Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, KNecky είπε:

Πολυ καλα τα λες..κανεις δεν ξερει ποτε κ πως θα ερθουν τα πραγματα.. οπότε αναλογα πράττουμε κ να ναι καλα τ παιδάκια μας!

Το πρωτο μωρακι το εχασα 5μηνων. Ουσιαστικα οι πρωτοι 2 μηνες αποκλειστικος κ μετα καναμε μεικτη. Στο 2ο εβαζα στοχο ανα 6μηνο κ φυσικα ηθελε κ το παιδι κ συνεχίσαμε. Πιστευα θ ηταν αδυνατο αφου ξεκινησα δουλειά αλλα μειωσε θηλασμους μετα τους 15μηνες οποτε δεν αντλουσα καν κ εδινα μονο οταν ημουν σπιτι. Τώρα θ δειξει..βαζω στοχο το ετος πρωτα ο Θεος κ βλεπουμε.

Για πουκάμισα π ρωτησες ειναι πολυ βολικα αλλα δεν φοραω κ πολύ συχνα ετσι κ αλλιως

Κι εγώ τη δουλειά σκέφτομαι και ρωτάω!! Πουκάμισο δεν έχω βάλει ποτέ μου! Για να δουμε αν θα βολεψει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια έχω αγχωθεί λίγο... από χθες το βράδυ δεν έχει κάνει κακα ο μπέμπης.. τον βλέπω ότι ζορίζεται λίγο αλλά δεν... είναι 37ημερων

Μην ανχωνεσαι κ μένα κάνα 2 μέρες να κάνει....

@KNecky @Rafaelatarzan στα δικά σας μωράκια τα  εντερακια τους ακούγονται; εμένα κάθε μέρα.. σήμερα μόνο αερια έχει αρκετά. τι να πω.. θα περιμένω.. 

εμένα όχι δεν ακούγονται ..βασικά δεν το έχω ακούσει εγώ....καλά από πριτς εμένα ένα σωρό....κ μάλιστα καποθα είναι δυνατά κ όπως κοιμάται τρομάζει...αχαχαχχαχαχ μιλάμε πεθαινω στα γελια έχει φαση μεγάλη....

να μην μιλήσω για βρώμα ετσι??? άλλο αυτό...που την βρίσκω απορώ χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ

• Χαχα 2

Just now, mpempaki1 said:

@KNecky @Rafaelatarzan στα δικά σας μωράκια τα  εντερακια τους ακούγονται; εμένα κάθε μέρα.. σήμερα μόνο αερια έχει αρκετά. τι να πω.. θα περιμένω.. 

Δεν εχω παρατηρησει να ακούγονται, σπανια, αλλα κ μενα εχει πολλα αέρια οταν δεν τα εχει κανει κ μετα ηρεμει. Τα κακακια τους οταν θηλαζουν πρεπει να μυρίζουν ξινα καπως, σαν γιαουρτι παραδοσιακο περιπου θα το ελεγα. Αν ανησυχεις πολυ ρωτα τον γιατρο εννοείται.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χθες κάναμε το πρώτο εμβόλιο.. έκλαψε το πουλάκι μου αλλά όχι για πολύ ευτυχώς!! Και εκεί που περιμενα να έχουμε ένα δύσκολο βράδυ αυτός ξεράθηκε στον ύπνο και τον ξύπνησα εγώ μετά από 5 ώρες να φάει! Δεν μπορώ να πω κοιμήθηκα 4:30 ώρες σερί!! Σαν ψεμα μου φάνηκε!! Βέβαια μη λέω μεγάλα λόγια, θα δω και σήμερα πως θα πάει γιατί μας είπε η παιδίατρος 2-3 μέρες μπορεί να έχει ανησυχία! Εσείς τι κάνετε?? Τα νινακια σας?? 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κ από μενα κοριτσια μ...μπουκιτσα μ έκλαψε Ε??? να σκάσω εγω ...εμεις  εδώ παλεύουμε με την παλκινδρομμηση...είχε 5 μέρες να κάνει μετο εχτές έκανε κ για τις 5 μέρες....μιλάμε με έκανε χάλια...από το λαιμό μ έως κάτω....φυσικά ξαναχεστηκα πάνω μ ως συνηθως ( που θα πάει θα συνηθίσω ομως) κ πήρα τηλ τον γαοτρο....μας μείωσε τα ml στο γάλα να πίνει μέχρι 90 μ είπε κ πιο συχνά γεύματα....( Έτσι το έκανα κ στην αρχή εγω αλλα πήρε φορά η μικρή κ έπινε αβέρτα) ετσι ξαναγυρισαμε στις 2.30 ώρες φαΐ....αυτά που λέτε τα νέα....

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 4

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κ από μενα κοριτσια μ...μπουκιτσα μ έκλαψε Ε??? να σκάσω εγω ...εμεις  εδώ παλεύουμε με την παλκινδρομμηση...είχε 5 μέρες να κάνει μετο εχτές έκανε κ για τις 5 μέρες....μιλάμε με έκανε χάλια...από το λαιμό μ έως κάτω....φυσικά ξαναχεστηκα πάνω μ ως συνηθως ( που θα πάει θα συνηθίσω ομως) κ πήρα τηλ τον γαοτρο....μας μείωσε τα ml στο γάλα να πίνει μέχρι 90 μ είπε κ πιο συχνά γεύματα....( Έτσι το έκανα κ στην αρχή εγω αλλα πήρε φορά η μικρή κ έπινε αβέρτα) ετσι ξαναγυρισαμε στις 2.30 ώρες φαΐ....αυτά που λέτε τα νέα....

Ελα μωρε το καημενακι...αφου σου κανει εμετους, μηπως να δοκιμασετε αντιαναγωγικο γαλα; επισης αυτο με το προγραμμα συχνων μικρων γευματων ειναι πολυ σημαντικο..το χω γραψει κι εγω πολλες φορες...και μην την αφηνεις ουτε το βραδυ παραπανω, γιατι μετα θα πειναει κ θα θελει περισσοτερο, θα τρωει πιο λαιμαργα και παλι τα ιδια. να της το τηρεις κ τη νυχτα.

• Μου αρέσει 3

Just now, Pagotoula είπε:

Ελα μωρε το καημενακι...αφου σου κανει εμετους, μηπως να δοκιμασετε αντιαναγωγικο γαλα; επισης αυτο με το προγραμμα συχνων μικρων γευματων ειναι πολυ σημαντικο..το χω γραψει κι εγω πολλες φορες...και μην την αφηνεις ουτε το βραδυ παραπανω, γιατι μετα θα πειναει κ θα θελει περισσοτερο, θα τρωει πιο λαιμαργα και παλι τα ιδια. να της το τηρεις κ τη νυχτα.

Καλημέρα αγάπη μ...άσε σ λεω πολύ ταλαιπωρία πέρασε εχτές αφού μετά από αυτό κοιμήθηκε 4 ώρες....το βράδυ πάντα στο 3 την ταΐζω.αυτο μ πε κ ο παιδίατρος μ ..θα δούμε πως θα πάει σήμερα κ θα αλλάξουμε γάλα....εντομεταξυ σηνερα κατάλαβα το γάλα της από την πλάτη της...πήγαινε πάνω κατω...μες την ψυχή με έκοψε....κ η κακομοίρα δεν ακούγεται να φανταστείς τα περνάει όλα χωρίς κλάμα κ κάνει παράπονο μόνο με την μουσούδα της ....που να την δεις σ λεω...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!! Αντε να περασει λιγο ο καιρος να μειωθουν αυτες οι δυσκολιες με το πεπτικό τους γιατι τα ταλαιπωρει πολυ!!Εμείς είχαμε την κλασική γκρίνια μέχρι που κοιμήθηκε στις 11:30 Και ξύπνησε μονη της 2:30.Σημερα ειμαι μ ένα 4ωρο σπαστό από ο τι υπολογίζω. Σας έχει τύχει  να ρευτει ενώ τρωει; Κόκκινες κουκίδες στα κακα δεν είδα χθες. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα!! Αντε να περασει λιγο ο καιρος να μειωθουν αυτες οι δυσκολιες με το πεπτικό τους γιατι τα ταλαιπωρει πολυ!!Εμείς είχαμε την κλασική γκρίνια μέχρι που κοιμήθηκε στις 11:30 Και ξύπνησε μονη της 2:30.Σημερα ειμαι μ ένα 4ωρο σπαστό από ο τι υπολογίζω. Σας έχει τύχει  να ρευτει ενώ τρωει; Κόκκινες κουκίδες στα κακα δεν είδα χθες. 

ναι αμε πολλές φορές μ ρευεται όταν τρώει....έχει φάση...αχχαχαχα Καλημέρα αϋπνίες μανουλες....

• Μου αρέσει 2

Just now, Polly1 είπε:

Ναι κοριτσι πολλες φορες..εγω ειμαι με 3μιση με 4 ωρες σπαστες καθε μερα εδω και 1μιση μηνα...:ph34r:

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, Pagotoula είπε:

Ναι κοριτσι πολλες φορες..εγω ειμαι με 3μιση με 4 ωρες σπαστες καθε μερα εδω και 1μιση μηνα...:ph34r:

Εγώ κορίτσια  προσπαθω  να ξεκουράζομαι  και μέσα στην μέρα.. Όταν κοιμάται να κοιμάμαι και εγώ αλλα και όταν δεν κοιμάται να μένω ξαπλωμένη  μαζί του. το πρωί θα κάνω τις δουλειες  2ωρες περίπου ( αν δεν εχω μαγείρεμα πολύ λιγοτερο)και μετά ξαπλώνω  πάλι συνήθως μέχρι να σχολάσει ο αντρας μου 

κοριτσια θα πάρω παιδίατρο τώρα....έκανε πάλι εμετό κ κάθε 10ml ακούω γλου γλου σ να πνίγεται κ πάνω κατω το γάλα....πφφφδδ άντε να δούμε τι θα μ πει....κ μείωσα κ την θήλη από large σε medium 

Εγώ κορίτσια  προσπαθω  να ξεκουράζομαι  και μέσα στην μέρα.. Όταν κοιμάται να κοιμάμαι και εγώ αλλα και όταν δεν κοιμάται να μένω ξαπλωμένη  μαζί του. το πρωί θα κάνω τις δουλειες  2ωρες περίπου ( αν δεν εχω μαγείρεμα πολύ λιγοτερο)και μετά ξαπλώνω  πάλι συνήθως μέχρι να σχολάσει ο αντρας μου 

Εμενα οταν δεν κοιμαται, δεν παιζει να κατσει ξαπλωμενη ηρεμη.. θελει μονο αγκαλια κ βολτες, να εξερευνει το σπιτι, να ακουει μουσικη, κλπ. και μες στην μερα κοιμαται κατι μισαωρα, ξυπναει, ξανακοιμαται. Σπανια κανει σερι υπνο...

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κοριτσια θα πάρω παιδίατρο τώρα....έκανε πάλι εμετό κ κάθε 10ml ακούω γλου γλου σ να πνίγεται κ πάνω κατω το γάλα....πφφφδδ άντε να δούμε τι θα μ πει....κ μείωσα κ την θήλη από large σε medium 

Εχει γοπ μωρε το κοριτσουδι..γι αυτο κι αυτα τα συμπτωματα..μιλα με τον γιατρο κ πες μας, γιατι εσυ δινεις κ ξενο οποτε θα σε κατευθυνει για μαρκα κ ποσοτητα...κ πιστευω θα σε βοηθησει...κατα τα αλλα, οτι κανουμε ολες, ορθιες στασεις για πολλη ωρα μετα το φαι, μικρα κ συχνα γευματα...κι υπομονη...να περασουν οι πρωτοι μηνες...αφου δεν κλαιει κ δεν διαμαρτυρεται, ειναι πολυ καλο παιζακι κι εσυ πολυ τυχερη...να ξερεις...εμενα της βγαζει πολυ γκρινια...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...