Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula said:

Σογια δεν τρωω. Πινω αυτα τα ροφηματα αμυγδαλου, που ειναι βιγκαν. Δεν εχουν ουτε ιχνη υποτιθεται. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι το ψωμι του τοστ, το παιρνω απο φουρνο γιατι μου ειπε πως δεν εχει καθολου γαλα, αλλα ποτε δεν ξερεις σε τι παγκο μπορει να το ζυμωσαν.  Τραβηγμενο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, γιατι τρωω πολυ στανταρ πραγματα πλεον. Το πρωι το ψωμι με φυστικοβουτυρο και μελι. Μια μπανανα κι ενα μηλο απο φρουτα. Φαγητο μπιφτεκια η κεφτεδακια η μοσχαρι η κοτοπουλο μαζι με πατατες, σαλατα, ρυζι η μακαρονια. Και το βραδυ το ροφημα αμυγδαλου με δημητριακα βρωμης και ξ.καρπους. Α! κι ενδιαμεσα ενα κεικ νηστισιμο που φτιαχνει η μανα μου με αλευρι, λαδι, πορτοκαλι, σταφιδες, ζαχαρη.. Βρισκεις τιποτα αλλο υποπτο;; Η αληθεια ειναι πως προχτες εφαγα κι ενα γυρο κοτοπουλο σε πιτα...που η πιτα δεν ξερω αν ειχε γαλα..αλλα δεν μποτουσα να αντισταθω...ειλικρινα.. Αλλα τα πρασινα κακα ειναι γενικο φαινομενο, οχι μονο μετα απο την παρασπονδια. Φοβαμαι να το πω του γιατρου, μην αρχισει να μου κοβει κι αλλα, πχ αυγο, δημητριακα, ξ.καρπους ... γιατι δεν νομιζω να την παλεψω μετα.

Αν ειναι γενικο φαινομενο ειναι μαλλον υπερπαραγωγή, πριν καποιες μερες δν ειχες κ πρισμενο στηθος?? Επισης μπορει ν φταιει που κανει μικρά γευματα την νυχτα, κ μενα σημερα επινε μονο 10λεπτα κ είχε πρασινα ολη μέρα.. γενικα προσεχε τα δημητριακα εχουν πολυ συχνα ιχνη κ η πιτα απο το σουβλακι θα μπορούσε να εχει γαλα..τα υπολ κομπλε! Σε καταλαβαινω κ το φαγητο απεξω το λαχταρω κ το φοβαμαι καθε φορα που τολμαω ακομα κ αν εχω ρωτησει! Κ γω ετσι καπως κ νηστισιμα γλυκα τα εχω ξετιναξει γτ αλλιως δν παλευεται!! Τρωω κ μπουλινγκ γτ κανω παλι αποχη στο καπακι λες κ το κανω για πλακα ξερω γω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμένα ο μπέμπης έκανε μια φορά ανοιχτά πράσινα κακά και μου είπε η παιδίατρος ότι είναι επειδή ήπιε το πρώτο γάλα και όχι το παχύ. 

Αύριο σαραντίζουμε και με πονάει η κοιλιά μου σαν να περιμένω περίοδο, ενώ είχα και αίμα κόκκινο. Λέτε να μου ήρθε περίοδος τόσο νωρίς; Στην κόρη μου είχε έρθει στις 50 ημέρες. 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child said:

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμένα ο μπέμπης έκανε μια φορά ανοιχτά πράσινα κακά και μου είπε η παιδίατρος ότι είναι επειδή ήπιε το πρώτο γάλα και όχι το παχύ. 

Αύριο σαραντίζουμε και με πονάει η κοιλιά μου σαν να περιμένω περίοδο, ενώ είχα και αίμα κόκκινο. Λέτε να μου ήρθε περίοδος τόσο νωρίς; Στην κόρη μου είχε έρθει στις 50 ημέρες. 

Σταματησες να έχεις λοχεια κ ξαναξεκινησε δλδ ή δν σταματησε?? Αν δν σταματησε κ ξαναεχεις κοκκινο αιμα μηπως να μιλησεις με τον γιατρο γτ μου είχε πει αν γινει αυτο να τον ειδοποιήσω να με δει..

Just now, KNecky είπε:

Σταματησες να έχεις λοχεια κ ξαναξεκινησε δλδ ή δν σταματησε?? Αν δν σταματησε κ ξαναεχεις κοκκινο αιμα μηπως να μιλησεις με τον γιατρο γτ μου είχε πει αν γινει αυτο να τον ειδοποιήσω να με δει..

Τις τελευταίες μέρες δεν φορούσα σερβιέτα. Μπορεί που και που να είχα απειροελάχιστο καφέ. Σήμερα όμως μετά το μπάνιο, λέρωσα το εσώρουχο με αρκετό αιματάκι και έβαλα σερβιέτα η οποία λερώθηκε επίσης. Τι να πω, θα δω και αύριο. Έτσι κι αλλιώς θα με δει την ερχόμενη εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Τις τελευταίες μέρες δεν φορούσα σερβιέτα. Μπορεί που και που να είχα απειροελάχιστο καφέ. Σήμερα όμως μετά το μπάνιο, λέρωσα το εσώρουχο με αρκετό αιματάκι και έβαλα σερβιέτα η οποία λερώθηκε επίσης. Τι να πω, θα δω και αύριο. Έτσι κι αλλιώς θα με δει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αληθεια ποτε πρεπει να μας ερθει περιοδος; εδω κοντα;

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula said:

Αληθεια ποτε πρεπει να μας ερθει περιοδος; εδω κοντα;

Δεν εχει στανταρ..ειναι αναλογα τον άνθρωπο κ το ποσο θηλαζει το μωρο μπορει να επηρεάσει. Εμενα που θηλασα πολυ καιρο κ φουλ θηλασμους ακομα κ την νυχτα εκανε πανω απο χρονο να έρθει.

Διαβαζω πως συνηθως οσο μειωνονται οι νυχτερινοί θηλασμοι τοσο πιο πιθανο ειναι να ερθει αλλα δεν είναι απολυτο.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Εμενα ο γιατρος απο τα συμπτωματα το εκρινε. Και απο οσα εχω διαβασει, εξαιρετικα σπανια χρειαζονται εξετασεις, γαστροσκοπιση κλπ, για να διαγνωσθει. Ο γιατρος μας ξεκινησε να το υποψιαζεται οταν του ειχα αναφερει την ανησυχια της. Σκεψου τοτε ακομα μου εκανε ελαχιστες γουλιες και δεν εδινα σημασια.

Κι εμενα ρουκετα μια φορα εκανε. Μεσα στη μερα ομως βγαζει και γουλιτσες. Αυτο με το ρεψιμο δεν το αντιμετωπιζω συχνα. Πλεον την ταιζω με προγραμμα ανα 2,5 με 3 ωρες, ανεξαρτητου μερας η νυχτας. Δηλαδη και το βραδυ να κοιμαται, την ξυπναω εγω κι ας χανω τον υπνο μου, γιατι ενα μωρο με γοπ αν φαει μετα απο 4 και 5 ωρες, θα φαει λαιμαργα και πολλη ποσοτητα και παλι ετσι παιζεις με τη φωτια και κινδυνευει να τα βγαλει. Αν πειναει στο ενδιαμεσο, την βαζω στο στηθος 5 λεπτακια να την ξεγελασω. Και κατα τα αλλα οταν κλαιει κανω οτι μπορω να της αποσπαω την προσοχη να περναει η ωρα, βολτες, τραγουδακια κλπ. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε οτι τα παιδακια με γοπ, πολλες φορες δεν κλαινε λογω πεινας, αλλα λογω των οξεων που ανεβαινουν στον οισοφαγο τους και τα καινε. Βεβαια, αν τα βαλεις στο στηθος, προφανως και τρωνε γιατι το βρισκουν σαν παρηγορια.

Εμενα τη ρουκετα μια χαρα στον ωμο την εβγαλε. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απολυτο αυτο με τη σταση.

Κορίτσια μίλησα με γιατρό της είπα ξανά ολα τα συμπτώματα και μου είπε ότι από τη στιγμή που δε βγάζει γουλιες κάθε μέρα είμαστε οκ. Εμεινε στο γεγονος δηλαδη οτι ναι μεν εχει καποια συμπτώματα αλλα αυτα είναι περιστασιακά! Τι να σας πω! Εγω ακολουθώ ένα πρόγραμμα, μόνο το βράδυ που αν και την αφήνω να ξυπνήσει οποτε θέλει, εκείνη θα ξύπνησει τις πιο πολλές φορές μετά από 4 ώρες για να πιει από ένα 10λεπτο από το καθένα και μισοκοιμισμενη.Γαλακτικομικα οχι από αγελάδα και βλέπουμε. Ξέρουμε πότε υποχωρεί; 

1 ώρα πρίν, KNecky είπε:

Δεν έχω ακουσει να προκαλει η αποχη προβλημα να πω την αληθεια..θα μπορουσε να ειναι η παραγωγη κ να φυγει μεσα σε5-7 μερες. Επισης μηοως ξεκινησες να τρως κατι που δεν ετρωγες πριν κ την ενοχλησε. Είναι κ η σογια εκτός οταν κανεις αποχη γλκτων αν κ νομιζω αυτο το ξερεις. Επισης θα μπορουσε να ειναι απο αυξημενα σαλια ή μυξουλες ή αν το μωρο κατσει πολυ λιγη ωρα κ δν παρει αρκετο τελικα/λυπαρο γαλα απο το στηθος. Παντως το πρωτο που κανουμε παντα για τα πρασινα κακακια ειναι να αποκλεισουμε πως ειναι παραγωγικο θεμα ή απο τον τροπο που τρωει δεν φτανει στο τελικο γαλα.

Τα αυξημένα σάλια τι δείχνουν; Τώρα τελευταία βγάζει πολυ μεγάλη ποσότητα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια μίλησα με γιατρό της είπα ξανά ολα τα συμπτώματα και μου είπε ότι από τη στιγμή που δε βγάζει γουλιες κάθε μέρα είμαστε οκ. Εμεινε στο γεγονος δηλαδη οτι ναι μεν εχει καποια συμπτώματα αλλα αυτα είναι περιστασιακά! Τι να σας πω! Εγω ακολουθώ ένα πρόγραμμα, μόνο το βράδυ που αν και την αφήνω να ξυπνήσει οποτε θέλει, εκείνη θα ξύπνησει τις πιο πολλές φορές μετά από 4 ώρες για να πιει από ένα 10λεπτο από το καθένα και μισοκοιμισμενη.Γαλακτικομικα οχι από αγελάδα και βλέπουμε. Ξέρουμε πότε υποχωρεί; 

Υποχωρει μετα τον 6ο μηνα κ μεχρι τον πρωτο χρονο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Polly1 said:

Ωραια αρα αν δεν αλλαξει κατι προσπάθησε να μην ανησυχεις Πολλυ μου! :)

Τα σαλακια συνήθως σχετιζονται με οδοντοφυια ακόμα κ αν δεν βγαζει το παιδι εμφανως δοντι. Ο γιος μου καπου στους 3μηνες αρχισε να σαλιωνει τα παντα αλλα δοντι έβγαλε στους 8 περίπου. Επισης μπορει να εχει σχεση με το πιπιλισμα χεριου ή αντικειμένων.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια μ....αχ αχ φιλες πάλι ρουκέτα εχτές μ έβγαλε η μικρή....παλιβπανω μ χεστηκα....τι έχει πάθει???? αυτή ήταν μια χαρά...κ κάτι αλλο που παρατήρησα εχτές την νύχτα ήταν όταν την ταισα ειπιε τα 90 ρευεται όλα καλά 3 φπρες μάλιστα κ μετά δεν κοιμόταν κ ήταν κάπως κ την κράταγα πάνω μ μπας κ κοιμηθεί κ ετσι μετά από 1ωρα κ ρευτηκε αέρα ετσι μ φάνηκε κ κει ηρέμησε κ ξεραθηκε ....τι είναι παλι αυτο??? πφφφγγ με ανησυχεί η μικρή γιατί μ γεννήθηκε πρόωρο μωρό....σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Ο παιδίατρος έρχεται Τετάρτη ξανά να δούμε τι θα κάνουμε....α κ κάτι αλλο εκεί που την κόβω ανά 30 ml να ρευτει αυτή κλαίει κ ψάχνει μπιμπερό...δεν θέλει καθόλου να την κόβω...τι θα κάνω????

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια μ....αχ αχ φιλες πάλι ρουκέτα εχτές μ έβγαλε η μικρή....παλιβπανω μ χεστηκα....τι έχει πάθει???? αυτή ήταν μια χαρά...κ κάτι αλλο που παρατήρησα εχτές την νύχτα ήταν όταν την ταισα ειπιε τα 90 ρευεται όλα καλά 3 φπρες μάλιστα κ μετά δεν κοιμόταν κ ήταν κάπως κ την κράταγα πάνω μ μπας κ κοιμηθεί κ ετσι μετά από 1ωρα κ ρευτηκε αέρα ετσι μ φάνηκε κ κει ηρέμησε κ ξεραθηκε ....τι είναι παλι αυτο??? πφφφγγ με ανησυχεί η μικρή γιατί μ γεννήθηκε πρόωρο μωρό....σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Ο παιδίατρος έρχεται Τετάρτη ξανά να δούμε τι θα κάνουμε....α κ κάτι αλλο εκεί που την κόβω ανά 30 ml να ρευτει αυτή κλαίει κ ψάχνει μπιμπερό...δεν θέλει καθόλου να την κόβω...τι θα κάνω????

Μηπως φταιει το γαλα;; Οταν δινεις ξενο, ειναι πιο δυσπεπτο κ πολλες φορες θελει πειραματα για να βρεις το καταλληλο για καθε παιδι. Αλλιως μηπως εχει γοπ η κρυφη γοπ;; εσυ πρεπει να την κοβεις, να σου ρευεται, εφοσον κανει εμετους. Προφανως κι αυτη θα διαμαρτυρεται, αλλα ειναι για το καλο της. Παρε ενα τηλ το γιατρο, εμενα οταν μου εκανε ρουκετα μου χε πει αν επαναληφθει να μιλησουμε απευθειας.

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

Μηπως φταιει το γαλα;; Οταν δινεις ξενο, ειναι πιο δυσπεπτο κ πολλες φορες θελει πειραματα για να βρεις το καταλληλο για καθε παιδι. Αλλιως μηπως εχει γοπ η κρυφη γοπ;; εσυ πρεπει να την κοβεις, να σου ρευεται, εφοσον κανει εμετους. Προφανως κι αυτη θα διαμαρτυρεται, αλλα ειναι για το καλο της. Παρε ενα τηλ το γιατρο, εμενα οταν μου εκανε ρουκετα μου χε πει αν επαναληφθει να μιλησουμε απευθειας.

το γάλα της είναι το φρισολακ κομφορτ το ντισταρτζ που είναι για πρόωρα μωρά κ μ είχαν πει από την μενν μέσα να το συνεχίσω  2 μήνες κ επίσης συμφώνησε κ ο παιδίατρος μ...

Φυσικά κ συνεχίζω να την κόβω....αλλα σημάδια όμως δενε χει ούτε γουλιές ούτε τίποτα....Η κοιλιά της δεν πονάει την καταλαβαίνω όταν πίνει κ επίσης κάνει κακα μια την ημέρα η κ 2 ....βέβαια ειβαι λίγο νερουλα αλλα δεν πειράζει μ πε ο ντοκ...

Τον πήρα ναι κ μ είπε Τετάρτη που θα έρθει θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε....τον παραξένεψε κ αυτόν που κάνει μόνο ρουκέτα κ σε όλα τα άλλα ειναι καλή...μ είπε να μην ανησυχώ το παθαίνουν πολλά μωρά κ ότι πάει καλα με αυτά που τις κανω εγω....

το γάλα της είναι το φρισολακ κομφορτ το ντισταρτζ που είναι για πρόωρα μωρά κ μ είχαν πει από την μενν μέσα να το συνεχίσω  2 μήνες κ επίσης συμφώνησε κ ο παιδίατρος μ...

Φυσικά κ συνεχίζω να την κόβω....αλλα σημάδια όμως δενε χει ούτε γουλιές ούτε τίποτα....Η κοιλιά της δεν πονάει την καταλαβαίνω όταν πίνει κ επίσης κάνει κακα μια την ημέρα η κ 2 ....βέβαια ειβαι λίγο νερουλα αλλα δεν πειράζει μ πε ο ντοκ...

Τον πήρα ναι κ μ είπε Τετάρτη που θα έρθει θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε....τον παραξένεψε κ αυτόν που κάνει μόνο ρουκέτα κ σε όλα τα άλλα ειναι καλή...μ είπε να μην ανησυχώ το παθαίνουν πολλά μωρά κ ότι πάει καλα με αυτά που τις κανω εγω....

Οποτε μην αγχωνεσαι, λογικα ηταν τυχαιο. Ισως παραφαγε. Αφου κι ο γιατρος ειναι ψυχραιμος, συνεχισε οτι κανεις, οπως σου ειπε και εκεινος. Δεν υπαρχει αρα ενδειξη αησυχιας.

Just now, Pagotoula είπε:

Οποτε μην αγχωνεσαι, λογικα ηταν τυχαιο. Ισως παραφαγε. Αφου κι ο γιατρος ειναι ψυχραιμος, συνεχισε οτι κανεις, οπως σου ειπε και εκεινος. Δεν υπαρχει αρα ενδειξη αησυχιας.

Ναι εννοείτε θα κάνω ότι κάνω...κ ξες Ε η ρουκετα βγαίνει χωρίς θόρυβο ούτε καν ζορίζεται...δεν την βλεπω να δυσανασχετη κ μια χαρά είναι μετά......λες να είναι γουλιά μεγάλη κ να τα μπερδεύω??? έιμαι κ ασχετη ρε γαμωτο μ...πφφφ....

Ναι εννοείτε θα κάνω ότι κάνω...κ ξες Ε η ρουκετα βγαίνει χωρίς θόρυβο ούτε καν ζορίζεται...δεν την βλεπω να δυσανασχετη κ μια χαρά είναι μετά......λες να είναι γουλιά μεγάλη κ να τα μπερδεύω??? έιμαι κ ασχετη ρε γαμωτο μ...πφφφ....

η ρουκετα εκτινασσεται πιο μακρια σαν πηδακας κ ειναι πιο μεγαλη ποσοτητα..δεν τρεχει απλα απο το στοματακι οπως οι γουλιτσες.. παντως με τη ρουκετα δεν ειναι απαραιτητο να δυσανασχετισουν, γιατι βγαινει με τη μια το περιεχομενο. ισα ισα οι γουλιτσες τα ενοχλουν περισσοτερο, γιατι μπορουν και τις καταπινουν κι επειδη εχουν οξεα, τα καινε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...