Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Τα μωράκια σας τα βάζετε μπρούμυτα κατά τη διάρκεια της μέρας;

Εμένα του αρέσει του άτιμου να κοιμάται μπρούμυτα. 8 στις 10 φορές που τον βάζω μπρούμυτα, θα κοιμηθεί. Βέβαια, είμαι από πάνω του να βλέπω μήπως ζορίζεται, μήπως καλύπτει τη μούρη του κλπ. 

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sweet_child είπε:

Εμένα του αρέσει του άτιμου να κοιμάται μπρούμυτα. 8 στις 10 φορές που τον βάζω μπρούμυτα, θα κοιμηθεί. Βέβαια, είμαι από πάνω του να βλέπω μήπως ζορίζεται, μήπως καλύπτει τη μούρη του κλπ. 

κ γω την βάζω αλλά για κάνα 10λ την μερα...δεν τις αρέσει όμως κ την γυρίζω....μονο πάνω μ κάθεται μπρουμητα κ γουστάρει 

Η δικια μου δεν γουσταρει καθολου..πλανταζει στο κλαμα...

Just now, Sweet_child said:

Κ μενα κλαμα δεν το αντεχει πανω απο δύο λεπτά.. αλλα ουτε στον μεγαλο άρεσε..οποτε τον έβαζα τον ενθαρρυνα να γυρισει μπας κ αντεξει λιγο παραπανω..

πρίν από 57 λεπτά , KNecky είπε:

Κ μενα κλαμα δεν το αντεχει πανω απο δύο λεπτά.. αλλα ουτε στον μεγαλο άρεσε..οποτε τον έβαζα τον ενθαρρυνα να γυρισει μπας κ αντεξει λιγο παραπανω..

Πρέπει να τα βάζουμε μπρουμυτα; Βλέπω την παιδίατρο να τη βάζει για να δει αν στηρίζει το κεφάλι αλλα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Πρέπει να τα βάζουμε μπρουμυτα; Βλέπω την παιδίατρο να τη βάζει για να δει αν στηρίζει το κεφάλι αλλα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;

Εμενα μου ειπε η παιδιατρος να τον βαζω για να γυμναζει τον αυχενα. Και εμενα δεν καθετε και πολυ ωρα! Κανενα 5λεπτο. 

Just now, Polly1 said:

Καλο τους κανει γτ γυμναζονται οπως λεει κ η Μπουκιτσα! Αλλα όχι υπερβολές..λιγα λεπτα αρκουν 1-2 φορές την εβδομάδα. Εκτος αν πει αλλιως ο παιδιατρος φυσικα.. ενα παιχνιδακι να ειναι απεναντι του ισως τραβηξει την προσοχη κ κατσει λιγο παραπανω..εμενα δεν βοηθούσε παντως

• Μου αρέσει 1

Εμενα ουτε λεπτο δεν καθεται μπρουμυτα. Μονο αν τον βαλω πανω μ κ καθισω εγω ανασκελα η με λιγη κλιση, τοτε κατι γινεται.Σας ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες οσες μου γραψατε την εμπειρια σας με το σαραντισμα. Εγω τελικα πηγα, αλλα ειπα εκ των προτερων στον παπα οτι δε θα κοινωνησω κ τ ζητησα ευγενικα μασκα κ αντισυπτικο.Αν δε δεχοταν δε θα πηγαινα! Οσες πατε για σαραντισμα παρτε κ εφεδρικη μασκα γτ μας ειχε κοπει το λαστιχακι κ ψαχνομασταν πως τα τη φορεσει ο παπας!

Κι εμενα ο μικρος τελευταια πολλες γθυλιες σε πολλους θηλασμους τραβιεται κ κλαιει ενω βαζει δαχτυλα στο στομα. Ο παιδιατρος μ ειπε οτι κατα τον δευτερο μηνα παρουσιαζεται μια παλλινδρομηση αλλα να μην ανησυχω. Οποτε μαλλον κανουμε απλα υπομονη

• Μου αρέσει 2

Just now, souzanna7 είπε:

Εμενα ουτε λεπτο δεν καθεται μπρουμυτα. Μονο αν τον βαλω πανω μ κ καθισω εγω ανασκελα η με λιγη κλιση, τοτε κατι γινεται.Σας ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες οσες μου γραψατε την εμπειρια σας με το σαραντισμα. Εγω τελικα πηγα, αλλα ειπα εκ των προτερων στον παπα οτι δε θα κοινωνησω κ τ ζητησα ευγενικα μασκα κ αντισυπτικο.Αν δε δεχοταν δε θα πηγαινα! Οσες πατε για σαραντισμα παρτε κ εφεδρικη μασκα γτ μας ειχε κοπει το λαστιχακι κ ψαχνομασταν πως τα τη φορεσει ο παπας!

Κι εμενα ο μικρος τελευταια πολλες γθυλιες σε πολλους θηλασμους τραβιεται κ κλαιει ενω βαζει δαχτυλα στο στομα. Ο παιδιατρος μ ειπε οτι κατα τον δευτερο μηνα παρουσιαζεται μια παλλινδρομηση αλλα να μην ανησυχω. Οποτε μαλλον κανουμε απλα υπομονη

Μπράβο κορίτσι σιδερένια να είσαι πάντα! Με τους μύκητες ενταξει; 

Διαφημίσεις

Just now, mpempaki1 είπε:

Καλημέρα.  εσεις τα μωρά τώρα που έχει ζεστη όλη μέρα τι εσώρουχο του φορατε; μακρυμανικο; εμένα μου είπαν να του βάζω κοντομανικο πλέον. 

Καλημέρα. Εγώ του βάζω ακόμη μακρυμάνικο απέξω και φανελάκι από μέσα αλλά εδώ που μένω δεν θα έλεγα ότι έχει ακόμη ζέστη. Βέβαια, παρατήρησα ότι ιδρώνει ελαφρώς η πλατούλα του αλλά εφόσον δεν δυσανασχετεί, προτιμώ να τον έχω πιο ντυμένο παρά να κρυώνει. Εσύ πως νιώθεις όταν φοράς κοντομάνικο; Είσαι οκ; Λένε ότι τα μωρά φοράνε ό, τι εμείς συν ένα ρούχο, κάτι τέτοιο.

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, mpempaki1 είπε:

Καλημέρα.  εσεις τα μωρά τώρα που έχει ζεστη όλη μέρα τι εσώρουχο του φορατε; μακρυμανικο; εμένα μου είπαν να του βάζω κοντομανικο πλέον. 

Καλημέρα...εμείς εδώ έχουμε ζέστη...τις φοράω φανελακι κοντομάνικο από μέσα κ από πάνω λεπτό φορμακι μακρυμανικο...μες την ημέρα όμως την αφήνω κ με τα μπούτια έξω κ τις αρέσει....

Καλημέρα. Εγώ του βάζω ακόμη μακρυμάνικο απέξω και φανελάκι από μέσα αλλά εδώ που μένω δεν θα έλεγα ότι έχει ακόμη ζέστη. Βέβαια, παρατήρησα ότι ιδρώνει ελαφρώς η πλατούλα του αλλά εφόσον δεν δυσανασχετεί, προτιμώ να τον έχω πιο ντυμένο παρά να κρυώνει. Εσύ πως νιώθεις όταν φοράς κοντομάνικο; Είσαι οκ; Λένε ότι τα μωρά φοράνε ό, τι εμείς συν ένα ρούχο, κάτι τέτοιο.

Καλό είναι να μην ιδρώνει το παιδί αγαπη μ...ετσι μ με ο δικός μ παιδίατρος....ρωτά τον κ εσύ...τι κάνει ο γαμπρός μ.ο περουκινις??? φοτο φοτο στείλε μ μετά 

• Μου αρέσει 1

Μα που μενεις βρε κοριτσι κι ολο εχει κρυο η βρεχει;;; χαχαχαχ ελβετια;; 

εγω εντωμεταξυ νομιζα πως εισαι αθηνα...εδω δε γεννησες;;;

• Χαχα 1

Just now, asda είπε:

Μπράβο κορίτσι σιδερένια να είσαι πάντα! Με τους μύκητες ενταξει; 

Ακομα παιδευομαι asda μου. Δεν εχω ιδιαιτερη ενοχληση αλλα νιωθω παλι οποτε συνεχιζω τις κρεμες στη θηλη κ το εκχυλισμα grapefruit παλι στη θηλη.Απο διατροφη εχω κοψει εδω κ αρκετες μερες τη ζαχαρη κ το λευκο αλευρι.Κ τρωω κατσικισιο γιαουρτι κ προβιοτικα.

Κοριτσια σιδηρο κ ασβεστιο συνεχιζετε; Ο γυν/γος ειπε εφοσον τρωω συχνα κρεας να σταματησω το σιδηρο. Θα ρωτησω κ παιδιατρο.

Επισης επειδη ο μικρος δε ρευεται ευκολα, αν τον κρατησω αγκαλια κ γερνω λιγο προς τα εμπρος το σωμα μ ωστε το δικο του να ειναι εντελως κατακορυφο, ρευεται πιο συχνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...