Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, teta2 είπε:

Αυτό με το πρόγραμμα το αντιμετωπίζω και εγώ δλδ η δικιά μου δεν έχει πρόγραμμα. Ενώ συνήθως τρώει κάθε 3 ώρες μπορεί μετά από μία ώρα να πεινάει και να κλαίει οπότε της δίνω τί να κάνω; Το ξέρω ότι μπορεί να την επιβαρύνω αλλά αυτό το κλάμα δεν περνάει.με τπτ...

Σε καταλαβαινω για το κλαμα...εχει γοπ κι η μικρη σου;; οι λυσεις ειναι δυο..η πιπιλα, αν την δεχεται και την παρηγορει...η το ξεγελασμα, με το να δωσεις στηθος για 5 λεπτακια και μετα ξανα κανονικο γευμα στην ωρα του..οχι οτι πιανουν παντα..αλλα καποιες φορες λειτουργουν.

Just now, Polly1 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν η δικιά έχει ΓΟΠ.Αυτο που τραβιέται και κλαίει θα το κάνει σπάνια, εμετό έχει να κάνει 2 βδομάδες και δεν έχει κάνει ποτέ ρουκέτα, δηλαδή θέλω να πω ότι εχει αυτα τα συμπτώματα αλλα δεν είναι συχνά! 

Πολλυ μου, μονο ο παιδιατρος σου μπορει να σου απαντησει. Θα σου κανει πολλες και διαφορες ερωτησεις για διαφορα συμπτωματα καθως και για την συμπεριφορα του παιδιου και σε συνδυασμο με την εξεταση, θα σου πει. Οι γουλιες απο μονες τους δεν σημαινουν απαραιτητα γοπ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Σε καταλαβαινω για το κλαμα...εχει γοπ κι η μικρη σου;; οι λυσεις ειναι δυο..η πιπιλα, αν την δεχεται και την παρηγορει...η το ξεγελασμα, με το να δωσεις στηθος για 5 λεπτακια και μετα ξανα κανονικο γευμα στην ωρα του..οχι οτι πιανουν παντα..αλλα καποιες φορες λειτουργουν.

Πολλυ μου, μονο ο παιδιατρος σου μπορει να σου απαντησει. Θα σου κανει πολλες και διαφορες ερωτησεις για διαφορα συμπτωματα καθως και για την συμπεριφορα του παιδιου και σε συνδυασμο με την εξεταση, θα σου πει. Οι γουλιες απο μονες τους δεν σημαινουν απαραιτητα γοπ.

Δεν ξέρω αν έχει γοπ για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω συζητήσει με τον παιδίατρο ακόμα, σε λίγες μέρες που θα κάνουμε το εμβόλιο θα τον ρωτήσω. Δεν βγάζει γάλα συχνά πάντως και μόνο μια φορά έκανε ρουκέτα.. αλλά θέλει πολλές φορές να ρευτει όταν τρώει. Αυτό που κάνω για να την ξεγελάω όταν πεινάει είναι να δίνω στήθος αλλά πιπίλα δεν θέλει με τίποτα , την φτύνει αμέσως... Εσύ της δίνεις με πρόγραμμα δεν κοιτάς πότε πεινάει για να την ταισεις;;

Καλημέρα κορίτσια μ....τι κάνετε?? 

λοιπόν εχτές το βράδυ μ έκανε μια ρουκέτα η μικρή χεστηκα πάνω μ....μιλάμε νόμιζα έβγαλε όλο τ γάλα....( φύγαμε από το πρόγραμμα όλο πέιναγε) 

πήρα παιδίατρο αμέσως....Η συμβουλή τ ήταν νά  μην δώσω άλλο φαΐ μετά κ οπότε ξυπνήσει μόνο τότε....κ επίσης μ είπε πως να ταΐσω.... μ λέει κάθε 30 ml  θα σταματάς κ θα ρευεις την μικρή σ ΜΟΝΟ στον ώμο σ....( θα την δίνειςχρονο μ λέει από 5 έως 7 λ κ μετά ξανά γάλα....το κάναμε κ όλα οκ....πίνει 100 κ....

παλινδρόμηση δεν έχει μ λέει την έχει δει κ το παθε αυτό από την λαιμαργία της....εν τομεταξυ εμένα πίνει με υψηλή large...νούμερο...

Αυτή η συμβουλή που μ είπε κάνει κ για γοπ  μ λέει....κοριτσια δοκιμάστε το στα μωράκια σας να δείτε πως θα πάει....

• Μου αρέσει 2

Just now, KNecky είπε:

Πολυ καλα λες κοπελα μου! Ειστε αλλη κατηγορία κ δεν ισχυουν τα γενικα που λεμε εμεις. Ακους τον γιατρο κ το ένστικτο σου κ ολα θα πανε καλα! Μεγαλώνει η μικρουλα κ θα τα ξεπερασετε ολα τα προβληματα!

Μηπως εχει κρυφη γοπ? Ή μηπως έτυχαν να συμβουν?? Διαβασα πως καποια μωρα εμφανιζουν περιστασιακά τα συμπτωματα γοπ ή περιορισμενα συμπτωματα κ δεν ντην εντοπίζουν πολλές φορές οι γονεις κ οι γιατροί. Νομίζω μια εξεταση απο τον παιδιατρο θ βοηθισει. Εμενα κανει κατι τετοια αλλα παρατρωει κιολας κ δεν βγαζω ακρη. ετσι κ αλλιώς εχω κοψει γαλακτοκομικά γ την αλλεργία κ βλεπουμε...

Η γιατρός ήρθε την Τρίτη και δεν μου αλλάξει κάτι.Γινονται και εξετάσεις η μόνο απο συμπτωματα;Και αλλεργία πώς καταλαβαίνουμε ότι εχει; Μόνο από αίμα στα κακα μου χει πει

1 hour ago, Pagotoula είπε:

Η ρουκετα εμενα με κατατρομαξε... εβλεπα το παιδι να βγαζει ενα κουβα γαλα με πηδακα και δεν ηξερα τι επρεπε να κανω....περιττο να πω οτι εκλαιγα μετα μια ωρα ουτε το γιατρο δεν μπορουσα να παρω...παντως εμενα το εκανε την ημερα που εσπασα το προγραμμα της, γιατι ολο ζηταγε φαι και την ταιζα ανα 1-1μιση ωρα καποιες φορες... Ειχε παραφαει και δεν προλαβαινε να χωνεψει.. Γι αυτο οσες εχουμε μωρακια με γοπ, εχει μεγαλη σημασια να τηρουμε οσο δυνατον το προγραμμα στους θηλασμους που εχει αναγκη και ταιριαζει στο καθενα...καλως η κακως..δεν μπορει να ισχυσει το δινε στο παιδι οποτε κι οσο θελει να φαει... εγω οσες φορες το εκανα, το μετανιωσα..ολα τα εβγαζε.. και δεν ειναι μονο αυτο...ειναι οτι καιγεται, ποναει, δυδανασχετει και κλαιει γοερα μετα... οποτε προτιμω πλεον να της κραταω προγραμμα κι ας διαμαρτυρηθει στο ενδιαμεδο, παρα να το σπαω και μετα να υποφερει κι αυτη κι εγω μσζι...τα μωρακια με γοπ..ειναι μια κατηγορια μονα τους..

Εγω τα εκοψα λογω γοπ. Μου ειπε οτι πιθανον η πρωτεινη του αγελαδινου να εντεινει το προβλημα και να της ειναι πιο δυσπεπτη.. Αυτο που παρατηρησα οσο καιρο τα εκοψα, ειναι οτι τα κακα της απο μουσταρδι, εγιναν πρασινωπα και πιο υδαρρη και μυριζουν πιο πολυ..Δεν το θεωρω τυχαιο, γιατι η αλλαγη εγινε λιγες μερες μετα την αποχη και δεν επαναφερθηκε ποτε. Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο, θα το συζητησω με το γιατρο την επομενη φορα.

Ετσι οπως τα λες ειναι...στα μωρακια με γοπ, ανεβαινει το γαλα στον οισοφαγο καθως τρωνε, δυσανασχετουν κι ειτε αποτραβιουνται, ειτε ειναι ανησυχα, κλαινε η χτυπιουνται και γκρινιαζουν. Καποια λογω αυτου του φαινομενου, αρνουνται την τροφη. Εμενα με βοηθα να σταματαω λιγα λεπτα, να την αλλαζω σταση η να την βαλω να ρευτει.

Τρώω γιαούρτι από πρόβειο αλλα το τυρί είναι αγελαδινού μάλλον!! Τι χαζή που ειμαι!! Μου φαίνεται γ παιδίατρος παραειναι χαλαρή 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κορίτσια μ....τι κάνετε?? 

λοιπόν εχτές το βράδυ μ έκανε μια ρουκέτα η μικρή χεστηκα πάνω μ....μιλάμε νόμιζα έβγαλε όλο τ γάλα....( φύγαμε από το πρόγραμμα όλο πέιναγε) 

πήρα παιδίατρο αμέσως....Η συμβουλή τ ήταν νά  μην δώσω άλλο φαΐ μετά κ οπότε ξυπνήσει μόνο τότε....κ επίσης μ είπε πως να ταΐσω.... μ λέει κάθε 30 ml  θα σταματάς κ θα ρευεις την μικρή σ ΜΟΝΟ στον ώμο σ....( θα την δίνειςχρονο μ λέει από 5 έως 7 λ κ μετά ξανά γάλα....το κάναμε κ όλα οκ....πίνει 100 κ....

παλινδρόμηση δεν έχει μ λέει την έχει δει κ το παθε αυτό από την λαιμαργία της....εν τομεταξυ εμένα πίνει με υψηλή large...νούμερο...

Αυτή η συμβουλή που μ είπε κάνει κ για γοπ  μ λέει....κοριτσια δοκιμάστε το στα μωράκια σας να δείτε πως θα πάει....

Τι εννοούσε μόνο στον ώμο σου, γιατί εγώ την βάζω σε άλλη στάση και ρευεται, καθιστή.. μήπως δεν πρέπει; Επίσης νομίζω ότι πρέπει να βάλεις την μικρή θηλή που είναι για 0+,  το large είναι για 6+ αν δεν κάνω λάθος..

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

Τι εννοούσε μόνο στον ώμο σου, γιατί εγώ την βάζω σε άλλη στάση και ρευεται, καθιστή.. μήπως δεν πρέπει; Επίσης νομίζω ότι πρέπει να βάλεις την μικρή θηλή που είναι για 0+,  το large είναι για 6+ αν δεν κάνω λάθος..

κ γω καθιστή την έβαζα κ μόλις τ το πα ( γαοτι ετσι μ έκανε την ρουκέτα) μ λέει ζορισες το στομάχι της γιαυτο....ορθια μ είπε μόνο...Ναι το large είναι για 6+ αλλα με αυτή πίνει...με το 0 ζορίζεται πολύ ( μέσα από την μενν την μαθαν με medium κ μετά από ένα μήνα πήγαμε large...( δεν πνίγεται πάντως) 

Just now, Polly1 είπε:

Η γιατρός ήρθε την Τρίτη και δεν μου αλλάξει κάτι.Γινονται και εξετάσεις η μόνο απο συμπτωματα;Και αλλεργία πώς καταλαβαίνουμε ότι εχει; Μόνο από αίμα στα κακα μου χει πει

Τρώω γιαούρτι από πρόβειο αλλα το τυρί είναι αγελαδινού μάλλον!! Τι χαζή που ειμαι!! Μου φαίνεται γ παιδίατρος παραειναι χαλαρή 

Εμενα ο γιατρος απο τα συμπτωματα το εκρινε. Και απο οσα εχω διαβασει, εξαιρετικα σπανια χρειαζονται εξετασεις, γαστροσκοπιση κλπ, για να διαγνωσθει. Ο γιατρος μας ξεκινησε να το υποψιαζεται οταν του ειχα αναφερει την ανησυχια της. Σκεψου τοτε ακομα μου εκανε ελαχιστες γουλιες και δεν εδινα σημασια.

Just now, teta2 είπε:

Δεν ξέρω αν έχει γοπ για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω συζητήσει με τον παιδίατρο ακόμα, σε λίγες μέρες που θα κάνουμε το εμβόλιο θα τον ρωτήσω. Δεν βγάζει γάλα συχνά πάντως και μόνο μια φορά έκανε ρουκέτα.. αλλά θέλει πολλές φορές να ρευτει όταν τρώει. Αυτό που κάνω για να την ξεγελάω όταν πεινάει είναι να δίνω στήθος αλλά πιπίλα δεν θέλει με τίποτα , την φτύνει αμέσως... Εσύ της δίνεις με πρόγραμμα δεν κοιτάς πότε πεινάει για να την ταισεις;;

Κι εμενα ρουκετα μια φορα εκανε. Μεσα στη μερα ομως βγαζει και γουλιτσες. Αυτο με το ρεψιμο δεν το αντιμετωπιζω συχνα. Πλεον την ταιζω με προγραμμα ανα 2,5 με 3 ωρες, ανεξαρτητου μερας η νυχτας. Δηλαδη και το βραδυ να κοιμαται, την ξυπναω εγω κι ας χανω τον υπνο μου, γιατι ενα μωρο με γοπ αν φαει μετα απο 4 και 5 ωρες, θα φαει λαιμαργα και πολλη ποσοτητα και παλι ετσι παιζεις με τη φωτια και κινδυνευει να τα βγαλει. Αν πειναει στο ενδιαμεσο, την βαζω στο στηθος 5 λεπτακια να την ξεγελασω. Και κατα τα αλλα οταν κλαιει κανω οτι μπορω να της αποσπαω την προσοχη να περναει η ωρα, βολτες, τραγουδακια κλπ. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε οτι τα παιδακια με γοπ, πολλες φορες δεν κλαινε λογω πεινας, αλλα λογω των οξεων που ανεβαινουν στον οισοφαγο τους και τα καινε. Βεβαια, αν τα βαλεις στο στηθος, προφανως και τρωνε γιατι το βρισκουν σαν παρηγορια.

κ γω καθιστή την έβαζα κ μόλις τ το πα ( γαοτι ετσι μ έκανε την ρουκέτα) μ λέει ζορισες το στομάχι της γιαυτο....ορθια μ είπε μόνο...Ναι το large είναι για 6+ αλλα με αυτή πίνει...με το 0 ζορίζεται πολύ ( μέσα από την μενν την μαθαν με medium κ μετά από ένα μήνα πήγαμε large...( δεν πνίγεται πάντως) 

Εμενα τη ρουκετα μια χαρα στον ωμο την εβγαλε. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απολυτο αυτο με τη σταση.

• Μου αρέσει 1

Εμενα ο γιατρος απο τα συμπτωματα το εκρινε. Και απο οσα εχω διαβασει, εξαιρετικα σπανια χρειαζονται εξετασεις, γαστροσκοπιση κλπ, για να διαγνωσθει. Ο γιατρος μας ξεκινησε να το υποψιαζεται οταν του ειχα αναφερει την ανησυχια της. Σκεψου τοτε ακομα μου εκανε ελαχιστες γουλιες και δεν εδινα σημασια.

Κι εμενα ρουκετα μια φορα εκανε. Μεσα στη μερα ομως βγαζει και γουλιτσες. Αυτο με το ρεψιμο δεν το αντιμετωπιζω συχνα. Πλεον την ταιζω με προγραμμα ανα 2,5 με 3 ωρες, ανεξαρτητου μερας η νυχτας. Δηλαδη και το βραδυ να κοιμαται, την ξυπναω εγω κι ας χανω τον υπνο μου, γιατι ενα μωρο με γοπ αν φαει μετα απο 4 και 5 ωρες, θα φαει λαιμαργα και πολλη ποσοτητα και παλι ετσι παιζεις με τη φωτια και κινδυνευει να τα βγαλει. Αν πειναει στο ενδιαμεσο, την βαζω στο στηθος 5 λεπτακια να την ξεγελασω. Και κατα τα αλλα οταν κλαιει κανω οτι μπορω να της αποσπαω την προσοχη να περναει η ωρα, βολτες, τραγουδακια κλπ. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε οτι τα παιδακια με γοπ, πολλες φορες δεν κλαινε λογω πεινας, αλλα λογω των οξεων που ανεβαινουν στον οισοφαγο τους και τα καινε. Βεβαια, αν τα βαλεις στο στηθος, προφανως και τρωνε γιατι το βρισκουν σαν παρηγορια.

Εμενα τη ρουκετα μια χαρα στον ωμο την εβγαλε. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απολυτο αυτο με τη σταση.

Ναι δεν αντιλέγω φυσικά κ δεν είναι απόλυτο αγπαη...μ

Α οκ αφού έχει μάθει από την αρχή έτσι είναι μια χαρά! Εμένα και με το 0+ πνίγεται γιατί είναι λαίμαργη! Τώρα αυτό με την στάση ρεψιματος θα το τσεκαρω και θα δούμε..

Εμενα μου είπαν να την αφήνω όταν πεινάει να τρώει και η αλήθεια είναι ότι τότε είναι πολύ λαίμαργη με αποτέλεσμα να βαρυστομαχιαζει! Ίσως να είναι καλύτερα όπως το λες..

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Α οκ αφού έχει μάθει από την αρχή έτσι είναι μια χαρά! Εμένα και με το 0+ πνίγεται γιατί είναι λαίμαργη! Τώρα αυτό με την στάση ρεψιματος θα το τσεκαρω και θα δούμε..

Μπορεί σε εσενα η στάση που έχεις να βολεύει την μικρή σ..ρωτα λ τον παιδίατρο σ....εμενα ετσι μ είπε για την δικη μ.παβτως δεν χάνεις κάτι μα το δοκιμάσεις....

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 said:

Συμπτώματα εκτος απο αιμα ειναι πολλα..ακομα κ η γοπ μπορει να ειναι συμπτωμα αλλεργιας. Η νινιδα αν συνυπαρχει με αλλα θεματα. Τα πρασινα κακα π επιμενουν πολυ καιρο είναι υποπτα αν δεν τιθεται θεμα υπερπαραγωγης.. ατοπικη επίσης κ γενικα δερματικα προβλήματα. Επίσης αν καποιος κανει αποχη πρεπει να κανει απο ολα τα γαλακτοκομικα αρχικα, σογια γτ η πρωτεινη της μοιαζει με του γάλακτος κ ακομα κ ιχνη στα φαγητα να προσέχει. Αλλα αν το μωράκι σου δν εχει προβλημα δεν υπαρχει ανάγκη να το φτασεις εκει! Επισης πολλοι παιδογαστρεντερολογοι συνιστουν να γινει υπέρηχος για να επιβεβαιωθει το αν εχει γοπ ενα παιδι. Απλα εχεις σοβαρες ενδειξεις?? Περιστασιακα ολα τα μωρα κ γουλιες βγαζουν κ λοξυγκα εχουν κ ακομα κ ρουκετα αν εχει παραφαει μπορει να βγαλει. Κ εγω εχω μια ανησυχια αλλα ειναι περιστασιακο κ νομιζω τις πολλες γουλιες τις βγαζει πανω στα αλματα που ειναι κολλημενη στο στηθος, αρα παρατρωει..

Κ εμενα παντα οταν ειναι στον ώμο μου βγάζει οταν ειναι να βγάλει .εχει τύχει να την εχω ξάπλα στο πλάι 2 ωρες μετα το φαΐ και να βγάλει ρουκέτα .2 ωρες ετσι μετα τ φαΐ .θελει προσοχή .

Εμενα σήμερα τ πρωι π ξύπνησε να φάει .ασχετο .αλλα το ενα της ματάκι ηταν λιγο σαν πρησμένο και δεν το άνοιγε καλα.ηταν πιο κλειστό απο το αλλο κ κατατρόμαξε.δεν ηταν κόκκινο ομως .της έβαλα λιγο όρο με τη Γάζα κ οταν ξανα ξύπνησε ηταν καλυτερα .αλλα φοβήθηκα .

Just now, teta2 είπε:

Εμενα μου είπαν να την αφήνω όταν πεινάει να τρώει και η αλήθεια είναι ότι τότε είναι πολύ λαίμαργη με αποτέλεσμα να βαρυστομαχιαζει! Ίσως να είναι καλύτερα όπως το λες..

Ρωτα και το γιατρο σου. Ισως σε βοηθησει το προγραμμα. Επισης, δεν ξερω αν θηλαζεις, αλλα αν ναι, το να ταιζεις μονο οταν κι αν σου ζητησει το μωρο, μπορει να επηρεασει την παραγωγη σου, γιατι μπορει να υπαρξει ελλειψη ζητησης και κατ επεκταση και παραγωγης. Γενικα θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 8 θηλασμους την μερα και με το προγραμμα ανα 3ωρο, σου βγαινουν just.

Just now, KNecky είπε:

Συμπτώματα εκτος απο αιμα ειναι πολλα..ακομα κ η γοπ μπορει να ειναι συμπτωμα αλλεργιας. Η νινιδα αν συνυπαρχει με αλλα θεματα. Τα πρασινα κακα π επιμενουν πολυ καιρο είναι υποπτα αν δεν τιθεται θεμα υπερπαραγωγης.. ατοπικη επίσης κ γενικα δερματικα προβλήματα. Επίσης αν καποιος κανει αποχη πρεπει να κανει απο ολα τα γαλακτοκομικα αρχικα, σογια γτ η πρωτεινη της μοιαζει με του γάλακτος κ ακομα κ ιχνη στα φαγητα να προσέχει. Αλλα αν το μωράκι σου δν εχει προβλημα δεν υπαρχει ανάγκη να το φτασεις εκει! Επισης πολλοι παιδογαστρεντερολογοι συνιστουν να γινει υπέρηχος για να επιβεβαιωθει το αν εχει γοπ ενα παιδι. Απλα εχεις σοβαρες ενδειξεις?? Περιστασιακα ολα τα μωρα κ γουλιες βγαζουν κ λοξυγκα εχουν κ ακομα κ ρουκετα αν εχει παραφαει μπορει να βγαλει. Κ εγω εχω μια ανησυχια αλλα ειναι περιστασιακο κ νομιζω τις πολλες γουλιες τις βγαζει πανω στα αλματα που ειναι κολλημενη στο στηθος, αρα παρατρωει..

Εμενα πως εξηγεις πως τα κακα της γιναν πρασινα με την αποχη;; Λες να φταιει η παραγωγη μου τελικα κι ενω νομιζω πως δεν εχω, να βγαινει αρκετο;;

40 minutes ago, Pagotoula said:

Ρωτα και το γιατρο σου. Ισως σε βοηθησει το προγραμμα. Επισης, δεν ξερω αν θηλαζεις, αλλα αν ναι, το να ταιζεις μονο οταν κι αν σου ζητησει το μωρο, μπορει να επηρεασει την παραγωγη σου, γιατι μπορει να υπαρξει ελλειψη ζητησης και κατ επεκταση και παραγωγης. Γενικα θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 8 θηλασμους την μερα και με το προγραμμα ανα 3ωρο, σου βγαινουν just.

Εμενα πως εξηγεις πως τα κακα της γιναν πρασινα με την αποχη;; Λες να φταιει η παραγωγη μου τελικα κι ενω νομιζω πως δεν εχω, να βγαινει αρκετο;;

Δεν έχω ακουσει να προκαλει η αποχη προβλημα να πω την αληθεια..θα μπορουσε να ειναι η παραγωγη κ να φυγει μεσα σε5-7 μερες. Επισης μηοως ξεκινησες να τρως κατι που δεν ετρωγες πριν κ την ενοχλησε. Είναι κ η σογια εκτός οταν κανεις αποχη γλκτων αν κ νομιζω αυτο το ξερεις. Επισης θα μπορουσε να ειναι απο αυξημενα σαλια ή μυξουλες ή αν το μωρο κατσει πολυ λιγη ωρα κ δν παρει αρκετο τελικα/λυπαρο γαλα απο το στηθος. Παντως το πρωτο που κανουμε παντα για τα πρασινα κακακια ειναι να αποκλεισουμε πως ειναι παραγωγικο θεμα ή απο τον τροπο που τρωει δεν φτανει στο τελικο γαλα.

Just now, KNecky είπε:

Δεν έχω ακουσει να προκαλει η αποχη προβλημα να πω την αληθεια..θα μπορουσε να ειναι η παραγωγη κ να φυγει μεσα σε5-7 μερες. Επισης μηοως ξεκινησες να τρως κατι που δεν ετρωγες πριν κ την ενοχλησε. Είναι κ η σογια εκτός οταν κανεις αποχη γλκτων αν κ νομιζω αυτο το ξερεις. Επισης θα μπορουσε να ειναι απο αυξημενα σαλια ή μυξουλες ή αν το μωρο κατσει πολυ λιγη ωρα κ δν παρει αρκετο τελικα/λυπαρο γαλα απο το στηθος. Παντως το πρωτο που κανουμε παντα για τα πρασινα κακακια ειναι να αποκλεισουμε πως ειναι παραγωγικο θεμα ή απο τον τροπο που τρωει δεν φτανει στο τελικο γαλα.

Σογια δεν τρωω. Πινω αυτα τα ροφηματα αμυγδαλου, που ειναι βιγκαν. Δεν εχουν ουτε ιχνη υποτιθεται. Το μονο που υποψιαζομαι ειναι το ψωμι του τοστ, το παιρνω απο φουρνο γιατι μου ειπε πως δεν εχει καθολου γαλα, αλλα ποτε δεν ξερεις σε τι παγκο μπορει να το ζυμωσαν.  Τραβηγμενο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, γιατι τρωω πολυ στανταρ πραγματα πλεον. Το πρωι το ψωμι με φυστικοβουτυρο και μελι. Μια μπανανα κι ενα μηλο απο φρουτα. Φαγητο μπιφτεκια η κεφτεδακια η μοσχαρι η κοτοπουλο μαζι με πατατες, σαλατα, ρυζι η μακαρονια. Και το βραδυ το ροφημα αμυγδαλου με δημητριακα βρωμης και ξ.καρπους. Α! κι ενδιαμεσα ενα κεικ νηστισιμο που φτιαχνει η μανα μου με αλευρι, λαδι, πορτοκαλι, σταφιδες, ζαχαρη.. Βρισκεις τιποτα αλλο υποπτο;; Η αληθεια ειναι πως προχτες εφαγα κι ενα γυρο κοτοπουλο σε πιτα...που η πιτα δεν ξερω αν ειχε γαλα..αλλα δεν μποτουσα να αντισταθω...ειλικρινα.. Αλλα τα πρασινα κακα ειναι γενικο φαινομενο, οχι μονο μετα απο την παρασπονδια. Φοβαμαι να το πω του γιατρου, μην αρχισει να μου κοβει κι αλλα, πχ αυγο, δημητριακα, ξ.καρπους ... γιατι δεν νομιζω να την παλεψω μετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...