Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Kathrin17 said:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι...όσες θηλαζετε έχετε βάλει το αυγό στη διατροφή σας? Έκανε κάποια αλλεργία το μωρό?? Δν εχω φαει απο όταν γέννησα κ έλεγα να το δοκιμάσω αυριο.. Γενικά δεν ξέρω προτεινεται ή οχι?? 

Καποιοι γιατροι εχουν την ταση προληπτικα να κόβουν διάφορες τροφες αλλα οπως λεει κ η Παγωτουλα αν δν εχεις ένδειξεις για κατι δεν υπάρχει λογος να το κοψεις. Καλύτερα κιολας να τρεφεσαι με ποικιλια να ερχεται τι μωρο μεσω θηλασμου σε επαφη με τροφες κ ελαφρως κ με γευσεις. Εμεις με επιβεβαιωμενη αλλεργία στον γιο μου το κοψαμε κ με οδηγιες παιδιατρου καναμε προσπαθειες επανεισαγωγης μετα απο καποιο καιρο σκεψου κ αναλογως την περίπτωση μπορει ν τρωει η μαμα που θηλάζει κ οχι το μωρο απευθειας μονο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Pagotoula είπε:

τι φλεγμονη εκανες;; το πρηξιμο μετα το περπατημα;;; εγω νιωθω οτι θα μπορουσα να κανω κοιλιακους...λες να παω να κανω και να μεινω;;; χαχαχαχ

@Polly1 θα σου στειλω πμ το λινκ.

Ναι ρε γμτ, έχει πρηστεί και είναι κόκκινο. Βάζω κρέμα, αν και ο γιατρός μου είπε να μη βάλω κάτι. Κοιλιακούς νιώθω ότι αν κάνω, θα κοπώ στα δύο, χαχα, δεν αισθάνομαι έτοιμη. 

Just now, Kathrin17 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι...όσες θηλαζετε έχετε βάλει το αυγό στη διατροφή σας? Έκανε κάποια αλλεργία το μωρό?? Δν εχω φαει απο όταν γέννησα κ έλεγα να το δοκιμάσω αυριο.. Γενικά δεν ξέρω προτεινεται ή οχι?? 

Έχω φάει δύο φορές. Αλλεργία δεν έκανε, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τα κακά του μύριζαν αυγό, χωρίς πλάκα!

• Ευχαριστώ 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child said:

Ναι ρε γμτ, έχει πρηστεί και είναι κόκκινο. Βάζω κρέμα, αν και ο γιατρός μου είπε να μη βάλω κάτι. Κοιλιακούς νιώθω ότι αν κάνω, θα κοπώ στα δύο, χαχα, δεν αισθάνομαι έτοιμη. 

Έχω φάει δύο φορές. Αλλεργία δεν έκανε, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τα κακά του μύριζαν αυγό, χωρίς πλάκα!

Παντως αυτο με την μυρωδια αν κ το εχω ξανακουσει, δεν ειναι στα κλασικα συμπτωματα αλλεργίας. Μιλησες με παιδίατρο μηπως? Απο περιέργεια ρωταω..

Just now, KNecky είπε:

Παντως αυτο με την μυρωδια αν κ το εχω ξανακουσει, δεν ειναι στα κλασικα συμπτωματα αλλεργίας. Μιλησες με παιδίατρο μηπως? Απο περιέργεια ρωταω..

Όχι, δεν το αξιολόγησα να σου πω την αλήθεια. Λες να έπρεπε να της το πω;

kUuJp3.pnghOAep3.png

1 ώρα πρίν, Kathrin17 είπε:

Τρώω καθημερινά!! Κανένα πρόβλημα ως Τώρα!! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν αποκλείουμε τίποτα αν δε δούμε ότι πειραζει το μωρο!

Just now, KNecky είπε:

Ποια ειναι τα κλασικά συμπτώματα αλλεργιας; Αυτό με το αίμα εστω στο μέγεθος μιας κλωστή που λένε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Sweet_child said:

Όχι, δεν το αξιολόγησα να σου πω την αλήθεια. Λες να έπρεπε να της το πω;

Δεν εχω ιδεα! Κ η αλλη κοπελα π ξέρω μονη της έκοψε το αυγο λογω αυτου αλλα κ οτανηταν ο καιρος να φαει το παιδι δεν έδειξε καποιο προβλημα. Βεβαια εκεινη ειχε κόψει παρα πλ φαγητα απο τον φοβο της κ δεν ξερω καθόλου αν τ παιδι ειχε καποιο θεμα τελικα στα υπολοιπα.

Just now, Polly1 said:

Τρώω καθημερινά!! Κανένα πρόβλημα ως Τώρα!! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, δεν αποκλείουμε τίποτα αν δε δούμε ότι πειραζει το μωρο!

Ποια ειναι τα κλασικά συμπτώματα αλλεργιας; Αυτό με το αίμα εστω στο μέγεθος μιας κλωστή που λένε;

Εχει πολλα.. γαστρεντερικα ειναι αιμα με ζωηρο χρωμα στις κενωσεις, πολλες βλενες στις κενωσεις, πρασινες κενωσεις με βλενες, διάρροια, δυσκοιλιότητα, κολικοι, γοπ. Αυτα ειναι ενδειξεις κ μπορει ν εμφανίζεται κατι κ για αλλους λόγους οπως πχ πρασινες πανες λογω υπερπαραγωγής ή γοπ λογω απλής ανωριμότητας του συστηματος του μωρου.

Κατα τ αλλα έχει συμπτώματα κ αλλου τυπου, πχ δερματικά, στα ματια, αναπνευστικα, ανάλογα την βαρυτητα κ τον τυπο της αλλεργιας. Πολλα ειναι κ σαν τα συμπτώματα π εμφανιζονται στους ενηλικες.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

τι φλεγμονη εκανες;; το πρηξιμο μετα το περπατημα;;; εγω νιωθω οτι θα μπορουσα να κανω κοιλιακους...λες να παω να κανω και να μεινω;;; χαχαχαχ

@Polly1 θα σου στειλω πμ το λινκ.

Ευχαριστώ!!  Παρήγγειλα ήδη!!

Κορίτσια πώς σκεπάζετε τελικα τα μωράκια σας; Εγώ με μι λεπτή  κουβερτούλα.ί

• Μου αρέσει 2

Just now, Polly1 είπε:

τυπου πικε;; εγω βαζω ακομα φλις ή βελουτε..

Just now, Sweet_child είπε:

Συνεχιζω να πιστευω οτι ηταν θεμα κουρασης. Θα δεις πως θα υποχωρησει τωρα. Ποια κρεμα βαζεις; Σε βοηθησε καθολου; οσο για τη γυμναστικη, νομιζω καλο ειναι να ακολουθουμε το σωμα μας και να φτασουμε μεχρι εκει που νιωθουμε οτι τα καταφερνουμε.. Να μην πιεζομαστε παραπανω.. Σε αυτη την κατασταση παντως, δεν θα πηγαινα σε γυμναστηριο. Νομιζω θα αρχισω λιγο γυμναστικουλα μεσω youtube στο σπιτι και κανα περπατημα, μολις με δει κι ο γιατρος.

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Εγω τρωω κανονικα. Ακομα και σε διατροφη αποκλεισμου λογω αλλεργιας του βρεφους, το αυγο δεν απαγορευεται. Γενικα καλο ειναι να μην αποκλειεις ομαδες τροφιμων προληπτικα, χωρις να υπαρχει ενδειξη αλλεργιας στο μωρο η θεμα κληρονομικοτητας, γιατι κι ο οργανισμος σου χρειαζεται θρεπτικα στοιχεια απο ολες τις διατροφικες ομαδες. 

7 ώρες πρίν, KNecky είπε:

Καποιοι γιατροι εχουν την ταση προληπτικα να κόβουν διάφορες τροφες αλλα οπως λεει κ η Παγωτουλα αν δν εχεις ένδειξεις για κατι δεν υπάρχει λογος να το κοψεις. Καλύτερα κιολας να τρεφεσαι με ποικιλια να ερχεται τι μωρο μεσω θηλασμου σε επαφη με τροφες κ ελαφρως κ με γευσεις. Εμεις με επιβεβαιωμενη αλλεργία στον γιο μου το κοψαμε κ με οδηγιες παιδιατρου καναμε προσπαθειες επανεισαγωγης μετα απο καποιο καιρο σκεψου κ αναλογως την περίπτωση μπορει ν τρωει η μαμα που θηλάζει κ οχι το μωρο απευθειας μονο.

6 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

@Polly1

Καλημέρα!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου.. Κ γω κάπως έτσι το ειχα στο μυαλό μου.. Κ η παιδίατρος κ η μαία να τρώω από όλα μου είπαν.. Αλλά ήθελα να δω κ σεις στην πραξη τι εχετε δει... 

4 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Εγώ ακόμη με την κλασική κουβερτουλα τυπου βελουτέ.. Κ από ρουχαλάκια εσωτερικό κοντομάνικο κ ολόσωμο φορμακι απέξω.. Μήπως από βδομάδα που θα χει πιο ζέστη να της βάζω ένα φορμακι σκέτο?? Αυτό με τι ρουχα κ τι σκεπάσματα πρεπει να της βάζω με προβληματιζει.. Αφαιρούμε πρωτα το 1ρουχαλακι κ μετα βάζουμε πιο λεπτό σκεπάσμα? Η ανάποδα? Η ότι βολευει την καθεμία?? 

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kathrin17 είπε:

@Polly1

Καλημέρα!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου.. Κ γω κάπως έτσι το ειχα στο μυαλό μου.. Κ η παιδίατρος κ η μαία να τρώω από όλα μου είπαν.. Αλλά ήθελα να δω κ σεις στην πραξη τι εχετε δει... 

Εγώ ακόμη με την κλασική κουβερτουλα τυπου βελουτέ.. Κ από ρουχαλάκια εσωτερικό κοντομάνικο κ ολόσωμο φορμακι απέξω.. Μήπως από βδομάδα που θα χει πιο ζέστη να της βάζω ένα φορμακι σκέτο?? Αυτό με τι ρουχα κ τι σκεπάσματα πρεπει να της βάζω με προβληματιζει.. Αφαιρούμε πρωτα το 1ρουχαλακι κ μετα βάζουμε πιο λεπτό σκεπάσμα? Η ανάποδα? Η ότι βολευει την καθεμία?? 

κι εγω με βελουτε η φλις τη σκεπαζω. αλλα εχει τυχει κ μερα που την εχω αφησει μονο με ζιπουνακι κ καλτσακια, γιατι μου ιδρωνε με ολοσωμο απο πανω. εχει να κανει με καθε παιδακι μωρε, αμα ζεσταινεται κι ιδρωνει, προφανως και θα του βγαζεις ρουχαλακια. κι αν δεις οτι ιδρωνει και στον υπνο, θα βαλεις πιο ψιλη κουβερτα. αντιστροφα, αν τα χερακια του κι ο σβερκος ειναι κρυα, το ντυνεις πιο πολυ ή προσθετεις κουβερτακι.

• Μου αρέσει 2

Just now, Kathrin17 said:

@Polly1

Καλημερα! Εγώ της φοράω ακριβώς οτι φοραω κ σκεπασματα αντιστοιχα κ μετα βλεπω αν ιδρωσει ή αν ειναι κρυος ο σβερκος της να αφαιρεσω ή προσθεσω. Τα δακτυλακια στα χέρια κ τα πατουσακια επειδη είναι μικρα ακομα μπορει ν ειναι κρυα χωρις ν κρυώνει το σωμα τους, ειναι θεμα κινητικότητας. Καποιο βραδυ κοιμηθηκαμε με μονο σεντονακι συνηθως ενα σεντονακι κ φλις κουβερτα. Ρουχακια ή μακρυμανικο φανελακι με σαλοπετιτσα φορμακι ή κοντομανικο με μακρυμανικο απο πανω ως τωρα. Αλλα ειναι κ το σπιτι ποσο ζεστο-κρυο ειναι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Kathrin17 είπε:

@Polly1

Just now, Pagotoula είπε:

κι εγω με βελουτε η φλις τη σκεπαζω. αλλα εχει τυχει κ μερα που την εχω αφησει μονο με ζιπουνακι κ καλτσακια, γιατι μου ιδρωνε με ολοσωμο απο πανω. εχει να κανει με καθε παιδακι μωρε, αμα ζεσταινεται κι ιδρωνει, προφανως και θα του βγαζεις ρουχαλακια. κι αν δεις οτι ιδρωνει και στον υπνο, θα βαλεις πιο ψιλη κουβερτα. αντιστροφα, αν τα χερακια του κι ο σβερκος ειναι κρυα, το ντυνεις πιο πολυ ή προσθετεις κουβερτακι.

Just now, KNecky είπε:

Καλημερα! Εγώ της φοράω ακριβώς οτι φοραω κ σκεπασματα αντιστοιχα κ μετα βλεπω αν ιδρωσει ή αν ειναι κρυος ο σβερκος της να αφαιρεσω ή προσθεσω. Τα δακτυλακια στα χέρια κ τα πατουσακια επειδη είναι μικρα ακομα μπορει ν ειναι κρυα χωρις ν κρυώνει το σωμα τους, ειναι θεμα κινητικότητας. Καποιο βραδυ κοιμηθηκαμε με μονο σεντονακι συνηθως ενα σεντονακι κ φλις κουβερτα. Ρουχακια ή μακρυμανικο φανελακι με σαλοπετιτσα φορμακι ή κοντομανικο με μακρυμανικο απο πανω ως τωρα. Αλλα ειναι κ το σπιτι ποσο ζεστο-κρυο ειναι.

Μέχρι τώρα της φορούσα μακρυμανικα ζιπουνακι  και φορμακι και κουβέρτα φλις αλλα λεπτή. Θερμοκρασία 21 βαθμούς σταθερά. Χθες την είδα ότι είχε πετάξει όλη την κουβερτα αλλα δεν ήταν ιδρωμένη.Ίσωςήταν τυχαίο. Επίσης μου γυρίζει κάθετα στο λίκνο συνεχεια

πρίν από 31 λεπτά , Kathrin17 είπε:

@Polly1

Just now, Pagotoula είπε:

Just now, KNecky είπε:

Μέχρι τώρα της φορούσα μακρυμανικα ζιπουνακι  και φορμακι και κουβέρτα φλις αλλα λεπτή. Θερμοκρασία 21 βαθμούς σταθερά. Χθες την είδα ότι είχε πετάξει όλη την κουβερτα αλλα δεν ήταν ιδρωμένη.Ίσωςήταν τυχαίο. Επίσης μου γυρίζει κάθετα στο λίκνο συνεχεια.

• Μου αρέσει 2

εγω τις φοράω κοντομάνικο από μέσα κ από πάνω φορμακι λεπτό....την σκέπαζε με σεντονακι όχι τελείως λεπτό....

Ο παιδίατρος μ λέει δεν κοιτάμε χέρια κ πόδια αν είναι κρύα αλλα κοιλιτσα....αν η κοιλίτσα είναι κρυα κρυώνει αν όχι είναι οκ....

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα!

Εγώ του φοράω εσωρουχάκι κοντομάνικο χωρίς ποδαράκια, και φορμάκι ολόσωμο, και το βράδυ τον σκεπάζω με παπλωματάκι και κουβερτούλα. Μήπως το παρακάνω; Βέβαια, το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία, αλλά πλέον όχι κάτω από 20 βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι η πλατούλα του ζεσταίνεται. Μήπως να βγάλω τη δεύτερη κουβερτούλα; Τι λέτε;

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...