Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Σιγουρα αν ξυπνουσε...θα την ακουγες!! χαχαχαχ

οσο για την γοπ, ειναι μερες που λεω παμε καλυτερα..κι αλλες που απελπιζομαι..κι απο θεμα γουλιων κι απο θεμα ενοχλησης κι ανησυχιας στο παιδι..δυστυχως...σου στειλα και το πμ.

μηπως ειναι γαλα που της εχει μεινει η της εχει ερθει στο στομα;;;

@KNecky @Polly1 ορτυκομανες, το πιο θρεφταρακι ειναι ο παιδαρος της @Sweet_child που εφτασε το 5κιλο. να δω ποια νυφη θα τονε πρωτοπαρει... χαχαχαχαχ

εσυ μπορεις και κοιμασαι η λαγοκοιμασαι;;

Δεν ξερω ρε γαμωτο γι αυτο ρωταω μηπως το εχει παρατηρήσει και κάποια αλλη στο μωράκι της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pennymav είπε:

Δεν ξερω ρε γαμωτο γι αυτο ρωταω μηπως το εχει παρατηρήσει και κάποια αλλη στο μωράκι της

σε μενα εχει συμβει! κι ηταν γαλα. δες μετα το επομενο γευμα, αν θα εχουν φυγει.

Just now, Pennymav είπε:

Και εμένα έχει άσπρο στη γλώσσα της μετά το γάλα αλλά φεύγει μετά, νομίζω ότι οι μύκητες πιάνουν όλη τη γλώσσα και μοιάζουν με βαμβακι. Και εγώ κάνω μεικτή διατροφή δλδ συμπλήρωμα και την θηλάζω και δεν δείχνει να μπερδεύεται με τις θηλές. Δεν ξέρω τι παραγωγή έχω, μπορεί να  θηλάζει μόνο για να πιπιλαει τη θηλή αλλά θα το συνεχίσω  όσο πάει.

Just now, teta2 είπε:

Και εμένα έχει άσπρο στη γλώσσα της μετά το γάλα αλλά φεύγει μετά, νομίζω ότι οι μύκητες πιάνουν όλη τη γλώσσα και μοιάζουν με βαμβακι. Και εγώ κάνω μεικτή διατροφή δλδ συμπλήρωμα και την θηλάζω και δεν δείχνει να μπερδεύεται με τις θηλές. Δεν ξέρω τι παραγωγή έχω, μπορεί να  θηλάζει μόνο για να πιπιλαει τη θηλή αλλά θα το συνεχίσω  όσο πάει.

Ναι εμενα εχει μονο πισω στη γλώσσα λιγο αχνό άσπρο .μπροστα δεν εχει .κ εμάς γενικά τ γάλα π πίνει ειναι κ πηχτό ,βγάζει γενικά κ γουλιές οποτε μπορει ν ειναι κ απ αυτο .

Just now, Pennymav είπε:

Ναι εμενα εχει μονο πισω στη γλώσσα λιγο αχνό άσπρο .μπροστα δεν εχει .κ εμάς γενικά τ γάλα π πίνει ειναι κ πηχτό ,βγάζει γενικά κ γουλιές οποτε μπορει ν ειναι κ απ αυτο .

Αν φεύγει μετά είναι από το γάλα, οι μύκητες είναι μόνιμα εκεί.

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav said:

Τωρα δίνω μονο ξένο .το σταμάτησα τ δικό μου γιατί μου μειώθηκε πολυ .εκανα πολυ ωρα για να βγάλω μικρή ποσότητα γιατί δυστυχώς το θήλαστρο δεν μπορει να κανει τη σωστή π αραγωγή που κανει το μωρό .

Κοριτσια ειναι φυσιολογικό η γλώσσα εχει λιγο σαν ασπρίλα ;η πρέπει να ειναι τελείως ροζ .ρωταω γιατί ο παιδίατρος οταν έρχεται κοιτάει για μύκητες αλλα δεν ξερω πως ειναι 

Αχ κοπελα μου ξερω ειναι λουκι να βγαζεις με θηλαστρο..θελει πολυ περισσοτερο κοπο απτν θηλασμο αλλα μπραβο οσο τα καταφέρατε!! Καθε γουλια που ηπιε μετραει! ;) Ειναι απο.τις γουλιες το ασπρο κ λογικά αν έχετε γοπ θα το βλεπεις συχνοτερα. Ρωτα τον γιατρό τι μπορεί να γινει αφου το αντιαναγωγικο φαινεται να μην βοηθα πολυ τωρα.

Just now, Pagotoula said:

Σιγουρα αν ξυπνουσε...θα την ακουγες!! χαχαχαχ

οσο για την γοπ, ειναι μερες που λεω παμε καλυτερα..κι αλλες που απελπιζομαι..κι απο θεμα γουλιων κι απο θεμα ενοχλησης κι ανησυχιας στο παιδι..δυστυχως...σου στειλα και το πμ.

μηπως ειναι γαλα που της εχει μεινει η της εχει ερθει στο στομα;;;

@KNecky @Polly1 ορτυκομανες, το πιο θρεφταρακι ειναι ο παιδαρος της @Sweet_child που εφτασε το 5κιλο. να δω ποια νυφη θα τονε πρωτοπαρει... χαχαχαχαχ

εσυ μπορεις και κοιμασαι η λαγοκοιμασαι;;

Κοιμαμαι οσο κοιμαται, αν αρχισει να κανει ήχους τοτε λαγοκοιμαμαι ειμαι σε ενγρηγορση. Οποτε εξαρταται απτη μερα. Αλλα κ μονο π μπορω να της δωσω τσουπ απευθειας να πιει ή ακόμα κ να το βρει μονη της ειναι κερδισμενος χρονος.

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Αχ κοπελα μου ξερω ειναι λουκι να βγαζεις με θηλαστρο..θελει πολυ περισσοτερο κοπο απτν θηλασμο αλλα μπραβο οσο τα καταφέρατε!! Καθε γουλια που ηπιε μετραει! ;) Ειναι απο.τις γουλιες το ασπρο κ λογικά αν έχετε γοπ θα το βλεπεις συχνοτερα. Ρωτα τον γιατρό τι μπορεί να γινει αφου το αντιαναγωγικο φαινεται να μην βοηθα πολυ τωρα.

Κοιμαμαι οσο κοιμαται, αν αρχισει να κανει ήχους τοτε λαγοκοιμαμαι ειμαι σε ενγρηγορση. Οποτε εξαρταται απτη μερα. Αλλα κ μονο π μπορω να της δωσω τσουπ απευθειας να πιει ή ακόμα κ να το βρει μονη της ειναι κερδισμενος χρονος.

Το κακό ειναι ότι καλός χρυσός ο γιατρός αλλα απο την αρχη επέμενε με το συγκεκριμένο γάλα .του λεγαμε ότι της κάθεται βαρυ και τωρα που είχαμε θεμα με γουλιές επέμενε να πάρουμε αντιαναγωγικο της ίδιας εταιρείας .προφανως παίρνει ποσοστό .και του εχω στειλει απο το πρωι μηπως αλλάξουμε γάλα και απάντηση καμια .

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Pennymav said:

Το κακό ειναι ότι καλός χρυσός ο γιατρός αλλα απο την αρχη επέμενε με το συγκεκριμένο γάλα .του λεγαμε ότι της κάθεται βαρυ και τωρα που είχαμε θεμα με γουλιές επέμενε να πάρουμε αντιαναγωγικο της ίδιας εταιρείας .προφανως παίρνει ποσοστό .και του εχω στειλει απο το πρωι μηπως αλλάξουμε γάλα και απάντηση καμια .

Γενικα ειναι καλο να μην αλλαζει πολλες μαρκες γαλα το μωρακι αλλα παρτε κ μια δευτερη γνωμη καλυτερα αφου εχετε υποψίες! Γενικα μερικοι γιατροι λενε το μακρυ τους κ το κοντο τους αποτι εχω καταλαβει για αυτα τα ποσοστα. :(

Just now, Pennymav είπε:

Το έχω παρατηρήσει και εγώ, κάποιες φορές είναι άσπρη η γλωσσιτσα αλλά φαντάζομαι είναι από το γάλα.

CRVnp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Μιας κ είστε φρέσκιες μανουλες σας παρακολουθώ να μπαίνω κ στο κλίμα.. 

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση(που είναι ο καημός μου!) Ο αφαλός κ όταν λέω αφαλός εννοώ το κομμάτι με το κλιπ,ποτέ πέφτει? Ξέρω ότι επόμενο στάδιο είναι ότι μένει λίγο μαυρισμένος σαν καδακι κ φεύγει σταδιακά μέσα στο μηνα..οκ αυτό..αλλά το κομμάτι ποτέ φεύγει?

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Renez είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Μιας κ είστε φρέσκιες μανουλες σας παρακολουθώ να μπαίνω κ στο κλίμα.. 

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση(που είναι ο καημός μου!) Ο αφαλός κ όταν λέω αφαλός εννοώ το κομμάτι με το κλιπ,ποτέ πέφτει? Ξέρω ότι επόμενο στάδιο είναι ότι μένει λίγο μαυρισμένος σαν καδακι κ φεύγει σταδιακά μέσα στο μηνα..οκ αυτό..αλλά το κομμάτι ποτέ φεύγει?

Δεν ειναι στανταρ ο χρονος. Υπαρχουν παιδια που τους πεφτει απο το μαιευτηριο κιολας κι αλλα που τους πεφτει πολυ αργότερα, μεχρι και κοντα στο μηνα. Κατα μεσο ορο θα λεγαμε στις 10 με 20 μερες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια. Εγω δυστυχως εβγαλα μηκυτες στη θηλη. Τα συμπτωματα ειναι ροζ χρωμα θηλων, πονος σαν να με τρυπαει καρφιτσα κ ασπρακια στη θηλη.Το μωρο π το εξετασε χτες ο παιδιατρος δεν εχει τπτ ευτυχως. Μαλλον οφειλονται σε αντιβίωση π πηρα μετα την καισαρικη γιατι ειχα παθει ουρολοιμωξη απο τον καθετηρα. Εβαλα εδω κ 14 μερες dactarin αλλα πολυ μικρη βελτιωση.Τωρα μ ειπε να κοψω την κρεμα κ να παρω προβιοτικα κ αν παλι δεν να παω σε δερματολογο. Ο θηλασμος ευτυχως συνεχιζεται κανονικα.

Εχω στενοχωρεθει γιατι κ ποναω κ ανησυχω αν βγαλει κτ το μωρο κ απο την πρωτη στιγμη ολο κ κτ χημικο φαρμ.σκευασμα μ δινουν.Συμβατο βεβαια με το θηλασμο αλλα η χημεια ειναι χημεια. Αραγε ποτε θα περασει; Υπαρχσι ενδεχομενο να μ πουν να σταματησω το θηλασμο;  Ξερει καμια κοπελα κατι;

Γι'αυτο να προσεχετε, προβιοτικα παντα μαζι με αντιβιωση κ προσοχη στις τραυματισμενες θηλες.

Κατι αλλο:με το μαρσιππο τι δουλειες μπορειτε να κανετε; Να υποθεσω σιδερο κ συγυρισμα; Αλλες ιδεες; Γιατι εδω η πεθερα μ π τα ξερει παντα οοοοολα ειναι τελειως καθετη στο οτι δε θα με βολεψει καθολου για δουλειες, μονο για βολτα εκτος σπιτιου.

Καλημέρα κοριτσια μ....σαν πρώτη μερα εχτές που την αφήσαμε να κοιμηθεί την νύχτα ατα πήγαμε πολύ καλά....κοιμήθηκε από τις 1 σερί έως τις 6.30..

πάρτυ εκανα ναι φούσκωσα ύπνο....σωτήριο ήταν κ ξεκουράστηκα...

βέβαια μετά έφαγε κ σένα αλλα χαλάλι της....

ελπίζω να πάμε ετσι κ σήμερα.....

εσείς πως εισται????

• Μου αρέσει 4

Just now, souzanna7 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Εγω δυστυχως εβγαλα μηκυτες στη θηλη. Τα συμπτωματα ειναι ροζ χρωμα θηλων, πονος σαν να με τρυπαει καρφιτσα κ ασπρακια στη θηλη.Το μωρο π το εξετασε χτες ο παιδιατρος δεν εχει τπτ ευτυχως. Μαλλον οφειλονται σε αντιβίωση π πηρα μετα την καισαρικη γιατι ειχα παθει ουρολοιμωξη απο τον καθετηρα. Εβαλα εδω κ 14 μερες dactarin αλλα πολυ μικρη βελτιωση.Τωρα μ ειπε να κοψω την κρεμα κ να παρω προβιοτικα κ αν παλι δεν να παω σε δερματολογο. Ο θηλασμος ευτυχως συνεχιζεται κανονικα.

Εχω στενοχωρεθει γιατι κ ποναω κ ανησυχω αν βγαλει κτ το μωρο κ απο την πρωτη στιγμη ολο κ κτ χημικο φαρμ.σκευασμα μ δινουν.Συμβατο βεβαια με το θηλασμο αλλα η χημεια ειναι χημεια. Αραγε ποτε θα περασει; Υπαρχσι ενδεχομενο να μ πουν να σταματησω το θηλασμο;  Ξερει καμια κοπελα κατι;

Γι'αυτο να προσεχετε, προβιοτικα παντα μαζι με αντιβιωση κ προσοχη στις τραυματισμενες θηλες.

Κατι αλλο:με το μαρσιππο τι δουλειες μπορειτε να κανετε; Να υποθεσω σιδερο κ συγυρισμα; Αλλες ιδεες; Γιατι εδω η πεθερα μ π τα ξερει παντα οοοοολα ειναι τελειως καθετη στο οτι δε θα με βολεψει καθολου για δουλειες, μονο για βολτα εκτος σπιτιου.

Κι εμενα ειναι ροζ οι θηλες εδω και πολυ καιρο..δεν ηξερα οτι μπορει να οφειλεται σε μυκητιαση.. ποιος μπορει να μου πει; ο παιδιατρος η ο γυναικολογος; ο παιδιατρος παντως μου ειπε δυο φορες τη μερα να βαζω βαμβακι με νερο και ξυδι για να αποφυγω μυκητιαση. οχι πως το κανω...αλλα στο λεω μηπως σε βοηθησει εσενα.. απο οσο ξερω, δεν σταματας τον θηλασμο, αλλα θα πρεπει να παρετε θεραπεια κι οι δυο, γιατι το μωρο μπορει να εχει κολλησει αν κι ασυμπτωματικο και να στο μεταδιδει ξανα.. ρωτα και το γιατρο.

οσο για το μαρσιπο, εγω κανω τα παντα, συμμαζεμα σε μπανια και κουζινα, πλυντηριο, απλωμα ρουχων, στρωσιμο κρεβατιου, φτιαχνω φαγητο και τρωω σαν ανθρωπος, μπαινω καλη ωρα στο ιντερνετ...απ ολα...

• Μου αρέσει 2

Just now, souzanna7 είπε:

Περαστικά κοπέλα μου και να είναι το τελευταίο που θα περάσεις! Μην στεναχωριέσαι πάντως το μωρό δεν παθαίνει κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι ψυχοφθόρο όμως. Όσο για το μάρσιπο είμαι κι εγώ σε αναζήτηση. Έχεις καταλήξει καπου; γνώμη μου οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα με το μάρσιπο. Εκτός από τα αυτονόητα (μαγείρεμα πάνω από κατσαρόλες τηγανια, καθαριότητα με απορρυπαντικά που δεν κάνει να εισπνευσει κλπ). Η πεθερα πως εχει τετοια αποψη; ειχε και αυτη μαρσιππο και δεν την βολεψε;;; χεχε

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...