Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, asda είπε:

Ναι είναι ανάλογα τις φάσεις της. Τωρα πειναει όντως Ή θέλει παρηγοριά δεν ξερω. Και μιας και δεν παιρνει πιπιλα αναγκαστικα πιπιλαει εμενα. Σε 2 βδομάδες γίνεται 2 μηνών σκέψου και έχει πάρει ήδη 2 κιλά. Γι'αυτό και μου είπε η παιδίατρος να ακολουθώ το ρυθμό της αφού είμαστε οκ από βάρος. Εσυ εξακολουθείς να την ξυπνάς στο 3ωρο Ή ξυπνάει πλέον από μόνη της;

μονη της ανα 2 με 3 ωρες.παντως εχω παρατηρησει στο 3ωρο τρωει οντως.αλλα νωριτερα συνηθως ψιλοτρωει ψιλοπιπιλαει..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ξένη είπε:

Μου έπινε κάθε τρεις ώρες 100μλ, μπορεί 90 και μόνο ένα γεύμα έπινε 60μλ..σκέψου έχουμε φτιάξει πινακακι και γράφουμε πόσο πίνει και τι ώρα.. συνολικά την ημέρα έπινε 600μλ..Στα 7 γεύματα που τρώει.. 

δες τα μνματα σ...

Just now, Pagotoula είπε:

μονη της ανα 2 με 3 ωρες.παντως εχω παρατηρησει στο 3ωρο τρωει οντως.αλλα νωριτερα συνηθως ψιλοτρωει ψιλοπιπιλαει..

Κατάλαβα. Έτσι ήταν η πρ τη μου κόρη. Έκανε το πρώτο 4ωρο στον 4ο μήνα. Μέχρι τότε στις 3 ωρες μαξ ήθελε φαί και αν προσπαθούσες να την καθυστερήσεις χαλούσε τον τόπο Παρ ότι έπαιρνε την πιπίλα. Τώρα έχει τύχει εγώ να κάνω μάθημα και να την κρατάει ο άντρας μου. Να την έχω ταισει ακριβώς πριν και να θέλει πάλι μια ώρα μετά. Δεν προλαβαίνω να τελειώσω και για να ξεχάστει η μικρη την κάνει μπάνιο. Που να εφευγα και απο το σπιτι δηλαδη.. σε κάνα 2 βδομάδες που θα Πρπει αν λείπω πιο πολλές ώρες δεν ξέρω πώς θα το κάνω.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

μ είπε ο παιδίατρος να προσέχουμε με το ρούφηγμα...οκ δεν θα πάθει κάτι αλλα με προσοχή...εμένα μύξες κτλ δεν έχει πολύ σπάνια....ορο βάζω μισή αμπουλα κ στα 2 ρουθούνια κ ποτέ κ πάτημα...απαλα απαλά...πάντως πριν ρουφήξω οταν κ αν έχει μιξες αφηνω κάνα 5λ να μαλακώσει η μιξα κ μετά ρουφαω απαλα....όχι δηλ αμέσως ρούφηγμα...150ml στις 3 ώρες είναι καλά  αγαπη...είναι πρόωρα τα δικά μας μην το ξεχνάς....ένα κεράσι στομάχι έχουν...κ παλι καλά που τρωνε τόσο να λέμε....γιατί σε ανησυχεί το 60ml??? Ο παιδίατρος τι σ είπε ??? τ φαίνεται λίγο??? γιατί σε εμάς ειπε είναι μια χαρά...120ml κάθε πόσες ώρες σ έπινε???Κάθε 4????

Κοριτσια μην αγχώνεστε με τα ml .εγω αγχωνόμουν γιατί φίλες μ π γεννήσαμε μαζι 1,5 μηνών τα δικά τους πεινάνε 150-180 μλ κ εμενα ακομα έπινε 90 .κ ομως το πιστεύεις ότι η δικιά μ πηρε περισσότερο βαρος απο της μιας φίλης μ ;σημασία εχει ν παίρνει βαρος .ενταξει δν σ λεω ν πίνει 30 μλ ανά τρίωρο .αλλα πίνουν μια χαρα θεωρώ τα δικά σας

• Μου αρέσει 3

Just now, Pennymav είπε:

Κοριτσια μην αγχώνεστε με τα ml .εγω αγχωνόμουν γιατί φίλες μ π γεννήσαμε μαζι 1,5 μηνών τα δικά τους πεινάνε 150-180 μλ κ εμενα ακομα έπινε 90 .κ ομως το πιστεύεις ότι η δικιά μ πηρε περισσότερο βαρος απο της μιας φίλης μ ;σημασία εχει ν παίρνει βαρος .ενταξει δν σ λεω ν πίνει 30 μλ ανά τρίωρο .αλλα πίνουν μια χαρα θεωρώ τα δικά σας

καλε ναι εννοειτε πινουν μια χαρά....φάνηκε πάντως η δικιά μ στην ζυγαριά...αχαχαχχαχα έκανε δίπλες ...πάει το μοντέλο που είχα...χαχαχχαχ

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

@Polly1 μ είπε θέλει  περίπου 1 κιλό το μήνα από 800 με 900 γρ...αν κ δεν είναι κανόνας μ λέει γιατί τον επόμενο μπορεί ν πάρει περισσότερο...κοιταμε την καμπύλη μ λέει κ αν μένει έστω κ σταθερη ( δηλ ακόμα κ την κόκκινη γραμμή μ λέει να είναι κ είναι παντα εκεί) δεν μας νοιάζει...παντως στις 20 μέρες έπρεπε να παρει η δικιά μ περίπου μ είπε 600γρ κ μένα πήρε 800...βεβαια μ καβαλάει μπορεί τώρα σε 20 μέρες που θα ξαναέρθει να έχει παρει 600 γρ η κ πολύ παραπάνω από 800...

εσένα τι σ χει πει ???

Ούτε αγαπη μήπως έχει κ κολικούς??? κ την πονάει η κοιλιά της??? σφίγγεται όταν τσιρίζει??? πριτς κάνει???

Αρχικά μου είχε πει 150-200 γραμ τη βδομαδα και τωρα που έχει περάσει τους 2 μηνε1 μου είπε ανά μήνα και 400 είναι Καλά, εμένα μου φαίνονται λίγα! Ως και τον τέταρτο μήνα έχω διαβάσει ότι τα 400 είναι το μινιμουμ

Just now, Polly1 είπε:

Αρχικά μου είχε πει 150-200 γραμ τη βδομαδα και τωρα που έχει περάσει τους 2 μηνε1 μου είπε ανά μήνα και 400 είναι Καλά, εμένα μου φαίνονται λίγα! Ως και τον τέταρτο μήνα έχω διαβάσει ότι τα 400 είναι το μινιμουμ

Ούτε  να εμπιστευτεις το ντοκ σ....δεν νομίζω να λέει βαλκιες....έχει να κάνει με παιδιά...Ίσως ο δικός σ παιδίατρος έχει άλλο μέτρο...κανένας δεν είναι ίδιος...κ στο τλεος άκουσε το παιδί σ...ξερει πολύ καλά πόσο κ ποτέ πρέπει να φάει...είναι πανέξυπνα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 said:

Ισως εχει να κανει κ με το ποια καμπύλη παρακολουθεί..αν δεις στο my children εχει 2, μια του ΠΟΥ κ μια του Πανεπιστημιου Αθηνων νομιζω. Ειναι διαφορετικες μεταξυ τους αρκετα κ πχ εμας ακομα κ οταν επεσε λιγο κατω απο την καμπυλη του ΠΟΥ για την ελληνικη καμπυλη ηταν πολυ καλα.. η παιδιατρος μου ειχε πει ειμαστε οριακα αλλα δν ανησυχουμε ..ειναι κ αλλο το μετρο στα θηλαζοντα κ αλλο στα μωρα με μεικτη κ αλλο στα μωρα με μονο φορμουλα..

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια βοήθεια! Στις 2 τελευταίες αλλαγές είδα από 2 κοκκινες κουκίδες στα κακα! Πήρα παιδίατρο και είπε να το παρακολουθήσω και να το φωτογραφίσω την επόμενη φορά. Μου είπε ότι μπορεί να ευθύνεται κατι που έφαγα ως και 4 μέρες πριν.τρωω απο γαλακτοκομικά μόνο γιαούρτι πρόβειο.Βεβαια θα ναι και τα κρυφά. Έφαγα σουπιες σημερα και χθες μπάμιες! Τι τα θελα! 

Just now, Polly1 είπε:

Κορί τσια βοήθεια! Στις 2 τελευταίες αλλαγές είδα από 2 κοκκινες κουκίδες στα κακα! Πήρα παιδίατρο και είπε να το παρακολουθήσω και να το φωτογραφίσω την επόμενη φορά. Μου είπε ότι μπορεί να ευθύνεται κατι που έφαγα ως και 4 μέρες πριν.τρωω γάμοι γαλακτοκομικά μόνο γιαούρτι πρόβειο.Βεβαια θα ναι και τα κρυφά. Έφαγα σουπιες σημερα και χθες μπάμιες! Τι τα θελα! 

Μηπως το πείραξαν αυτα;;δες αν θα στο κανει και στις επόμενες αλλαγές .μην αγχωνεσαι ομως .πιστευω απ αυτα θα ειναι .αν δεν τρως γαλακτοκομικά

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Μηπως το πείραξαν αυτα;;δες αν θα στο κανει και στις επόμενες αλλαγές .μην αγχωνεσαι ομως .πιστευω απ αυτα θα ειναι .αν δεν τρως γαλακτοκομικά

Μακάρι να είναι αυτά γιατί αφαιρούνται εύκολα από το μενού ενώ τα γαλακτοκομικά είναι παντου

Η παραγωγη σου ειχει στρωσει ή παιζει να εχεις λιγο υπερπαραγωγή? Μπορει να ειναι κ αυτο. Επισης ποσες μέρες εχουν περάσει απο το εμβόλιο που κανατε? Εως 10 μερες μετα μπορει οι πάνες να είναι καπως. Μακάρι να μην ειναι αλλεργία κ να ειναι παροδικο.

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

κορίτσια όταν τα μωρά κοιμούνται  κατά το θηλασμό τα ξυπνάμε να ρευτουν η οχι; πρώτη φορά μου το έκανε  τώρα 

Καλημέρα αγάπη....εμένα όταν κοιμάται στο μπιμπερό κ δεν έχει ρευτει την σηκώνω...την κρατάω κάνα 10λ κ αν δεν ρευτει ξαναδίνω γάλα....καλο ειναο να τον σηκώνεις για λίγο...δεν είναι απαραίτητο να ρευτει αλλα τουλάχιστον όρθιο χωνεύει αυτό που έχει πιει

Καλημέρα κοριτσια μ...δραμα η νύχτα σήμερα....καιρό 2 με 2.3π ώρες έπινε γάλα κ μετά τσουτσουρο καθόταν άλλη μια ώρα....μέχρι να την κινήσω ξαναξυπναγε ....έχει γίνει κουτσομπολα βραδινή....

εσείς πως εισται  αϋπνίες έχετε μανουλες??? Φιλάκια 

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα αγάπη....εμένα όταν κοιμάται στο μπιμπερό κ δεν έχει ρευτει την σηκώνω...την κρατάω κάνα 10λ κ αν δεν ρευτει ξαναδίνω γάλα....καλο ειναο να τον σηκώνεις για λίγο...δεν είναι απαραίτητο να ρευτει αλλα τουλάχιστον όρθιο χωνεύει αυτό που έχει πιει

Καλημέρα κοριτσια μ...δραμα η νύχτα σήμερα....καιρό 2 με 2.3π ώρες έπινε γάλα κ μετά τσουτσουρο καθόταν άλλη μια ώρα....μέχρι να την κινήσω ξαναξυπναγε ....έχει γίνει κουτσομπολα βραδινή....

εσείς πως εισται  αϋπνίες έχετε μανουλες??? 

Καλημερα!! Ασε.. τις τελευταιες μερες και εμενα κοιμαται μεχρι τις 3-3:30 και μετα ανα μια ωρα ξυπναει για αγκαλιτσα ομως! Μεχρι να τον κοιμησω ξαναξυπναει για να φαει!! Αυπνια δοξα το Θεο πολυ!!! Χαχαχα συνηθίζεται ομως νομιζω! Τωρα ο κυριος εχει ξεραθει στον υπνο και εγω ξαγρυπνησα!! Συμπασχουμε οι μανουλες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...