Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, souzanna7 said:

Καλημερα κοριτσια. Εγω δυστυχως εβγαλα μηκυτες στη θηλη. Τα συμπτωματα ειναι ροζ χρωμα θηλων, πονος σαν να με τρυπαει καρφιτσα κ ασπρακια στη θηλη.Το μωρο π το εξετασε χτες ο παιδιατρος δεν εχει τπτ ευτυχως. Μαλλον οφειλονται σε αντιβίωση π πηρα μετα την καισαρικη γιατι ειχα παθει ουρολοιμωξη απο τον καθετηρα. Εβαλα εδω κ 14 μερες dactarin αλλα πολυ μικρη βελτιωση.Τωρα μ ειπε να κοψω την κρεμα κ να παρω προβιοτικα κ αν παλι δεν να παω σε δερματολογο. Ο θηλασμος ευτυχως συνεχιζεται κανονικα.

Εχω στενοχωρεθει γιατι κ ποναω κ ανησυχω αν βγαλει κτ το μωρο κ απο την πρωτη στιγμη ολο κ κτ χημικο φαρμ.σκευασμα μ δινουν.Συμβατο βεβαια με το θηλασμο αλλα η χημεια ειναι χημεια. Αραγε ποτε θα περασει; Υπαρχσι ενδεχομενο να μ πουν να σταματησω το θηλασμο;  Ξερει καμια κοπελα κατι;

Γι'αυτο να προσεχετε, προβιοτικα παντα μαζι με αντιβιωση κ προσοχη στις τραυματισμενες θηλες.

Κατι αλλο:με το μαρσιππο τι δουλειες μπορειτε να κανετε; Να υποθεσω σιδερο κ συγυρισμα; Αλλες ιδεες; Γιατι εδω η πεθερα μ π τα ξερει παντα οοοοολα ειναι τελειως καθετη στο οτι δε θα με βολεψει καθολου για δουλειες, μονο για βολτα εκτος σπιτιου.

Καλημερα! Συμφωνω με την Παγωτουλα..απο οσο ξερω θελει να παρει κ το μωρακι καποιο φαρμακο για να φυγει κ απο τους δυο.. επίσης σχεδον στα παντα κοριτσια υπαρχουν φαρμακα συμβατα με θηλασμο. Αν σας πουν το αντιθετο παρτε οπωσδηποτε δευτερη γνωμη γιατι δν ειναι ολοι γνωστες του θεματος κ μου φαινεται βαρίουνται να ψαξουν κιολας...

Αν ξεκινησετε κ βολευτει το δίδυμο μαμας-μωρου με μάρσιπο όλα γίνονται! Ακομα κ μαγειρεμα απλα το κανεις υπο αλλη γωνια μην ειναι το μωρό πανω στην κουζινα εννοειται! Απλα οσο ξεκινησετε νωρις αν γινεται γτ μετα δν καθονται ευκολα πολλα μωρακια κ αν βαρυνει πολυ μπορει ν ναι πιο δυσκολο. Εξαρταται κ τον μάρσιπο παντα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, souzanna7 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Εγω δυστυχως εβγαλα μηκυτες στη θηλη. Τα συμπτωματα ειναι ροζ χρωμα θηλων, πονος σαν να με τρυπαει καρφιτσα κ ασπρακια στη θηλη.Το μωρο π το εξετασε χτες ο παιδιατρος δεν εχει τπτ ευτυχως. Μαλλον οφειλονται σε αντιβίωση π πηρα μετα την καισαρικη γιατι ειχα παθει ουρολοιμωξη απο τον καθετηρα. Εβαλα εδω κ 14 μερες dactarin αλλα πολυ μικρη βελτιωση.Τωρα μ ειπε να κοψω την κρεμα κ να παρω προβιοτικα κ αν παλι δεν να παω σε δερματολογο. Ο θηλασμος ευτυχως συνεχιζεται κανονικα.

Εχω στενοχωρεθει γιατι κ ποναω κ ανησυχω αν βγαλει κτ το μωρο κ απο την πρωτη στιγμη ολο κ κτ χημικο φαρμ.σκευασμα μ δινουν.Συμβατο βεβαια με το θηλασμο αλλα η χημεια ειναι χημεια. Αραγε ποτε θα περασει; Υπαρχσι ενδεχομενο να μ πουν να σταματησω το θηλασμο;  Ξερει καμια κοπελα κατι;

Γι'αυτο να προσεχετε, προβιοτικα παντα μαζι με αντιβιωση κ προσοχη στις τραυματισμενες θηλες.

Κατι αλλο:με το μαρσιππο τι δουλειες μπορειτε να κανετε; Να υποθεσω σιδερο κ συγυρισμα; Αλλες ιδεες; Γιατι εδω η πεθερα μ π τα ξερει παντα οοοοολα ειναι τελειως καθετη στο οτι δε θα με βολεψει καθολου για δουλειες, μονο για βολτα εκτος σπιτιου.

Κοριτσάκι μου μη στεναχωριέσαι! Ισα ισα ο θηλασμός βοηθάει στην επούλωση! Να βάζεις και λανολινη!! Από τη στιγμή που είναι συμβατά με τον θηλασμό μη φοβάσαι!! Άνθρωποι είμαστε, λύσεις παντα υπάρχουν!! Αχ, αυτές οι πεθερές! Για μάρσιπο δεν ξέρω, δεν πήρα ακομη, ελπίζω να βολέψει σε πολλα!! Ειναι και αναλογα το παιδι!!Την πεθερά ομως μην την ακούς!!Χαχα!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, souzanna7 είπε:

Έπαθα καντιντιαση κάπου στον 2μηνα της κόρης μου. Πολυ πόνος, ετρεμα την ώρα που θα θηλασω

Η μικρη δ ειχε τπτ οποτε δ της έδωσα φαρμακο. Απλα εβαζα ντακταριν γελη στο στηθος, έκοψα την ζάχαρη που θρέφει τους μύκητες κ ετρωγα γιαουρτι για τα προβιοτικα

Φυσικα κ δ υπαρχει λογος να κόψεις τον θηλασμο

Οι ροζ θηλες από μόνες δ σημαινει μύκητες, για άλλα κοπέλα που αναρωτήθηκε. Κ εύχομαι αν έχετε να βρείτε ειδικό να ξέρει, γτ εγω μόνη μου το δεγνωσα, μόνη το ξεπερασα

Επαιρνα κ κτ σταγονες από γκρειπ φρουτα από μαγαζί με βιολογικά, απλα αν το βάλεις στο στηθος θελει ξεπλυμα

Just now, vikib είπε:

Έπαθα καντιντιαση κάπου στον 2μηνα της κόρης μου. Πολυ πόνος, ετρεμα την ώρα που θα θηλασω

Η μικρη δ ειχε τπτ οποτε δ της έδωσα φαρμακο. Απλα εβαζα ντακταριν γελη στο στηθος, έκοψα την ζάχαρη που θρέφει τους μύκητες κ ετρωγα γιαουρτι για τα προβιοτικα

Οι ροζ θηλες από μόνες δ σημαινει μύκητες, για άλλη κοπέλα που αναρωτήθηκε. Κ εύχομαι αν έχετε να βρείτε ειδικό να ξέρει, γτ εγω μόνη μου το διεγνωσα, μόνη το ξεπερασα

Επαιρνα κ κτ σταγονες από γκρειπ φρουτα από μαγαζί με βιολογικά, απλα αν το βάλεις στο στηθος θελει ξεπλυμα

Επισης θελει πολύ προσοχή για καλή αποστειρωση αν κάποια δίνει πιπιλα γτ έτσι κολλάς κ ξανακολλας σε έναν φαύλο κυκλο

Κ προσοχή στην υγρασία στο στηθος με τα επιθεματα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Καλησπέρα κορίτσια!

Αυτή τη στιγμή φοράω το αγόρι μου σε μάρσιπο και μόλις μαγείρεψα μακαρόνια! Τον παίρνει ο ύπνος πολύ εύκολα με τον μάρσιπο. Εγώ δεν είμαι τόσο άνετη όπως η @Pagotoula με τις δουλειές, γιατί είμαι πολύ επιπόλαιη δηλαδή σπάω πράγματα, μου πέφτουν κάτω πράγματα, κάνω απότομες κινήσεις, και πάω σαν την κότα μην τυχόν ξεχαστώ και του κοπανήσω το κεφάλι!

Και οι δικές μου θηλές είναι ροζ και πονάνε μόλις τον βάλω στο στήθος για το πρώτο λεπτό, μετά είμαι οκ. 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Γεια σας κορίτσια μου!! Καλά εεε μπράβο σας που φροντίζετε τα μικρακια σας κ προλαβαινετε κ συζητάτε στην ομάδα.. Μόνο εγώ δν προλαβαινω?? Σας διαβάζω αλλά να γράψω τπτ.. Χαχα.. Να ξέρετε όμως εδώ είμαι κ ας μη γράφω συχνά.. 

Για τον μαρσιπο ήθελα κ γω να ρωτήσω αν βολευει να κάνουμε δουλειές.. Θα μου δώσουν έναν κ θεωρουσα ότι θα μπορουσα να βαζω πλυντηριο πλυντήριο, να απλώνω ρουχα κλπ.. Αλλά μου είπαν ότι δε θα μπορώ να κάνω τπτ γτ δν γίνεται να σκυβεις κ μόνο για βόλτα βολευει?? Ισχύει?? @Pagotoula εσυ κανεις από όλες τις δουλειές? Δε δυσανασχετεί η μικρή σου αν σκυψεις ? Η χαμηλώνεις με τα ποδια αντί για το σκυψιμο?? 

Η μπεμπουλα μου συνεχίζει να ναι βολικουλα.. Κοιμάται 2-3ωρο κάθε σχεδόν μεσημέρι κ το βράδυ ξυπνα μόνη ανά 3-4ωρο..οτι θα χορταινα υπνο μόνο σε 3ωρες δν το πιστευα ποτε χαχα.. Κατά τ αλλά στη διάρκεια της μέρας κάνει μικρους υπνους από μισάωρο ως 1,5 ώρα το πολυ. Το πιο συνηθες βέβαια είναι κανα 15'..και Μερικές φορές βρε κορίτσια δν κοιμάται ανάμεσα στους θηλασμους.. Έπρεπε παντα μετά το φαι να κοιμάται?? Γτ παλι κάποιοι μου είπαν ότι τα νεογέννητα είναι μαμ, κακά κ νάνι κ ότι έπρεπε να κοιμάται μετά το φαι κάθε φορά.. 

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sweet_child είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Αυτή τη στιγμή φοράω το αγόρι μου σε μάρσιπο και μόλις μαγείρεψα μακαρόνια! Τον παίρνει ο ύπνος πολύ εύκολα με τον μάρσιπο. Εγώ δεν είμαι τόσο άνετη όπως η @Pagotoula με τις δουλειές, γιατί είμαι πολύ επιπόλαιη δηλαδή σπάω πράγματα, μου πέφτουν κάτω πράγματα, κάνω απότομες κινήσεις, και πάω σαν την κότα μην τυχόν ξεχαστώ και του κοπανήσω το κεφάλι!

Και οι δικές μου θηλές είναι ροζ και πονάνε μόλις τον βάλω στο στήθος για το πρώτο λεπτό, μετά είμαι οκ. 

κι εγω τις ιδιες θηλες εχω! χαχαχαχ 

ΑςΕίτε με μαρσιπο είτε χωρίς το σωστό σκυψιμο είναι με λυγισμένα πόδια, κατεβαίνουμε χαμηλά, για να μην εχουμε θέμα με την μεση

Δ ειναι ολα τα νεογέννητα μαμ κακα κ νανι, κ εγω ετσι νόμιζα κ πίστευα το δικό μου έχει "προβλημα"

• Μου αρέσει 2

Just now, Kathrin17 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!! Καλά εεε μπράβο σας που φροντίζετε τα μικρακια σας κ προλαβαινετε κ συζητάτε στην ομάδα.. Μόνο εγώ δν προλαβαινω?? Σας διαβάζω αλλά να γράψω τπτ.. Χαχα.. Να ξέρετε όμως εδώ είμαι κ ας μη γράφω συχνά.. 

Για τον μαρσιπο ήθελα κ γω να ρωτήσω αν βολευει να κάνουμε δουλειές.. Θα μου δώσουν έναν κ θεωρουσα ότι θα μπορουσα να βαζω πλυντηριο πλυντήριο, να απλώνω ρουχα κλπ.. Αλλά μου είπαν ότι δε θα μπορώ να κάνω τπτ γτ δν γίνεται να σκυβεις κ μόνο για βόλτα βολευει?? Ισχύει?? @Pagotoula εσυ κανεις από όλες τις δουλειές? Δε δυσανασχετεί η μικρή σου αν σκυψεις ? Η χαμηλώνεις με τα ποδια αντί για το σκυψιμο?? 

Η μπεμπουλα μου συνεχίζει να ναι βολικουλα.. Κοιμάται 2-3ωρο κάθε σχεδόν μεσημέρι κ το βράδυ ξυπνα μόνη ανά 3-4ωρο..οτι θα χορταινα υπνο μόνο σε 3ωρες δν το πιστευα ποτε χαχα.. Κατά τ αλλά στη διάρκεια της μέρας κάνει μικρους υπνους από μισάωρο ως 1,5 ώρα το πολυ. Το πιο συνηθες βέβαια είναι κανα 15'..και Μερικές φορές βρε κορίτσια δν κοιμάται ανάμεσα στους θηλασμους.. Έπρεπε παντα μετά το φαι να κοιμάται?? Γτ παλι κάποιοι μου είπαν ότι τα νεογέννητα είναι μαμ, κακά κ νάνι κ ότι έπρεπε να κοιμάται μετά το φαι κάθε φορά.. 

εγω κανω τα παντα με το μαρσιπο. αφου και να σκυψεις, ο αυχενας υποστηριζεται, μενει στην ιδια θεση. οσο για τον υπνο, αν σου κοιμαται 3ωρα-4ωρα το βραδυ κι αλλο ενα το μεσημερι..μην περιμενεις να κοιμαται και καθε φορα μετα τους θηλασμους...ειπαμε..μην τα θες κι ολα δικα σου!! χαχαχαχ εδω εμεις πασχιζουμε για μια ωρα υπνου το βραδυ...ουφφφ...

Just now, vikib είπε:

Οι ροζ θηλες από μόνες δ σημαινει μύκητες, για άλλα κοπέλα που αναρωτήθηκε. Κ εύχομαι αν έχετε να βρείτε ειδικό να ξέρει, γτ εγω μόνη μου το δεγνωσα, μόνη το ξεπερασα

Επισης θελει πολύ προσοχή για καλή αποστειρωση αν κάποια δίνει πιπιλα γτ έτσι κολλάς κ ξανακολλας σε έναν φαύλο κυκλο

Κ προσοχή στην υγρασία στο στηθος με τα επιθεματα

και σε ποσες μερες σου περασε η μυκητιαση;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

εγω κανω τα παντα με το μαρσιπο. αφου και να σκυψεις, ο αυχενας υποστηριζεται, μενει στην ιδια θεση. οσο για τον υπνο, αν σου κοιμαται 3ωρα-4ωρα το βραδυ κι αλλο ενα το μεσημερι..μην περιμενεις να κοιμαται και καθε φορα μετα τους θηλασμους...ειπαμε..μην τα θες κι ολα δικα σου!! χαχαχαχ εδω εμεις πασχιζουμε για μια ωρα υπνου το βραδυ...ουφφφ...

και σε ποσες μερες σου περασε η μυκητιαση;;

Δ θυμαμαι ακριβώς, έχουν περάσει πάνω από 5χρ,αλλα το πολυ σε κανεναν μηνα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Kathrin17 said:

Μπράβο το κορίτσι κ βα συνεχισει ετσι ομορφα!! Εμένα ουτε νυχτα ουτε μερα κοιμαται πολλες ωρες..μαξ 2,5.. κ τωρα την εχω 3 θηλασμους με μάτι γαριδα κ παρακολουθεί! Με τον δικο μου μαρσιπο δν γινεται οντως να σκυψεις σε 90μοιρες αλλα οπως λεει η Βικυ καλυτερα με βαθυ καθισμα που κ βολευει κ καλο κανει στην μεση! ;)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

κι εγω τις ιδιες θηλες εχω! χαχαχαχ 

Βάζω λανολίνη, κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Επίσης, δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς, αλλά αρκετές φορές μέσα στη μέρα, ιδίως όταν πλησιάζει η ώρα να ταΐσω τον μπέμπη, σαν να μουδιάζουν οι θηλές μου κάπως επώδυνα, και αμέσως τρέχει γάλα. Είναι ενοχλητικό, σαν να τσούζουν, δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

@Kathrin17 ο δικός μου όταν το ταΐζω, μετά είναι σαν μεθυσμένος, χαχαχα, γλαρώνει και κοιμάται στον ώμο μου όσο τον κρατάω όρθιο για να ρευτεί. Αυτό όμως δεν διαρκεί πάντα πολύ ώρα, συνήθως όταν τον ακουμπήσω κάτω ξυπνάει και ανοιγοκλείνει πάλι το στόμα του :blink: και αν δεν πάρει αυτό που θέλει, γκρινιάζει. Οπότε εκεί θα παίξει μάρσιπος ή πιπίλα ή απαλοί ήχοι μήπως χαλαρώσει. 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Επίσης, δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς, αλλά αρκετές φορές μέσα στη μέρα, ιδίως όταν πλησιάζει η ώρα να ταΐσω τον μπέμπη, σαν να μουδιάζουν οι θηλές μου κάπως επώδυνα, και αμέσως τρέχει γάλα. Είναι ενοχλητικό, σαν να τσούζουν, δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

@Kathrin17 ο δικός μου όταν το ταΐζω, μετά είναι σαν μεθυσμένος, χαχαχα, γλαρώνει και κοιμάται στον ώμο μου όσο τον κρατάω όρθιο για να ρευτεί. Αυτό όμως δεν διαρκεί πάντα πολύ ώρα, συνήθως όταν τον ακουμπήσω κάτω ξυπνάει και ανοιγοκλείνει πάλι το στόμα του :blink: και αν δεν πάρει αυτό που θέλει, γκρινιάζει. Οπότε εκεί θα παίξει μάρσιπος ή πιπίλα ή απαλοί ήχοι μήπως χαλαρώσει. 

Η λανολινη κ λιγο από το γαλα στις θηλες είναι αρκετό σε τέτοια φάση που απλά οι θηλες έχουν ταλαιπωρηθεί. Είναι λογικό με τον θηλασμο, κάποιος σε μασουλαει για 4+ ώρες κάθε μέρα 

Αυτός ο πόνος που περιγράφεις είναι επειδή κατεβαίνει το γαλα, σε κάποιες γυναίκες είναι πιο εντονο

Στην καντιντιαση εγω πονουσα σαν σπασμένα γυαλιά μέσα στο στηθος κ οχι μονο την ώρα του θηλασμου. Αν γκουγκλαρετε καντιντιαση στήθους υπάρχουν κ φωτο, φαίνεται η διαφορά 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

κι εγω το νιωθω...ειναι επειδη κατεβαινει το γαλα..τα ιδια βυζα εχουμε σου λεω!!

• Χαχα 3

Just now, Kathrin17 είπε:

Κι εγώ έτσι νόμιζα και χαιρόμουν και τώρα πάω στο μπάνιο 3 φορές τη μερα! Δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ μετά το θηλασμό και αν κοιμηθεί θα Ναι πάνω μου! Ελάχιστες φορές στο πορτ μπεμπέ!! Μια από αυτές είναι τώρα και κάνω τον σταυρό μου!! Κι εγώ είμαι προς αναζήτηση μαρσιπου!!! Βλέπω από τα κορίτσια ότι βολευει!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Sweet_child said:

Ειναι το αντανακλαστικο του στηθους που κατεβαινει γαλα ναι! Κ γω οταν το πρωτο ενιωσα τρομαξα, τωρα ξερω απλα πως οταν το κανει το στήθος κ η μπουμπου δν ειναι ξυπνια θα ξυπνήσει λιαν συντόμως! Ξερει το στηθος το προγραμμα της κ με ειδοποιεί! :P  Κ καμμια φορα πιανει κ πιο ψηλα ενα σαν τσιμπημα.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...