Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

επισης να πω οτι σημερα βγηκαμε την πρωτη μας βολτα. εγω με το μωρο στο μαρσιπο (κωδικος για σωματικη ασκηση στο sms) ο συζυγος με το σκυλι (κωδικος βγαζω το σκυλι βολτα στο sms) και περπατησαμε 20 λεπτα. ενιωσα τοσο ομορφα...αλλος ανθρωπος. εσεις βγαινετε καμια βολτιτσα?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

επισης να πω οτι σημερα βγηκαμε την πρωτη μας βολτα. εγω με το μωρο στο μαρσιπο (κωδικος για σωματικη ασκηση στο sms) ο συζυγος με το σκυλι (κωδικος βγαζω το σκυλι βολτα στο sms) και περπατησαμε 20 λεπτα. ενιωσα τοσο ομορφα...αλλος ανθρωπος. εσεις βγαινετε καμια βολτιτσα?

πως και πως περιμένω αυτή τη στιγμή! Δεν έχουμε βγει ακόμη γιατί είχε σκατόκαιρο εδώ που είμαι, αλλά ελπίζω το σκ να βγούμε όλοι μαζί μια βολτίτσα.

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

@Pagotoula δεν χαίρεσαι που το μωράκι παίρνει βάρος; Φτου φτου! Κι εμένα πήρε 600 γρ σε 10 μέρες, φτάσαμε αισίως τα 5 κιλά και σήμερα κλείνουμε μήνα.

Για να σε παρηγορήσω, να σου πω ότι κι εμένα κάθε 2,5 με 3 ώρες ζητάει βυζί, καμιά φορά και στη 1 ώρα, ιδίως τώρα με τα πονάκια. Απλά το βράδυ τον ταΐζω πχ 12.30 και ξυπνάει 4.30 με 5, αλλά μετά θα ξυπνήσει στις 7.30 με 8 μετά στις 9.30 με 10 κοκ, δηλαδή σχεδόν ανά δίωρο γιατί πονάει και σφίγγεται. Επίσης, μέσα στην μέρα δεν ηρεμεί τόσο εύκολα, όσο παλιότερα. Δηλαδή, τον ταΐζω και γλαρώνει, αλλά μετά πρέπει να τον σηκώσω για να ρευτεί και μπορεί να ξεγλαρώσει ή αν τον βάλω να κοιμηθεί στο πορτ μπεμπέ ή στον καναπέ, μετά από λίγο γκρινιάζει και θέλει πάλι βυζί για να ηρεμήσει, φαύλος κύκλος δηλαδή. Οπότε του ξεκίνησα πιπίλα, διότι το βυζί έχει κοκκινήσει από το πολύ πιπίλισμα και το παστώνω με λανολίνη. Δεν την θέλει, με το ζόρι την κρατάει, αλλά αν την κρατήσει θα κοιμηθεί. Ένα άλλο που βοηθάει είναι ο απορροφητήρας ή παρόμοιοι ήχοι από παιχνιδάκι. Κάθε φορά βρίσκουμε κι άλλον τρόπο για να ηρεμήσουμε. Πιστεύω ότι μετά τους 3 μήνες θα στρώσει, το ελπίζω δηλαδή! 

Εννοειται χαιρομαι που μεγαλωνει, δοξα τω Θεω κ την Παναγια. Το βραδυνο ξυπνημα θα θελα να μειωθει, γιατι κι εγω με τρια 45λεπτα υπνου...ποσο θα αντεξω;;;

Εννοειται χαιρομαι που μεγαλωνει, δοξα τω Θεω κ την Παναγια. Το βραδυνο ξυπνημα θα θελα να μειωθει, γιατι κι εγω με τρια 45λεπτα υπνου...ποσο θα αντεξω;;;

Εγώ σήμερα το πρωί που ξύπνησε πολύ σύντομα από το τελευταίο γεύμα, του έδωσα λίγη πιπίλα, του έβαλα και τριζόνια να ακούει :D και τον τρέναρα λίγο, κοιμήθηκε πάλι και ξύπνησε ύστερα από 45΄. Όχι πολύ, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Βέβαια, με τους κολικούς, δύσκολο να τον παρηγορήσω. Έχει η μικρή σου κολικούς;

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Pagotoula said:

Βρικολακας την νυχτα κ θυμωμενο ζομπι την μερα ασε χαχαχχα!!! Καλα η δικια σου ειναι δυμετρη κ φαγανουλα φουλ μοντελο παμε λεμε!

Πρασινουλικα μπορει αν ειναι αν έχεις υπερπαραγωγη, δλδ αν πριζεται λιγο παραπανω αποτι συνηθως το στηθος. Πιστευω ειανι στα πλαισια της αλλαγης ωραριου της μικρης με τα μικρα συχνα γευματα. Δες κ λογικά θα περάσει σε καμμια εβδομαδα.

Βρηκατε κ εσεις?! Κ μεις ολο χαρα με τον μεγάλο ομως μονο προς τ παρον κ τρεξαμε λιγακι. Αυτος δλδ γτ εγω σερνομαι αλλα καλο θα μας κανει! Σε βόλεψε ο μάρσιπος τελικα ε?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Με το μπιμπερό της έδωσες μονο μια φορά ;η της ψιλό δίνεις γενικά ;μηπως της δίνεις κανα γεύμα τ βραδυ στο μπιμπερό που θα το φάει πολυ πιο γρηγορα κ κερδίσεις λιγο χρονο .δεν ξερω βεβαια μηπως σ δημιουργήσει θεμα με το θηλασμό .μια φιλη μ επειδή δούλευε έδινε δικό της αναγκαστικά με μπιμπερό και οταν ηταν σπιτι το έβαζε στήθος κ καθόταν κανονικά .δεν της δημιούργησε θεμα δηλαδη .αλλα δεν ξερω αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτο

Just now, Sweet_child είπε:

Εγώ σήμερα το πρωί που ξύπνησε πολύ σύντομα από το τελευταίο γεύμα, του έδωσα λίγη πιπίλα, του έβαλα και τριζόνια να ακούει :D και τον τρέναρα λίγο, κοιμήθηκε πάλι και ξύπνησε ύστερα από 45΄. Όχι πολύ, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Βέβαια, με τους κολικούς, δύσκολο να τον παρηγορήσω. Έχει η μικρή σου κολικούς;

οχι..αλλα εχει γοπ και την ταλαιπωρει...πιπιλα δοκιμασα και avent και nuk..δεν τις δεχτηκε.λες να αρχισω κι εγω τα τριζονια και τους κουκους;; επισης να σου πω οτι η δικια μου ποτε δεν εχει κοιμηθει πανω απο 1μιση-2 ωρες.δηλαδη το 12μιση με 4 που λες..μου φαινεται απιαστο ονειρο..

Just now, Pennymav είπε:

Με το μπιμπερό της έδωσες μονο μια φορά ;η της ψιλό δίνεις γενικά ;μηπως της δίνεις κανα γεύμα τ βραδυ στο μπιμπερό που θα το φάει πολυ πιο γρηγορα κ κερδίσεις λιγο χρονο .δεν ξερω βεβαια μηπως σ δημιουργήσει θεμα με το θηλασμό .μια φιλη μ επειδή δούλευε έδινε δικό της αναγκαστικά με μπιμπερό και οταν ηταν σπιτι το έβαζε στήθος κ καθόταν κανονικά .δεν της δημιούργησε θεμα δηλαδη .αλλα δεν ξερω αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτο

Μονο μια φορα της εδωσα, που ειχα βγαλει γιατι ειχαν τουμπανιασει τοσο τα στηθη...που θα εσκαγαν...

Just now, KNecky είπε:

Βρικολακας την νυχτα κ θυμωμενο ζομπι την μερα ασε χαχαχχα!!! Καλα η δικια σου ειναι δυμετρη κ φαγανουλα φουλ μοντελο παμε λεμε!

Πρασινουλικα μπορει αν ειναι αν έχεις υπερπαραγωγη, δλδ αν πριζεται λιγο παραπανω αποτι συνηθως το στηθος. Πιστευω ειανι στα πλαισια της αλλαγης ωραριου της μικρης με τα μικρα συχνα γευματα. Δες κ λογικά θα περάσει σε καμμια εβδομαδα.

Βρηκατε κ εσεις?! Κ μεις ολο χαρα με τον μεγάλο ομως μονο προς τ παρον κ τρεξαμε λιγακι. Αυτος δλδ γτ εγω σερνομαι αλλα καλο θα μας κανει! Σε βόλεψε ο μάρσιπος τελικα ε?

μοντελο σουμο προς το παρον...αχαχαχ με βολεψε παρα πολυ. με το που την βαλω ηρεμει και κοιμαται...πολυ πρακτικος και στο σπιτι..κανω δουλειες σαν ανθρωπος...αντε με το καλο να βγαλετε και την μπουμπου να το ευχαριστηθειτε ολοι μαζι...γενικα κι ο παιδιατρος μου ειπε εφοσον θηλαζω αποκλειστικα να σταματησω να ψυριζω τα κακα της..αλλα με αγχωσαν λιγο.

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula said:

οχι..αλλα εχει γοπ και την ταλαιπωρει...πιπιλα δοκιμασα και avent και nuk..δεν τις δεχτηκε.λες να αρχισω κι εγω τα τριζονια και τους κουκους;; επισης να σου πω οτι η δικια μου ποτε δεν εχει κοιμηθει πανω απο 1μιση-2 ωρες.δηλαδη το 12μιση με 4 που λες..μου φαινεται απιαστο ονειρο..

Μονο μια φορα της εδωσα, που ειχα βγαλει γιατι ειχαν τουμπανιασει τοσο τα στηθη...που θα εσκαγαν...

μοντελο σουμο προς το παρον...αχαχαχ με βολεψε παρα πολυ. με το που την βαλω ηρεμει και κοιμαται...πολυ πρακτικος και στο σπιτι..κανω δουλειες σαν ανθρωπος...αντε με το καλο να βγαλετε και την μπουμπου να το ευχαριστηθειτε ολοι μαζι...γενικα κι ο παιδιατρος μου ειπε εφοσον θηλαζω αποκλειστικα να σταματησω να ψυριζω τα κακα της..αλλα με αγχωσαν λιγο.

Τι καλα με τον μαρσιπο πολυ χαιρομαι π σε βολεψε! :) Για τα κακακια απλα να γνωριζεις τι να προσεχεις αν φανεί κτ διαφορετικό αρκει μωρε..οντως πρεπει ν είμαστε λιγο πιο χαλαρες κ θα βοηθα κ τα μωρά να ειναι πιο ηρεμα.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Pagotoula είπε:

Κοριτσια μου βλεπω που λετε για 5ωρα υπνου το βραδυ και κλαιω απο συγκινηση..εμενα η μικρη στις 2μιση ωρες ξυπναει παντα για φαι λες κι ειναι προγραμματισμενη. Δηλαδη αν βαλω την ωρα για αλλαγμα, ταισμα και ρεψιμο εγω κοιμαμαι 45λεπτα με 1 ωρα. Και να λεγα πως το χει κι αναγκη;; Εχει βαλει 1800 σε ενα μηνα το μισελεν το ιδιο... μεσα στη μερα παλι γυρω στις 2μιση ωρες (μαξ 3) θελει το βυζακι της...ο παιδιατρος παντως δεν μου ειπε να αραιωσω περαιτερω τους θηλασμους..για το βραδυ απο τις 9 ως τις 6, μου ειπε πως αρκουν 3 γευματα, αν δεν ξυπνησει, αλλα εφοσον ξυπναει, να την ταιζω κανονικα. Το 5 γευματα την μερα κι εμενα μου ακουγεται λιγο, αλλα ποιος ξερει..; Ισως με την φορμουλα να χορταινουν για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.. Μια φορα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο γιατι ειχα υπερπαραγωγη, εφαγε 125ml για πλακα, νομιζω αν ειχα κι αλλο, θα το ετρωγε. Το μητρικο ομως ειναι και ευπεπτο. @Polly1  εσυ που εισαι η συμβουλος θηλασμου της ομαδας τι εχεις να πεις με την φαταουλα που ειναι 33 ημερων και θελει ολο φαι;; θα κοιμηθω εγω κανα 3ωρακι ποτε;;; Παντως για οσα μωρακια εχουν γοπ, γιατι νομιζω και του μπεμπακιου το μπεμπακι εχει, δεν ειναι καλο να περνανε 4 και 5 ωρες, διοτι το μωρο τρωει μετα πολυ ποσοτητα κ πολυ λαιμαργα και δυσχεραινει τις παλινδρομισεις. Ειναι οτι χαιροτερο ως τακτικη. @mpempaki1 Καλυτερα σπασε το χρονικο διαστημα κι ας τρωει λιγοτερο. @KNecky εμεις οι δυο βρικολακιαζουμε μονο μου φαινεται..εχουμε τις φαγανουλες. @Sweet_child για το Αστερακι που ρωτησα στην ιδιοκτητρια, μου ειπε οτι μπορουμε να το εχουμε οση ωρα θελει το παιδι. η θεση ειναι ορθοπεδικη, ιδανικη για μωρα με γοπ και κολικους, μπορουν να κοιμουνται εκει, γενικα μεχρι να δυσανασχετισει το ιδιο η να το βγαλεις να φαει κλπ, μπορεις να το κρατας. Επισης στον συγκεκριμενο στηριζεται κανονικοτατα ο αυχενας.

Να πω φτου φτου που έβαλε τόσο βάρος!! Εχει μειωθει λίγο η ΓΟΠ;Εγω έχω το ορτυκι της παρέας με 4380γραμ 8 εβδομάδων!!!Οποτε μπιρεσεις στειλε μου απο πού παρήγγειλες τον μάρσιπο σε πμ!! Θα βγούμε το ΣΚ με το καρότσι! Ως τωρα μόνο μπαλκόνι!!Εγω αποψε κοιμήθηκα σερί 7ωρο κορίτσια!! Ελπίζω να μην ξύπνησε η μικρή κι εγώ να μην την άκουσα!!Αλλα γενικα θα ξύπνησει 1 φορα τη νυχτα

Καλύτερα που δεν τις δέχτηκε τις πιπιλες!!Μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση θηλων ειδικά τωρα που είναι ακόμη αρχη!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Pennymav said:

Εμενα ρε γαμωτο απο χτες τρώει και βάζει τα κλάματα .και μου βγάζει μεγάλες γουλιές .ενω είχε φτιάξει με το καινούριο γάλα τωρα παλι το ίδιο .εχω απελπιστεί .

Κανετε μικτή διατροφη Πεννυ μου?? Αν ναι ίσως χρειαζεται να μειωσεις/κοψεις τα γαλακτοκομικα για να δεις βελτίωση. Το αντιαναγωγικο παντως δν τους βοηθα ολους παντα αποσο ξερω απο συγγενης..

Just now, Polly1 said:

Να πω φτου φτου που έβαλε τόσο βάρος!! Εχει μειωθει λίγο η ΓΟΠ;Εγω έχω το ορτυκι της παρέας με 4380γραμ 8 εβδομάδων!!!Οποτε μπιρεσεις στειλε μου απο πού παρήγγειλες τον μάρσιπο σε πμ!! Θα βγούμε το ΣΚ με το καρότσι! Ως τωρα μόνο μπαλκόνι!!Εγω αποψε κοιμήθηκα σερί 7ωρο κορίτσια!! Ελπίζω να μην ξύπνησε η μικρή κι εγώ να μην την άκουσα!!Αλλα γενικα θα ξύπνησει 1 φορα τη νυχτα

Μαζι είμαστε Πολυ μου, ορτύκακια κ τα δυο!! Χαχα μόνο που εσένα κοιμαται εστω το βραδυ ενω εμενα δεεν..το καλο ειναι καποιες φορες που ψιλοκοιμαται αλλα γκρινιαζει κ παει να ξυπνησει την βαζω κατευθείαν κ πινει κ λαγοκοιμαμαι, να ναι καλα η συγκοιμηση!

• Μου αρέσει 2

Just now, Pennymav είπε:

Ναι, η σύγχυση θηλων με μπιμπερό και πιπίλας μπορεί να συμβεί από την πρώτη φορά μπορεί τη 1000στη μπορεί και ποτε!!Ο τι εξυπηρετεί απαγορεύεται έχω καταλάβει!!!

2 ώρες πρίν, mpempaki1 είπε:

γεννήθηκε 3110..μετα πήγε 3080 (δεν έχασε αλλο)και 13/4 ήταν 3500.. Δεν μου είπε κάτι η γιατρός όμως.. ναι θηλάζω @Polly1

Οποτε θεωρητικά μπορείς να τον αφήνεις το βραδυ αφού δεν το απαγορέψει και ο γιατρός!! 8 θηλασμοι ομως το 24ωρο τουλάχιστον!!

Just now, KNecky είπε:

Κανετε μικτή διατροφη Πεννυ μου?? Αν ναι ίσως χρειαζεται να μειωσεις/κοψεις τα γαλακτοκομικα για να δεις βελτίωση. Το αντιαναγωγικο παντως δν τους βοηθα ολους παντα αποσο ξερω απο συγγενης..

Μαζι είμαστε Πολυ μου, ορτύκακια κ τα δυο!! Χαχα μόνο που εσένα κοιμαται εστω το βραδυ ενω εμενα δεεν..το καλο ειναι καποιες φορες που ψιλοκοιμαται αλλα γκρινιαζει κ παει να ξυπνησει την βαζω κατευθείαν κ πινει κ λαγοκοιμαμαι, να ναι καλα η συγκοιμηση!

Τι συγκοιμηση κανεις; Διπλα σου στο κρεβάτι;;Εγώ ήμουν τελείως ενάντια στη συγκοιμηση πριν γεννήσω, αλλά εκανα ήδη από το μαιευτήριο!! Την κρατούσα πανω μου κι εγώ ημικαθιστη!!Πέρασα πολυ ωραια!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Polly1 said:

Ναι, η σύγχυση θηλων με μπιμπερό και πιπίλας μπορεί να συμβεί από την πρώτη φορά μπορεί τη 1000στη μπορεί και ποτε!!Ο τι εξυπηρετεί απαγορεύεται έχω καταλάβει!!!

Οποτε θεωρητικά μπορείς να τον αφήνεις το βραδυ αφού δεν το απαγορέψει και ο γιατρός!! 8 θηλασμοι ομως το 24ωρο τουλάχιστον!!

Τι συγκοιμηση κανεις; Διπλα σου στο κρεβάτι;;Εγώ ήμουν τελείως ενάντια στη συγκοιμηση πριν γεννήσω, αλλά εκανα ήδη από το μαιευτήριο!! Την κρατούσα πανω μου κι εγώ ημικαθιστη!!Πέρασα πολυ ωραια!!

Ναι κανονικα δίπλα μου στο κρεβάτι. Εννοείται τηρώντας τους κανονες συγκοιμησης δικα της σκεπάσματα, μαξιλαρι διπλα να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει κλπ. Εγω το φοβομουν παρα πολυ σαν ιδεα αλλα ηρθε πολυ φυσικα στον γιο μου λογω σκληρού προγραμματος θηλασμου κ τωρα ειναι πολυ ωραια βοηθεια στις δυσκολες νύχτες! Ουσιαστικα αγκαλίτσα κοιμόμαστε οταν δν εχω κουραγιο να παλέψω να παει στο κρεβάτι της.

• Μου αρέσει 2

Just now, KNecky είπε:

Τωρα δίνω μονο ξένο .το σταμάτησα τ δικό μου γιατί μου μειώθηκε πολυ .εκανα πολυ ωρα για να βγάλω μικρή ποσότητα γιατί δυστυχώς το θήλαστρο δεν μπορει να κανει τη σωστή παραγωγή που κανει το μωρό .

Κοριτσια ειναι φυσιολογικό η γλώσσα εχει λιγο σαν ασπρίλα ;η πρέπει να ειναι τελείως ροζ .ρωταω γιατί ο παιδίατρος οταν έρχεται κοιτάει για μύκητες αλλα δεν ξερω πως ειναι 

Just now, Polly1 είπε:

Καλύτερα που δεν τις δέχτηκε τις πιπιλες!!Μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση θηλων ειδικά τωρα που είναι ακόμη αρχη!!

Σιγουρα αν ξυπνουσε...θα την ακουγες!! χαχαχαχ

οσο για την γοπ, ειναι μερες που λεω παμε καλυτερα..κι αλλες που απελπιζομαι..κι απο θεμα γουλιων κι απο θεμα ενοχλησης κι ανησυχιας στο παιδι..δυστυχως...σου στειλα και το πμ.

Just now, Pennymav είπε:

Τωρα δίνω μονο ξένο .το σταμάτησα τ δικό μου γιατί μου μειώθηκε πολυ .εκανα πολυ ωρα για να βγάλω μικρή ποσότητα γιατί δυστυχώς το θήλαστρο δεν μπορει να κανει τη σωστή παραγωγή που κανει το μωρό .

Κοριτσια ειναι φυσιολογικό η γλώσσα εχει λιγο σαν ασπρίλα ;η πρέπει να ειναι τελείως ροζ .ρωταω γιατί ο παιδίατρος οταν έρχεται κοιτάει για μύκητες αλλα δεν ξερω πως ειναι 

μηπως ειναι γαλα που της εχει μεινει η της εχει ερθει στο στομα;;;

@KNecky @Polly1 ορτυκομανες, το πιο θρεφταρακι ειναι ο παιδαρος της @Sweet_child που εφτασε το 5κιλο. να δω ποια νυφη θα τονε πρωτοπαρει... χαχαχαχαχ

Just now, KNecky είπε:

Ναι κανονικα δίπλα μου στο κρεβάτι. Εννοείται τηρώντας τους κανονες συγκοιμησης δικα της σκεπάσματα, μαξιλαρι διπλα να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει κλπ. Εγω το φοβομουν παρα πολυ σαν ιδεα αλλα ηρθε πολυ φυσικα στον γιο μου λογω σκληρού προγραμματος θηλασμου κ τωρα ειναι πολυ ωραια βοηθεια στις δυσκολες νύχτες! Ουσιαστικα αγκαλίτσα κοιμόμαστε οταν δν εχω κουραγιο να παλέψω να παει στο κρεβάτι της.

εσυ μπορεις και κοιμασαι η λαγοκοιμασαι;;

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...