Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μ....εχτές η μάλλον σήμερα το πρωί εκεί που την έκοψα να ρευτει δεν ρευτηκε όσο κ να την κράτησα κ έβγαλε πάλι όλο το γάλα....σαν να τις έκατσε στο στομάχι της όλο αυτό....το καταλαβα....ελπίζω τώρα που θα έρθει ο παιδίατρος να αλλάξουμε γάλα....

@Pennymav για πες εσυ την γνώμη σ μιας κ τα χεις ψαξει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κανετε; Χθες δεινοπαθησα από την γκρίνια! Κοιμήθηκε τελικα στις 12 και ξύπνησε 6:30.Έφαγε 10 και 5 λεπτα και Ξανακοιμηθηκε! Εγω Όχι, θα παω να κάνω καμία δουκεια τωρα που κοιμαται!! Εχει πάρα πολλα σάλια!! Παρά πολλα!! Ποιο κορίτσι μου έλεγε ότι είχε και το δικό της;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κανετε; Χθες δεινοπαθησα από την γκρίνια! Κοιμήθηκε τελικα στις 12 και ξύπνησε 6:30.Έφαγε 10 και 5 λεπτα και Ξανακοιμηθηκε! Εγω Όχι, θα παω να κάνω καμία δουκεια τωρα που κοιμαται!! Εχει πάρα πολλα σάλια!! Παρά πολλα!! Ποιο κορίτσι μου έλεγε ότι είχε και το δικό της;;

Καλημέρα αγαπη....σάλια μ βγάζει κ μένα αν κ ειναι 40 μερών μόλις...όχι πολλά άλλα για την ηλικία της έχει....πιες καφέ να ανοίξει το μάτι...εμένα πάλι εμετό έκανε γιατί δεν ρευτηκε 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια για γάλα μέχρι να δείτε ποιο ταιριάζει στο μωρό αν δίνεται ξένο μπορεί να αλλαξετε δυο τρία εγώ ετσι εκανα και τελικά βρήκα ρνα που ταιριάζει εδώ εμένα είναι ρε κορίτσια 7,5 μηνών και κανει γουλιες είναι απόλυτα φυσιολογικό ειδικα αν τρώει καλά μην αφχωνεστε και να ρωτατε τον παιδίατρο οτι θέλετε να σας ζήσουν τα παιδάκια σας

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα αγαπη....σάλια μ βγάζει κ μένα αν κ ειναι 40 μερών μόλις...όχι πολλά άλλα για την ηλικία της έχει....πιες καφέ να ανοίξει το μάτι...εμένα πάλι εμετό έκανε γιατί δεν ρευτηκε 

Όταν λες εμετό η ποσότητα ήταν μεγαλη; πόσες χούφτες του χεριού σου πχ; αν δεν ρευεται Δηλαδή κάνει εμετο;;

Just now, Polly1 είπε:

Αχχχ κι εγώ μια από τα ίδια χθες.. έκαψα και το φαί γιατί δεν είχα τι να την κάνω, δεν καθόταν πουθενά. Περιττό να πω βέβαια ότι όταν γύρισε το βράδυ ο άντρας μου από τη δουλειά της πέρασαν όλα και καθόταν Παναγίτσα. Και η μικρή και η μεγάλη.. λέω με δουλεύουνε. Και τώρα από την χθεσινή υπερένταση ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ευτυχώς μου έκανε ένα 6ωρο τη νύχτα και ξεκουράστηκα. Αλλά τρομάζω πως θα είναι σήμερα η μέρα.

Αλήθεια που θα ξεχυθειτε σημερα;; εμείς θα πάμε βόλτα μέχρι... την παιδίατρο. Και πάλι πίσω.. 

Διαφημίσεις

Just now, asda είπε:

Όταν λες εμετό η ποσότητα ήταν μεγαλη; πόσες χούφτες του χεριού σου πχ; αν δεν ρευεται Δηλαδή κάνει εμετο;;

Αχχχ κι εγώ μια από τα ίδια χθες.. έκαψα και το φαί γιατί δεν είχα τι να την κάνω, δεν καθόταν πουθενά. Περιττό να πω βέβαια ότι όταν γύρισε το βράδυ ο άντρας μου από τη δουλειά της πέρασαν όλα και καθόταν Παναγίτσα. Και η μικρή και η μεγάλη.. λέω με δουλεύουνε. Και τώρα από την χθεσινή υπερένταση ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ευτυχώς μου έκανε ένα 6ωρο τη νύχτα και ξεκουράστηκα. Αλλά τρομάζω πως θα είναι σήμερα η μέρα.

Αλήθεια που θα ξεχυθειτε σημερα;; εμείς θα πάμε βόλτα μέχρι... την παιδίατρο. Και πάλι πίσω.. 

Ήταν  ενα κουτάλι της σούπας μεγαλο...αυτό είδα....ξέρω κ γω ....θα έρθει ο ντοκ μετά μα την μ.ειπε....πάντως τρώει τι να πω....

Καλημέρα κορίτσια μου! :-D Βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω και να γράψω κι εγώ! 

Αύριο έχουμε γενέθλια και γινόμαστε 3 μηνών! Το μωρό μου έχει γίνει αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας το καμάρι, δεν ξέρω πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό! :wub:

Έχουμε πολλά σάλια εδώ και μια εβδομάδα και ξύνει πολύ τα ούλα, τρώει το μανίκι του, αλλά την πιπίλα δεν παίρνει εξαρχής. Λέτε να βγάζουμε δόντια; 

Επίσης, έχουν αλλάξει χρώμα τα μάτια του μωρού σας; Εμείς έχουμε ακόμα ανοιχτό μπλε και πολύ θα ήθελα να μείνουνε έτσι, για πείτε λίγο για τα δικά σας να δω αν έχω ακόμα ελπίδες :P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Αύριο έχουμε γενέθλια και γινόμαστε 3 μηνών! Το μωρό μου έχει γίνει αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας το καμάρι, δεν ξέρω πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό! :wub:

Έχουμε πολλά σάλια εδώ και μια εβδομάδα και ξύνει πολύ τα ούλα, τρώει το μανίκι του, αλλά την πιπίλα δεν παίρνει εξαρχής. Λέτε να βγάζουμε δόντια; 

Επίσης, έχουν αλλάξει χρώμα τα μάτια του μωρού σας; Εμείς έχουμε ακόμα ανοιχτό μπλε και πολύ θα ήθελα να μείνουνε έτσι, για πείτε λίγο για τα δικά σας να δω αν έχω ακόμα ελπίδες :P

εμένα τις ήταν μπλε κ τώρα σκουριναν κ εγινα μέλι σαν τα δικά μ με καφέ μέσα...πιστεύω θα μείνουν μέσα....ετσι λεω....νονιζω εσείς που είστε κ 3 μηνών θα μείνει το χρώμα τις...

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Εγω γυναικολογο...χαχαχαχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Ήταν  ενα κουτάλι της σούπας μεγαλο...αυτό είδα....ξέρω κ γω ....θα έρθει ο ντοκ μετά μα την μ.ειπε....πάντως τρώει τι να πω....

Μμμ σε ρωτάω γιατί κι εμένα βγάζει και ήθελα να δω τι εννοείς εμετό. Για αυτή την ποσότητα εμένα μου είπε η παιδίατρος να μην ανησυχώ. Είχε γίνει κάνα 2-3 φορές. Γουλιές όμως βγάζει συνέχεια. Πες μας τι θα σου πει!!

Νομίζω πως έχεις πολλές ελπίδες. Ειδικά αν είναι ανοιχτό μπλε. Εμένα ήταν γκρίζα στην αρχή. Και ακόμα έτσι είναι Αλλά φαίνονται να πηγαίνουν προς το καφέ.. 

Just now, mpempaki1 είπε:

Αυτά τα περί λεχωνας  τα τηρειται; 

Σε τι αναφέρεσαι ακριβως;

• Μου αρέσει 1

Just now, asda είπε:

Μμμ σε ρωτάω γιατί κι εμένα βγάζει και ήθελα να δω τι εννοείς εμετό. Για αυτή την ποσότητα εμένα μου είπε η παιδίατρος να μην ανησυχώ. Είχε γίνει κάνα 2-3 φορές. Γουλιές όμως βγάζει συνέχεια. Πες μας τι θα σου πει!!

Νομίζω πως έχεις πολλές ελπίδες. Ειδικά αν είναι ανοιχτό μπλε. Εμένα ήταν γκρίζα στην αρχή. Και ακόμα έτσι είναι Αλλά φαίνονται να πηγαίνουν προς το καφέ.. 

ναι ναι θα σας πω γιατί κ γω μπερδεμένη ειμαι....γουλιές εμένα δεν βγάζει τίποτα....

Just now, asda είπε:

Πού να ξεχυθουμε, εδώ βρεχει! Χαχα!!Έλεγα από δω και περα να τη βγάζω εξω να κάνουμε εστω το τετράγωνο, 2 φορες έχουμε βγει.

Κι εμένα πάρα πολλά σάλια! Σου είπε ο παιδίατρος για δοντια; Εμένα μου είπε πως τα κάτω ετοιμάζονται και μου γράψε και αλοιφές κιολας!Πολυ νωρίς δεν ειναι; Μάτια μπλε σκούρο εμείς, μακάρι να ανοίξουν! Έχω ακούσει μετά τους 9 μήνες σιγουρευομαστε!

Just now, asda είπε:

να μην έρθει κανένας να δει το μωρό; ειδικά αν έχει περίοδο.. να μην το  δει γενικά κανένας. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, mpempaki1 είπε:

να μην έρθει κανένας να δει το μωρό; ειδικά αν έχει περίοδο.. να μην το  δει γενικά κανένας. 

Χμμμ εμένα πέραν της γειτόνισσας μου μου έφερνε καμία φορα φαγητο δεν ήρθε κάποιος άλλος σπίτι. Ούτε οι παππούδες δεν την έχουν δει για να καταλάβεις. Βέβαια έξω έβγαινα. Οπότε την "είδε" κοσμος. Τώρα για την περίοδο που λες, δεν το τηρώ γιατί δεν το πιστεύω. Εννοώ δεν έχω καταλάβει καν γιατί ισχύει κάτι τέτοιο.. Όπως νιώθεις εσύ όμως θα κάνεις. Πότε σαραντιζεις;;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...