Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan said:

κοριτσια θα πάρω παιδίατρο τώρα....έκανε πάλι εμετό κ κάθε 10ml ακούω γλου γλου σ να πνίγεται κ πάνω κατω το γάλα....πφφφδδ άντε να δούμε τι θα μ πει....κ μείωσα κ την θήλη από large σε medium 

Περαστικά Ραφαελα μου! Ψυχραιμία οσο μπορεις κ ολα θα γινουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!! Αντε να περασει λιγο ο καιρος να μειωθουν αυτες οι δυσκολιες με το πεπτικό τους γιατι τα ταλαιπωρει πολυ!!Εμείς είχαμε την κλασική γκρίνια μέχρι που κοιμήθηκε στις 11:30 Και ξύπνησε μονη της 2:30.Σημερα ειμαι μ ένα 4ωρο σπαστό από ο τι υπολογίζω. Σας έχει τύχει  να ρευτει ενώ τρωει; Κόκκινες κουκίδες στα κακα δεν είδα χθες. 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

ναι αμε πολλές φορές μ ρευεται όταν τρώει....έχει φάση...αχχαχαχα Καλημέρα αϋπνίες μανουλες....

Just now, Pagotoula είπε:

Ναι κοριτσι πολλες φορες..εγω ειμαι με 3μιση με 4 ωρες σπαστες καθε μερα εδω και 1μιση μηνα...:ph34r:

Καλημέρα ξενυχτισμενες μανουλες!! Σας διαβάζω καθημερινά κ ξέρω καθετί που κάνουν τα μικρακια σας.. Εμένα η μικρή το βράδυ ξυπνα ανά 3ωρο μόνη της (συνήθως 10-2-5) αλλά ανάλογα στη φάση που είναι μπορει να θηλάζει 1ωρα κ ξανά υπνο αλλά μπορει να'ναι ξυπνια 2ωρες κ να θηλάζει.. Όποτε μπορεί κ να χαθεί αυτό το πολυποθητο 3ωρο..

Δν θυμάμαι αν το έχετε ξανά συζητήσει γτ τα δικά σας είναι λίγο πιο μεγάλα κ ίσως το έχετε περασει κ το έχετε αναφέρει αλλά δν το χω συγκρατήσει.. Όποτε θέλω τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας.. Είναι λίγες μέρες τώρα που η μπεμπα ενώ θηλάζει ήρεμα, αρχίζει να κάνει πιδω το κεφάλι κ να τραβα μαζί τη θηλη.. Ανοίγει το στόμα κ κάνει σαν να ψάχνει τη θηλη ενώ είναι στο στόμα της ήδη κ κουτουλαει εκνευρισμένη στο στηθος.. 2-3μερες το έκανε μόνο στο αριστερό στηθος, τώρα το έχει πυκνωσει δηλ να το κάνει 3-4 φορές σε κάθε θηλασμό κ επιπλέον χτες μου το έκανε κ στο δεξί στήθος.. Τι σημαίνει όταν κάνουν έτσι?? Μήπως υπάρχει αυξημένη ροή γάλακτος ή το αντίθετο, μήπως δν μπορει να ρουφήξει οσο θα θέλει??? 

@Pagotoula θα μου πεις γτ δε ρωτάω την ξαδέρφη μου εεε.. Ψάχνω ποτε θα συγχρονιστουμε... Χαχαχα

@KNecky ξέρεις σε σενα βασιζόμαστε οι περισσοτερες με τόσα που ξερεις!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Καλημέρα ξενυχτισμενες μανουλες!! Σας διαβάζω καθημερινά κ ξέρω καθετί που κάνουν τα μικρακια σας.. Εμένα η μικρή το βράδυ ξυπνα ανά 3ωρο μόνη της (συνήθως 10-2-5) αλλά ανάλογα στη φάση που είναι μπορει να θηλάζει 1ωρα κ ξανά υπνο αλλά μπορει να'ναι ξυπνια 2ωρες κ να θηλάζει.. Όποτε μπορεί κ να χαθεί αυτό το πολυποθητο 3ωρο..

Δν θυμάμαι αν το έχετε ξανά συζητήσει γτ τα δικά σας είναι λίγο πιο μεγάλα κ ίσως το έχετε περασει κ το έχετε αναφέρει αλλά δν το χω συγκρατήσει.. Όποτε θέλω τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας.. Είναι λίγες μέρες τώρα που η μπεμπα ενώ θηλάζει ήρεμα, αρχίζει να κάνει πιδω το κεφάλι κ να τραβα μαζί τη θηλη.. Ανοίγει το στόμα κ κάνει σαν να ψάχνει τη θηλη ενώ είναι στο στόμα της ήδη κ κουτουλαει εκνευρισμένη στο στηθος.. 2-3μερες το έκανε μόνο στο αριστερό στηθος, τώρα το έχει πυκνωσει δηλ να το κάνει 3-4 φορές σε κάθε θηλασμό κ επιπλέον χτες μου το έκανε κ στο δεξί στήθος.. Τι σημαίνει όταν κάνουν έτσι?? Μήπως υπάρχει αυξημένη ροή γάλακτος ή το αντίθετο, μήπως δν μπορει να ρουφήξει οσο θα θέλει??? 

@Pagotoula θα μου πεις γτ δε ρωτάω την ξαδέρφη μου εεε.. Ψάχνω ποτε θα συγχρονιστουμε... Χαχαχα

κανει το κεφαλι πισω και τον κορμο σαν τοξο;

εσυ βλεπεις να εχεις συντριβανακι τοτε;

• Μου αρέσει 1

κανει το κεφαλι πισω και τον κορμο σαν τοξο;

εσυ βλεπεις να εχεις συντριβανακι τοτε;

Δν βλέπω γτ όταν κάνει το κεφάλι πισω συγχρόνως έχει "δαγκωμενη" Τη θηλη οπότε δεν βλέπω.. 

Όταν τρέχει το στήθος χωρίς να θηλάζει η μικρή πχ όταν κάνω μπάνιο η ροή είναι νορμαλ, κυλάει σταγόνα σταγόνα.. Όταν βέβαια η ίδια ρουφάει δν ξέρω αν η ροή είναι αλλιώς

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Και μενα το κανει αυτο οτανβτρωει και ρωτησα την παιδιατρο ειπε οτι ειναι απο την ηπια παλλινδρομηση της ανεβαινει το γαλα ξαι την ενοχλει. Μου ειπε να τη σηκωνω και να τη ρευω οταν το κανει.

Εμεβα κοριτσια μου εδωσαν ενα μαρσιπο αλλα δεν της πολυαρεσει και τωρα που εχει και ζεστη σκαμε και οι δυο!!! 
Ηθελα να σας ρωτησω εσεις τους παπουδες τους βλεπετε κανονικα πλεον; 

• Μου αρέσει 1

Δν βλέπω γτ όταν κάνει το κεφάλι πισω συγχρόνως έχει "δαγκωμενη" Τη θηλη οπότε δεν βλέπω.. 

Όταν τρέχει το στήθος χωρίς να θηλάζει η μικρή πχ όταν κάνω μπάνιο η ροή είναι νορμαλ, κυλάει σταγόνα σταγόνα.. Όταν βέβαια η ίδια ρουφάει δν ξέρω αν η ροή είναι αλλιώς

κοιτα. αυτο με το τιναγμα του κεφαλιου και το κορμι τοξο, συμβαινει οταν τους ανεβαινουν γουλιτσες.που σχετιζεται και με ανησυχια κατα το θηλασμο. ειναι κλασσικο συμπτωμα της γοπ σκεψου.αλλα κ χωρις να εχει γπ, συμβαινει καποιες φορες

το δευτερο που σε ρωτησα δειχνει υπερπαραγωγη. οταν τραβιεται το μωρο κι απο την θηλη συνεχιζει να πεταγεται σαν συντριβανι το γαλα. θα το ειχες δει γιατι θα σταματουσε κ θα αφηνε την θηλη τελειως ενω το γαλα θα πεταγοταν ακομα. επισης στην υπερπαραγωγη επηρεαζονται τα κακα, γινονται πιο πρασινα κ νερουλα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Kathrin17 said:

Μια χαρά πηρες απαντηση κ χωρις εμενα σιγα!! Χαχαχα.. βαλε την να ρευτει κ αν δεν βοηθισει μας λες ν σεφτουμε τπτ αλλο.

Just now, Troufaki said:

Καλημερα! Και μενα το κανει αυτο οτανβτρωει και ρωτησα την παιδιατρο ειπε οτι ειναι απο την ηπια παλλινδρομηση της ανεβαινει το γαλα ξαι την ενοχλει. Μου ειπε να τη σηκωνω και να τη ρευω οταν το κανει.

Εμεβα κοριτσια μου εδωσαν ενα μαρσιπο αλλα δεν της πολυαρεσει και τωρα που εχει και ζεστη σκαμε και οι δυο!!! 

Εμεις δεν παμε ακομα, προτιμω να περιμενω να ανοίξει κ αλλο ο καιρος γτ μια ζεστη μια κρυο αρρώστησαν.

Just now, Troufaki είπε:

εμεις πλεον τους βλεπουμε. απλα φορανε μασκα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Troufaki είπε:

Τι μάρσιπο σου εδωσαν;; αν θες να συνηθίσει, με το που την βάζεις μέσα βγείτε έξω βόλτα η αν είσαι σπίτι περπατα, χόρεψε, κάνε κάτι με κίνηση. Επίσης όταν την βάζεις Πρπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις τις κινήσεις με σιγουριά. Επίσης μην της φοράς φορμακια με καλυμμένα τα ποδαράκια γιατί τα στενεύουν. Τσέκαρε επίσης μην ζεσταίνεται. Θέλει επιμονή. Βγαίνεις γενικά από το σπιτι; ποτέ την βαζεις;

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!! Αντε να περασει λιγο ο καιρος να μειωθουν αυτες οι δυσκολιες με το πεπτικό τους γιατι τα ταλαιπωρει πολυ!!Εμείς είχαμε την κλασική γκρίνια μέχρι που κοιμήθηκε στις 11:30 Και ξύπνησε μονη της 2:30.Σημερα ειμαι μ ένα 4ωρο σπαστό από ο τι υπολογίζω. Σας έχει τύχει  να ρευτει ενώ τρωει; Κόκκινες κουκίδες στα κακα δεν είδα χθες. 

Ευτυχώς! Τελευταία έχει συμβεί αυτό με το ρέψιμο κάνα 2-3 φορές.. 

15 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

@KNecky @Rafaelatarzan στα δικά σας μωράκια τα  εντερακια τους ακούγονται; εμένα κάθε μέρα.. σήμερα μόνο αερια έχει αρκετά. τι να πω.. θα περιμένω.. 

Εμενα πάντως ακούγονται συχνά. Και αν ακουμπήσω το χέρι μου στην κοιλίτσα της εκεινη την ωρα νιώθω ένα γρρρρ όπως κάνει το στομάχι μας όταν γουργουρίζει.

Με καλυψαν οι προλαλησασες αλλα ηθελα να πω κι εγω μια καλημερα! Μας ελειψες!

Εμενα τώρα με παίρνει να πω ότι ξ μπέμπα έκανε το πρώτο της 7ωρο η θα πέσετε να με φατε;;; χεχε και νιώθω τόσο power που μετά τον τελευταίο θηλασμό σηκωθηκα(6:30) και ξεκίνησα δουλειές. Μέχρι τις 9 που ξαναξυπνησε μαγείρεψα, έβαλα πλυντήρια καθάρισα μπάνιο και το ένα μπαλκόνι. Στις 10 σηκώθηκε και η μεγάλη. Ζωάρα κάνουμε σήμερα..

Τους παππούδες μας εμείς χθες τους είδαμε πρώτη φορά. Καθώς και τα ξαδέρφια της από τη μεριά του άντρα μου που μένουν μαζί στην ίδια πολυκατοικία. Και την Κυριακή θα πάμε να φάμε στους δικούς μου να την γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Αλλά γενικά σπίτι δεν έρχονται ούτε θα έρχονται για κάποιο καιρό. Απλά κοντεύει 2 μηνών το μωρό και δεν το είχαν δει από κοντά.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, asda είπε:

Τι μάρσιπο σου εδωσαν;; αν θες να συνηθίσει, με το που την βάζεις μέσα βγείτε έξω βόλτα η αν είσαι σπίτι περπατα, χόρεψε, κάνε κάτι με κίνηση. Επίσης όταν την βάζεις Πρπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις τις κινήσεις με σιγουριά. Επίσης μην της φοράς φορμακια με καλυμμένα τα ποδαράκια γιατί τα στενεύουν. Τσέκαρε επίσης μην ζεσταίνεται. Θέλει επιμονή. Βγαίνεις γενικά από το σπιτι; ποτέ την βαζεις;

Just now, Troufaki είπε:

Κ μένα μου έδωσαν μαρσιπο.. Δν την έχω βάλει ακόμη αν κ ήθελα να τη βάλω νωρίς να συνηθίζει αλλά κάπου διάβασα ότι αυτοί που ναι τυπου "αλεξίπτωτο" Δηλ κρέμονται τα ποδαρακια δν κάνουν καλο στα ισχια κ ότι καλυτεροι είναι αυτοί που τα μωρά φαίνονται σαν να κάθονται με ποδαρακια που αγκαλιάζουν σχεδόν τους γοφους της μαμάς.. Εμένα μάλλον είναι σαν την πρωτη περιπτωση κ θέλω να τον δείξω στην παιδιατρο να μου πει αν είναι ο κατάλληλος.. 

Just now, KNecky είπε:

Μια χαρά πηρες απαντηση κ χωρις εμενα σιγα!! Χαχαχα.. βαλε την να ρευτει κ αν δεν βοηθισει μας λες ν σεφτουμε τπτ αλλο.

Εμεις δεν παμε ακομα, προτιμω να περιμενω να ανοίξει κ αλλο ο καιρος γτ μια ζεστη μια κρυο αρρώστησαν.

κοιτα. αυτο με το τιναγμα του κεφαλιου και το κορμι τοξο, συμβαινει οταν τους ανεβαινουν γουλιτσες.που σχετιζεται και με ανησυχια κατα το θηλασμο. ειναι κλασσικο συμπτωμα της γοπ σκεψου.αλλα κ χωρις να εχει γπ, συμβαινει καποιες φορες

το δευτερο που σε ρωτησα δειχνει υπερπαραγωγη. οταν τραβιεται το μωρο κι απο την θηλη συνεχιζει να πεταγεται σαν συντριβανι το γαλα. θα το ειχες δει γιατι θα σταματουσε κ θα αφηνε την θηλη τελειως ενω το γαλα θα πεταγοταν ακομα. επισης στην υπερπαραγωγη επηρεαζονται τα κακα, γινονται πιο πρασινα κ νερουλα.

Άρα γουλιές μάλλον εεε. Θα το δοκιμάσω το ρεψιματακι.. Κ το ότι η θηλη είναι στο στόμα της κ αυτή τον ανοίγει ορθάνοιχτα κ κάνει ότι την ψάχνει το ίδιο δείχνει?? Γτ όλα μαζί τα κάνει αυτά, σε σειρά.. 

j7W7p3.png

Κ μένα μου έδωσαν μαρσιπο.. Δν την έχω βάλει ακόμη αν κ ήθελα να τη βάλω νωρίς να συνηθίζει αλλά κάπου διάβασα ότι αυτοί που ναι τυπου "αλεξίπτωτο" Δηλ κρέμονται τα ποδαρακια δν κάνουν καλο στα ισχια κ ότι καλυτεροι είναι αυτοί που τα μωρά φαίνονται σαν να κάθονται με ποδαρακια που αγκαλιάζουν σχεδόν τους γοφους της μαμάς.. Εμένα μάλλον είναι σαν την πρωτη περιπτωση κ θέλω να τον δείξω στην παιδιατρο να μου πει αν είναι ο κατάλληλος.. 

Άρα γουλιές μάλλον εεε. Θα το δοκιμάσω το ρεψιματακι.. Κ το ότι η θηλη είναι στο στόμα της κ αυτή τον ανοίγει ορθάνοιχτα κ κάνει ότι την ψάχνει το ίδιο δείχνει?? Γτ όλα μαζί τα κάνει αυτά, σε σειρά.. 

Όχι η αλήθεια είναι ότι τέτοιος μάρσιπος είναι ακατάλληλος. Αν έχεις fb μπες σε μια ομάδα που λέγεται "Babywearing Greece- Love and Appreciation" να ενημερωθείς. Το μωρο πρέπει να είναι σε βαθύ κάθισμα. Τα ποδαράκια του να σχηματίζουν ένα Μ και ο μάρσιπος να πιάνει από το ένα γόνατο στο άλλο. Επίσης η πλάτη πρέπει να κάνει μια ελαφριά κουρμπα όπως κάνει όταν το κρατάς αγκαλιά να Ρευτει πχ και γέρνει πάνω σου. Αν μπεις εκεί να τα δεις πιο αναλυτικά εγώ δεν είμαι ειδικός αλλά έχω μάθει πολλά μέσω της ομάδας.. 

Επεξεργάστηκαν by asda
  • Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, asda είπε:

Εμενα πάντως ακούγονται συχνά. Και αν ακουμπήσω το χέρι μου στην κοιλίτσα της εκεινη την ωρα νιώθω ένα γρρρρ όπως κάνει το στομάχι μας όταν γουργουρίζει.

Με καλυψαν οι προλαλησασες αλλα ηθελα να πω κι εγω μια καλημερα! Μας ελειψες!

Α πολυ σωστο αυτο να μην της φοραω φορμακια με ποδαρακια!!! Της inglesina ειναι το μαρσιπο ισως να το σφιγγω πολυ αλλα αλλιως κουναει πολυ το καφαλι της. Γενικα πρεπει να μπορει να κουναει το κεφαλι;

Εγω μονο μια φορα βγηκα για να παμε στην παιδιατρο. Παρκαρουμε και την ωρα που βαζαμε το μωρο στο καροτσι ηρθε ενας κοντα  χωρις μασκα και αρχισε να ρωταει οδηγιες για να παει καπου και μετα μας ζηταγε λεφτα. Εγω φοραγα μασκα αλλα το μωρο ηταν εκτεθειμενο προσπαθησα να τον αποφυγω αλλα επεμενε Και δεν ηξερα τι να κανω. Ασε μετα απο αυτο δε θελω να ξαναβγω. Μπορει να ειμαι και υπερβολικη βεβαια. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Kathrin17 said:

Ναι το ίδιο δειχνει κ αυτο κ προσφατα το καταλαβα..σκεψου το εκανε κ ο γιος μου κ δεν ειχα βρει το γιατι τοτε..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εμενα οταν δεν κοιμαται, δεν παιζει να κατσει ξαπλωμενη ηρεμη.. θελει μονο αγκαλια κ βολτες, να εξερευνει το σπιτι, να ακουει μουσικη, κλπ. και μες στην μερα κοιμαται κατι μισαωρα, ξυπναει, ξανακοιμαται. Σπανια κανει σερι υπνο...

Εχει γοπ μωρε το κοριτσουδι..γι αυτο κι αυτα τα συμπτωματα..μιλα με τον γιατρο κ πες μας, γιατι εσυ δινεις κ ξενο οποτε θα σε κατευθυνει για μαρκα κ ποσοτητα...κ πιστευω θα σε βοηθησει...κατα τα αλλα, οτι κανουμε ολες, ορθιες στασεις για πολλη ωρα μετα το φαι, μικρα κ συχνα γευματα...κι υπομονη...να περασουν οι πρωτοι μηνες...αφου δεν κλαιει κ δεν διαμαρτυρεται, ειναι πολυ καλο παιζακι κι εσυ πολυ τυχερη...να ξερεις...εμενα της βγαζει πολυ γκρινια...

μας άλλαξε το γάλα αγαπη...πήγαμε στο φρισολακ ha υποαλλεργικο....θα το δοκιμάσουμε 2 μέρες κ βλέπουμε...

κορίτσια μ ξανά τα ίδια στο επόμενο γεύμα...πάλι εμετό κ πολύ...μας αλλάξε το γάλα ο ντοκ σε φρισολακ ha υποαλλεργικο...για να δούμε....παλι  κοιμάται τώρα....έχει ταλαιπωρηθεί πολύ σήμερα η μικρή μ....ξυπνάει κ κλαίει να δκασω εγω....

Just now, KNecky είπε:

Περαστικά Ραφαελα μου! Ψυχραιμία οσο μπορεις κ ολα θα γινουν!

Ευχαριστώ αγάπη....πήραμε άλλο γάλα...για κα δούμε τι θα κάνει....με χει λουσει στον μετο σήμερα...4 γεύματα στην σειρά 4 μπάνια εγω...Η ψυχή μ δεν μπορώ να την βλπεω ετσι...κλαίει 

Εμενα οταν δεν κοιμαται, δεν παιζει να κατσει ξαπλωμενη ηρεμη.. θελει μονο αγκαλια κ βολτες, να εξερευνει το σπιτι, να ακουει μουσικη, κλπ. και μες στην μερα κοιμαται κατι μισαωρα, ξυπναει, ξανακοιμαται. Σπανια κανει σερι υπνο...

Εχει γοπ μωρε το κοριτσουδι..γι αυτο κι αυτα τα συμπτωματα..μιλα με τον γιατρο κ πες μας, γιατι εσυ δινεις κ ξενο οποτε θα σε κατευθυνει για μαρκα κ ποσοτητα...κ πιστευω θα σε βοηθησει...κατα τα αλλα, οτι κανουμε ολες, ορθιες στασεις για πολλη ωρα μετα το φαι, μικρα κ συχνα γευματα...κι υπομονη...να περασουν οι πρωτοι μηνες...αφου δεν κλαιει κ δεν διαμαρτυρεται, ειναι πολυ καλο παιζακι κι εσυ πολυ τυχερη...να ξερεις...εμενα της βγαζει πολυ γκρινια...

Δεν ακούγεται η ψυχή μ...μόνο σήμερα κλαιε κ όχι πολύ....

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...