Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

βρε κορίτσια... θηλάζω αποκλειστικά..αλλά δεν ξερω ποτε το παιδί χορταίνει  100%... όση ώρα και να κάτσει ψάχνει  να βρει θηλή... οοολη  την ώρα .. και τρωει. δεν πιπιλαει  απλά. από βαρος πάμε πολύ καλά. έχει πάρει και παραπάνω από αυτό που έπρεπε και περιμέναμε.

Ποσών εβδομάδων ειστε; Είναι φυσιολογικό πάντως! Άμα το βάρος και οι πάνες είναι οι σωστές μη σε απασχολει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Ποσών εβδομάδων ειστε; Είναι φυσιολογικό πάντως! Άμα το βάρος και οι πάνες είναι οι σωστές μη σε απασχολει

Σήμερα γινόμαστε 1 μηνος..

εντάξει  κορίτσι μου σε ευχαριστώ... αγχωθηκα γιατί τρώει και πάλι είναι ανήσυχος δεν ηρεμεί π.χ για να κοιμηθεί όπως  ακούω από άλλες που κοιμάται  αμέσως 

εντάξει  κορίτσι μου σε ευχαριστώ... αγχωθηκα γιατί τρώει και πάλι είναι ανήσυχος δεν ηρεμεί π.χ για να κοιμηθεί όπως  ακούω από άλλες που κοιμάται  αμέσως 

Χρόνια σας πολλα!! Βγαίνει μόνος του από το στηθος; Εμένα τωρα τελευταία, βγαίνει για να ρευτει και μετά ξανατρωει! Εχω καταλάβει ότι αλλάζουν συνηθειες πολυ γρηγορα και τελείως! Οπότε ο δείκτης είναι η ζυγαριά. Βέβαια αλλά συμπτώματα όπως το να αφήνει το στήθος κλαίγοντας παραπέμπουν σε ΓΟΠ, όπως κάνει η δική μου καμια φορα

Κορίτσια Καλημέρα! Χθες Πέμπτη και τη ζύγισα! Μεγάλη ηττα: μόνο 130 γραμ γι αυτην την εβδομάδα. Μάλλον έχουν δίκιο που λένε να ζυγιζουμε ανα μηνα αλλα αποκλείεται να κρατηθώ και να μην τη ζύγιζω νωρίτερα. Συνεχίζει και είναι στην καμπύλη της τωρα τι να πω, θα δείξει 

• Μου αρέσει 1

Κι εμας στο μαιευτηριο στο πλαι τα μωρα κ μετα στο σπιτι ο παιδιατρος ειπε ανασκελα.

@mpempaki1 μην ανησυχεις αφου ειναι οκ το βαρος του μωρου. Κι εμενα ετσι κανει,  38 ημερων, μπορει ενα μισαωρο η το πολυ μια ωρα να μεινει χωρις στηθος δηλ! Μια φορα μες την ημερα θα κοιμηθει 2ωρο κ μονο απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 6.30 το πρωι κανει 3ωρους υπνους!

Κοριτσια οσες σαραντισατε , κανατε τπτ με τα τυπικα θρησκευτικα η το αποφυγατε; Εγω πηρα τηλ εναν ιερεα κ δε δεχτηκε σπιτι για να περασει εκεινος το μωρο απο το ιερο κ μ ειπε κ γω να κοινωνησω... αλλα φοβαμαι κ γι αυτο δεν κλεισαμε ραντεβου. Οσες πηγατε εκκλησια το πηρε ο παπας το μωρο; Σας ειπαν να κοινωνησετε; Σκεφτομαι αν δεν ειναι στανταρ η διαδικασία να βρω αλλον πιο ευελικτο ιερεα...

• Ευχαριστώ 1

Just now, souzanna7 είπε:

Κι εμας στο μαιευτηριο στο πλαι τα μωρα κ μετα στο σπιτι ο παιδιατρος ειπε ανασκελα.

@mpempaki1 μην ανησυχεις αφου ειναι οκ το βαρος του μωρου. Κι εμενα ετσι κανει,  38 ημερων, μπορει ενα μισαωρο η το πολυ μια ωρα να μεινει χωρις στηθος δηλ! Μια φορα μες την ημερα θα κοιμηθει 2ωρο κ μονο απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 6.30 το πρωι κανει 3ωρους υπνους!

Κοριτσια οσες σαραντισατε , κανατε τπτ με τα τυπικα θρησκευτικα η το αποφυγατε; Εγω πηρα τηλ εναν ιερεα κ δε δεχτηκε σπιτι για να περασει εκεινος το μωρο απο το ιερο κ μ ειπε κ γω να κοινωνησω... αλλα φοβαμαι κ γι αυτο δεν κλεισαμε ραντεβου. Οσες πηγατε εκκλησια το πηρε ο παπας το μωρο; Σας ειπαν να κοινωνησετε; Σκεφτομαι αν δεν ειναι στανταρ η διαδικασία να βρω αλλον πιο ευελικτο ιερεα...

Καλημερα!!Δεν εχω γεννησει ακομα αλλα ξερω οτι οταν το μωρο ειναι αγορι το κανει μια περοφορα ο πατερ μεσα στο ιερο,γι αυτο πρεπει να πας...η Θ.Κοινωνια ομως ειναι δικο σου θεμα κ ασχετο με το σαραντισμα!!

• Μου αρέσει 1

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Χρόνια σας πολλα!! Βγαίνει μόνος του από το στηθος; Εμένα τωρα τελευταία, βγαίνει για να ρευτει και μετά ξανατρωει! Εχω καταλάβει ότι αλλάζουν συνηθειες πολυ γρηγορα και τελείως! Οπότε ο δείκτης είναι η ζυγαριά. Βέβαια αλλά συμπτώματα όπως το να αφήνει το στήθος κλαίγοντας παραπέμπουν σε ΓΟΠ, όπως κάνει η δική μου καμια φορα

Κορίτσια Καλημέρα! Χθες Πέμπτη και τη ζύγισα! Μεγάλη ηττα: μόνο 130 γραμ γι αυτην την εβδομάδα. Μάλλον έχουν δίκιο που λένε να ζυγιζουμε ανα μηνα αλλα αποκλείεται να κρατηθώ και να μην τη ζύγιζω νωρίτερα. Συνεχίζει και είναι στην καμπύλη της τωρα τι να πω, θα δείξει 

βγαίνει μόνος του αλλά ξανά πιανει  αμέσως και τρώει λαίμαργα.  και μετά έχει πολλές γουλιές . γοπ δεν έχει.  είπε η παιδίατρος  μάλλον επειδή τρώει λαίμαργα.  από κιλά πάμε καλά. γεννήθηκε  3100 και έπρεπε σήμερα πιο κλείνει  μήνα να είναι συν 1κιλο και την Δευτέρα  27ημερων ήταν ήδη 4220. τι να πω.. δεν θέλω να μένει  μισο φαγωμενος.. ούτε να τον αφήνω  πολύ και να τα βγάζει.. 

Just now, mpempaki1 said:

βγαίνει μόνος του αλλά ξανά πιανει  αμέσως και τρώει λαίμαργα.  και μετά έχει πολλές γουλιές . γοπ δεν έχει.  είπε η παιδίατρος  μάλλον επειδή τρώει λαίμαργα.  από κιλά πάμε καλά. γεννήθηκε  3100 και έπρεπε σήμερα πιο κλείνει  μήνα να είναι συν 1κιλο και την Δευτέρα  27ημερων ήταν ήδη 4220. τι να πω.. δεν θέλω να μένει  μισο φαγωμενος.. ούτε να τον αφήνω  πολύ και να τα βγάζει.. 

Καλημερα! Σαν λαιμαργία ακουγεται οντως κ απο κιλα πατε τελεια!! Οποτε σιγουρα χορταινει μην σκας.

Μην ανησυχεις κ τα μωρακια εχουν αναγκη ακομα κ να ψευτοπινουν καμμια φορα γτ τους δινει αισθηση ασφαλειας. Ειναι ο μη διατροφικος θηλασμος κ ειναι πολυ συχνος ως το 1ο ετος ειδικα , ποσο μαλλον τους πρωτους μηνες π τ μωρο δν εχει αντιληφθει οτι ειμαστε 2 ατομα. Δεν τιθεται θεμα ανεξαρτησίας οπως ίσως σου πουν, ουτε σε χειρίζεται το μωρο σε αυτη την ηλικια. Μονο μανουλα θελουν! Τα βοηθα ν μεγαλωνουν σωστα κ να γινονται ανεξαρτητα κ γεματα αγαπη! Οπλισου με υπομονη κ ολα τα κανες σωστα! ;)

Κ αλλα μωρα το κανουν φουλ οπως ο γιος μου π δεν ξεκολλουσε απο απνω μου, αλλά μέτρια σαν την κορη μου ωτα κ αλλα προτιμουν τον υπνο κ ηρεμουν πιο ευκολα!

7 hours ago, Pagotoula said:

ρε παιδια εγω με την γοπ, πως να μην βαλω σφηνακι;; ολο γυρναει ανασκελα...

Ότι σου πει ο γιατρός εννοειται ρε συ! Αλλιως χειρίζεσαι το παιδι με γοπ αλλιως το παιδι με κολικους κ παει λεγοντας.. ισως καλο ειναι να την σφινωνεις κ απο τις δυο μεριες για να μην παει ν γυρισει μπρουμητα μονο.

Καλο μηνα!!

πρίν από 46 λεπτά , mpempaki1 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μπεμπακι και εμενα ανησυχος ειναι.. καμια σχεση με αλλα που ακουω και κοιμουνται αμεσως!! Ετσι ηταν μονο τις πρωτες 20 μερες! Φτανουμε 2 μηνων και οταν θελει να κοιμηθει ξερενεται αλλα αυτο γινεται μονο το βραδυ! Την μερα οταν τρωει και μετα τον σηκωνω να ρευτει κουναει συνεχεια χερια ποδια! Βεβαια εμενα εχει ΓΟΠ. Απο παραγωγη πως εισαι? Για να εχει παρει τοσο βαρος θα έχεις πολυ γαλα πιστευω. Μήπως εχεις υπερπαραγωγη? Οταν βγαινει απο το στηθος βλεπεις να τρεχει γαλα? 

• Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Καλημερα! Σαν λαιμαργία ακουγεται οντως κ απο κιλα πατε τελεια!! Οποτε σιγουρα χορταινει μην σκας.

Μην ανησυχεις κ τα μωρακια εχουν αναγκη ακομα κ να ψευτοπινουν καμμια φορα γτ τους δινει αισθηση ασφαλειας. Ειναι ο μη διατροφικος θηλασμος κ ειναι πολυ συχνος ως το 1ο ετος ειδικα , ποσο μαλλον τους πρωτους μηνες π τ μωρο δν εχει αντιληφθει οτι ειμαστε 2 ατομα. Δεν τιθεται θεμα ανεξαρτησίας οπως ίσως σου πουν, ουτε σε χειρίζεται το μωρο σε αυτη την ηλικια. Μονο μανουλα θελουν! Τα βοηθα ν μεγαλωνουν σωστα κ να γινονται ανεξαρτητα κ γεματα αγαπη! Οπλισου με υπομονη κ ολα τα κανες σωστα! ;)

Κ αλλα μωρα το κανουν φουλ οπως ο γιος μου π δεν ξεκολλουσε απο απνω μου, αλλά μέτρια σαν την κορη μου ωτα κ αλλα προτιμουν τον υπνο κ ηρεμουν πιο ευκολα!

Ότι σου πει ο γιατρός εννοειται ρε συ! Αλλιως χειρίζεσαι το παιδι με γοπ αλλιως το παιδι με κολικους κ παει λεγοντας.. ισως καλο ειναι να την σφινωνεις κ απο τις δυο μεριες για να μην παει ν γυρισει μπρουμητα μονο.

Καλο μηνα!!

Καλη μηνα! Αυτο κανω, εχω το διπλο σφηνακι.. Σημερα βεβαια ειχε μετακινηθει μαζι με αυτο προς τα κατω..

• Μου αρέσει 1

Just now, souzanna7 είπε:

Εγω που σαραντησα πηγαμε κανονικα στην εκκλησια αλλα ημασταν μονοι με τον παπα. Δεν ηταν αλλοι μεσα. Τον πηρε αγκαλια και μπηκανε και στο ιερο.Αν ειναι αγορια το κανουμε αυτο!  Δεν κοινωνισαμε ομως. Δεν μου το ανέφερε κιολας! Μετα που γυρισαμε σπιτι εβαλα τα ρουχα μας στο πλυντηριο και εκανα μπανιο το μωρο. Βρες καλυτερα εναν αλλον ιερεα αν φυσικα ειναι ευκολο αυτο!  

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula said:

Καλη μηνα! Αυτο κανω, εχω το διπλο σφηνακι.. Σημερα βεβαια ειχε μετακινηθει μαζι με αυτο προς τα κατω..

Ειναι κ η κλίση στο στρωμα κ τσουλαει ε?? Το ζητουμενο είναι μην χωθει κατω απο τα σκεπασματα κ μην γυρισει μπρούμυτα, οποτε ειστε καλα.

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Ειναι κ η κλίση στο στρωμα κ τσουλαει ε?? Το ζητουμενο είναι μην χωθει κατω απο τα σκεπασματα κ μην γυρισει μπρούμυτα, οποτε ειστε καλα.

ναι, εχει κλιση και οταν κουνιεται, τσουλαει..

Just now, Pagotoula said:

ναι, εχει κλιση και οταν κουνιεται, τσουλαει..

Μια φορα την εχασα μεσα στα σεπασματα την δικη μου γτ τσουλισε αλλα ευτυχώς κοιμοταν ηρεμη. Εγω βεβαια τα εκανα πανω μου γτ δεν την αντικρυσα στην θεση της κ φβηθηκα μην επεσε! Δν ξέρω μηπως μπορεις να βαλεις κτ να την περιοριζει κ προς τ κατω ή μηπως θα ηταν πιο ασφαλες ν κοιμαται με υπνοσακο καλοκαιρινο να μην σε αγχωνω ομως, ρωτα τον γιατρο καλυτερα!

• Μου αρέσει 1

Just now, mpoukitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μπεμπακι και εμενα ανησυχος ειναι.. καμια σχεση με αλλα που ακουω και κοιμουνται αμεσως!! Ετσι ηταν μονο τις πρωτες 20 μερες! Φτανουμε 2 μηνων και οταν θελει να κοιμηθει ξερενεται αλλα αυτο γινεται μονο το βραδυ! Την μερα οταν τρωει και μετα τον σηκωνω να ρευτει κουναει συνεχεια χερια ποδια! Βεβαια εμενα εχει ΓΟΠ. Απο παραγωγη πως εισαι? Για να εχει παρει τοσο βαρος θα έχεις πολυ γαλα πιστευω. Μήπως εχεις υπερπαραγωγη? Οταν βγαινει απο το στηθος βλεπεις να τρεχει γαλα? 

Όπως τα λες κοπέλα μου.ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ. μου το είπε και η γιατρός. όταν το αφήνει ειδικά το ένα το γάλα δεν τρέχουν απλά σταγόνες..  αλλά εκτοξεύεται..( μέχρι και το μωρό λουζεται χαχχα)

• Χαχα 1

Όπως τα λες κοπέλα μου.ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ. μου το είπε και η γιατρός. όταν το αφήνει ειδικά το ένα το γάλα δεν τρέχουν απλά σταγόνες..  αλλά εκτοξεύεται..( μέχρι και το μωρό λουζεται χαχχα)

Χαχαχαχα ετσι ακριβως και εμεις!! Σιντριβανι... να ξερεις κ αυτο παιζει ρολο στην ανησυχια! Επισης μπορει κ μα πνιγεται και να εχει συχνα λοξιγγα. Ακομα και τα πρασινα κακα αν κανει ισως οφείλονται εκει! Αν ψαξεις στο ίντερνετ θα βρεις τροπους να ρυθμισεις καπως την παραγωγη για να μην εχεις προβληματα!

Επισης κοριτσια εχει καμια θεμα με ραγαδα στον ποπο του μωρου? Γιατι ειδα αιματακι στα κακα και φυσικα τρομοκρατηθηκα αλλα πηγαμε παιδιατρο κ εχει ραγαδα! Ξέρω ότι ποναει! Βεβαια μας εδωσε κρεμα να βαζουμε απλα ειπα μηπως εχει καποια κοπελα εμπειρια απο αυτο! Εννοειται οτι καναμε εξεταση κοπρανων κ ηταν φυσιολογικη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...