Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, souzanna7 είπε:

Ακομα παιδευομαι asda μου. Δεν εχω ιδιαιτερη ενοχληση αλλα νιωθω παλι οποτε συνεχιζω τις κρεμες στη θηλη κ το εκχυλισμα grapefruit παλι στη θηλη.Απο διατροφη εχω κοψει εδω κ αρκετες μερες τη ζαχαρη κ το λευκο αλευρι.Κ τρωω κατσικισιο γιαουρτι κ προβιοτικα.

Κοριτσια σιδηρο κ ασβεστιο συνεχιζετε; Ο γυν/γος ειπε εφοσον τρωω συχνα κρεας να σταματησω το σιδηρο. Θα ρωτησω κ παιδιατρο.

Επισης επειδη ο μικρος δε ρευεται ευκολα, αν τον κρατησω αγκαλια κ γερνω λιγο προς τα εμπρος το σωμα μ ωστε το δικο του να ειναι εντελως κατακορυφο, ρευεται πιο συχνα.

ναι  εγώ συνεχίζω  σιδηρο και μου είπε ότι θηλάζω να παίρνω και filicine 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Καλημέρα.  εσεις τα μωρά τώρα που έχει ζεστη όλη μέρα τι εσώρουχο του φορατε; μακρυμανικο; εμένα μου είπαν να του βάζω κοντομανικο πλέον. 

Κ εγω εδω π μενω δεν εχει πολλη ζεστη αλλα επειδη σπιτι η θερμοκρασια ειναι η ιδια, 21-22 βαθμους, τ βαζω κοντομανικο φανελακι συν μακρυμανικο ζεστο φορμακι.Καποιες πιο ζεστες μερες μακρυμανικο λεπτο φορμακι

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, souzanna7 said:

Εμενα ουτε λεπτο δεν καθεται μπρουμυτα. Μονο αν τον βαλω πανω μ κ καθισω εγω ανασκελα η με λιγη κλιση, τοτε κατι γινεται.Σας ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες οσες μου γραψατε την εμπειρια σας με το σαραντισμα. Εγω τελικα πηγα, αλλα ειπα εκ των προτερων στον παπα οτι δε θα κοινωνησω κ τ ζητησα ευγενικα μασκα κ αντισυπτικο.Αν δε δεχοταν δε θα πηγαινα! Οσες πατε για σαραντισμα παρτε κ εφεδρικη μασκα γτ μας ειχε κοπει το λαστιχακι κ ψαχνομασταν πως τα τη φορεσει ο παπας!

Κι εμενα ο μικρος τελευταια πολλες γθυλιες σε πολλους θηλασμους τραβιεται κ κλαιει ενω βαζει δαχτυλα στο στομα. Ο παιδιατρος μ ειπε οτι κατα τον δευτερο μηνα παρουσιαζεται μια παλλινδρομηση αλλα να μην ανησυχω. Οποτε μαλλον κανουμε απλα υπομονη

Πηγαμε κ μεις κ εβαλε μονος του ο ιερεας μασκα κ ουτε που την πηρε αγκαλια ή την ακουμπισε ενω κανονικα νομιζω τα κρατουν αυτοί τα μωρακια.

Just now, mpempaki1 said:

Καλημέρα.  εσεις τα μωρά τώρα που έχει ζεστη όλη μέρα τι εσώρουχο του φορατε; μακρυμανικο; εμένα μου είπαν να του βάζω κοντομανικο πλέον. 

Εμενα κ Ελλαδα κ Γερμανια μου ειπαν να βαζω στο μωρό οτι φοραω κ γω κ ακουμπας σβέρκο ν δεις αν σκαει ή κρυώνει. Το οτι φοραμε συν ενα ρουχο θεωρειται ξεπερασμενο γτ καποια παιδακια παθανε θερμοπληξία. Οποτε επειδη το σπιτι ζεσταινεται τ απογευμα τοτε φοραμε κοντομανικο κ μακρυ παντελονακι κ την υπόλοιπη μερα-νυχτα κοντομανικο απο μεσα κ μακρυμανικο φορμακι απο πανω.

Just now, souzanna7 said:

Ακομα παιδευομαι asda μου. Δεν εχω ιδιαιτερη ενοχληση αλλα νιωθω παλι οποτε συνεχιζω τις κρεμες στη θηλη κ το εκχυλισμα grapefruit παλι στη θηλη.Απο διατροφη εχω κοψει εδω κ αρκετες μερες τη ζαχαρη κ το λευκο αλευρι.Κ τρωω κατσικισιο γιαουρτι κ προβιοτικα.

Κοριτσια σιδηρο κ ασβεστιο συνεχιζετε; Ο γυν/γος ειπε εφοσον τρωω συχνα κρεας να σταματησω το σιδηρο. Θα ρωτησω κ παιδιατρο.

Επισης επειδη ο μικρος δε ρευεται ευκολα, αν τον κρατησω αγκαλια κ γερνω λιγο προς τα εμπρος το σωμα μ ωστε το δικο του να ειναι εντελως κατακορυφο, ρευεται πιο συχνα.

Περαστικα βρε κοπελα μου κ αγυριστα! Εμενα μου εδωσε σίδηρο για τον αιματοκριη μου κ ασβέστιο για την αποχη γαλακτοκομικων κ περιμενω ν παω γ εξετασεις να δω αν χρειάζονται ακομα.

• Μου αρέσει 2

Όταν λέω ότι ιδρώνει, εννοώ ότι όταν τον σηκώνω, η πλατούλα του είναι ζεστή. Τα βελουτέ φορμάκια τα κατάργησα, του βάζω μόνο τα κανονικά, αλλά βλέπω ότι κι εσείς ντύνετε παρομοίως τα μωράκια σας. Κοντομάνικο από μέσα και μακρυμάνικο απέξω. Το πρόβλημα είναι ότι τον σκεπάζω πολύ. Βασικά μου έχει μείνει φοβία από την κόρη που είχε μονίμως κρύα χέρια, αν και ξέρω ότι δεν είναι κριτήριο. Ευτυχώς, τούτος εδώ είναι θερμός άντρας,χαχαχα!

@souzanna7 εμένα μου είχε πει να παίρνω σίδηρο ως τις 40 ημέρες, εγώ βέβαια τον έπαιρνα όποτε θυμόμουν. Ασβέστιο όχι. Παίρνω και d3.

@Pagotoula που τέτοια τύχη να έμενα Ελβετία, χαχαχα! Αθήνα μένω, βόρεια, αλλά πραγματικά το σημείο που βρίσκεται το σπίτι έχει διαφορά ακόμη κι από τον από κάτω δρόμο, είναι εκτεθειμένο στον αέρα και πάντα έχουμε τουλάχιστον 3-4 βαθμούς διαφορά. Αλλά μην μου πείτε βρε κορίτσια ότι έβαλε ζέστη. Μια μέρα έκανε πολύ ζέστη και μάλιστα βγήκαμε βόλτα. Όλες τις άλλες μέρες έχει αεράκι που φέρνει ψυχρούλα. Προχθές μάλιστα ψιλόβρεξε. 

@Rafaelatarzan καλά είναι, θα σου στείλω! Δώσε φιλάκι στην κοράκλα σου με τα ζουμερά χειλάκια !

• Μου αρέσει 3

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 9 λεπτά , souzanna7 είπε:

Άντε να ξεμπερδεύεις!! Εγώ σίδηρο έπαιρνα 2 την ημέρα μέχρι τις 40. Μετά μου είπε 1 μέχρι να κάνω εξετάσεις και να δούμε πως πάει. Ασβέστιο μου είπε όσο θηλάζω να παίρνω. Και μιας και έχω περιορίσει τα γαλακτοκομικά οπότε το θυμάμαι φροντίζω να παίρνω. Κανονικα έπρεπε να είχα πάει στο γιατρό αλλά με όλα αυτά πως να πάω. Ίσως από βδομάδα να δούμε τι γινεται γιατί ζαλίζομαι πολλές φορές μέσα στη μερα. 

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια μ..ηρθε κ σε μας ο παιδίατρος....έχει μια ήπια παλινδρόμηση ανευφ σημασίας....γεννήθηκε όσες δεν γνωρίζεται 1700 γρ...την πήρα μετά από 17 μέρες στα 2100 κ στις 20 μέρες ήταν 2.200...ΤΩΡΑ μετά από άλλες 20 ήταν 3100.. λ 51 πόντους...γεννήθηκε 43 πόντους...είναι άριστη μ είπε ο γιατρός κ όλα πάνε καλά...ραντβου ξανά σε 20 μέρες για το πρώτο εμβόλιο...ουφ πάει το ανχος μ επιτλεους...

το γάλα προς το παρών δεν το αλλάζουμε θα δούμε πιο μετά 

• Μου αρέσει 5

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα κοριτσια μ..ηρθε κ σε μας ο παιδίατρος....έχει μια ήπια παλινδρόμηση ανευφ σημασίας....γεννήθηκε όσες δεν γνωρίζεται 1700 γρ...την πήρα μετά από 17 μέρες στα 2100 κ στις 20 μέρες ήταν 2.200...ΤΩΡΑ μετά από άλλες 20 ήταν 3100.. λ 51 πόντους...γεννήθηκε 43 πόντους...είναι άριστη μ είπε ο γιατρός κ όλα πάνε καλά...ραντβου ξανά σε 20 μέρες για το πρώτο εμβόλιο...ουφ πάει το ανχος μ επιτλεους...

Μπράβο Ραφαέλα μου!!!Μια χαρά η μπεμπουλα είναι!!!Εμείς έχουμε σε λίγο παιδίατρο γιατί η μικρή μου κάνει κάτι νούμερα..Έχει αρκετή μυξα και νιώθω σαν να είναι λίγο βραχνιασμενη..ελπίζω να είναι ιδέα μου..

CRVnp2.png

Μπραβο!πολυ καλα πάτε οντως.λογικα θα σ αλλάξει το γάλα μονο αν δει ότι χειροτερεύει .

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Μπραβο!πολυ καλα πάτε οντως.λογικα θα σ αλλάξει το γάλα μονο αν δει ότι χειροτερεύει .

ακριβώς έτσι μ είπε...αν δω ότι κλαίει σε κάθε γεύμα τότε ναι..

Just now, Ξένη είπε:

Μπράβο Ραφαέλα μου!!!Μια χαρά η μπεμπουλα είναι!!!Εμείς έχουμε σε λίγο παιδίατρο γιατί η μικρή μου κάνει κάτι νούμερα..Έχει αρκετή μυξα και νιώθω σαν να είναι λίγο βραχνιασμενη..ελπίζω να είναι ιδέα μου..

περιμένουμε κ τα νέα από την δικιά σ....όλα θα είναι καλά θα το δεις ...Φιλάκια πολλα

14 ώρες πρίν, mpoukitsa είπε:

Εμενα μου ειπε η παιδιατρος να τον βαζω για να γυμναζει τον αυχενα. Και εμενα δεν καθετε και πολυ ωρα! Κανενα 5λεπτο. 

14 ώρες πρίν, KNecky είπε:

Καλο τους κανει γτ γυμναζονται οπως λεει κ η Μπουκιτσα! Αλλα όχι υπερβολές..λιγα λεπτα αρκουν 1-2 φορές την εβδομάδα. Εκτος αν πει αλλιως ο παιδιατρος φυσικα.. ενα παιχνιδακι να ειναι απεναντι του ισως τραβηξει την προσοχη κ κατσει λιγο παραπανω..εμενα δεν βοηθούσε παντως

12 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

Τα βάζουμε μπρούμυτα για να δυναμώνει το κορμάκι τους. Κάπου στον 4ο μήνα γυρνάνε από μπρούμυτα ανάσκελα.

6 ώρες πρίν, souzanna7 είπε:

Εμενα ουτε λεπτο δεν καθεται μπρουμυτα. Μονο αν τον βαλω πανω μ κ καθισω εγω ανασκελα η με λιγη κλιση, τοτε κατι γινεται.Σας ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες οσες μου γραψατε την εμπειρια σας με το σαραντισμα. Εγω τελικα πηγα, αλλα ειπα εκ των προτερων στον παπα οτι δε θα κοινωνησω κ τ ζητησα ευγενικα μασκα κ αντισυπτικο.Αν δε δεχοταν δε θα πηγαινα! Οσες πατε για σαραντισμα παρτε κ εφεδρικη μασκα γτ μας ειχε κοπει το λαστιχακι κ ψαχνομασταν πως τα τη φορεσει ο παπας!

Κι εμενα ο μικρος τελευταια πολλες γθυλιες σε πολλους θηλασμους τραβιεται κ κλαιει ενω βαζει δαχτυλα στο στομα. Ο παιδιατρος μ ειπε οτι κατα τον δευτερο μηνα παρουσιαζεται μια παλλινδρομηση αλλα να μην ανησυχω. Οποτε μαλλον κανουμε απλα υπομονη

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις!! Θα τη βάζω κι εγω να δω αντιδράσεις! Πρέπει να κρατάει το κεφάλι στην ευθεια για κάποια λεπτα;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου να κάνω μια παρένθεση στη συζήτηση περί βιταμινών.. κ εμένα μ είπε ο γυναικολόγος όσο θηλάζω να συνεχίζω φυλλικό σίδηρο κ ασβέστιο.. εγω βέβαια τα αμελούσα. Τωρα που ξεκίνησα με διαιτολόγο όμως μου εξήγησε η κοπέλα οτι ειδικά ο Σίδηρος είναι βασικότατος στην απώλεια κιλών  κ γενικά οτι χρειάζεται το μωρό θα το πάρει απο εμάς θα στερηθεί.. όποτε αν δεν έχετε κανει ακομα γενικές (ούτε κ εγω ακομα) καλό θα είναι να τα παίρνουμε όποτε τα θυμόμαστε!! 

• Μου αρέσει 1

Εξαιρετικα, μπραβο φιλη μου! Την ειδα εγω την φουσκομπουκιτσα οτι εχει παρει αρκετα!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Εξαιρετικα, μπραβο φιλη μου! Την ειδα εγω την φουσκομπουκιτσα οτι εχει παρει αρκετα!

Ναι το καμάρι της μάνας...από τοσοδουλα έγινε νιναικα..αχαχχαχα

Κοριτσια καλησπέρα !μιλησα με τον παιδίατρο κ εγω μολις !του ειπα ότι δεν εχω δει διαφορα με το καινούριο γάλα .ακομα μου χτυπιέται την ωρα π τρώει κ μερικές φορές μ βγάζει γουλιές .μου ειπε ότι παλιά δίναν ενα σιρόπι το epadoren το οποίο καταργήθηκε γιατί είχε ενα συστατικό π βγήκε καρκινογόνο .Μου ειπε να προσπαθήσουμε να το πολεμήσουμε ετσι με το γάλα όσο Παει,αλλιως μετα παμε σε κάποια φάρμακα πιο ισχυρά .η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω με τιποτα να πάρει φάρμακο .Ελπιζω να ηρεμίσει λιγο ..

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Κοριτσια καλησπέρα !μιλησα με τον παιδίατρο κ εγω μολις !του ειπα ότι δεν εχω δει διαφορα με το καινούριο γάλα .ακομα μου χτυπιέται την ωρα π τρώει κ μερικές φορές μ βγάζει γουλιές .μου ειπε ότι παλιά δίναν ενα σιρόπι το epadoren το οποίο καταργήθηκε γιατί είχε ενα συστατικό π βγήκε καρκινογόνο .Μου ειπε να προσπαθήσουμε να το πολεμήσουμε ετσι με το γάλα όσο Παει,αλλιως μετα παμε σε κάποια φάρμακα πιο ισχυρά .η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω με τιποτα να πάρει φάρμακο .Ελπιζω να ηρεμίσει λιγο ..

Καλησπέρα...Εγώ γέννησα 33η εβδομάδα και κατευθείαν έδωσαν στο παιδί επαντορεν που έχει καταργηθεί όπως είπες...Για πολλές μέρες έδιναν αυτό το φάρμακο στη μενν..Χωρίς να είναι σίγουρη ότι το παιδί έχει παλινδρόμηση ..Όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο μετά από 20 μέρες στη μενν που είπαν να της δίνω το νεξιουμ που και αυτό είναι τόσο κακό όσο το επαντορεν και δεν υπαρχει στα φαρμακεία...μου έδωσαν αυτοί 4 φακελάκια για 4 μέρες.  Όταν πήρα παιδίατρο στο σπίτι είδε τον φάκελο της μικρής και του φάνηκε παράξενο που βρήκαν το επαντορεν και της το εδωσαν...μου έκοψε εντελώς το νεξιουμ και τώρα εδώ και 2 εβδομάδες δεν πίνει κάποιο φάρμακο...κάνει παλινδρόμηση αλλά όχι σε σημείο να πάρει φάρμακο από τώρα.. τωρα ήμουν στο γιατρό και το συζητήσαμε,  θα πάρει φάρμακο αλλά όχι τόσο δυνατό και σε λίγο καιρό...

@Rafaelatarzan μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο...Μια χαρά είναι η μπέμπα μας,  όλα αυτά που ακούω είναι από την παλινδρόμηση..μου είπε να μην ανησυχώ και απλά θα την παρακολουθούμε και όταν χρειαστεί θα δώσουμε ένα πιο ελαφρύ φάρμακο από αυτό που της έδιναν στο νοσοκομείο.. 

Από κιλά είμαστε 3170 και ύψος 51 πόντους.. Τον ρώτησα και για γάλα που θέλω να της δίνω ξένο όταν βγαίνω βόλτα γιατί δεν γίνεται να κουβαλάω το μητρικό,  μου είπε να πάρω όποιο θέλω για μια φορά στο τόσο που θα της δώσω, μου έδωσε δύο γάλατα που τα είχε εκεί, το nativa.. 

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...