Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

ρε παιδια εγω με την γοπ, πως να μην βαλω σφηνακι;; ολο γυρναει ανασκελα...

Ο τι σου έχει προτείνει ο παιδίατρος που έχει δει το δικό σου συγκεκριμένο παιδί!! Πάντως δεν περίμενα να υπάρχει διχογνωμία σε αυτό το βασικό θέμα μεταξύ των επιστημόνων!! Κάποιοι πήραν πτυχίο πριν 30 χρόνια κι έχουν μείνει εκει! Δεν αρκεί η εμπειρία ομως όταν οι εξελίξεις τρέχουν!! Ιατρική σπούδασαν! Δε γίνεται να μένουν στάσιμοι!! 

Just now, mpoukitsa είπε:

Χαχαχαχα ετσι ακριβως και εμεις!! Σιντριβανι... να ξερεις κ αυτο παιζει ρολο στην ανησυχια! Επισης μπορει κ μα πνιγεται και να εχει συχνα λοξιγγα. Ακομα και τα πρασινα κακα αν κανει ισως οφείλονται εκει! Αν ψαξεις στο ίντερνετ θα βρεις τροπους να ρυθμισεις καπως την παραγωγη για να μην εχεις προβληματα!

Επισης κοριτσια εχει καμια θεμα με ραγαδα στον ποπο του μωρου? Γιατι ειδα αιματακι στα κακα και φυσικα τρομοκρατηθηκα αλλα πηγαμε παιδιατρο κ εχει ραγαδα! Ξέρω ότι ποναει! Βεβαια μας εδωσε κρεμα να βαζουμε απλα ειπα μηπως εχει καποια κοπελα εμπειρια απο αυτο! Εννοειται οτι καναμε εξεταση κοπρανων κ ηταν φυσιολογικη!

Ραγάδες που ματωνει; Είναι κάπως σαν συγκαμα; Ποια κρέμα σου ειπε να βαζεις;

Κορίτσια έχω μια γνωστή στο εξωτερικό που γέννησε λιγο πριν από μας και μου είπε ότι το κράτος διορίζει μαιες να πηγαίνουν δωρεάν στα σπίτια των λεχωνων να τις βοηθάνε με τον θηλασμό, τη φροντίδα του μωρου ενίοτε και με τις δουλειές του σπιτιού!! Τι ωραίο που είναι!! Επίσης μου είπε ότι πριν το εμβόλιο βάζει στο μωρο μια αλοιφή με αναισθητικό για να μην πονέσει! Μου φάνηκε περιεργο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Χρόνια σας πολλα!! Βγαίνει μόνος του από το στηθος; Εμένα τωρα τελευταία, βγαίνει για να ρευτει και μετά ξανατρωει! Εχω καταλάβει ότι αλλάζουν συνηθειες πολυ γρηγορα και τελείως! Οπότε ο δείκτης είναι η ζυγαριά. Βέβαια αλλά συμπτώματα όπως το να αφήνει το στήθος κλαίγοντας παραπέμπουν σε ΓΟΠ, όπως κάνει η δική μου καμια φορα

Κορίτσια Καλημέρα! Χθες Πέμπτη και τη ζύγισα! Μεγάλη ηττα: μόνο 130 γραμ γι αυτην την εβδομάδα. Μάλλον έχουν δίκιο που λένε να ζυγιζουμε ανα μηνα αλλα αποκλείεται να κρατηθώ και να μην τη ζύγιζω νωρίτερα. Συνεχίζει και είναι στην καμπύλη της τωρα τι να πω, θα δείξει 

Τις τελευταίες 2 βδομαδες ποσό εχει πάρει ;δηλαδη πριν 2 πέμπτες θυμάσαι ποσό ηταν ;;

Just now, Pennymav είπε:

Τις τελευταίες 2 βδομαδες ποσό εχει πάρει ;δηλαδη πριν 2 πέμπτες θυμάσαι ποσό ηταν ;;

Είχε πάρει 230, 240 γραμμ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες και τώρα 130 γρ.Τωρα που πήρα μόνο 130 διανύουμε την 1η βδομαδα του 3ου μήνα αν παίζει κάποιο ρόλο.Το είπα στην ομάδα θηλασμου και με κραξανε που τη ζύγιζω ακομη κάθε βδομάδα! Εγω ομως ανησυχώ! Είναι μεγάλη η διαφορά.Έχει πάνες, το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα ήταν που κοιμάται πιο πολύ από ο τι πιο παλια!! Γενικα από τότε που μπήκαμε στον τρίτο είναι τελείως διαφορετικό μωρο! Ήρθε και η παιδίατρος την Τρίτη και ήταν πολύ χαλαρή με το βαρος! Αλλά με τόση χαλαρότητα στην καμπύλη της δε θα μείνει!

• Μου αρέσει 2

εμένα παλι κοριτσια μ φαίνεται ο αλλάζει...περνάει άλμα??? δεν τα ξέρω αυτα ρε γαμωτο μ....κλείνει 40 μέρες μεθαύριο κ έχει ειδη από προχτές πάνε τα 4 ώρα....δηλ πχ.πινει σημερα το πρωί 60ml 9 η ώρα ( δεν είχε όρεξη αφού ανα 3 βρω εχτές το βράδυ έπινε 100 ml) κοιμάται κ τις 11.15  πίνει αλλα 90ml....δηλ.στις 4 ώρες που υποτίθεται ότι έπρεπε να φαει από 120ml  αυτή έφαγε 150ml...

Αυτό είναι αλμα??? ξέρει καμία σας....δενε χω παριε παιδίατρο γιατί θα έρθει σε 5 μέρες είπα μην τον ζαλίζω....πάντως από χέσιμο 3 φορές την μέρα κ πάνες πάνω από 8 την μέρα βρέχει...

τι να πω ποια ....πφφφφφφ εκεί που είχε στρώσει κάπως πάει κ αυτό....

Just now, Polly1 είπε:

Είχε πάρει 230, 240 γραμμ τις 2 προηγούμενες εβδομάδες και τώρα 130 γρ.Τωρα που πήρα μόνο 130 διανύουμε την 1η βδομαδα του 3ου μήνα αν παίζει κάποιο ρόλο.Το είπα στην ομάδα θηλασμου και με κραξανε που τη ζύγιζω ακομη κάθε βδομάδα! Εγω ομως ανησυχώ! Είναι μεγάλη η διαφορά.Έχει πάνες, το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα ήταν που κοιμάται πιο πολύ από ο τι πιο παλια!! Γενικα από τότε που μπήκαμε στον τρίτο είναι τελείως διαφορετικό μωρο! Ήρθε και η παιδίατρος την Τρίτη και ήταν πολύ χαλαρή με το βαρος! Αλλά με τόση χαλαρότητα στην καμπύλη της δε θα μείνει!

Δεν νομιζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς !εγω που δίνω ξένο και βλέπω τι τρώει και τρώει καλα,εχει τύχει να πάρει σε μια βδομάδα κάπου τόσο  και ανησύχησα γιατί διάβαζα για ουρολοίμωξη κ τετοια κ ειχα αγχωθεί τρέλα .αλλα την επόμενη εβδομάδα τα πηρε με το παραπανω .σαν να πηρε ας πουμε 350 την επόμενη .οποτε στο μισό μήνα ηταν στο μισό κιλό .μπορεις να την μετρήσεις κ την επόμενη βδομάδα για να σου φύγει το άγχος και μετα σταματά το κ δες το ανά μήνα .

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εμένα παλι κοριτσια μ φαίνεται ο αλλάζει...περνάει άλμα??? δεν τα ξέρω αυτα ρε γαμωτο μ....κλείνει 40 μέρες μεθαύριο κ έχει ειδη από προχτές πάνε τα 4 ώρα....δηλ πχ.πινει σημερα το πρωί 60ml 9 η ώρα ( δεν είχε όρεξη αφού ανα 3 βρω εχτές το βράδυ έπινε 100 ml) κοιμάται κ τις 11.15  πίνει αλλα 90ml....δηλ.στις 4 ώρες που υποτίθεται ότι έπρεπε να φαει από 120ml  αυτή έφαγε 150ml...

Αυτό είναι αλμα??? ξέρει καμία σας....δενε χω παριε παιδίατρο γιατί θα έρθει σε 5 μέρες είπα μην τον ζαλίζω....πάντως από χέσιμο 3 φορές την μέρα κ πάνες πάνω από 8 την μέρα βρέχει...

Ναι, δεν υπάρχει στρώσιμο!! Συνέχεια αλλαζουν!! Στα άλματα ζητάνε παραπανω φαγητό και έχουν περισσότερη ανησυχία κιολας 

Just now, Pennymav είπε:

Δεν νομιζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς !εγω που δίνω ξένο και βλέπω τι τρώει και τρώει καλα,εχει τύχει να πάρει σε μια βδομάδα κάπου τόσο  και ανησύχησα γιατί διάβαζα για ουρολοίμωξη κ τετοια κ ειχα αγχωθεί τρέλα .αλλα την επόμενη εβδομάδα τα πηρε με το παραπανω .σαν να πηρε ας πουμε 350 την επόμενη .οποτε στο μισό μήνα ηταν στο μισό κιλό .μπορεις να την μετρήσεις κ την επόμενη βδομάδα για να σου φύγει το άγχος και μετα σταματά το κ δες το ανά μήνα .

Ευχαριστώ!! Την Ουρολοίμωξη πώς την καταλαβαίνουμε; Μόνο από στασιμότητα βαρους;

Just now, Polly1 είπε:

Ναι, δεν υπάρχει στρώσιμο!! Συνέχεια αλλαζουν!! Στα άλματα ζητάνε παραπανω φαγητό και έχουν περισσότερη ανησυχία κιολας 

Αυτό αυτό...ξυπναει πιο γρήγορα....πφφφφφφ ας είναι καλά η τοσοδουλα μ ( που ειναι) κ δεν με νοιαχει τίποτα....εν τομεταξυ αρχίζει κ χαζευει πλέον κ κολλάει σε ένα σημείο...πχ στα φώτα....κ μένει εκεί με ζαβο λαιμο κ πίνει γάλα....αχαχχαχαχαχαχα. εσένα το παιδάκι σ πως είναι??? όλα καλά???

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Φυσιολογικές ειναι οι ποσότητες π τρώει για τόσο .φαντασου ότι αλλα 2 μηνών πίνουν 180 .αν δεις στα κουτιά απο τα γάλατα γράφουν ότι  1-2 μηνών πίνουν 150 ml .το κάθε παιδί βεβαια ειναι διαφορετικό .εμενα ειναι 10 εβδομάδων κ εχει κανα 10ημερονπ άρχισε να τρώει 120 ml .αλλα παίρνει βαρος κανονικά .απλα εμεις έχουμε κ γοπ κ δεν θέλω μα επιβαρύνω πολυ το στομαχάκι της 

Just now, Polly1 είπε:

Ευχαριστώ!! Την Ουρολοίμωξη πώς την καταλαβαίνουμε; Μόνο από στασιμότητα βαρους;

Ειναι κ καλα ενα απο τα συμπτώματα .εμενα μια φιλη μου μπήκε αυτη τ βδομάδα με τη μικρή της στ παίδων επειδή έκανε 40 πυρετό και φοβήθηκαν για covid αλλα τελικα ηταν ουρολοίμωξη .ο πυρετός ειναι βασικό σύμπτωμα όπως κ η άρνηση στο να φάει .μην σκέφτεσαι καν ότι μπορει ν ειναι κατι τετοιο .εγω τ σκέφτηκα επειδή ήξερα ποσό τρώει αλλα σ ειπα τ πηρε κανονικά μετα .εσυ π θηλάζεις κιολας ειναι φυσιολογικοτατο .γ αυτο λένε ότι στο θηλασμό τ φυσιολογικό μηνιαίο βαρος ειναι 440-900

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, souzanna7 είπε:

Κι εμας στο μαιευτηριο στο πλαι τα μωρα κ μετα στο σπιτι ο παιδιατρος ειπε ανασκελα.

@mpempaki1 μην ανησυχεις αφου ειναι οκ το βαρος του μωρου. Κι εμενα ετσι κανει,  38 ημερων, μπορει ενα μισαωρο η το πολυ μια ωρα να μεινει χωρις στηθος δηλ! Μια φορα μες την ημερα θα κοιμηθει 2ωρο κ μονο απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 6.30 το πρωι κανει 3ωρους υπνους!

Κοριτσια οσες σαραντισατε , κανατε τπτ με τα τυπικα θρησκευτικα η το αποφυγατε; Εγω πηρα τηλ εναν ιερεα κ δε δεχτηκε σπιτι για να περασει εκεινος το μωρο απο το ιερο κ μ ειπε κ γω να κοινωνησω... αλλα φοβαμαι κ γι αυτο δεν κλεισαμε ραντεβου. Οσες πηγατε εκκλησια το πηρε ο παπας το μωρο; Σας ειπαν να κοινωνησετε; Σκεφτομαι αν δεν ειναι στανταρ η διαδικασία να βρω αλλον πιο ευελικτο ιερεα...

Δεν εχω ακούσει να έρχεται σπίτι για τον σαραντισμο να σου πω την αλήθεια. Για την μισή ευχή, Ναι. Αλλά στις 40 νομίζω πρέπει να πας εσύ. Αλλά αυτό με τη θεία κοινωνία πρώτη φορά το ακούω. Σώνει και καλά Δηλαδή σου το ειπε; εγώ πήγα και την πήρε μέχρι την ωραια πύλη αγκαλιά όπου και διάβασε την υπόλοιπη ευχή. Του είχα πει αν δεν έχει πρόβλημα να φορέσει μασκα(είχα μια παραπάνω μαζί μου). Για γάντια ντράπηκα αλλά εννοείται μετά σπίτι και μπάνιο κατευθείαν. Με το καλό και σιδερένια εύχομαι!

Just now, Polly1 είπε:

και με τις δουλειές του σπιτιού!! Τι ωραίο που είναι!!

Σαν όνειρο ακούγεται... χαχαχα

Just now, Polly1 said:

Οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια ειναι φυσιολογικό! Εγω μόνο να προσθέσω πως ενα παιδι ακολουθει την καμπυλη του ακομα κ αν ταλαντωθει πανω κ κατω απο αυτη σε μικρες αποστασεις. Οποτε δν υπαρχει θεμα. Εμεις ξεκινησαμε απο μια καμπυλη κ δεν επαιρνε πολυ στην αρχη οποτε μετα πηρε μπρος μου εκανε ενα ωραιο 250αρι κ μετα τσουπ 180.. κ ξανα μετα πισω στα 220. Ζυγισε ν νιωθεις καλα απλα προσπάθισς σιγα σιγα ν το ελατωσσεις αν εχεις τα υπολοιπα θετικα σημαδια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Ο τι σου έχει προτείνει ο παιδίατρος που έχει δει το δικό σου συγκεκριμένο παιδί!! Πάντως δεν περίμενα να υπάρχει διχογνωμία σε αυτό το βασικό θέμα μεταξύ των επιστημόνων!! Κάποιοι πήραν πτυχίο πριν 30 χρόνια κι έχουν μείνει εκει! Δεν αρκεί η εμπειρία ομως όταν οι εξελίξεις τρέχουν!! Ιατρική σπούδασαν! Δε γίνεται να μένουν στάσιμοι!! 

Ραγάδες που ματωνει; Είναι κάπως σαν συγκαμα; Ποια κρέμα σου ειπε να βαζεις;

Κορίτσια έχω μια γνωστή στο εξωτερικό που γέννησε λιγο πριν από μας και μου είπε ότι το κράτος διορίζει μαιες να πηγαίνουν δωρεάν στα σπίτια των λεχωνων να τις βοηθάνε με τον θηλασμό, τη φροντίδα του μωρου ενίοτε και με τις δουλειές του σπιτιού!! Τι ωραίο που είναι!! Επίσης μου είπε ότι πριν το εμβόλιο βάζει στο μωρο μια αλοιφή με αναισθητικό για να μην πονέσει! Μου φάνηκε περιεργο

Ναι αυτη που ειναι σαν συγκαμα! Την κρεμα δεν την πηρα ακομη και δεν καταλαβαινω τα γραμματα της παιδιάτρου να σου πω. Θα την παρω αυριο μαλλον! Οσο αυτο για τις μαιες.. σαν ονειρο ακουγεται!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Ευχαριστώ!! Την Ουρολοίμωξη πώς την καταλαβαίνουμε; Μόνο από στασιμότητα βαρους

Just now, Pennymav είπε:
3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Ευχαριστώ!! Την Ουρολοίμωξη πώς την καταλαβαίνουμε; Μόνο από στασιμότητα βαρους

Read more  

Ρε κοριτσια κοιτάτε κ εσείς το βραδυ που ξυπνάτε αν αναπνέουν γ μονο εγω ειμαι η τρελή ;;

• Χαχα 2

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Αυτό αυτό...ξυπναει πιο γρήγορα....πφφφφφφ ας είναι καλά η τοσοδουλα μ ( που ειναι) κ δεν με νοιαχει τίποτα....εν τομεταξυ αρχίζει κ χαζευει πλέον κ κολλάει σε ένα σημείο...πχ στα φώτα....κ μένει εκεί με ζαβο λαιμο κ πίνει γάλα....αχαχχαχαχαχαχα. εσένα το παιδάκι σ πως είναι??? όλα καλά???

Καλά είναι!! Πήγαμε και βόλτα!! Ένα Επίσης παράξενο που το κανε και κάποιες βδομάδες πριν  είναι ότι εκεί που πίνει θα βγει από το στήθος με γοερά κλάματα.Θα ξαναφαει μετά από λίγα λεπτα!Τι μπορεί να είναι τελικα;

Just now, Pennymav είπε:

Ρε κοριτσια κοιτάτε κ εσείς το βραδυ που ξυπνάτε αν αναπνέουν γ μονο εγω ειμαι η τρελή ;;

Εννοείται ότι κοιτάμε!! Και τη μερα!! Χαχαχα 

Just now, Polly1 είπε:

Καλά είναι!! Πήγαμε και βόλτα!! Ένα Επίσης παράξενο που το κανε και κάποιες βδομάδες πριν  είναι ότι εκεί που πίνει θα βγει από το στήθος με γοερά κλάματα.Θα ξαναφαει μετά από λίγα λεπτα!Τι μπορεί να είναι τελικα;

Εννοείται ότι κοιτάμε!! Και τη μερα!! Χαχαχα 

Μου το κάνει και εμένα αυτό, σημαίνει ότι θέλει να ρευτει. Το δοκίμασα και όντως έτσι είναι!

Just now, Pennymav είπε:

Καλέ ναι, τί μας περασες;;

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Μου το κάνει και εμένα αυτό, σημαίνει ότι θέλει να ρευτει. Το δοκίμασα και όντως έτσι είναι!

Καλέ ναι, τί μας περασες;;

Όντως ρευεται και Συνεχίζει, δεν το είχα συνδυάσει ομως γιατι συμβαίνει σχετικά στην αρχή του θηλασμού, όταν δεν έχει φάει πολύ ακομη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...