Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, KNecky είπε:

Ειναι το αντανακλαστικο του στηθους που κατεβαινει γαλα ναι! Κ γω οταν το πρωτο ενιωσα τρομαξα, τωρα ξερω απλα πως οταν το κανει το στήθος κ η μπουμπου δν ειναι ξυπνια θα ξυπνήσει λιαν συντόμως! Ξερει το στηθος το προγραμμα της κ με ειδοποιεί! :P  Κ καμμια φορα πιανει κ πιο ψηλα ενα σαν τσιμπημα.

Πραγματικά είναι απίστευτο, είναι σαν να σου λέει, ήρθε η ώρα, χαχαχα! 

Ο μπέμπης τελικά κοιμάται διωράκια στην αγκαλιά του μπαμπά. Στη δική μου ούτε καν, μόνο κουτουλιές μου δίνει γιατί ψάχνει το βυζί :D

• Χαχα 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παράθεση
13 ώρες πρίν, asda είπε:

Περαστικά κοπέλα μου και να είναι το τελευταίο που θα περάσεις! Μην στεναχωριέσαι πάντως το μωρό δεν παθαίνει κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι ψυχοφθόρο όμως. Όσο για το μάρσιπο είμαι κι εγώ σε αναζήτηση. Έχεις καταλήξει καπου; γνώμη μου οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα με το μάρσιπο. Εκτός από τα αυτονόητα (μαγείρεμα πάνω από κατσαρόλες τηγανια, καθαριότητα με απορρυπαντικά που δεν κάνει να εισπνευσει κλπ). Η πεθερα πως εχει τετοια αποψη; ειχε και αυτη μαρσιππο και δεν την βολεψε;;; χεχε

Χαχa @asda ελα μου ντε! Ουτε αυτη ειχε ουτε η κορη της. Δε θελει να αγοραζουμε πραγματα βασικα. Αφου την προηγουμενη βδομαδα που μας εφεραν απο το σουπερ μαρκετ τα ψωνια κ ετυχε να ειναι σπιτι, με ρω4ησε γιατι πηρα τοσα πολλα κ οτι αφου τα χρειαζομουν επρεπε 2 0σε 2 δοσεις! Που δεν της ζητησαμε λεφτα ουτε κ παραπονεθηκαμε ποτε...τσιγγουνιαση....

10 ώρες πρίν, vikib είπε:

Έπαθα καντιντιαση κάπου στον 2μηνα της κόρης μου. Πολυ πόνος, ετρεμα την ώρα που θα θηλασω

Η μικρη δ ειχε τπτ οποτε δ της έδωσα φαρμακο. Απλα εβαζα ντακταριν γελη στο στηθος, έκοψα την ζάχαρη που θρέφει τους μύκητες κ ετρωγα γιαουρτι για τα προβιοτικα

Φυσικα κ δ υπαρχει λογος να κόψεις τον θηλασμο

Οι ροζ θηλες από μόνες δ σημαινει μύκητες, για άλλα κοπέλα που αναρωτήθηκε. Κ εύχομαι αν έχετε να βρείτε ειδικό να ξέρει, γτ εγω μόνη μου το δεγνωσα, μόνη το ξεπερασα

Επαιρνα κ κτ σταγονες από γκρειπ φρουτα από μαγαζί με βιολογικά, απλα αν το βάλεις στο στηθος θελει ξεπλυμα

Επισης θελει πολύ προσοχή για καλή αποστειρωση αν κάποια δίνει πιπιλα γτ έτσι κολλάς κ ξανακολλας σε έναν φαύλο κυκλο

Κ προσοχή στην υγρασία στο στηθος με τα επιθεματα

@vikib θυμασαι κοπελα μου ποσες φορες την ημερα εβαζες ντακταριν; Εμενα μ ειπε 3 αλλα επειδη ο μικρος μου θηλαζει συχνα κ με παρατεταμενη διαρκεια, δεν προλαβαινε να δρασει ισως. Ο παιδιατρος περιμενε σε 10 μερες να μ περασει κ επειδη αυτο δεν εγινε, μ σταματησε την ντακταριν κ μια μερα που δεν εβαλα ο πονος χειροτερεψε κ μ ειπε μια κ μεσολαβει σαββατοκυριακο να ξαναβαλω.Παντως κ συ λες οτι χρειαστηκε 1 μηνας να σου περασει αλλα κ το φυλλο οδηγιων της κρεμας λεει οτι χρειαζεταικαπου 3 βδομαδες.Τωρα εμενα γιατι θελει να μ την κοψει κ πρεπει να παω σε δερματολογο με πανδημια πολυ το σκεφτομαι.

Εχω διαβασει για το γκρειπφρουτ. Το επινες παραλληλα με την κρεμα ντακταριν; Ποσες σταγονες την ημερα κ για ποσο καιρο;

Ευτυχως ο πονος π νιωθω ειναι ενοχλητικος μεν, ανεκτος δε.

καληνερα μανουλες..τι κανετε....πως είναι τα παιδάκια σας???

Έχω ερώτηση...τι κάνω 120 ml γάλα κ αυτο βγαίνει 10γρ.παραπνω ....το παθαίνετε κ σεις η κάνω κάτι λάθος εγω???

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Έχω ερώτηση...τι κάνω 120 ml γάλα κ αυτο βγαίνει 10γρ.παραπνω ....το παθαίνετε κ σεις η κάνω κάτι λάθος εγω???

Μήπως μετράς κ τις φουσκάλες?? Χαχα.. Είπα να σε πειραξω λίγο..

Στα σοβαρά τώρα δν ξέρω να σε βοηθήσω.. Κάποια άλλη μανουλα σίγουρα.. 

Φιλάκια σε σενα κ στη ζουζουνα σου

• Χαχα 1

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Μήπως μετράς κ τις φουσκάλες?? Χαχα.. Είπα να σε πειραξω λίγο..

Στα σοβαρά τώρα δν ξέρω να σε βοηθήσω.. Κάποια άλλη μανουλα σίγουρα.. 

Φιλάκια σε σενα κ στη ζουζουνα σου

μα δεν έχει φουσκάλες....αχχαχαχαχαχα διογκώνεται το γάλα....ξέρω κ εγώ....θα ρωρησω παιδίατρο όμως....είπα μην κάνω κάνα λαθος

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan said:

Αποτι θυμάμαι παντα το εκανε αυτο οποτε φτιαχναμε σε συγγενικο μωρακι. Ειναι απτην σκονη μαζι με το νερο π αυξανεται λγ παραπανω ο ογκος αν δν κανω λαθος.

• Μου αρέσει 1

μα δεν έχει φουσκάλες....αχχαχαχαχαχα διογκώνεται το γάλα....ξέρω κ εγώ....θα ρωρησω παιδίατρο όμως....είπα μην κάνω κάνα λαθος

Μηπως βάζεις λιγο παραπανω νερό κ δεν τ καταλαβαίνεις ; Μου χει τύχει να κοιτάω το μπουκάλι απο πανω και να φαινεται ότι ειναι στο 120 κ αν σηκώσω στο ύψος μου να ειναι πιο κατω η πιο πανω .

7 ώρες πρίν, souzanna7 είπε:

Χαχa @asda ελα μου ντε! Ουτε αυτη ειχε ουτε η κορη της. Δε θελει να αγοραζουμε πραγματα βασικα. Αφου την προηγουμενη βδομαδα που μας εφεραν απο το σουπερ μαρκετ τα ψωνια κ ετυχε να ειναι σπιτι, με ρω4ησε γιατι πηρα τοσα πολλα κ οτι αφου τα χρειαζομουν επρεπε 2 0σε 2 δοσεις! Που δεν της ζητησαμε λεφτα ουτε κ παραπονεθηκαμε ποτε...τσιγγουνιαση....

@vikib θυμασαι κοπελα μου ποσες φορες την ημερα εβαζες ντακταριν; Εμενα μ ειπε 3 αλλα επειδη ο μικρος μου θηλαζει συχνα κ με παρατεταμενη διαρκεια, δεν προλαβαινε να δρασει ισως. Ο παιδιατρος περιμενε σε 10 μερες να μ περασει κ επειδη αυτο δεν εγινε, μ σταματησε την ντακταριν κ μια μερα που δεν εβαλα ο πονος χειροτερεψε κ μ ειπε μια κ μεσολαβει σαββατοκυριακο να ξαναβαλω.Παντως κ συ λες οτι χρειαστηκε 1 μηνας να σου περασει αλλα κ το φυλλο οδηγιων της κρεμας λεει οτι χρειαζεταικαπου 3 βδομαδες.Τωρα εμενα γιατι θελει να μ την κοψει κ πρεπει να παω σε δερματολογο με πανδημια πολυ το σκεφτομαι.

Εχω διαβασει για το γκρειπφρουτ. Το επινες παραλληλα με την κρεμα ντακταριν; Ποσες σταγονες την ημερα κ για ποσο καιρο;

Ευτυχως ο πονος π νιωθω ειναι ενοχλητικος μεν, ανεκτος δε.

Πιθανον να ηταν κ μενα 3φορες,δ πειραζει αν μετά από λίγο ζητάει το μωρο, αν μόλις είχα βάλει ξαναέβαζα μόλις τελείωνε, εμενα γυμνή να αεριζεται το στηθος, κ αν γινόταν την εδινα στον μπαμπα της μιση ωρα μπας κ δ ζητήσει. Γτ επινε μιση ωρα από το ένα, μιση από το άλλο, κ ζητουσε σε μια ώρα ξανά κ μενα

Παράλληλα τα εκανα όλα ναι, κ γκρειπ φρουτ, κ ντακταριν, κ λανολινη, κ γιαούρτια, κ έκοψα ζάχαρη κ κτ αλλα γιατροσόφια γτ πονουσα πολύ, κ το στηθος ήταν σε πάρα πολύ χάλια κατασταση

Φαντάζομαι θα έχει δοσολογία αν πάρεις το γκρειπ φρουτ γτ δ θυμαμαι καθόλου τόσα χρόνια μετά. Κ έπινα κ εβαζα στο στηθος

Θα ψάξω λίγο να βρω τις οδηγίες για καντιντιαση, η θα σου γράψω η θα βάλω λινκ που θα αργησει λιγο. Αν θέλεις δώσε λίγο χρόνο σε αυτα που σου λέω, πιστευω δ θα χρειαστεί κτ αλλο

Επισης πολύ προσοχή στο στηθος με την υγρασία. Για υγιεινή αρκεί ένα ντουζ την ημερα(εφόσον υπάρχει ο χρόνος κ γι αυτό), κ οχι δυνατά καθαριστικά στο στηθος. Μπορείς να πλένεσαι με του μωρου

Απο τον ανηψιο ξερω οτι έτσι γίνεται. Δ κάνεις κτ λαθος

• Μου αρέσει 3

Just now, Pennymav είπε:

Μηπως βάζεις λιγο παραπανω νερό κ δεν τ καταλαβαίνεις ; Μου χει τύχει να κοιτάω το μπουκάλι απο πανω και να φαινεται ότι ειναι στο 120 κ αν σηκώσω στο ύψος μου να ειναι πιο κατω η πιο πανω .

Όχι όχι κανονικά το βλέπω από παντού..

Just now, vikib είπε:

Πιθανον να ηταν κ μενα 3φορες,δ πειραζει αν μετά από λίγο ζητάει το μωρο, αν μόλις είχα βάλει ξαναέβαζα μόλις τελείωνε, εμενα γυμνή να αεριζεται το στηθος, κ αν γινόταν την εδινα στον μπαμπα της μιση ωρα μπας κ δ ζητήσει. Γτ επινε μιση ωρα από το ένα, μιση από το άλλο, κ ζητουσε σε μια ώρα ξανά κ μενα

Παράλληλα τα εκανα όλα ναι, κ γκρειπ φρουτ, κ ντακταριν, κ λανολινη, κ γιαούρτια, κ έκοψα ζάχαρη κ κτ αλλα γιατροσόφια γτ πονουσα πολύ, κ το στηθος ήταν σε πάρα πολύ χάλια κατασταση

Φαντάζομαι θα έχει δοσολογία αν πάρεις το γκρειπ φρουτ γτ δ θυμαμαι καθόλου τόσα χρόνια μετά. Κ έπινα κ εβαζα στο στηθος

Θα ψάξω λίγο να βρω τις οδηγίες για καντιντιαση, η θα σου γράψω η θα βάλω λινκ που θα αργησει λιγο. Αν θέλεις δώσε λίγο χρόνο σε αυτα που σου λέω, πιστευω δ θα χρειαστεί κτ αλλο

Επισης πολύ προσοχή στο στηθος με την υγρασία. Για υγιεινή αρκεί ένα ντουζ την ημερα(εφόσον υπάρχει ο χρόνος κ γι αυτό), κ οχι δυνατά καθαριστικά στο στηθος. Μπορείς να πλένεσαι με του μωρου

Απο τον ανηψιο ξερω οτι έτσι γίνεται. Δ κάνεις κτ λαθος

σε ευχαριστώ 

Just now, KNecky είπε:

Αποτι θυμάμαι παντα το εκανε αυτο οποτε φτιαχναμε σε συγγενικο μωρακι. Ειναι απτην σκονη μαζι με το νερο π αυξανεται λγ παραπανω ο ογκος αν δν κανω λαθος.

σ'ευχαριστώ ποκυ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια μ....σήμερα πήρα μια πρωτοβουλία για την μικρή μ....

τόσες μέρες έπινε 69 με 70 mlκ κουράζοταν έβλεπα κ έκανε μισή ώρα να πιει κ.....να πω εδώ ότι από την μενν βγήκαμε με θηλή medium από 6 έως 18 μηνων που είναι....

Ε λοιπόν σήμερα δοκίμασα μια θήκη large Ε τι να δω τι κ πως.....λεω άμα πνιγεί θα σταματήσω....Ε σας πληροφορώ ειπιε 120 ml κ μάλιστα ρεθτυξα τελια χωρίς να κάνεις διακοπές στην ανάσα τις ....

τι έκανα  στο μωρό μ τόσες μέρες??? πειναγα η ψυχή μ κ γω στον κόσμο μ...πόσο έκλαψα....

Πόσο ήρεμη κ γαλήνια είναι τώρα ...  

ουφ τα πα κ ηρέμησα γιατί έχω τύψεις τόσες μέρες.....

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

@Rafaelatarzan μην έχεις τύψεις κορίτσι μου, που να το φανταστείς, ούτε στο είπε κάποιος. Μάνα δεν γεννήθηκε καμιά μας, όλες κάναμε και κάνουμε λάθη. Είδες που το ένστικτό σου σε καθοδήγησε σωστά. 

Σήμερα λοιπόν είχε ωραία μέρα, έβαλα το μωρό στο μάρσιπο, πήρα σύζυγο, κόρη και σκύλο και κάναμε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Όλα ωραία και καλά. Μέχρι που πριν από μια ώρα συνειδητοποίησα ότι πρήστηκε το σημείο πάνω από την τομή. Ούτως ή άλλως υπήρχε ένα μικρό βουναλάκι, αλλά τώρα έγινε διπλάσιο. Δεν με πονάει μεν αλλά με φαγουρίζει και λίγο με τραβάει αριστερά. Έχω την εντύπωση ότι το βάρος του μπέμπη στη βόλτα έκανε τη ζημιά. Τεσπα, πήρα ένα brufen και αύριο θα πάρω το γιατρό να κλείσω ραντεβού για να με δει. Για πείτε, έχετε κι εσείς πρηξιματάκι πάνω από την τομή;

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child said:

@Rafaelatarzan μην έχεις τύψεις κορίτσι μου, που να το φανταστείς, ούτε στο είπε κάποιος. Μάνα δεν γεννήθηκε καμιά μας, όλες κάναμε και κάνουμε λάθη. Είδες που το ένστικτό σου σε καθοδήγησε σωστά. 

Σήμερα λοιπόν είχε ωραία μέρα, έβαλα το μωρό στο μάρσιπο, πήρα σύζυγο, κόρη και σκύλο και κάναμε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Όλα ωραία και καλά. Μέχρι που πριν από μια ώρα συνειδητοποίησα ότι πρήστηκε το σημείο πάνω από την τομή. Ούτως ή άλλως υπήρχε ένα μικρό βουναλάκι, αλλά τώρα έγινε διπλάσιο. Δεν με πονάει μεν αλλά με φαγουρίζει και λίγο με τραβάει αριστερά. Έχω την εντύπωση ότι το βάρος του μπέμπη στη βόλτα έκανε τη ζημιά. Τεσπα, πήρα ένα brufen και αύριο θα πάρω το γιατρό να κλείσω ραντεβού για να με δει. Για πείτε, έχετε κι εσείς πρηξιματάκι πάνω από την τομή;

Να σου πω την αληθεια ειχα για αρκετο καιρό ελαφρυ πρήξιμο κ καποια φαση αρχισε να εχει φαγούρα αλλα απλα επανερχόταν η αισθηση αφης στο σημειο. Επισης στα δεξια τερμα με τραβουσε για αρκετους μηνες οποτε κουραζομουν ή αλλαζε ο καιρος κ μου ειπαν ειναι το τελευταιο κομματι που ραβεται κ γαυτο ειναι ευαισθητο. Δεν ειμαι ομως σιγουρη γι αυτο σαν αιτιολογια. Μακαρι να μην ειναι τιποτα κοπελα μου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Sweet_child είπε:

Εμένα η τομή μου βγάζει από την μια μεριά κάτι υγρά σαν πύον,  ο γιατρός από το τηλέφωνο μου είπε ότι είναι τα λίπη από την κοιλιά...Δεν ξέρω...Για πύον μου φαίνεται.. Την καθαρίζω με μπενταντιν και βλέπουμε,  έχει και μια τρυπούλα σε μια μεριά...φοβάμαι μήπως αυτή η κρέμα που μου είπε να την βάλω 4 μέρες μετά το χειρουργείο πως έκανε την ζημιά...πέρυσι δεν είχα κανένα θέμα, είχε κλείσει από την αρχή.. 

4 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα κοριτσια μ....σήμερα πήρα μια πρωτοβουλία για την μικρή μ....

τόσες μέρες έπινε 69 με 70 mlκ κουράζοταν έβλεπα κ έκανε μισή ώρα να πιει κ.....να πω εδώ ότι από την μενν βγήκαμε με θηλή medium από 6 έως 18 μηνων που είναι....

Ε λοιπόν σήμερα δοκίμασα μια θήκη large Ε τι να δω τι κ πως.....λεω άμα πνιγεί θα σταματήσω....Ε σας πληροφορώ ειπιε 120 ml κ μάλιστα ρεθτυξα τελια χωρίς να κάνεις διακοπές στην ανάσα τις ....

τι έκανα  στο μωρό μ τόσες μέρες??? πειναγα η ψυχή μ κ γω στον κόσμο μ...πόσο έκλαψα....

Πόσο ήρεμη κ γαλήνια είναι τώρα ...  

ουφ τα πα κ ηρέμησα γιατί έχω τύψεις τόσες μέρες.....

Τι ρουφηχτρα είναι αυτή.....μπράβο η μπεμπουλα...Εμενα τα μεγάλα μπουκάλια είχαν πιπιλες με δύο τρύπες και πήγα πήρα το νούμερο μηδέν με μια τρύπα, φοβόμουν μην στάζει αρκετό γάλα στο στόμα της και πνίγεται...μου πνίγεται συνέχεια εξάλλου με το που βάζω το μπουκάλι μέσα κάνει σαν τρελή για να φάει...λες να δοκιμάσω ξανά το με δύο τρύπες να δω μήπως φάει παραπάνω?Γιατί τώρα μας πίνει 80ml το πολύ...Αλλά βάρος παίρνει κανονικά...γύρω στα 32γρ την ημέρα...

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...