Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 27/4/2020 at 1:37 ΠΜ, Ξένη είπε:

Εμένα η τομή μου βγάζει από την μια μεριά κάτι υγρά σαν πύον,  ο γιατρός από το τηλέφωνο μου είπε ότι είναι τα λίπη από την κοιλιά...Δεν ξέρω...Για πύον μου φαίνεται.. Την καθαρίζω με μπενταντιν και βλέπουμε,  έχει και μια τρυπούλα σε μια μεριά...φοβάμαι μήπως αυτή η κρέμα που μου είπε να την βάλω 4 μέρες μετά το χειρουργείο πως έκανε την ζημιά...πέρυσι δεν είχα κανένα θέμα, είχε κλείσει από την αρχή.. 

Τι ρουφηχτρα είναι αυτή.....μπράβο η μπεμπουλα...Εμενα τα μεγάλα μπουκάλια είχαν πιπιλες με δύο τρύπες και πήγα πήρα το νούμερο μηδέν με μια τρύπα, φοβόμουν μην στάζει αρκετό γάλα στο στόμα της και πνίγεται...μου πνίγεται συνέχεια εξάλλου με το που βάζω το μπουκάλι μέσα κάνει σαν τρελή για να φάει...λες να δοκιμάσω ξανά το με δύο τρύπες να δω μήπως φάει παραπάνω?Γιατί τώρα μας πίνει 80ml το πολύ...Αλλά βάρος παίρνει κανονικά...γύρω στα 32γρ την ημέρα...

Expand  

δοκιμαστεί κ ακολούθα την μικρή σ όπως έκανε σε μένα....κ μένα επερνε βάρος πριν 33 γρ....μην την φοβάσαι στο πνίξιμο θα μάθει κ θα περάσει....να την έχεις κ καλά καθιστή εγω ετσι την κάνω...

On 26/4/2020 at 10:38 ΜΜ, Sweet_child είπε:

@Rafaelatarzan μην έχεις τύψεις κορίτσι μου, που να το φανταστείς, ούτε στο είπε κάποιος. Μάνα δεν γεννήθηκε καμιά μας, όλες κάναμε και κάνουμε λάθη. Είδες που το ένστικτό σου σε καθοδήγησε σωστά. 

Σήμερα λοιπόν είχε ωραία μέρα, έβαλα το μωρό στο μάρσιπο, πήρα σύζυγο, κόρη και σκύλο και κάναμε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Όλα ωραία και καλά. Μέχρι που πριν από μια ώρα συνειδητοποίησα ότι πρήστηκε το σημείο πάνω από την τομή. Ούτως ή άλλως υπήρχε ένα μικρό βουναλάκι, αλλά τώρα έγινε διπλάσιο. Δεν με πονάει μεν αλλά με φαγουρίζει και λίγο με τραβάει αριστερά. Έχω την εντύπωση ότι το βάρος του μπέμπη στη βόλτα έκανε τη ζημιά. Τεσπα, πήρα ένα brufen και αύριο θα πάρω το γιατρό να κλείσω ραντεβού για να με δει. Για πείτε, έχετε κι εσείς πρηξιματάκι πάνω από την τομή;

Expand  

Μαλλον παιζει ρολο η σταση του μωρου λογω μαρσιπου, σου πιεζε την κοιλια και πρηστηκε εσωτερικα. μου χε πει ο γιατρος οτι μπορει να συμβει ποιο μαρσιπο εχεις θυμισε μου...νομιζω εχουμε το ιδιο..; (μει ται) μηπως το χες δεσει πολυ χαμηλα...;; εγω το φορεσα κ περπατησα 1 ωρα, αλλα πριν ξεκινησω το εβαλα κ το εβγαλα 2-3 φορες μεχρι να βρω το υψος. αν το χες τοποθετησει σωστα, ισως ακομα δεν πρεπει να το φορας πολυ ωρα κ για περπατημα.

On 27/4/2020 at 1:37 ΠΜ, Ξένη είπε:

Εμένα η τομή μου βγάζει από την μια μεριά κάτι υγρά σαν πύον,  ο γιατρός από το τηλέφωνο μου είπε ότι είναι τα λίπη από την κοιλιά...Δεν ξέρω...Για πύον μου φαίνεται.. Την καθαρίζω με μπενταντιν και βλέπουμε,  έχει και μια τρυπούλα σε μια μεριά...φοβάμαι μήπως αυτή η κρέμα που μου είπε να την βάλω 4 μέρες μετά το χειρουργείο πως έκανε την ζημιά...πέρυσι δεν είχα κανένα θέμα, είχε κλείσει από την αρχή.. 

Τι ρουφηχτρα είναι αυτή.....μπράβο η μπεμπουλα...Εμενα τα μεγάλα μπουκάλια είχαν πιπιλες με δύο τρύπες και πήγα πήρα το νούμερο μηδέν με μια τρύπα, φοβόμουν μην στάζει αρκετό γάλα στο στόμα της και πνίγεται...μου πνίγεται συνέχεια εξάλλου με το που βάζω το μπουκάλι μέσα κάνει σαν τρελή για να φάει...λες να δοκιμάσω ξανά το με δύο τρύπες να δω μήπως φάει παραπάνω?Γιατί τώρα μας πίνει 80ml το πολύ...Αλλά βάρος παίρνει κανονικά...γύρω στα 32γρ την ημέρα...

Expand  

κοριτσι μου συγγνωμη αλλα μηπως να πας να σε δει απο κοντα μην ειναι καμια μολυνση;; τι λιπη απο την κοιλια..;; αρνακι στο φουρνο εισαι;; κ η τρυπουλα επισης με ανησυχει μην μαζεψει κανα μικροβιο..δεν πας να σε δει;; λεω εγω τωρα..γνωμη μου.εγω κ με λιγο πρηξιμο ειχα παει, που τελικα ηταν φυσιολογικο..αλλα δεν παιζουμε με τετοιου ειδους τομες που φτανουν ως τη μητρα.. τι κρεμα εβαζες;;;

On 26/4/2020 at 11:52 ΜΜ, KNecky είπε:

Να σου πω την αληθεια ειχα για αρκετο καιρό ελαφρυ πρήξιμο κ καποια φαση αρχισε να εχει φαγούρα αλλα απλα επανερχόταν η αισθηση αφης στο σημειο. Επισης στα δεξια τερμα με τραβουσε για αρκετους μηνες οποτε κουραζομουν ή αλλαζε ο καιρος κ μου ειπαν ειναι το τελευταιο κομματι που ραβεται κ γαυτο ειναι ευαισθητο. Δεν ειμαι ομως σιγουρη γι αυτο σαν αιτιολογια. Μακαρι να μην ειναι τιποτα κοπελα μου!

Expand  

κ γω στα δυο ακρα εχω εσωτερικο πρηξιματακι, σαν μια ρογα σταφυλι. κι εμενα το ιδιο ακριβως μου ειπε, οτι εκει ειναι που ραβεται τελευταιο κι ειναι σα να λεμε οτι γινεται κομπος..οποτε εσωτερικα κανει πιο πολυ καιρο να θρεψει.

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια Καλημέρα!! Σήμερα γινόμαστε 2 μηνών!! Και επιτέλους θα ρθει η παιδίατρος αυριο να τη δει και να της κάνει το εμβόλιο! έχει να ρθει από 12 ημερών!! Έχω φωτογραφίσει τις προαιρετικές εξετάσεις από το μαιευτήριο να της τις δείξω! Εσείς εκτος από το ακουογραμμα που λέγαμε προχθες τι άλλες έχετε κάνει ή θα κανετε; Επίσης όσες έχετε κάνει ήδη το εμβόλιο πώς ήταν μετά τα μωρά; Ανήσυχα με πυρετό κτλ;

• Μου αρέσει 1

On 27/4/2020 at 9:04 ΠΜ, Polly1 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα!! Σήμερα γινόμαστε 2 μηνών!! Και επιτέλους θα ρθει η παιδίατρος αυριο να τη δει και να της κάνει το εμβόλιο! έχει να ρθει από 12 ημερών!! Έχω φωτογραφίσει τις προαιρετικές εξετάσεις από το μαιευτήριο να της τις δείξω! Εσείς εκτος από το ακουογραμμα που λέγαμε προχθες τι άλλες έχετε κάνει ή θα κανετε; Επίσης όσες έχετε κάνει ήδη το εμβόλιο πώς ήταν μετά τα μωρά; Ανήσυχα με πυρετό κτλ;

Expand  

Καλημερα κ με το καλο! Καναμε κ υπέρηχο ισχύων στο μαιευτήριο. Το εμβόλιο μας εκανα λιγα δέκατα τελικά μονο, γκρινια δεν ειχε πολλη αλλα το μπουτακι της είχε πριστει πολυ κ οταν ακουμπούσε εκει κατι χαλούσε τον κοσμο η ψυχη μου. Κομπρεσουλες δροσερες, ντεπον αν φτασεις στα δυσκολα, αλλαγη στασης θηλασμου, υπομονη 48ωρες κ θα περάσει κοπέλα μου! Ασε π πολλά μωρα δν παρουσιαζουν τπτ! ;)

On 27/4/2020 at 8:15 ΠΜ, Pagotoula είπε:

Μαλλον παιζει ρολο η σταση του μωρου λογω μαρσιπου, σου πιεζε την κοιλια και πρηστηκε εσωτερικα. μου χε πει ο γιατρος οτι μπορει να συμβει ποιο μαρσιπο εχεις θυμισε μου...νομιζω εχουμε το ιδιο..; (μει ται) μηπως το χες δεσει πολυ χαμηλα...;; εγω το φορεσα κ περπατησα 1 ωρα, αλλα πριν ξεκινησω το εβαλα κ το εβγαλα 2-3 φορες μεχρι να βρω το υψος. αν το χες τοποθετησει σωστα, ισως ακομα δεν πρεπει να το φορας πολυ ωρα κ για περπατημα.

κοριτσι μου συγγνωμη αλλα μηπως να πας να σε δει απο κοντα μην ειναι καμια μολυνση;; τι λιπη απο την κοιλια..;; αρνακι στο φουρνο εισαι;; κ η τρυπουλα επισης με ανησυχει μην μαζεψει κανα μικροβιο..δεν πας να σε δει;; λεω εγω τωρα..γνωμη μου.εγω κ με λιγο πρηξιμο ειχα παει, που τελικα ηταν φυσιολογικο..αλλα δεν παιζουμε με τετοιου ειδους τομες που φτανουν ως τη μητρα.. τι κρεμα εβαζες;;;

κ γω στα δυο ακρα εχω εσωτερικο πρηξιματακι, σαν μια ρογα σταφυλι. κι εμενα το ιδιο ακριβως μου ειπε, οτι εκει ειναι που ραβεται τελευταιο κι ειναι σα να λεμε οτι γινεται κομπος..οποτε εσωτερικα κανει πιο πολυ καιρο να θρεψει.

Expand  

Αρα ισχυει! Μαλιστα..κ να σκεφτεις υπαρχουν πολυ σπάνιες στιγμες π αλλαζει ο καιρος τωρα κ ειμαι πολυυ κουρασμενη κ μπορει ν νιωθω ενα στιγμιαιο τσίμπημα εκει. Εσενα πως παει η τομη??

Διαφημίσεις

On 27/4/2020 at 8:15 ΠΜ, Pagotoula είπε:

Expand  

Όταν ήταν μόνο η τρυπούλα πήγα και με είδε και υποτίθεται την είδε στο όρθιο και μου είπε δεν είναι τίποτα,  είναι φυσιολογικό να φύγουν τα λίπη....Τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του λέω βγάζει συνέχεια σαν πύον από την τομή και μου λέει είναι τα λίπη...τι άλλο να κάνω? Μάλλον θα πρέπει να πάω σε άλλον γιατρό..μου είπε μόνο να βάζω μπενταντιν που και που...Και αν ήταν πύον θα είχα πυρετό. Πόσο λίπος να έχει αυτή η κοιλιά...το ίδιο είχε και πέρυσι και δεν έβγαλε τίποτα.. κρέμα την stratamed μου είπε να την βάζω με το που βγήκαμε από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω μήπως αυτή μου την έκανα τη δουλειά..

CRVnp2.png

On 27/4/2020 at 9:32 ΠΜ, Ξένη είπε:

Όταν ήταν μόνο η τρυπούλα πήγα και με είδε και υποτίθεται την είδε στο όρθιο και μου είπε δεν είναι τίποτα,  είναι φυσιολογικό να φύγουν τα λίπη....Τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του λέω βγάζει συνέχεια σαν πύον από την τομή και μου λέει είναι τα λίπη...τι άλλο να κάνω? Μάλλον θα πρέπει να πάω σε άλλον γιατρό..μου είπε μόνο να βάζω μπενταντιν που και που...Και αν ήταν πύον θα είχα πυρετό. Πόσο λίπος να έχει αυτή η κοιλιά...το ίδιο είχε και πέρυσι και δεν έβγαλε τίποτα.. κρέμα την stratamed μου είπε να την βάζω με το που βγήκαμε από το νοσοκομείο. Δεν ξέρω μήπως αυτή μου την έκανα τη δουλειά..

Expand  

Ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρεις αλλο γιατρο λογω συνθηκων, αλλα μηπως να το επιχειρουσες; Αυτο με το λιπος δεν το εχω ξανακουσει ποτε..αν ηταν ετσι να αφηνανε ολοι τρυπουλα, να εφευγε το λιπος, να μεναμε συλφιδες...πιο λογικο μου φαινεται να ειναι πυον και ισως αν παρεις καποια αντιβιωσουλα να σταματησει. εγω φοβαμαι τις μολυνσεις στις τομες..γι αυτο με βλεπεις κ δεν το παιρνω αψηφιστα..πολλα περαστικα παντως κ να μας πεις πως θα πας...

On 27/4/2020 at 9:14 ΠΜ, KNecky είπε:

Καλημερα κ με το καλο! Καναμε κ υπέρηχο ισχύων στο μαιευτήριο. Το εμβόλιο μας εκανα λιγα δέκατα τελικά μονο, γκρινια δεν ειχε πολλη αλλα το μπουτακι της είχε πριστει πολυ κ οταν ακουμπούσε εκει κατι χαλούσε τον κοσμο η ψυχη μου. Κομπρεσουλες δροσερες, ντεπον αν φτασεις στα δυσκολα, αλλαγη στασης θηλασμου, υπομονη 48ωρες κ θα περάσει κοπέλα μου! Ασε π πολλά μωρα δν παρουσιαζουν τπτ! ;)

Αρα ισχυει! Μαλιστα..κ να σκεφτεις υπαρχουν πολυ σπάνιες στιγμες π αλλαζει ο καιρος τωρα κ ειμαι πολυυ κουρασμενη κ μπορει ν νιωθω ενα στιγμιαιο τσίμπημα εκει. Εσενα πως παει η τομη??

Expand  

Εχει βελτιωθει παααρα πολυ. εχει μεινει μονο το πρηξιματακι στις ακρες. δεν ποναω πλεον σε κινησεις..εννοειται ομως ποναω αν πιεσω τις ακρες και νιωθω που κ που τραβηγματα. σιγα σιγα επανερχεται κι η αισθηση...νιωθω φαγουριτσα.. εξωτερικα η τομη ειναι μια χαρα, ξυριζω κανονικα τις τριχες πανω της.

• Μου αρέσει 2

On 27/4/2020 at 9:04 ΠΜ, Polly1 είπε:

Expand  

Καλημέρα.. Εμείς στο μαιευτήριο κάναμε ακουογραμμα, έλεγχο ισχύων και αιματολογικό έλεγχο για διάφορες κληρονομικές ασθένειες..ειχαν κ για έλεγχο της όρασης στο πακετο που δεν το κάναμε. Αυτά μας είπε η παιδιατρος μας να κάνουμε.. Κ στην πρωτη επίσκεψη στο παιδιατρειο της τσέκαρε την όραση αυτή.. 

Ααα νομίζω κάποιο κορίτσι,.... @Pagotoula μου εσυ νομίζω?? Στο Λητώ το κόστος για το ακουογραμμα ήταν 43€

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

On 27/4/2020 at 9:54 ΠΜ, Pagotoula είπε:

Ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρεις αλλο γιατρο λογω συνθηκων, αλλα μηπως να το επιχειρουσες; Αυτο με το λιπος δεν το εχω ξανακουσει ποτε..αν ηταν ετσι να αφηνανε ολοι τρυπουλα, να εφευγε το λιπος, να μεναμε συλφιδες...πιο λογικο μου φαινεται να ειναι πυον και ισως αν παρεις καποια αντιβιωσουλα να σταματησει. εγω φοβαμαι τις μολυνσεις στις τομες..γι αυτο με βλεπεις κ δεν το παιρνω αψηφιστα..πολλα περαστικα παντως κ να μας πεις πως θα πας...

Εχει βελτιωθει παααρα πολυ. εχει μεινει μονο το πρηξιματακι στις ακρες. δεν ποναω πλεον σε κινησεις..εννοειται ομως ποναω αν πιεσω τις ακρες και νιωθω που κ που τραβηγματα. σιγα σιγα επανερχεται κι η αισθηση...νιωθω φαγουριτσα.. εξωτερικα η τομη ειναι μια χαρα, ξυριζω κανονικα τις τριχες πανω της.

Expand  

Μπραβο ρε κοριτσιι!! Μακαρι να συνεχισει ετσι όμορφα να περάσει σύντομα εντελώς!! :)

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα!

Σήμερα νομίζω ότι είναι καλύτερα το πρήξιμο. Μέι τάι έχω και νομίζω ότι τον είχα βάλει σωστά, ή τουλάχιστον με βόλευε έτσι όπως τον είχα φορέσει. 

@Ξένη αν είναι πύον όντως, σημαίνει ότι έχει μολυνθεί. Αν ήταν φυσιολογικό, δεν θα βγάζαμε και οι υπόλοιπες "λίπος"; Μην το αφήσεις, να πας να σε δουν, έστω στο μαιευτήριο. Μήπως είναι υπολείμματα από την κρέμα;

Κι εμένα όταν κουραστώ μπορεί να με τσιμπήσει λίγο αριστερά, εξαρχής ήταν το σημείο που τράβαγε πιο πολύ. Αυτό το σημείο ράβουν τελευταίο; 

Κι ένα παράξενο περιστατικό που θυμάμαι από το χειρουργείο, όταν ξεκίνησαν να με ράβουν, έδεσαν την άκρη της κλωστής σε ένα μπουκάλι φυσιολογικό ορό και το πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου, κι όταν τελείωσαν με το ράψιμο, μου λέει ο γιατρός, κάνε το κεφάλι σου λίγο δεξιά και, τσουπ, έκοψε την κλωστή κι έπεσε ο ορός κάτω...! Κουλό; Σαν αντίβαρο κάπως το είχαν βάλει...

Κατά τα άλλα ο μπέμπης ξυπνάει σταθερά μια φορά γύρω στις 3-5 και μετά το πρωί. Μια χαρά, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι θα ήθελα ιδανικά να κόψει το βραδινό ξύπνημα; Γιατί είναι θρεφτάρι, δεν νομίζω ότι το έχει ανάγκη. Εν τω μεταξύ όταν άρχιζει να ξυπνάει σφίγγεται και αφήνει αέρια με πίεση, μετά ξανακοιμάται, μετά ξανασφίγγεται κοκ μέχρι να τον πάρω για τάισμα. Και βρε κορίτσια, βγάζει κάτι κραυγούλες, λες και φρενάρει!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

On 27/4/2020 at 12:11 ΜΜ, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Σήμερα νομίζω ότι είναι καλύτερα το πρήξιμο. Μέι τάι έχω και νομίζω ότι τον είχα βάλει σωστά, ή τουλάχιστον με βόλευε έτσι όπως τον είχα φορέσει. 

@Ξένη αν είναι πύον όντως, σημαίνει ότι έχει μολυνθεί. Αν ήταν φυσιολογικό, δεν θα βγάζαμε και οι υπόλοιπες "λίπος"; Μην το αφήσεις, να πας να σε δουν, έστω στο μαιευτήριο. Μήπως είναι υπολείμματα από την κρέμα;

Κι εμένα όταν κουραστώ μπορεί να με τσιμπήσει λίγο αριστερά, εξαρχής ήταν το σημείο που τράβαγε πιο πολύ. Αυτό το σημείο ράβουν τελευταίο; 

Κι ένα παράξενο περιστατικό που θυμάμαι από το χειρουργείο, όταν ξεκίνησαν να με ράβουν, έδεσαν την άκρη της κλωστής σε ένα μπουκάλι φυσιολογικό ορό και το πέρασαν πάνω από το κεφάλι μου, κι όταν τελείωσαν με το ράψιμο, μου λέει ο γιατρός, κάνε το κεφάλι σου λίγο δεξιά και, τσουπ, έκοψε την κλωστή κι έπεσε ο ορός κάτω...! Κουλό; Σαν αντίβαρο κάπως το είχαν βάλει...

Κατά τα άλλα ο μπέμπης ξυπνάει σταθερά μια φορά γύρω στις 3-5 και μετά το πρωί. Μια χαρά, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι θα ήθελα ιδανικά να κόψει το βραδινό ξύπνημα; Γιατί είναι θρεφτάρι, δεν νομίζω ότι το έχει ανάγκη. Εν τω μεταξύ όταν άρχιζει να ξυπνάει σφίγγεται και αφήνει αέρια με πίεση, μετά ξανακοιμάται, μετά ξανασφίγγεται κοκ μέχρι να τον πάρω για τάισμα. Και βρε κορίτσια, βγάζει κάτι κραυγούλες, λες και φρενάρει!

Expand  

Καλημέρα! Αυτό με τα αέρια το κάνει και εμένα, ξυπνάει ενώ κοιμάται, βγάζει κάτι φωνουλες, την αμολαει και ξανακοιμαται! Εμένα κάνει πιο πολύ σαν να βελαζει, κάτι τέτοιο μου θυμίζει!!!

Πάντως το περιστατικό στο χειρουργείο, πολύ περίεργο και αστείο ταυτόχρονα!

On 27/4/2020 at 9:32 ΠΜ, Ξένη είπε:

Expand  

Θα έλεγα να το δεις και με άλλον γιατρό, έχουν κάνει πολλές φίλες μου καισαρική πρώτη φορά το ακούω αυτό... Από δική μου πείρα δεν μπορώ να βοηθήσω, εγώ δεν κατάλαβα καν ότι έκανα χειρουργείο, εκτός από τα τραβήγματα τις πρώτες 3-4 μέρες. Αλλά η δική σου περίπτωση είναι τραβηγμένη και περίεργη, θα έλεγα να το ψάξεις παραπάνω..

On 26/4/2020 at 11:20 ΠΜ, Rafaelatarzan είπε:

καληνερα μανουλες..τι κανετε....πως είναι τα παιδάκια σας???

Έχω ερώτηση...τι κάνω 120 ml γάλα κ αυτο βγαίνει 10γρ.παραπνω ....το παθαίνετε κ σεις η κάνω κάτι λάθος εγω???

Expand  

Έτσι γίνεται όταν προσθέτεις τη σκόνη, λογικό είναι να αυξηθεί η ποσότητα. Κάποιες συσκευασίες το γράφουν κιολας, δεν κάνεις κάτι λάθος.

• Μου αρέσει 2

Τα μωράκια που είναι πιο μπροστά από εμάς (33 ημερών σήμερα), σας έσκασαν κανένα συνειδητό χαμογελάκι; Επίσης, όσες σαραντίσατε, πήρατε ευχή εν μέσω κορονοϊού; 

kUuJp3.pnghOAep3.png

On 27/4/2020 at 12:11 ΜΜ, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Expand  

Έχω δύο μέρες που βάζω μπενταντιν και είναι καλύτερα και εγώ πιστεύω μόλυνση ήταν και μάλλον από την κρέμα,  βιάστηκε να με κάνει να την αγοράσω,  40 ευρώ κρεμα για να έχω και ντραβαλα...αν δεν καλυτερεύσει κάπως θα το κάνω και θα πάω, τώρα δεν έχω να αφήσω την μικρή πουθενά και δεν θέλω να την κουβαλάω μαζί μου έξω...με όλες τις ιώσεις και κορωναιους...αν είναι μόλυνση είναι επιφανειακή γιατί δεν είναι πρησμένο σε κανένα σημείο.. πέρυσι η καισαρική μου καμια θα σχέση,  γι αυτο με παραξένεψε φετος που βγάζει αυτά τα υγρά.. 

Αυτό για το σαραντισμα με ενδιαφέρει και μένα,  το Σάββατο κλείνουμε 40 μέρες...τι γίνεται? Ξέρετε αν μπορούμε να πάρουμε ευχή..?

CRVnp2.png

On 27/4/2020 at 1:24 ΜΜ, Sweet_child είπε:

Τα μωράκια που είναι πιο μπροστά από εμάς (33 ημερών σήμερα), σας έσκασαν κανένα συνειδητό χαμογελάκι; Επίσης, όσες σαραντίσατε, πήρατε ευχή εν μέσω κορονοϊού; 

Expand  

Σήμερα είμαστε 60 ημερών και γελάμε συνειδητά Ναι εδώ και 2 βδομάδες και λιώνουμε οι υπόλοιποι ομαδικώς!! Ευχή πήρα χθες, η παιδίατρος μου είχε πει να το αποφύγω στις 40 γιατί ήταν αρχές Απριλίου στη χειρότερη φάση του ιού δηλαδη.Αλλα και τώρα βρήκα το τηλ του παπά και εκλεισα ραντεβου να είμαστε μόνο εμείς στην εκκλησία και φυσικά με αποστάσεις, μάσκες κλπ.

• Μου αρέσει 2

On 27/4/2020 at 1:24 ΜΜ, Sweet_child είπε:

Expand  

Εγώ πήγα και πήρα σήμερα. ΑΛΛΑ είχα πάρει τηλ στην ενορία της γειτονιάς και μου είχαν πει δεν δίνουν ευχή. Την Παρασκευή λοιπόν που πήγα βόλτα έφτασα μέχρι μια εκκλησία λιγοβπαραπανω και ήταν ανοιχτή η πόρτα. Η μεγάλη επέμενε να ανάψουμε κεράκι και είδα ότι στην αίθουσα δίπλα ήταν ένας ιερέας. Τον ρώτησα αν μπορούν να μου διαβάσουν ευχή και μου λέει ναι ελα οποίο πρωινό θέλεις αφού σαραντισεις. Έτσι πήγα και μου διάβασαν. Επίσης είχα τη φαεινή ιδέα να πάω με μάρσιπο. Δεν θυμόμουν  ότι το μωρό το παίρνει σε κάποια φάση ο ιερέας και το πάει προς την ωραια πύλη. Και το έβγαλα από το μάρσιπο και δεν είχα που να το άκουμπησω μετά για να το ξαναβάλω. Οπότε καλύτερα με καρότσι αν πας.

On 27/4/2020 at 1:54 ΜΜ, asda είπε:

Εγώ πήγα και πήρα σήμερα. ΑΛΛΑ είχα πάρει τηλ στην ενορία της γειτονιάς και μου είχαν πει δεν δίνουν ευχή. Την Παρασκευή λοιπόν που πήγα βόλτα έφτασα μέχρι μια εκκλησία λιγοβπαραπανω και ήταν ανοιχτή η πόρτα. Η μεγάλη επέμενε να ανάψουμε κεράκι και είδα ότι στην αίθουσα δίπλα ήταν ένας ιερέας. Τον ρώτησα αν μπορούν να μου διαβάσουν ευχή και μου λέει ναι ελα οποίο πρωινό θέλεις αφού σαραντισεις. Έτσι πήγα και μου διάβασαν. Επίσης είχα τη φαεινή ιδέα να πάω με μάρσιπο. Δεν θυμόμουν  ότι το μωρό το παίρνει σε κάποια φάση ο ιερέας και το πάει προς την ωραια πύλη. Και το έβγαλα από το μάρσιπο και δεν είχα που να το άκουμπησω μετά για να το ξαναβάλω. Οπότε καλύτερα με καρότσι αν πας.

Expand  

Επίσης ο ιερέας δεν φόραγε μάσκα οπότε έχε και μια παραπάνω μαζί σου. Εγώ ευτυχώς είχα και του έδωσα. Και επίσης ευτυχώς δεν το πήρε στραβά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...