστώ πολύ...

Πηγατε γιατρο, σωστά; κάνατε κ εμβολιο; 

Διαφημίσεις

ήρθε ο γαιτρος πριν μια βδομάδα κ την είδα όλα καλά....όχι δεν κάναμε εμβόλιο ακόμα..ειναο 45 ημερών 

Α λάθος κατάλαβα, σκέφτηκα μήπως είχατε κάνει εμβολιο κ ειχε υπνηλια λόγω αυτου

Δ ξερω καθόλου με ειδικα γαλατα

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!

Πήραμε την ευχή σήμερα.

@Rafaelatarzan έδινα κι εγώ στην κόρη μου HR γάλα και είχε πάει μια χαρά.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα, 26/3 κάναμε την αίτηση και η πρώτη δόση μπήκε τέλη Απριλίου. 

Επίσης δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για το εμβόλιο, και η κόρη μου κοιμόταν συνέχεια όταν έκανε το πρώτο εμβόλιο, είναι φυσιολογικό.

@mpoukitsa @Ελλη27  σας βρήκα!

Επεξεργάστηκαν by Sweet_child
  • Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, vikib είπε:

Α λάθος κατάλαβα, σκέφτηκα μήπως είχατε κάνει εμβολιο κ ειχε υπνηλια λόγω αυτου

Δ ξερω καθόλου με ειδικα γαλατα

σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως 

• Μου αρέσει 1

Τωρα τελευταία δν μ τ έκανε πολυ .μπορει σ 2-3 γεύματα την ημέρα ..μου το έκανε χτες το βραδυ στο τελευταίο .στις 7 τ πρωι έφαγε μια χαρα .κ στις 11:30 π την τάισα παλι το έκανε .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Πήραμε την ευχή σήμερα.

@Rafaelatarzan έδινα κι εγώ στην κόρη μου HR γάλα και είχε πάει μια χαρά.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε για το επίδομα, 26/3 κάναμε την αίτηση και η πρώτη δόση μπήκε τέλη Απριλίου. 

Επίσης δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για το εμβόλιο, και η κόρη μου κοιμόταν συνέχεια όταν έκανε το πρώτο εμβόλιο, είναι φυσιολογικό.

Αγάπη το hr που λες εσύ είναι ίδιο με το ha  ;;; μπερδεύτηκα...φιλιά στον γαμπρό μ

Just now, Pennymav είπε:

Τωρα τελευταία δν μ τ έκανε πολυ .μπορει σ 2-3 γεύματα την ημέρα ..μου το έκανε χτες το βραδυ στο τελευταίο .στις 7 τ πρωι έφαγε μια χαρα .κ στις 11:30 π την τάισα παλι το έκανε .

ωραία άρα πάει καλα....αν το κάνει σε 4 συνεχόμενα γεύματα πάρε παιδίατρο....Η κ σε 5

Αγάπη το hr που λες εσύ είναι ίδιο με το ha  ;;; μπερδεύτηκα...φιλιά στον γαμπρό μ

ωραία άρα πάει καλα....αν το κάνει σε 4 συνεχόμενα γεύματα πάρε παιδίατρο....Η κ σε 5

HR είπα; Χαχαχα! Είναι που γράφω βιαστικά! HA εννοούσα, το ίδιο με το δικό σας! 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

ιιιιιιιιιι θες κ τέτοιο???? παχυνες μωρη??? χαχαχαχαχα ( μη παρεξηγηθώ κορίτσια κάνω πλάκα)...για οκες ισχύει 

Χαχαχαχαχα όχι μαρή τρελή εξι κιλά έβαλα και είμαι 33 εβδομάδα... Αφού ξέρεις ήμουν από πριν χοντρή!! Χαχαχαχαχα για μετά το θέλω μην κρεμάσει η κοιλιά στα γόνατα.

• Χαχα 1

Ειμαι σε απόγνωση .ενω παντα της φτιάχνω 120 κ πραγματικά δίνουμε μάχη μεχρι τα 90 μ κλάματα,βόλτες κλπ .ξταν μείνουν 30 μλ ξαφνικά ηρεμεί ,σταματάει το κλάμα ,το πίνει μονορούφι κ μετα κλαίει γιατί δείχνει να θελει κ αλλο .αλλα φοβαμαι να της φτιάχνω 150 .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...