Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Εγώ του φοράω εσωρουχάκι κοντομάνικο χωρίς ποδαράκια, και φορμάκι ολόσωμο, και το βράδυ τον σκεπάζω με παπλωματάκι και κουβερτούλα. Μήπως το παρακάνω; Βέβαια, το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία, αλλά πλέον όχι κάτω από 20 βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι η πλατούλα του ζεσταίνεται. Μήπως να βγάλω τη δεύτερη κουβερτούλα; Τι λέτε;

Εγώ λέω μα την βγάλεις τον σκεπάζει πολύ κ καλο ειναο να μην ιδρώνουν τα παιδιά....δεν τους κάνει καλο....Η κουβερτούλα αρκεί αγαπη

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Εγώ του φοράω εσωρουχάκι κοντομάνικο χωρίς ποδαράκια, και φορμάκι ολόσωμο, και το βράδυ τον σκεπάζω με παπλωματάκι και κουβερτούλα. Μήπως το παρακάνω; Βέβαια, το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία, αλλά πλέον όχι κάτω από 20 βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι η πλατούλα του ζεσταίνεται. Μήπως να βγάλω τη δεύτερη κουβερτούλα; Τι λέτε;

Καλημέρα! Ναι νομίζω ότι του βάζεις πολλά, μια κουβερτουλα αρκεί! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Polly1 said:

Μέχρι τώρα της φορούσα μακρυμανικα ζιπουνακι  και φορμακι και κουβέρτα φλις αλλα λεπτή. Θερμοκρασία 21 βαθμούς σταθερά. Χθες την είδα ότι είχε πετάξει όλη την κουβερτα αλλα δεν ήταν ιδρωμένη.Ίσωςήταν τυχαίο. Επίσης μου γυρίζει κάθετα στο λίκνο συνεχεια

Μέχρι τώρα της φορούσα μακρυμανικα ζιπουνακι  και φορμακι και κουβέρτα φλις αλλα λεπτή. Θερμοκρασία 21 βαθμούς σταθερά. Χθες την είδα ότι είχε πετάξει όλη την κουβερτα αλλα δεν ήταν ιδρωμένη.Ίσωςήταν τυχαίο. Επίσης μου γυρίζει κάθετα στο λίκνο συνεχεια.

Ξεκινησε να στροφαρει η κυρια ε?? :) Εγω την εχω να κοιμαται στο καρότσι κ παει κ κουτουλαει πανω πανω, της αρεσει να ακουμπάει το κεφαλακι της!

Just now, KNecky είπε:

Ξεκινησε να στροφαρει η κυρια ε?? :) Εγω την εχω να κοιμαται στο καρότσι κ παει κ κουτουλαει πανω πανω, της αρεσει να ακουμπάει το κεφαλακι της!

ποτε ξεκινανε να κουνιουνται;; εμενα προς το παρον μονο σαν το σκουλικι σερνοταν λιγο προς τα κατω...πλεον λογω της γοπ της βαζω αυτο το διπλο μαξιλαρακι σαν σφηνες για να την κραταω στο πλαι και την σφηνωνω και δεν το κανει ουτε αυτο.αλλα δεν μπορω να διακινδυνευσω να γυρισει ανασκελα..

Just now, KNecky είπε:

Ναι, κάθε φορά τη βρίσκω κάθετα!! Επίσης κορίτσια, κάτι περίεργο: κάθεται ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΞΎΠΝΙΑ στο πορτ μπεμπέ!!! Οχι για πολυ αλλα μου αρκει!! Να ανησυχησω ή να τη φτύσω να μη τη ματιασω;Γενικα με το που μπήκαμε στον 3ο αλλο παιδί!! Σα να γύρισε διακόπτης!!Τοσο αποτομα!!

Just now, Pagotoula είπε:

ποτε ξεκινανε να κουνιουνται;; εμενα προς το παρον μονο σαν το σκουλικι σερνοταν λιγο προς τα κατω...πλεον λογω της γοπ της βαζω αυτο το διπλο μαξιλαρακι σαν σφηνες για να την κραταω στο πλαι και την σφηνωνω και δεν το κανει ουτε αυτο.αλλα δεν μπορω να διακινδυνευσω να γυρισει ανασκελα..

Στο μαιευτήριο το είχαν στο πλάι, ομως διαβασα απο Παπαβεντση και Πατσουρου οτι πρεπει να τα έχουμε ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι. Εγω τη βάζω ετσι λοιπόν σε ανάκλιση ομως.

Στο μαιευτήριο το είχαν στο πλάι, ομως διαβασα απο Παπαβεντση και Πατσουρου οτι πρεπει να τα έχουμε ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι. Εγω τη βάζω ετσι λοιπόν σε ανάκλιση ομως.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Ναι, κάθε φορά τη βρίσκω κάθετα!! Επίσης κορίτσια, κάτι περίεργο: κάθεται ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΞΎΠΝΙΑ στο πορτ μπεμπέ!!! Οχι για πολυ αλλα μου αρκει!! Να ανησυχησω ή να τη φτύσω να μη τη ματιασω;Γενικα με το που μπήκαμε στον 3ο αλλο παιδί!! Σα να γύρισε διακόπτης!!Τοσο αποτομα!!

Και εγώ στο πλάι την βάζω, όχι μόνο γιατί έτσι την  είχαν στο μαιευτήριο αλλά μου το έχουν πει και άλλες μανουλες. Είναι λάθος; Για ποιον  λόγο είναι καλύτερα ανάσκελα;

Just now, Polly1 είπε:

Εμενα μου το συστησε ο παιδιατρος και γενικα οπου διαβαζω για γοπ, αυτη την θεση συστηνουν και μαλιστα στο αριστερο πλαι κυριως. τωρα, νομιζω η καθε μανουλα ακουει το γιατρο της και λογικο.

Εγώ την βρίσκω πλαγια κάθε πρωί...αχαχχαχαχχα είναι μεγάλο το λίκνο γαιυτηβ κ γυρνάει οριζόντια...

Just now, Polly1 είπε:

κ μένα στο μαιευτήριο ανάσκελα ήταν κ έτσι την βάζω κ εγώ κ γυρίζει αυτή το κεφάλι της όπως θέλει 

Just now, teta2 είπε:

Και εγώ στο πλάι την βάζω, όχι μόνο γιατί έτσι την  είχαν στο μαιευτήριο αλλά μου το έχουν πει και άλλες μανουλες. Είναι λάθος; Για ποιον  λόγο είναι καλύτερα ανάσκελα;

Οπως μπορω να υποθεσω η θεση στο πλαι βοηθα σε περιπτωση αναγωγων, να μην πνιγει το μωρο. Οπως και σε εμας τους ενηλικες, οταν καποιος ειναι αναισθητος, τον γυρναν πλαι, ωστε αν κανει εμετο να μην παθει αναρροφηση και πνιγει.

Οπως μπορω να υποθεσω η θεση στο πλαι βοηθα σε περιπτωση αναγωγων, να μην πνιγει το μωρο. Οπως και σε εμας τους ενηλικες, οταν καποιος ειναι αναισθητος, τον γυρναν πλαι, ωστε αν κανει εμετο να μην παθει αναρροφηση και πνιγει.

Εμένα η παιδίατρος δέχεται και τις δύο θέσεις! Στο .μαιευτήριο στο πλάι! Διάβασα τυχαια ότι οι παιδίατροι πλεον δέχονται ως ασφαλή τρόπο μόνο ανάσκελα με το κεφάλι στα πλαγια και κράζουν που ακομη τα τοποθετούν τα μωρά στο πλάι!! Εμένα μου φαίνονται και τα 2 σωστά! 

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Εμένα η παιδίατρος δέχεται και τις δύο θέσεις! Στο .μαιευτήριο στο πλάι! Διάβασα τυχαια ότι οι παιδίατροι πλεον δέχονται ως ασφαλή τρόπο μόνο ανάσκελα με το κεφάλι στα πλαγια και κράζουν που ακομη τα τοποθετούν τα μωρά στο πλάι!! Εμένα μου φαίνονται και τα 2 σωστά! 

Το ανασκελα με το κεφαλι στο πλαι ηταν της μοδας πριν καμια 10ετια παντως (οπως παλια πχ οταν ημουν εγω μωρο, ηταν το μπρουμυτα). Το τελειως πλαι ειναι της τελευταιας 5ετιας νομιζω. Η ανακλιση βοηθα παντως και στις δυο περιπτωσεις.

Οι απόψεις διίστανται. Στο μαιευτήριο νομίζω ότι μου είπαν στο πλάι. Η παλιά μας παιδίατρος στην κόρη μου είχε πει να την κοιμίζω ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι χωρίς σφηνάκια, μαξιλάρια κλπ, σε ελαφριά ανάκλιση, και το ίδιο κάνω και τώρα. Στο πλάι δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, οπότε αναγκαστικά πρέπει να βάλεις σφηνάκι, όμως ο λόγος που δεν το συνιστούν είναι γιατί μπορεί να γυρίσουν μπρούμυτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα κοιμίζουμε το βράδυ μπρούμυτα. Τα τοποθετούμε μπρούμυτα κατά τη διάρκεια της μέρας υπό την επίβλεψή μας. 

kUuJp3.pnghOAep3.png

3 hours ago, Pagotoula said:

Γυρω στους 2-3 μηνες ξεκινανε αναλογα το παιδι κιόλας..εμενα απο την αρχη εκανε διαφορα συρσιματα προς τα πάνω κ κατω αλλα δν εχει χώρο ν κανει πιο πολλα στο καροτσι π κοιμαται.

Κ μενα στο πλαι μου ειχαν πει οι γιατροί σε ολα τα μωρα, Γερμανια κ Ελλάδα. Απλα οχι σφινες κ πολυ μεγαλη κλιση για να μην γυρίσει μπρούμυτα, οποτε βαζω μια πετσετουλα πισω της διπλωμένη ή με τα σκεπασματα μια ελαφρυα κλήση. Κ εγω προτιμω αριστερά οπως λες.

• Μου αρέσει 1

Οι απόψεις διίστανται. Στο μαιευτήριο νομίζω ότι μου είπαν στο πλάι. Η παλιά μας παιδίατρος στην κόρη μου είχε πει να την κοιμίζω ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι χωρίς σφηνάκια, μαξιλάρια κλπ, σε ελαφριά ανάκλιση, και το ίδιο κάνω και τώρα. Στο πλάι δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, οπότε αναγκαστικά πρέπει να βάλεις σφηνάκι, όμως ο λόγος που δεν το συνιστούν είναι γιατί μπορεί να γυρίσουν μπρούμυτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα κοιμίζουμε το βράδυ μπρούμυτα. Τα τοποθετούμε μπρούμυτα κατά τη διάρκεια της μέρας υπό την επίβλεψή μας. 

ρε παιδια εγω με την γοπ, πως να μην βαλω σφηνακι;; ολο γυρναει ανασκελα...

βρε κορίτσια... θηλάζω αποκλειστικά..αλλά δεν ξερω ποτε το παιδί χορταίνει  100%... όση ώρα και να κάτσει ψάχνει  να βρει θηλή... οοολη  την ώρα .. και τρωει. δεν πιπιλαει  απλά. από βαρος πάμε πολύ καλά. έχει πάρει και παραπάνω από αυτό που έπρεπε και περιμέναμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...