Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Ολο το βραδυ η μικρη σφιγγοταν και εκανε ηχους σαν μουγγρητα επειδη προφανως της ανεβαινε το γαλα. Τωρα την θηλαζα και εβγαλε με δυναμη αρκετο απο τη μυτη. Ειναι τρομακτικο αλλα δεν εκλαψε καθολου. Αναρωτιεμαι γιατι σε αλλες κοπελες εχουν πει μα κοψουν τα γαλακτοκομικα και εμενα η παιδιατρος ειναι τοσο κουλ και τα βρισκει ολα φυσιολογικα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Troufaki είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ολο το βραδυ η μικρη σφιγγοταν και εκανε ηχους σαν μουγγρητα επειδη προφανως της ανεβαινε το γαλα. Τωρα την θηλαζα και εβγαλε με δυναμη αρκετο απο τη μυτη. Ειναι τρομακτικο αλλα δεν εκλαψε καθολου. Αναρωτιεμαι γιατι σε αλλες κοπελες εχουν πει μα κοψουν τα γαλακτοκομικα και εμενα η παιδιατρος ειναι τοσο κουλ και τα βρισκει ολα φυσιολογικα. 

Δεν νομιζω ότι η παλλινδρομιση εχει ν κανει μ αυτο .συνηθως λένε ν κόψουν γαλακτοκομικά αμα υπάρξει κάποια αλλεργία .ξανα μιλα ομως .να δέις τι θα σ πει .γιατι Ρ γαμωτο ν βγαίνει απο τη μύτη ;

Just now, Pennymav είπε:

Δεν νομιζω ότι η παλλινδρομιση εχει ν κανει μ αυτο .συνηθως λένε ν κόψουν γαλακτοκομικά αμα υπάρξει κάποια αλλεργία .ξανα μιλα ομως .να δέις τι θα σ πει .γιατι Ρ γαμωτο ν βγαίνει απο τη μύτη ;

Εμενα παντως λογω γοπ μου ειπε να τα κοψω @Troufaki. μου ειπε οτι πολλες φορες η γοπ ειναι απορροια δυσανεξιας στην πρωτεινη του αγελαδινου γαλακτος κι επισης για ορισμενα μωρα η αγελ.πρωτεινη ειναι και πιο δυσπεπτη. διαφορα εχω δει στη συμπεριφορα της (δεν κλαιει απαρηγορητα με τις ωρες). οσον αφορα τις γουλιες κι αυτες μειωθηκαν, αλλα θεωρω λογω των σωστων χειρισμων (ορθια θεση θηλασμου, ορθια θεση 30λ μετα το γευμα, ανακλιση σε ριλαξ - καροτσι - κρεβατι, κλπ). αυτο με τη μυτη οθτε εγω το ξερω, ρωτα το γιατρο καλυτερα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Ωχ.βρωμαει σαν ψαρίλα π λένε ;

Ο ναι όντως βρωμάει....τώρα μ είπε 30 κ ξεραθηκε ....τι να πω ποια ....

Just now, mpoukitsa είπε:

Καλημέρα! Πολύ καλά τα νέα σας!! Μακάρι να σας καθήσει καλά αυτό το γάλα!! Να μην ταλαιπωρείται ούτε εκείνη ούτε και εσύ φυσικά! Πολύ καλό οτι δεν έκανε εμετό!! Μερικά γάλατα πραγματικά μυρίζουν απαίσια!! Πως τα πίνουν τα μικρούλια απορώ!! 

άσε σ λεω φιλη βρώμα....ελπίζω κ γω να πάει καλα ....Εγώ δεν έχω ανάγκη εκείνη ταλαιπωρείται.ευτθχβς γλίτωσα τον εμετό από χθες...

Just now, Troufaki είπε:

Από την μύτη??? αχ το παιδάκι μ...το καλο είναι ότι δεν κλαίει....μα τι γίνεται εδώ μέσα ολες κ κάτι έχουμε...

• Μου αρέσει 1

όλο νούμερα μ κάνει από το πρωι....ειπιε τα 30 μετά από 2 ώρες ξύπνησε κ μόλις ειπιε αλλα 50 σε ένα λεπτό....ρευτηκε πάω να της βάλω να πιει παλι...το μυρίζει κάνει μια αηδία κ σφράγισε το στομα....αχαχχαχαχαχα άντε να δούμε θα συνηθίσει ??? ελπίζω πως ναι μην αλλάζουμε γάλα αύριο παλι....

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα από την αρχη μου συνέστησε να μην παίρνω  γιαούρτια αγελάδας αλλα πρόβειο ή κατσικίσιο! Το τήρησα  Όχι όμως και στο τυρί! Έτσι είχα κάποια επεισόδια και αντικατέστησα και το αγελαδινό τυρί με κατσικίσιο κι έχω δει διαφορα! Ίσως βέβαια να μην οφείλεται εκει και να ναι τυχαίο, όμως το παρατήρησα! Υπάρχουν και κρυφά και ίχνη γάλακτος  πχ στα γλυκά! Όλα πρέπει να κοπούν ή να αντικατασταθούν με πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα 

Just now, Pagotoula είπε:

Εμενα παντως λογω γοπ μου ειπε να τα κοψω @Troufaki. μου ειπε οτι πολλες φορες η γοπ ειναι απορροια δυσανεξιας στην πρωτεινη του αγελαδινου γαλακτος κι επισης για ορισμενα μωρα η αγελ.πρωτεινη ειναι και πιο δυσπεπτη. διαφορα εχω δει στη συμπεριφορα της (δεν κλαιει απαρηγορητα με τις ωρες). οσον αφορα τις γουλιες κι αυτες μειωθηκαν, αλλα θεωρω λογω των σωστων χειρισμων (ορθια θεση θηλασμου, ορθια θεση 30λ μετα το γευμα, ανακλιση σε ριλαξ - καροτσι - κρεβατι, κλπ). αυτο με τη μυτη οθτε εγω το ξερω, ρωτα το γιατρο καλυτερα 

Παγωτουλα θα ήθελα να σ ευχαριστήσω δημόσια για το σάιτ με τα λαστεξ που μου πρότεινες και φυσικα να το συστήσω σε όλα τα κορίτσια που θέλουν! Παρέλαβα χθες, το φόρεσα στις 6:30 Και το βγάλε στις 5:30 το πρωί που τελείωσα το τάισμα! Θαύμα! Η κοιλιά είχε μαζέψει τα πόδια φαίνονταν ότι είχαν χάσει ποντους και είχαν σφιξει (πήρα τη βερμούδα να πιάνει και μπουτια) και φάνηκε ξανα η μέση μου!! Πήγα να ξυπνήσω τον άντρα μου απ τη χαρά μου να του δείξω το αποτέλεσμα αλλα λέω άσε καλύτερα...μην τον ξυπνάω γι αυτο!! Λεω ενταξει οφθαλμικη απατη θα ναι, θα γίνεις όπως πριν σε λίγες ώρες! Κοιμάμαι το 2ωρακι μου, ξαναξυπναω, ξαναταιζω, ξανακοιτιεμαι στον καθρέφτη...Το ίδιο υπέροχο θέαμα με 11 ωρες εφαρμογής!! Το ξαναβαλα τωρα εννοείται!! Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!! Είχα αρχίσει να στενοχωριέμαι που είχα ξαναπάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης χωρίς μωρο αυτή τη φορα, με σιγουρα 3ωρο περπατημα μεσ στο σπιτι με τη μικρή!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Μιλησα με την παιδιατρο για το γαλα που εβγαλε απο τη μυτη ειπε οτι τα μωρα το κανουν αυτο και απλα να του καθαρισω με ορο τη μυτη πριν ξαναφαει. Τα γαλακτοκομικα λεει τα κοβουν οταν τα παιδια εχουν πολυ εντονη κλινικη εικονα οχι σε μεμονωμενα περιστατικα. 
Να τον σηκωνω να ρευεται κσι ενδιαμεσα στο γευμα. Τι να πω ελπιζω να μην το ξανακανει ειναι σαν απο ταινια τρομου να πεταγεται με δυναμη το γαλα απο τη μυτη. 

• Λυπημένη/-ος 1

Καλημέρα μανούλες! Πως είστε; Πότε σταματάνε να ξυπνάνε τη νύχτα τα μωρά άραγε; Αχ...

Επειδή τα χέρια μου αρχίζουν και μουδιάζουν, σκέφτηκα να πάρω μάρσιπο. Ποιον έχετε; Τι θα προτείνατε; Το μωρό θέλει συνέχεια αγκαλιά και δεν κάθεται ούτε στο καροτσάκι, ούτε στο κρεβάτι και το πολύ πολύ να κάτσει φρόνιμο στην αλλαξιέρα για 10 λεπτά μάξιμουμ. 

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα από την αρχη μου συνέστησε να μην παίρνω  γιαούρτια αγελάδας αλλα πρόβειο ή κατσικίσιο! Το τήρησα  Όχι όμως και στο τυρί! Έτσι είχα κάποια επεισόδια και αντικατέστησα και το αγελαδινό τυρί με κατσικίσιο κι έχω δει διαφορα! Ίσως βέβαια να μην οφείλεται εκει και να ναι τυχαίο, όμως το παρατήρησα! Υπάρχουν και κρυφά και ίχνη γάλακτος  πχ στα γλυκά! Όλα πρέπει να κοπούν ή να αντικατασταθούν με πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα 

Παγωτουλα θα ήθελα να σ ευχαριστήσω δημόσια για το σάιτ με τα λαστεξ που μου πρότεινες και φυσικα να το συστήσω σε όλα τα κορίτσια που θέλουν! Παρέλαβα χθες, το φόρεσα στις 6:30 Και το βγάλε στις 5:30 το πρωί που τελείωσα το τάισμα! Θαύμα! Η κοιλιά είχε μαζέψει τα πόδια φαίνονταν ότι είχαν χάσει ποντους και είχαν σφιξει (πήρα τη βερμούδα να πιάνει και μπουτια) και φάνηκε ξανα η μέση μου!! Πήγα να ξυπνήσω τον άντρα μου απ τη χαρά μου να του δείξω το αποτέλεσμα αλλα λέω άσε καλύτερα...μην τον ξυπνάω γι αυτο!! Λεω ενταξει οφθαλμικη απατη θα ναι, θα γίνεις όπως πριν σε λίγες ώρες! Κοιμάμαι το 2ωρακι μου, ξαναξυπναω, ξαναταιζω, ξανακοιτιεμαι στον καθρέφτη...Το ίδιο υπέροχο θέαμα με 11 ωρες εφαρμογής!! Το ξαναβαλα τωρα εννοείται!! Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!! Είχα αρχίσει να στενοχωριέμαι που είχα ξαναπάρει τα κιλά της εγκυμοσύνης χωρίς μωρο αυτή τη φορα, με σιγουρα 3ωρο περπατημα μεσ στο σπιτι με τη μικρή!!!

χαιρομαι πολυ αγαπη μου που σε βολεψε..κ γω απο χτες ξεκινησα κ το φοραω παλι. γιατι το ειχα βαλει πολυ αρχη κ μου τραβουσε η τομη..μια πιεση εντονη την ενιωσα, αλλα το συνηθισα..τωρα απο αποτελεσμα..να πω την αληθεια δεν κοιταχτηκα σε καθρεφτη.. χαχαχαχ κ το σημαντικοτερο οτι ειναι σχετικα φτηνο..

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

όλο νούμερα μ κάνει από το πρωι....ειπιε τα 30 μετά από 2 ώρες ξύπνησε κ μόλις ειπιε αλλα 50 σε ένα λεπτό....ρευτηκε πάω να της βάλω να πιει παλι...το μυρίζει κάνει μια αηδία κ σφράγισε το στομα....αχαχχαχαχαχα άντε να δούμε θα συνηθίσει ??? ελπίζω πως ναι μην αλλάζουμε γάλα αύριο παλι....

ρευεται μόνη της η μπουμπου σου χωρίς να την χτυπήσεις Την πλατουλα;

Διαφημίσεις

Just now, Troufaki είπε:

Μιλησα με την παιδιατρο για το γαλα που εβγαλε απο τη μυτη ειπε οτι τα μωρα το κανουν αυτο και απλα να του καθαρισω με ορο τη μυτη πριν ξαναφαει. Τα γαλακτοκομικα λεει τα κοβουν οταν τα παιδια εχουν πολυ εντονη κλινικη εικονα οχι σε μεμονωμενα περιστατικα. 
Να τον σηκωνω να ρευεται κσι ενδιαμεσα στο γευμα. Τι να πω ελπιζω να μην το ξανακανει ειναι σαν απο ταινια τρομου να πεταγεται με δυναμη το γαλα απο τη μυτη. 

Εμενα παντως χωρις εντονη εικονα, μου το συνεστησε. Εφοσον εχεις σημαδια γοπ, δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις μηπως και δεις διαφορα. Κ μετα η το συνεχιζεις η επανερχεσαι.

• Μου αρέσει 2

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα!! Συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος, ποιο λάτεξ πήρες; Για πείτε μου και εμένα...:)

Just now, Jerina είπε:

Καλημέρα!! Συγνώμη για την κατάχρηση του θέματος, ποιο λάτεξ πήρες; Για πείτε μου και εμένα...:)

ιιιιιιιιιι θες κ τέτοιο???? παχυνες μωρη??? χαχαχαχαχα ( μη παρεξηγηθώ κορίτσια κάνω πλάκα)...για οκες ισχύει 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...