Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

On 7/5/2020 at 8:46 ΠΜ, mpoukitsa είπε:

Καλημερα!! Ασε.. τις τελευταιες μερες και εμενα κοιμαται μεχρι τις 3-3:30 και μετα ανα μια ωρα ξυπναει για αγκαλιτσα ομως! Μεχρι να τον κοιμησω ξαναξυπναει για να φαει!! Αυπνια δοξα το Θεο πολυ!!! Χαχαχα συνηθίζεται ομως νομιζω! Τωρα ο κυριος εχει ξεραθει στον υπνο και εγω ξαγρυπνησα!! Συμπασχουμε οι μανουλες!!

Expand  

κ μένα τώρα το παίζει κοκοβιος ύπνο βαθύ....κ γω σαν εσένα από τις 6 ορθια...δεν πειράζει ας είναι καλά τα μωρά μας....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 7/5/2020 at 12:16 ΠΜ, KNecky είπε:

Η παραγωγη σου ειχει στρωσει ή παιζει να εχεις λιγο υπερπαραγωγή? Μπορει να ειναι κ αυτο. Επισης ποσες μέρες εχουν περάσει απο το εμβόλιο που κανατε? Εως 10 μερες μετα μπορει οι πάνες να είναι καπως. Μακάρι να μην ειναι αλλεργία κ να ειναι παροδικο.

Expand  

KNecky σε μενα αναφέρεσαι? Από το εμβόλιο έχουν περάσει 8 μέρες! Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο. Οσον αφορα στην Υπερπαραγωγή δεν έχω παρατηρήσει κάτι, τις τελευταίες κιολας μερες τρώει και πιο συχνά!!

On 7/5/2020 at 12:44 ΠΜ, mpempaki1 είπε:

κορίτσια όταν τα μωρά κοιμούνται  κατά το θηλασμό τα ξυπνάμε να ρευτουν η οχι; πρώτη φορά μου το έκανε  τώρα 

Expand  

Εγω την ξυπνάω! Όταν την παίρνει ο ύπνος στο στήθος θηλάζει για πάντα...χαχα!! Οπότε την ξυπνάω για να θηλάσει κανονικα και να πάμε και στο επόμενο!!

On 7/5/2020 at 8:37 ΠΜ, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα αγάπη....εμένα όταν κοιμάται στο μπιμπερό κ δεν έχει ρευτει την σηκώνω...την κρατάω κάνα 10λ κ αν δεν ρευτει ξαναδίνω γάλα....καλο ειναο να τον σηκώνεις για λίγο...δεν είναι απαραίτητο να ρευτει αλλα τουλάχιστον όρθιο χωνεύει αυτό που έχει πιει

Καλημέρα κοριτσια μ...δραμα η νύχτα σήμερα....καιρό 2 με 2.3π ώρες έπινε γάλα κ μετά τσουτσουρο καθόταν άλλη μια ώρα....μέχρι να την κινήσω ξαναξυπναγε ....έχει γίνει κουτσομπολα βραδινή....

εσείς πως εισται  αϋπνίες έχετε μανουλες??? Φιλάκια 

Expand  

Καλημέρα!!! Εμένα σημερα κοιμήθηκε από τις 10:30 και καταλαβαίνετε ότι 3 ήταν ξύπνια. Μετά το πολυ να κοιμήθηκε κανα 2ωρο.Τωρα κοιμάται αλλα εγώ ορθια!!

• Μου αρέσει 1

On 7/5/2020 at 8:51 ΠΜ, Polly1 είπε:

KNecky σε μενα αναφέρεσαι? Από το εμβόλιο έχουν περάσει 8 μέρες! Δεν ήξερα ότι παίζει ρόλο. Οσον αφορα στην Υπερπαραγωγή δεν έχω παρατηρήσει κάτι, τις τελευταίες κιολας μερες τρώει και πιο συχνά!!

Εγω την ξυπνάω! Όταν την παίρνει ο ύπνος στο στήθος θηλάζει για πάντα...χαχα!! Οπότε την ξυπνάω για να θηλάσει κανονικα και να πάμε και στο επόμενο!!

Καλημέρα!!! Εμένα σημερα κοιμήθηκε από τις 10:30 και καταλαβαίνετε ότι 3 ήταν ξύπνια. Μετά το πολυ να κοιμήθηκε κανα 2ωρο.Τωρα κοιμάται αλλα εγώ ορθια!!

Expand  

Καλημερα! Ναι σορρυ δεν μου εμπαινε κουοτιν χθες για καποιο λογο. Παίζει ρολο κ το εμβολιο ναι κ μετα τις 10μερες κοιταμε πανες. Μπορει να εχει κ άλλα συμπτώματα π να οφείλονται στο εμβολιο κ να ειναι ψευδοαλλεργια τελικα.

Κ μεις ενα 3ωρο υπνου στην καλυτερη κανει κ μετα ανα ωρα ξυπνια, μονο που αυτο ειναι το νορμαλ μας χαχα! Υπηρχαν κ χειροτερες μέρες.. :/

• Χαχα 1

On 7/5/2020 at 8:51 ΠΜ, Polly1 είπε:

Expand  

ρε τά μαιμουδακια μας....αχχαχαχα καλημερσααααα

On 7/5/2020 at 9:26 ΠΜ, mpoukitsa είπε:

Ολες λοιπον στην ιδια φαση ειμαστε!! Τι εχουν παθει εχει κανεναν αναδρομο? Υπομονη μανουλες τα μικρα μας να ειναι καλα!!

Expand  

Αμ παιδιά κορονοιου είναι...κάνουν επανάσταση κ αυτά μην νομίζεις...αχαχχαχχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 7/5/2020 at 10:13 ΠΜ, KNecky είπε:

Καλημερα! Ναι σορρυ δεν μου εμπαινε κουοτιν χθες για καποιο λογο. Παίζει ρολο κ το εμβολιο ναι κ μετα τις 10μερες κοιταμε πανες. Μπορει να εχει κ άλλα συμπτώματα π να οφείλονται στο εμβολιο κ να ειναι ψευδοαλλεργια τελικα.

Κ μεις ενα 3ωρο υπνου στην καλυτερη κανει κ μετα ανα ωρα ξυπνια, μονο που αυτο ειναι το νορμαλ μας χαχα! Υπηρχαν κ χειροτερες μέρες.. :/

Expand  

On 7/5/2020 at 10:13 ΠΜ, KNecky είπε:

Expand  

On 7/5/2020 at 10:25 ΠΜ, Rafaelatarzan είπε:

ρε τά μαιμουδακια μας....αχχαχαχα καλημερσααααα

Αμ παιδιά κορονοιου είναι...κάνουν επανάσταση κ αυτά μην νομίζεις...αχαχχαχχα

Expand  

Ευχαριστώ πάρα πολυ!! Θα το παρακολουθήσω κι ελπίζω να μην τα ξαναδώ! Δε θα πρεπε να μου πει αυτό που λες και η παιδίατρος να με καθησυχάσει καπως; Ελπίζω να το ξέρει!!! Χαχα!! Τι να πω!! Θέλει προσωπικη ενημέρωση για ολα μου φαινεται!!Δεν έχει κάνει κακα ακομη! Από το μεσημέρι και μετά κάνει συνήθως!

Κορίτσια να ρωτήσω,πώς σκέφτεστε τον θηλασμό σε δημόσιο χωρο; θα έχετε μαζί σας κάποιο μαντήλι, θα πηγαίνετε στο αυτοκίνητο, πώς το έχετε σκεφτεί; Πρέπει να πάρω και μπλούζες θηλασμού, έχετε πάρει εσεις; Σας βόλεψε κάποιο στιλ ιδιαιτερα;

• Μου αρέσει 1

On 7/5/2020 at 11:24 ΠΜ, Polly1 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολυ!! Θα το παρακολουθήσω κι ελπίζω να μην τα ξαναδώ! Δε θα πρεπε να μου πει αυτό που λες και η παιδίατρος να με καθησυχάσει καπως; Ελπίζω να το ξέρει!!! Χαχα!! Τι να πω!! Θέλει προσωπικη ενημέρωση για ολα μου φαινεται!!Δεν έχει κάνει κακα ακομη! Από το μεσημέρι και μετά κάνει συνήθως!

Κορίτσια να ρωτήσω,πώς σκέφτεστε τον θηλασμό σε δημόσιο χωρο; θα έχετε μαζί σας κάποιο μαντήλι, θα πηγαίνετε στο αυτοκίνητο, πώς το έχετε σκεφτεί; Πρέπει να πάρω και μπλούζες θηλασμού, έχετε πάρει εσεις; Σας βόλεψε κάποιο στιλ ιδιαιτερα;

Expand  

Μπορει το παρακολουθουμε που σου ειπε να σημαίνει αυτο. Γενικά πολλα δν τα λενε γτ θελουν αναλυση κ βαριουνται λογικα κ επισης δεν θελουν να ανησυχουμε χωρις λογο. Εγω της παιδιάτρου μας τα έβγαζα με το τσιγκελι στην αρχη..πλεον μου τα λεει μονη της. Μακαρι να μην ειναι τιποτα παντως!

Γενικα χρησιμοποιώ γ καλυψη στον δημοσιο θηλασμο καποιο φουλαρι ή κτ αναλογο σε χειμωνιατικο, μπλουζες θηλασμου πιο σπανια αλλα κ αυτες βολευουν. Δεν πηρα το ειδικο κάλυμμα αλλα επενδυσα σε φουλαρια που θα μου μεινουν μετα. Τωρα επειδη κάποιες φορές νιωθω αβολα π θέλουν ολοι να ρωτησουν κ να δωσουν συμβουλές κ βρισκουν αφορμή την στιγμή εκεινη προτιμω σε αυτη την περίπτωση να πηγαινω παραπέρα, σε καφετερια πχ σε κενο τραπεζι, σε αλλο σπιτι σε αλλο δωματιο, στο αμαξι αν δεν εχω αλλο σημειο. Ειναι κ τα μωρακια που πολλες φορες οταν εχει κοσμο δν πιανουν σωστα, σταματουν γτ ακουνε συνομιλιες, θελουν να κοιταξουν...

Ερώτηση.. εμένα την μέρα έτρωγε κάθε 2 ωρες από 5 10 λεπτά..  και το βράδυ αμα 4ωρο.. Από χθες έχει που σχεδόν κάθε 1 ώρα ζητάει να φαει.. βασικά είναι ανήσυχος και μόλις τον βάλω στο στήθος τρώει κανονικά.. Μήπως δεν τον χορταίνει πλέον το γάλα  μου; έχω αγχωθεί πολύ. θέλω αποκλειστικό θηλασμό. 

On 7/5/2020 at 12:14 ΜΜ, mpempaki1 είπε:

Ερώτηση.. εμένα την μέρα έτρωγε κάθε 2 ωρες από 5 10 λεπτά..  και το βράδυ αμα 4ωρο.. Από χθες έχει που σχεδόν κάθε 1 ώρα ζητάει να φαει.. βασικά είναι ανήσυχος και μόλις τον βάλω στο στήθος τρώει κανονικά.. Μήπως δεν τον χορταίνει πλέον το γάλα  μου; έχω αγχωθεί πολύ. θέλω αποκλειστικό θηλασμό. 

Expand  

On 7/5/2020 at 12:50 ΜΜ, mpempaki1 είπε:

Μήπως περνάμε αυτό το αλλά ανάπτυξης  που λέγατε πιο παλιά αν δεν κάνω λάθος. 

Expand  

Το πιθανοτερο είναι να περνα αλμα ναι. Ποσων εβδομάδων ειναι? Το γαλα οσο ειναι το μωρο στο στηθος οποτε το εχει αναγκη θα του φτανει πάντα! Το μωρο πιπιλωντας καλει εξτρα γαλα συνεχως οποτε μην ανησυχείτε φτανει το γαλα οτι κ να σου πουν αλλοι. Υπομονη μέχρι να περασει μονο κ το μωρο στο στηθος!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 7/5/2020 at 12:54 ΜΜ, KNecky είπε:

Το πιθανοτερο είναι να περνα αλμα ναι. Ποσων εβδομάδων ειναι? Το γαλα οσο ειναι το μωρο στο στηθος οποτε το εχει αναγκη θα του φτανει πάντα! Το μωρο πιπιλωντας καλει εξτρα γαλα συνεχως οποτε μην ανησυχείτε φτανει το γαλα οτι κ να σου πουν αλλοι. Υπομονη μέχρι να περασει μονο κ το μωρο στο στηθος!

Expand  

μπήκαμε  στην 6η. 1/4 γέννησα.. αχ μακαρι κορίτσι μου. έχω πελαγωσει δεν ξερω τι να κάνω.Μήπωςκάνω κάτι λάθος.  

On 7/5/2020 at 11:42 ΠΜ, KNecky είπε:

Μπορει το παρακολουθουμε που σου ειπε να σημαίνει αυτο. Γενικά πολλα δν τα λενε γτ θελουν αναλυση κ βαριουνται λογικα κ επισης δεν θελουν να ανησυχουμε χωρις λογο. Εγω της παιδιάτρου μας τα έβγαζα με το τσιγκελι στην αρχη..πλεον μου τα λεει μονη της. Μακαρι να μην ειναι τιποτα παντως!

Γενικα χρησιμοποιώ γ καλυψη στον δημοσιο θηλασμο καποιο φουλαρι ή κτ αναλογο σε χειμωνιατικο, μπλουζες θηλασμου πιο σπανια αλλα κ αυτες βολευουν. Δεν πηρα το ειδικο κάλυμμα αλλα επενδυσα σε φουλαρια που θα μου μεινουν μετα. Τωρα επειδη κάποιες φορές νιωθω αβολα π θέλουν ολοι να ρωτησουν κ να δωσουν συμβουλές κ βρισκουν αφορμή την στιγμή εκεινη προτιμω σε αυτη την περίπτωση να πηγαινω παραπέρα, σε καφετερια πχ σε κενο τραπεζι, σε αλλο σπιτι σε αλλο δωματιο, στο αμαξι αν δεν εχω αλλο σημειο. Ειναι κ τα μωρακια που πολλες φορες οταν εχει κοσμο δν πιανουν σωστα, σταματουν γτ ακουνε συνομιλιες, θελουν να κοιταξουν...

Expand  

Σ ευχαριστώ πάρα πολυ!! Ανυπομονώ να κάνει κακα για να δω τι γίνεται! Οιμπλουζες θηλασμού δεν είναι απαραιτητες; Φοράς κανονικές; Και τις σηκωνεις; Ή προτιμάς τα πουκάμισα;

• Μου αρέσει 1

On 7/5/2020 at 12:57 ΜΜ, mpempaki1 είπε:

μπήκαμε  στην 6η. 1/4 γέννησα.. αχ μακαρι κορίτσι μου. έχω πελαγωσει δεν ξερω τι να κάνω.Μήπωςκάνω κάτι λάθος.  

Expand  

Μάλλον αλμα ειναι κ κρατανε 3-4 μερες συνήθως. Εχει αλμα στην 5η εβδομαδα κ μετα 7η-8η αλλα καθε παιδι μπορει να το κάνει αλλιως ή κ να ειναι ανεπαίσθητο. Οποτε υπομονη, δες αν δεν εχει τίποτα αλλο περα απο ενδειξη πεινας κ γκρινιας κ εισαι κομπλε. Αν εχει 6+ λερωμενες πανες με τσισακια είναι ολα καλα κ μην αγχωνεσαι καλη μου!

On 7/5/2020 at 12:57 ΜΜ, mpempaki1 είπε:

Expand  

Τίποτα λαθος δεν κανεις!! Δε θα μένουν σταθερές οι διατροφικές τους συνήθειες!! Το κλασικό που λένε "δε του φτάνει το γάλα σου"  ή "δεν τον χορταίνει το γάλα σου" είναι για να δώσεις ξενο και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα! Ο αποκλειστικός θηλασμός πολεμειται άσχημα από πολλούς ειδικούς και μη Δυστυχώς!! Το παιδί στο στήθος λοιπόν όπως σου ειπε και η KNecky για όσο θέλει και οποτε θέλει το παιδι!!Και ναι βρίσκεστε σε άλμα ανάπτυξης!!

• Μου αρέσει 1

On 7/5/2020 at 1:00 ΜΜ, KNecky είπε:

Μάλλον αλμα ειναι κ κρατανε 3-4 μερες συνήθως. Εχει αλμα στην 5η εβδομαδα κ μετα 7η-8η αλλα καθε παιδι μπορει να το κάνει αλλιως ή κ να ειναι ανεπαίσθητο. Οποτε υπομονη, δες αν δεν εχει τίποτα αλλο περα απο ενδειξη πεινας κ γκρινιας κ εισαι κομπλε. Αν εχει 6+ λερωμενες πανες με τσισακια είναι ολα καλα κ μην αγχωνεσαι καλη μου!

Expand  

Έχει ναι γεμίζει πάνες. καλα τώρα 1 με 2 φορες την μέρα..  παλιά έκανε και 5... αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό...  σε ευχαριστώ για όλα. με έχεις βοηθησει  παρά πολυ. Όπως και όλα τα κορίτσια

τα έλεγα σε μια φιλη μου και η απάντηση της ξέρετε ποια ήταν; ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ που τον έκανες  μικρη; παιδιά εγώ δεν θα είχα θάρρος να ρωτήσω κάτι τετοιο... σε μια νεα  μαμα που έχει το θαύμα αγκαλιά της

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...