Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

να μην έρθει κανένας να δει το μωρό; ειδικά αν έχει περίοδο.. να μην το  δει γενικά κανένας. 

Δεισιδαιμονίες  κορίτσι μου!! Θα τα πουνε στα χωριά! Μην τα πιστεύεις!!Σκέψου στο εξωτερικό πχ που δεν τα ξέρουν αυτα, τι παθαινουν;;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Ηθελα καιρο να γραψω αλλα δεν βρισκω καθολου χρονο! Η μπεμπα μου ειναι 40 ημερων και τη θηλαζω μαζι με ενα μπιμπερο συμπληρωμα μετα τον βραδυνο θηλασμο. 

Βρε κοριτσια διαβαζω που λετε οτι τα μωρακια σας κοιμουνται 6 ωρες και ζηλευω! Εμενα μετα τη φορμουλα μονο κοιμαται ενα διωρο. Ολες τις αλλες φορες απο μια ωρα. Επισης την ωρα που κοιμαται σφιγγεται κιολας και κανει διαφορους θορυβους και δεν μπορω να κοιμηθω! Οταν την παιρνω αγκαλια σταματαει. Εσας κανουν αυτους τους θορυβους τα μωρακια σας; Η παιδιατρος δεν ανησυχει λεει ειναι ηπια παλλινδρομηση και την ενοχλει τη μπεμπα αλλα δεν μου ειπε να κανω κατι για να σταματησει. Εχει μερικες φορες γουλιτσες αλλα λιγο και οχι συχνα.

Επισης βρε κοριτσια εγω δεν εχω καθολου χρονο τι κανω λαθος; Οι θηλασμοι μαζι με το ρεψιμο και το αλλαγμα ενδιαμεσα κρατανε καμια ωρα και μετα εχω μια με μιαμιση ωρα μεχρι να ξαναθηλασω. Μερικες φορες ενδιαμεσα κοιμαται αλλα αλλες ειναι ανησυχη και πρεπει να την εχω αγκαλια μεχρι να ερθει η ωρα του επομενου θηλασμου. Οποτε ποτε να κοιμηθω ποτε να μαγειρεψω να κανω καμια δουλεια; Ο αντρας μου δουλευει και λειπει δεκαωρο απο το σπιτι και τους παπουδες δεν τους βλεπουμε λογω του ιου. 
Εσεις τι κανετε και εχετε περισσοτερο χρονο;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Polly1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κανετε; Χθες δεινοπαθησα από την γκρίνια! Κοιμήθηκε τελικα στις 12 και ξύπνησε 6:30.Έφαγε 10 και 5 λεπτα και Ξανακοιμηθηκε! Εγω Όχι, θα παω να κάνω καμία δουκεια τωρα που κοιμαται!! Εχει πάρα πολλα σάλια!! Παρά πολλα!! Ποιο κορίτσι μου έλεγε ότι είχε και το δικό της;;

Εμενα μιας φίλης μου παντως που εχει πολλα ειναι 3 μηνών σχεδόν κ της ειπε η παιδίατρος ότι ειναι οδοντοφυια.αλλα δεν ξερω τ ακριβώς ειναι αυτο .

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια μ....εχτές η μάλλον σήμερα το πρωί εκεί που την έκοψα να ρευτει δεν ρευτηκε όσο κ να την κράτησα κ έβγαλε πάλι όλο το γάλα....σαν να τις έκατσε στο στομάχι της όλο αυτό....το καταλαβα....ελπίζω τώρα που θα έρθει ο παιδίατρος να αλλάξουμε γάλα....

@Pennymav για πες εσυ την γνώμη σ μιας κ τα χεις ψαξει

Κοιτά εμάς το sanilac μας καθόταν βαρύ .μια φιλη μου που είχε το almiron αλλα το ειδικό που ηταν υπό αλλεργικό δεν είχε θεμα .καθοταν καλα στο μωρό .εγω μετα ξαναγύρισα σε sanilac και το έδινα συνδυαστικά με sanilac ar που ειναι για παλλινδρομιση .αλλα παλι μετα μ ψιλό έβγαζε και τωρα παιρνω το rontamil και το rontamil ar.δεν πολυ βγάζει τωρα αλλα γκρίνια μου κανει ακομα κατα τη διάρκεια τ φαγητού καποιες φορές .πες στον παιδίατρο τι θέματα έχεις και θα σου προτείνει το κατάλληλο γάλα .αν μπορούσα θα δοκίμαζα γάλατα μεχρι ν βρω τ κατάλληλο αλλα κ αυτο δν μπορω να το κανω απο μόνη μου .γενικα ομως πολλοί τ κάνουν μεχρι να δουν ποιο γάλα θα κάτσει καλα

πρίν από 27 λεπτά , Penny... είπε:

Κορίτσια για γάλα μέχρι να δείτε ποιο ταιριάζει στο μωρό αν δίνεται ξένο μπορεί να αλλαξετε δυο τρία εγώ ετσι εκανα και τελικά βρήκα ρνα που ταιριάζει εδώ εμένα είναι ρε κορίτσια 7,5 μηνών και κανει γουλιες είναι απόλυτα φυσιολογικό ειδικα αν τρώει καλά μην αφχωνεστε και να ρωτατε τον παιδίατρο οτι θέλετε να σας ζήσουν τα παιδάκια σας

Αν θέλεις πες μας ποια γάλατα άλλαξες και τελικα σε ποιο κατέληξες :)

Just now, Pennymav είπε:

Εμενα μιας φίλης μου παντως που εχει πολλα ειναι 3 μηνών σχεδόν κ της ειπε η παιδίατρος ότι ειναι οδοντοφυια.αλλα δεν ξερω τ ακριβώς ειναι αυτο .

Κοιτά εμάς το sanilac μας καθόταν βαρύ .μια φιλη μου που είχε το almiron αλλα το ειδικό που ηταν υπό αλλεργικό δεν είχε θεμα .καθοταν καλα στο μωρό .εγω μετα ξαναγύρισα σε sanilac και το έδινα συνδυαστικά με sanilac ar που ειναι για παλλινδρομιση .αλλα παλι μετα μ ψιλό έβγαζε και τωρα παιρνω το rontamil και το rontamil ar.δεν πολυ βγάζει τωρα αλλα γκρίνια μου κανει ακομα κατα τη διάρκεια τ φαγητού καποιες φορές .πες στον παιδίατρο τι θέματα έχεις και θα σου προτείνει το κατάλληλο γάλα .αν μπορούσα θα δοκίμαζα γάλατα μεχρι ν βρω τ κατάλληλο αλλα κ αυτο δν μπορω να το κανω απο μόνη μου .γενικα ομως πολλοί τ κάνουν μεχρι να δουν ποιο γάλα θα κάτσει καλα

ναι Πένυ μ θα έρθει σήμερα κ θα συζητήσουμε μ είπε....σε ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Just now, Troufaki είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ηθελα καιρο να γραψω αλλα δεν βρισκω καθολου χρονο! Η μπεμπα μου ειναι 40 ημερων και τη θηλαζω μαζι με ενα μπιμπερο συμπληρωμα μετα τον βραδυνο θηλασμο. 

Βρε κοριτσια διαβαζω που λετε οτι τα μωρακια σας κοιμουνται 6 ωρες και ζηλευω! Εμενα μετα τη φορμουλα μονο κοιμαται ενα διωρο. Ολες τις αλλες φορες απο μια ωρα. Επισης την ωρα που κοιμαται σφιγγεται κιολας και κανει διαφορους θορυβους και δεν μπορω να κοιμηθω! Οταν την παιρνω αγκαλια σταματαει. Εσας κανουν αυτους τους θορυβους τα μωρακια σας; Η παιδιατρος δεν ανησυχει λεει ειναι ηπια παλλινδρομηση και την ενοχλει τη μπεμπα αλλα δεν μου ειπε να κανω κατι για να σταματησει. Εχει μερικες φορες γουλιτσες αλλα λιγο και οχι συχνα.

Επισης βρε κοριτσια εγω δεν εχω καθολου χρονο τι κανω λαθος; Οι θηλασμοι μαζι με το ρεψιμο και το αλλαγμα ενδιαμεσα κρατανε καμια ωρα και μετα εχω μια με μιαμιση ωρα μεχρι να ξαναθηλασω. Μερικες φορες ενδιαμεσα κοιμαται αλλα αλλες ειναι ανησυχη και πρεπει να την εχω αγκαλια μεχρι να ερθει η ωρα του επομενου θηλασμου. Οποτε ποτε να κοιμηθω ποτε να μαγειρεψω να κανω καμια δουλεια; Ο αντρας μου δουλευει και λειπει δεκαωρο απο το σπιτι και τους παπουδες δεν τους βλεπουμε λογω του ιου. 

Καλημερα Τρουφακι! Δεν εισαι η μονη πιστεψε με!! Ειμαι ακριβως ετσι.. με τη διαφορα οτι το βραδυ ισως κοιμηθει και 4 ωρες συνεχομενα αλλα οχι καθε μερα αυτο! Ειναι 2 μηνων! Τον εχω διπλα μου στην καλαθουνα και οταν ξυπναει αρχιζει τους περιεργους ηχους! Επισης την μερα θελει ολη την ωρα αγκαλια!! Οποτε και εγω δυσκολα κανω καμια δουλεια! Οταν τον αφησω κατω γκρινιαζει στα 10 λεπτα! Το μονο που με βοηθησε ειναι μαρσιπος για τις δουλειες και παλι ενα φαγητο ενα πλυντηριο κ λιγο συμμαζεμα! Ασε και εγω ακουω που εχουν χρονο και κοιμουνται καλα καποιες μανουλες και σκεφτομαι τι κανουμε λαθος?? Ομως να ξερεις αυτο δεν θα κρατησει για παντα. Οποτε κανε λιγη υπομονη και καντε αγκαλιτσες πολλες! Οι δουλειες μπορουν να περιμενουν! Με αυτες τις συνθηκες καραντινας ειμαστε μονοι μας με τους αντρες μας να μεγαλωνουμε τα παιδια μας ομως αυτο αργοτερα θα δεις μονο σε καλο θα μας βγει! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, mpoukitsa είπε:

Καλημερα Τρουφακι! Δεν εισαι η μονη πιστεψε με!! Ειμαι ακριβως ετσι.. με τη διαφορα οτι το βραδυ ισως κοιμηθει και 4 ωρες συνεχομενα αλλα οχι καθε μερα αυτο! Ειναι 2 μηνων! Τον εχω διπλα μου στην καλαθουνα και οταν ξυπναει αρχιζει τους περιεργους ηχους! Επισης την μερα θελει ολη την ωρα αγκαλια!! Οποτε και εγω δυσκολα κανω καμια δουλεια! Οταν τον αφησω κατω γκρινιαζει στα 10 λεπτα! Το μονο που με βοηθησε ειναι μαρσιπος για τις δουλειες και παλι ενα φαγητο ενα πλυντηριο κ λιγο συμμαζεμα! Ασε και εγω ακουω που εχουν χρονο και κοιμουνται καλα καποιες μανουλες και σκεφτομαι τι κανουμε λαθος?? Ομως να ξερεις αυτο δεν θα κρατησει για παντα. Οποτε κανε λιγη υπομονη και καντε αγκαλιτσες πολλες! Οι δουλειες μπορουν να περιμενουν! Με αυτες τις συνθηκες καραντινας ειμαστε μονοι μας με τους αντρες μας να μεγαλωνουμε τα παιδια μας ομως αυτο αργοτερα θα δεις μονο σε καλο θα μας βγει! 

Καλημέρα τεουφακι....κ μένα ζήτημα να κοιμηθεί 4 ώρες το βράδυ....πριν καμία 10 μερες κοιμόταν 3 κ 4 ώρα άνετα....τώρα μ το γύρισε κ κάθε 2 με ώρες πεινάει κ τρώει....

Γενικά όμως είναι υσηχη δεν κλαίει κ κάθεται κ μονη της χωρίς Αγκαλια...κ μεις 40 μερών είμαστε....χρόνο έχω μπορώ να πω γιατί τρώει μαζί με ρέψιμο στο μισάωρο...οπότε είμαστε καλά....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Polly1 said:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κανετε; Χθες δεινοπαθησα από την γκρίνια! Κοιμήθηκε τελικα στις 12 και ξύπνησε 6:30.Έφαγε 10 και 5 λεπτα και Ξανακοιμηθηκε! Εγω Όχι, θα παω να κάνω καμία δουκεια τωρα που κοιμαται!! Εχει πάρα πολλα σάλια!! Παρά πολλα!! Ποιο κορίτσι μου έλεγε ότι είχε και το δικό της;;

Κ μενα σαλακια κ αρχισε ν τρωει τ χερι της. Ο γιος μου ετσι ξεκινησε 3 μηνων κ το δονι εσκασε μύτη 8μηνων αλλα μας βγηκε η πιστη απο κει κ μετά γτ βγαιναν ολα μαζι κ υπεφερε.

14 minutes ago, Rafaelatarzan said:

Ήταν  ενα κουτάλι της σούπας μεγαλο...αυτό είδα....ξέρω κ γω ....θα έρθει ο ντοκ μετά μα την μ.ειπε....πάντως τρώει τι να πω....

Δεν ειναι τρομερη ποσοτητα. Άνετα το λες μεγαλη γουλιτσα αυτο κ εχει μεινει μια χαρα ποσοτητα στο στομαχι.

4 minutes ago, Anna-Vangelis said:

Καλημέρα κορίτσια μου! :-D Βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω και να γράψω κι εγώ! 

Αύριο έχουμε γενέθλια και γινόμαστε 3 μηνών! Το μωρό μου έχει γίνει αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας το καμάρι, δεν ξέρω πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό! :wub:

Έχουμε πολλά σάλια εδώ και μια εβδομάδα και ξύνει πολύ τα ούλα, τρώει το μανίκι του, αλλά την πιπίλα δεν παίρνει εξαρχής. Λέτε να βγάζουμε δόντια; 

Επίσης, έχουν αλλάξει χρώμα τα μάτια του μωρού σας; Εμείς έχουμε ακόμα ανοιχτό μπλε και πολύ θα ήθελα να μείνουνε έτσι, για πείτε λίγο για τα δικά σας να δω αν έχω ακόμα ελπίδες :P

Λοιπον επειδη το εχω ψαξει, αν ενας απτο τους 2 γονεις εχει μπλε ή πρασινα μπορει να μεινει αλλιως συνηθως σκουραίνουν σταδιακα κ πανε προς τ καφε. Τα πιο πολλα μωρα γεννιούνται με γαλαζια ή γκρι κ σκουραινει κ σπανιως ξεκινανε απο σκουρο γκρι ή μπλε κ ανοίγει προς μελί.

Just now, mpempaki1 said:

να μην έρθει κανένας να δει το μωρό; ειδικά αν έχει περίοδο.. να μην το  δει γενικά κανένας. 

Το ποιος θα δει το παιδι ειναι δικη σου επιλογή καθαρα κ δεν παθαινει κατι απο την περιοδο. Κατα τ αλλα ολες αυτες οι ιδεες προεκυψαν απο την αναγκη προστασίας μαμας-μωρου κ απο θεμα υγειας κ απο θεμα να μαθουν ο ενας τον αλλο χωρις προσθετα ερεθίσματα που το δυσκολευουν αυτο.

Just now, Troufaki said:

Καλώς ηρθες κ να σου ζήσει το μωρακι σου!! :) Μαρσιπος κ παλι μαρσιπος κ υπομονη να μαθει σιγα σιγα να καθεται λιγο στο ριλαξ-καροτσι-παρκο οτι εχεις. Θελει χρονο πολυ το μωρό σ αυτη την ηλικια κ ολα τα άλλα ας πανε σ δευτερη μοιρα οσο γινεται. Φυσικά βρες εστω κ ενα μισαωρο γ σενα να ηρεμισεις οταν ειναι εφικτο κ μην ζοριζεσαι τοσο. Κ μενα 2.5 μηνων δεν κοιμαται την νυχτα αλλα υπαρχουν σγρ πιο δύσκολα κ σημαντικό είναι να ειναι υγειες. Το οτι το ξενο τα βοηθα να κοιμηθουν παραπανω ειναι μυθος κ ειναι αναλογα το παιδι ο ύπνος του την νύχτα ειδικα. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα μετα θα τρεχουμε πισω τους κ ο κιρος της αγκαλιας θα φανταζει ωραιος! :P

• Μου αρέσει 3

Just now, Pennymav είπε:

Εδινα πρώτα το Salinac το ειδικό για τους κολικους μετα το απλό αλλά δεν το ήθελε καθόλου και τώρα πίνει το humana αυτό του ταίριαξε

xfHlp3.png

Just now, Troufaki είπε:

Να σου ζήσει!! Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε κάτι για να έχουμε περισσότερο χρόνο, είναι πιο βολικά τα μωρά.. Η κατάσταση που περιγράφεις ειμαι εγώ στο πρώτο μου. Το να κάνω μπάνιο ήταν η πολυτέλεια της εβδομάδας μη σου πω. Και τώρα με ένα νήπιο και ένα βρέφος ειμαι πολύ πιο άνετη. ΑΛΛΑ δεν κάνω τπτ διαφορετικό (Ίσως ειμαι πιο ψύχραιμη σε κάποια πράγματα) και είναι το μωρό πιο ήσυχο. Αφού καμία φορα την σηκώνω από το ριλαξ ενώ είναι ήσυχη για να την πάρω αγκαλιά να την χορτάσω.. τις τελευταίες 3-4 μέρες περνάει κάτι φασεις απείρως γκρίνιες και κάθε 1 ώρα θέλει να φάει και θυμήθηκα πως είναι να μην προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Οπότε υπομονή!! Μην σκας για τις δουλειές. Κάνε τα βασικά. Βάλε πρόγραμμα για να μην πελαγωνεις και να ξέρεις από πού να αρχίσεις με το που έχεις λίγο χρόνο.. Και να μην σου βγει πάλι μην σκας. Όλες έτσι είμαστε πάνω κάτω. Αυτό με τους ήχους και την ήπια παλινδρόμηση το έχει κι εμένα. Πλέον όμως κοιμάμαι κανονικά! Όπως σου είπαν κοίτα μήπως σε βολέψει ο μάρσιπος. Υπάρχει και δανειστική μαρσιποθηκη αν δεν θες να αγοράσεις κατευθείαν.. Καλή συνέχεια και υπομονή!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Rafaelatarzan είπε:

ναι Πένυ μ θα έρθει σήμερα κ θα συζητήσουμε μ είπε....σε ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Τιποτα καλε !!πες μας μετα τι σου ειπε κ αν σ πρότεινε κανα αλλο γάλα να το εχω κ εγω υπόψιν .γιατι πολλές φορές οι παιδίατροι επειδή παίρνουν κ ποσοστά απο τ γάλατα σ προτείνουν συγκεκριμένα .

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav είπε:

Τιποτα καλε !!πες μας μετα τι σου ειπε κ αν σ πρότεινε κανα αλλο γάλα να το εχω κ εγω υπόψιν .γιατι πολλές φορές οι παιδίατροι επειδή παίρνουν κ ποσοστά απο τ γάλατα σ προτείνουν συγκεκριμένα .

ναι ναι θα σας πω εννοείτε 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Troufaki είπε:

Σαν να ακούω εμένα!! Και λένε ότι με τη φόρμουλα κοιμούνται πιο πολύ γιατί τους πέφτει βαρύ!! Ούτε εγω έχω χρόνο εκτος και αν σηκώνομαι από τις 5:30! Αλλα για την ωρα μαγειρεύει η μαμά οποτε εγώ κάνω τα υπολοιπα στο ενδιάμεσο. Αυτές τις μέρες γκρινιάζει πολυ. Αλλα ευτυχώς κοιμάται τα βράδια 

1 ώρα πρίν, mpempaki1 είπε:

ρε μπεμπακι...ρε κοριτσι μου.. πες μας οτι μας τρολαρεις να χαρεις...

@Troufaki τιποτα το περιεργο δεν κανεις..κι εμενα ετσι ακριβως ειναι η μερα μου κι η νυχτα μου επισης..η ωρα μεταξυ θηλασμου-αλλαγματος-ρεψιματος ειναι 1 με 1μιση ωρα..το βραδι σπααανια εχω κοιμηθει ενα 2ωρο σερι..43ημερων κι η δικια μου και θηλαζω αποκλειστικα..νομιζω απολυτως φυσιολογικο σε αυτη την ηλικια να εχουν αυτο το προγραμμα και να πεινανε και το βραδυ..τουλαχιστον αυτο εχω διαβασει παντου..το πιο περιεργο ειναι να κοιμουνται 4ωρα σερι..τυχερα τα κοριτσια που το απολαμβανουν..αλλα και τα δικα μας θα κοιμουνται παραπανω σε λιγο καιρο που θα παει.. οπως ειπε η @KNecky παρε ενα μαρσιπο να σου λυσει τα χερια. θα την βαζεις με το που φαει, εξαλλου ορθια θεση ειναι κ θα κανεις τις δουλειες σου.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Χθες και σήμερα είναι πιο ήσυχος ο μπέμπης, δεν έχει ιδιαίτερα πονάκια, τα χλιμιντρίσματα βέβαια τα κάνει είτε στον ύπνο είτε στον ξύπνιο. Το βράδυ κοιμήθηκε 12 και ξύπνησε στις 6 αλλά μετά 7.45 ήταν πάλι ξύπνιος και σφιγγόταν. Γενικά μέσα στη μέρα δεν κοιμάται τόσο όσο κοιμόταν η κόρη μου, κι αν τον πιάσει το γλυκύ του που λέει και η μάνα μου, δεν ηρεμεί παρά μόνο στο βυζί. Όταν όμως δεν πονάει και δεν πεινάει, κάθεται ήσυχος και εξερευνά το χώρο γύρω του. Όταν τον ταΐζω, τον παίρνει ο ύπνος επάνω μου, κι αν τον βάλω στο κρεβάτι, ξυπνάει. Επίσης, απολαμβάνει ύπνους στην αγκαλιά του μπαμπά του. Στον μάρσιπο μπορεί να κοιμηθεί όχι πάνω από μισάωρο. Το βράδυ ευτυχώς μετά το τάισμα κοιμάται στο κρεβάτι του.

Εμείς σαραντίσαμε χθες, εννοείται ότι έχουμε ήδη βγει βόλτα στη γειτονιά. Επισκέψεις δεν έχουμε, πέρα από τους γονείς μου που βοηθάνε, λόγω κορωνοϊού, όχι λόγω σαραντίσματος. Ακόμη και την ευχή του παπά σκέφτομαι πότε να την πάρουμε λόγω του ιού. 

• Μου αρέσει 3

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Polly1 είπε:

Σαν να ακούω εμένα!! Και λένε ότι με τη φόρμουλα κοιμούνται πιο πολύ γιατί τους πέφτει βαρύ!! Ούτε εγω έχω χρόνο εκτος και αν σηκώνομαι από τις 5:30! Αλλα για την ωρα μαγειρεύει η μαμά οποτε εγώ κάνω τα υπολοιπα στο ενδιάμεσο. Αυτές τις μέρες γκρινιάζει πολυ. Αλλα ευτυχώς κοιμάται τα βράδια 

κι εγω που  η μικρη μου καθε μερα απο τις 5.30 - 6.00 δεν ξανακοιμαται ως τις 12.00-13.00 (περαν κατι χαζοδεκαλεπτων), κι ειμαι απο κεινη την ωρα στο ποδι, τιποτα δεν προλαβαινω γιατι ειμαι συνεχεια μαζι της. οποτε μην αισθανεσαι ασχημα.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...