Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Κοριτσια ακουογραμμα (αν το γραφω σωστα), κανατε στα μωρα; εμας μας το ζητησε ο παιδιατρος, ειπε οτι ειναι must γιατι δειχνει ποιες ακριβως συχνοτητες αντιλαμβανεται το μωρο, οχι απλα αν ακουει. μου ειπε οτι μπορει να γινει στο παιδων αλλα λογω της καταστασης, φοβαμαι να παω κ δεν ξερω κ αν κλεινουν τακτικα ραντεβου. αν καποια το εκανε σε ιδιωτικο νοσοκομειο, θα με ενδιεφερε να μαθω ποσο πληρωσε.

εμενα αναλογα τις φασεις της. αλλες φορες εστιαζει, αλλες κοιταει κολλημενα καπου αλλου κ δεν εστιαζει.

Καλημέρα,  εμάς της έκαναν στη μενν που ήταν και θα κάνουμε άλλο ένα επαναληπτικό σε έναν μήνα,  δεν ξερω πόσο κοστίζει,  λογικά αφού το μωρό είναι ασφαλισμένο πληρώνεις???

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ξένη είπε:

Καλημέρα,  εμάς της έκαναν στη μενν που ήταν και θα κάνουμε άλλο ένα επαναληπτικό σε έναν μήνα,  δεν ξερω πόσο κοστίζει,  λογικά αφού το μωρό είναι ασφαλισμένο πληρώνεις???

εμάς οι τσπουπρες μας τα ίδια κάνουν??? κ μεις ακριβώς το ίδιο κάναμε κ θα κάνουμε.

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα κοριτσια.....κλείσαμε κ μεις μήνα σήμερα....μεγαλώσαμε...

να ρωτήσω μπόρεσε καμία να κόψει το γάλα το βράδυ να την αφήσουμε να κοιμηθεί??? 

Εμείς πήγαμε στα 5 γεύματα την ημέρα ανά 4 ώρες κ μας ειπε το βράδυ ο παιδίατρος να την αφήσουμε να κοιμηθεί κ αν ξυπνήσει τάισμα ....αλλιως ύπνο μ είπε....

το χει κάνει καμία σας??? 

δύσκολο μ φαίνεται ελπίζω να τα καταφέρουμε. 

έχετε κάνα κόλπο να μ πείτε νακανω??? 

Ραφαέλα Καλημέρα....εγω πλέον την μπέμπα δεν την ξυπνάω,  με ξυπνάει....χαχαχχα..ξυπνάει κάθε 3,5 με 4 ώρες και λυσσαει για φαγητό...Δεν πίνει τόσο μεγάλη ποσότητα για να μην ξυπνάει ακόμα το βράδυ..πιστεύω όταν θα φτάσει τα 100ml τότε θα κοιμάται αρκετές ώρες το βράδυ.. 

εμάς οι τσπουπρες μας τα ίδια κάνουν??? κ μεις ακριβώς το ίδιο κάναμε κ θα κάνουμε.

Τι κάνει το κορίτσι σου? Εμάς εκεί που την πήραμε και μας έκανε κακα κάθε δεύτερη μέρα έχει ξεπατωθει το παιδί τώρα...Κάθε γεύμα και χέσιμο συγγνώμη κιόλας...αν συνεχιστεί και σήμερα θα πάρω τον γιατρό..

Λιώνω όταν την κοιτάζω...Είναι τόσο όμορφη!!!!Έχω χεστει και εγώ μαζί της...χαχαχχα

Σήμερα κλείνουν ένα μήνα τα παιδάκια μας!!!!

Ρώτησα τον παιδίατρο και ένα εμβόλιο που κάνουν στα πρόωρα μωράκια και μου είπε ότι αυτός δεν το συστήνει γιατί μπορεί και να αρρωστήσει...τι έχετε να πείτε?

• Μου αρέσει 2

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Ραφαέλα Καλημέρα....εγω πλέον την μπέμπα δεν την ξυπνάω,  με ξυπνάει....χαχαχχα..ξυπνάει κάθε 3,5 με 4 ώρες και λυσσαει για φαγητό...Δεν πίνει τόσο μεγάλη ποσότητα για να μην ξυπνάει ακόμα το βράδυ..πιστεύω όταν θα φτάσει τα 100ml τότε θα κοιμάται αρκετές ώρες το βράδυ.. 

Τι κάνει το κορίτσι σου? Εμάς εκεί που την πήραμε και μας έκανε κακα κάθε δεύτερη μέρα έχει ξεπατωθει το παιδί τώρα...Κάθε γεύμα και χέσιμο συγγνώμη κιόλας...αν συνεχιστεί και σήμερα θα πάρω τον γιατρό..

Εμείς πίνουμε 80ml κ 90 ανάλογα την λύσσα της κ εμενα....ελπίζω να κοιμηθούμε κάνα 5ωρο το βράδυ την μέρα δεν με πειράζει κάθεται 4 ώρες άνετα ειναι υπναρού αλλα το βράδυ ξενυχτά...αχχαχαχα 

Μια χαρά είναι μεγάλωσε παχυνε κ γελάει που κ που...από χέσιμο κ μεις φουλ 3 φορές την μέρα παρακλω κ μιλάμε για πράμα...απορώ που το βρίσκουν...χαχαχαχχαχχα

εσένα τι κάνει η δικια σ??? 

Μια στάλα σκατα κ οι 2 τους ενός μηνών κ μας πεθαίνουν.....

Just now, Ξένη είπε:

Λιώνω όταν την κοιτάζω...Είναι τόσο όμορφη!!!!Έχω χεστει και εγώ μαζί της...χαχαχχα

Σήμερα κλείνουν ένα μήνα τα παιδάκια μας!!!!

Ρώτησα τον παιδίατρο και ένα εμβόλιο που κάνουν στα πρόωρα μωράκια και μου είπε ότι αυτός δεν το συστήνει γιατί μπορεί και να αρρωστήσει...τι έχετε να πείτε?

τα ίδια μ είπε κ εμενα κ θα κάνουμε το κανονικό σρην ώρα τ μ λέει...

• Χαχα 1

Καλημέρα!

Κι εμείς σήμερα κλείνουμε μήνα!!!

Χθες κάναμε επανέλεγχο στο Μητέρα και όλα είναι μια χαρά, δόξα τω Θεώ! 

Ακουολογικό έλεγχο μας έκαναν κι εμάς στην μενν. Γενικά το προαιρετικό πακέτο των εξετάσεων μας το έκαναν στην μενν έτσι κι αλλιώς. @Pagotoula θα πρότεινα να τον κάνετε. Τον είχαμε κάνει και στην κόρη.

Ζοριζόμαστε τελευταία με τα κακάκια. Ενώ στην αρχή κάναμε μετά από κάθε γεύμα, τώρα κάνει πιο πολλά αέρια και λιγότερη ποσότητα και σίγουρα όχι σε κάθε γεύμα. Ξυπνάει και ζορίζεται ο γλυκός μου. 

Κατά τ' άλλα, κοιτάω τα παιδάκια μου κι αισθάνομαι ευτυχισμένη!

• Μου αρέσει 4

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sweet_child είπε:

Καλημέρα!

Κι εμείς σήμερα κλείνουμε μήνα!!!

Χθες κάναμε επανέλεγχο στο Μητέρα και όλα είναι μια χαρά, δόξα τω Θεώ! 

Ακουολογικό έλεγχο μας έκαναν κι εμάς στην μενν. Γενικά το προαιρετικό πακέτο των εξετάσεων μας το έκαναν στην μενν έτσι κι αλλιώς. @Pagotoula θα πρότεινα να τον κάνετε. Τον είχαμε κάνει και στην κόρη.

Ζοριζόμαστε τελευταία με τα κακάκια. Ενώ στην αρχή κάναμε μετά από κάθε γεύμα, τώρα κάνει πιο πολλά αέρια και λιγότερη ποσότητα και σίγουρα όχι σε κάθε γεύμα. Ξυπνάει και ζορίζεται ο γλυκός μου. 

Κατά τ' άλλα, κοιτάω τα παιδάκια μου κι αισθάνομαι ευτυχισμένη!

Καλημέρα φιλη ...πακέτο εμείς οι 3 εγω εσύ κ η ξένη. μαζί τα παιδάκια μας κλείσανε μήνα...ο γαμπρός μ τι κάνει?? βγάζει κ άλλο μαλλί??? θα τον φάω.....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα φιλη ...πακέτο εμείς οι 3 εγω εσύ κ η ξένη. μαζί τα παιδάκια μας κλείσανε μήνα...ο γαμπρός μ τι κάνει?? βγάζει κ άλλο μαλλί??? θα τον φάω.....

Χαχαχα, χθες είχε αφελειες και καρφακια και μου λεει ο αντρας μου σαν την συγχωρεμενη την Μαλβινα ειναι! Θα στον στειλω στο messenger να τον δεις.

• Χαχα 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Polly1 said:

Καλημέρα!! Κι εμένα στον 1.5 μήνα άρχισε να κοιτάζει πιο συγκεκριμένα και να χαμογελάει όταν της μιλάς. Το ακουογραμμα γίνεται σε συγκεκριμένη ηλικία; Γιατί Τώρα δεν παίζει να πάμε ούτε στο μαιευτήριο. Την άλλη βδομαδα θα κανει το εμβόλιο και θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο 

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ηταν μια εξουθενωτική μερα!! Κοιμήθηκε ένα μισάωρο μόνο το μεσημέρι κι έτσι μπόρεσα κι εφαγα! Όλη την υπόλοιπη μέρα χωρίς υπερβολή ή θα γκρινιάζε ή θα έτρωγε! Και πάρα πολλά σάλια!! Το βράδυ έκλαιγε κιολας!! Κοιμήθηκε στις 12 μετά από πολύ ζόρι.Ξυπνήσαμε στις 7:30 Και τώρα ξανακοιμαται. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα! Τη μέση μου δεν τη νιώθω!

Καλημερα κ απο μας! Κ μεις ετσι αλλα τη νυχτα πιο πολλα ξυπνηματα κ παλι.Νομιζω περνανε αλμα τα δικα μας που ειναι κ κοντα σε ηλικια. Μαρσιπο πανω π συνηθισε εν τω μεταξύ, ξαφνικα χθες μπιγει τσιριδες κ δν ειχε καποιο εμφανη λογο πχ να ζοριζοταν απτον μαρσιπο καπως. Ελπίζω ν ναι παροδικό γτ χωρις αυτον δν κανω τπτ..

• Μου αρέσει 1

Just now, Sweet_child είπε:

Χαχαχα, χθες είχε αφελειες και καρφακια και μου λεει ο αντρας μου σαν την συγχωρεμενη την Μαλβινα ειναι! Θα στον στειλω στο messenger να τον δεις.

αχ ναι ναι θέλω ν α τον δω μ έλειψε πολύ...Εμείς πακι καραφλες. 

..αχχαχαχαχχαχαχ

• Χαχα 2

Εμείς πίνουμε 80ml κ 90 ανάλογα την λύσσα της κ εμενα....ελπίζω να κοιμηθούμε κάνα 5ωρο το βράδυ την μέρα δεν με πειράζει κάθεται 4 ώρες άνετα ειναι υπναρού αλλα το βράδυ ξενυχτά...αχχαχαχα 

Μια χαρά είναι μεγάλωσε παχυνε κ γελάει που κ που...από χέσιμο κ μεις φουλ 3 φορές την μέρα παρακλω κ μιλάμε για πράμα...απορώ που το βρίσκουν...χαχαχαχχαχχα

εσένα τι κάνει η δικια σ??? 

Μια στάλα σκατα κ οι 2 τους ενός μηνών κ μας πεθαίνουν.....

τα ίδια μ είπε κ εμενα κ θα κάνουμε το κανονικό σρην ώρα τ μ λέει...

Καλά είναι η μπεμπουλα...Τώρα άρχισε να πίνει παραπάνω γάλα,  πίνει 60 με 70 ml, κουράζεται ακόμα και κάνουμε στάσεις στο φαγητό...σηνερα την έβαλα και λίγο στο στήθος,  έφαγε...Τώρα πόσο έφαγε άγνωστο μετά την μπούκωσα και με μπιμπερό..Όσο περνάνε οι μέρες είναι και καλύτερα,  δεν κάνει τόσες πτώσεις όσες έκανε,  όταν την είχαμε φέρει σπίτι μελανιαζε συνέχεια,  τώρα μια στο τόσο...

Φτάσαμε και στα 2760...

• Μου αρέσει 2

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια.....κλείσαμε κ μεις μήνα σήμερα....μεγαλώσαμε...

να ρωτήσω μπόρεσε καμία να κόψει το γάλα το βράδυ να την αφήσουμε να κοιμηθεί??? 

Εμείς πήγαμε στα 5 γεύματα την ημέρα ανά 4 ώρες κ μας ειπε το βράδυ ο παιδίατρος να την αφήσουμε να κοιμηθεί κ αν ξυπνήσει τάισμα ....αλλιως ύπνο μ είπε....

το χει κάνει καμία σας??? 

δύσκολο μ φαίνεται ελπίζω να τα καταφέρουμε. 

έχετε κάνα κόλπο να μ πείτε νακανω??? 

Καλημέρα κορίτσι .  να σε ρωτήσω..Ο παιδίατρος σου ειπε να μην την ξυπνάς το βράδυ; σου έβαλε κάποιο χρονικό  οριο; από ποια ηλικία και μετα;

ρωτάω γιατί εμένα ο μικρός είναι 23 ημερών και πολλά βράδια  δεν ξυπνάει μόνος του να φάει και τον ζοριζω εγώ και είναι δύσκολο .. θα ήθελα και εγώ να τον αφήνω π.χ τις μέρες που δεν ξυπνάει  να κοιμάται.  

Just now, Ξένη είπε:

Καλά είναι η μπεμπουλα...Τώρα άρχισε να πίνει παραπάνω γάλα,  πίνει 60 με 70 ml, κουράζεται ακόμα και κάνουμε στάσεις στο φαγητό...σηνερα την έβαλα και λίγο στο στήθος,  έφαγε...Τώρα πόσο έφαγε άγνωστο μετά την μπούκωσα και με μπιμπερό..Όσο περνάνε οι μέρες είναι και καλύτερα,  δεν κάνει τόσες πτώσεις όσες έκανε,  όταν την είχαμε φέρει σπίτι μελανιαζε συνέχεια,  τώρα μια στο τόσο...

Φτάσαμε και στα 2760...

μπράβο το κοροτσι μας....κ μεις κάνουμε σταση στο φαΐ κάνουμε κ 1 ώρα μερικές φορές να φαμε  ....ανάλογα όπως την πιάσει....Εμείς είμαστε 2520....

Just now, mpempaki1 είπε:

Καλημέρα κορίτσι .  να σε ρωτήσω..Ο παιδίατρος σου ειπε να μην την ξυπνάς το βράδυ; σου έβαλε κάποιο χρονικό  οριο; από ποια ηλικία και μετα;

ρωτάω γιατί εμένα ο μικρός είναι 23 ημερών και πολλά βράδια  δεν ξυπνάει μόνος του να φάει και τον ζοριζω εγώ και είναι δύσκολο .. θα ήθελα και εγώ να τον αφήνω π.χ τις μέρες που δεν ξυπνάει  να κοιμάται.  

Μόλις κλείσει το μήνα μ είπε ο παιδίατρος να την αφήνω να κοιμάται...έως τώρα μ ξυπναγε ανα 2.30 με 3 ώρες για φαι ...τις έδινα...τώρα από σήμερα θα δούμε....

Είναι μικρό το μωράκι σ ακόμα νονιζω για να το αφήνεις να κοιμαται την νύχτα...( βέβαια ανάλογα τι θα σ πει κ ο παιδίατρος σ)...εμένα πάντως πριν το μήνα δεν με άφηνε....μ έλεγε να την ξυπνάω άλλο που ξυπναγε μονη της αυτή...

• Μου αρέσει 1

μπράβο το κοροτσι μας....κ μεις κάνουμε σταση στο φαΐ κάνουμε κ 1 ώρα μερικές φορές να φαμε  ....ανάλογα όπως την πιάσει....Εμείς είμαστε 2520....

Μόλις κλείσει το μήνα μ είπε ο παιδίατρος να την αφήνω να κοιμάται...έως τώρα μ ξυπναγε ανα 2.30 με 3 ώρες για φαι ...τις έδινα...τώρα από σήμερα θα δούμε....

Είναι μικρό το μωράκι σ ακόμα νονιζω για να το αφήνεις να κοιμαται την νύχτα...( βέβαια ανάλογα τι θα σ πει κ ο παιδίατρος σ)...εμένα πάντως πριν το μήνα δεν με άφηνε....μ έλεγε να την ξυπνάω άλλο που ξυπναγε μονη της αυτή...

ας μου το πει από τον μήνα και μετα έστω..  μου είναι πολύ δύσκολο να τον ξυπνάω... και αυτός δυσκολεύεται.. τρώει κοιμισμένο  και βγάζει πολλές γουλιές  μετά.

13ημερων ήταν 3500

Just now, mpempaki1 είπε:

ας μου το πει από τον μήνα και μετα έστω..  μου είναι πολύ δύσκολο να τον ξυπνάω... και αυτός δυσκολεύεται.. τρώει κοιμισμένο  και βγάζει πολλές γουλιές  μετά.

13ημερων ήταν 3500

πολυ καλος στα κιλά τ..μπράβο τ...νομίζω θα στο πει ..οι  περισσοτερη ετσι κάνουν...

Όσο για τις γουλιές τον κρατάς τουλάχιστον όρθιο 20λ.???? 

πολυ καλος στα κιλά τ..μπράβο τ...νομίζω θα στο πει ..οι  περισσοτερη ετσι κάνουν...

Όσο για τις γουλιές τον κρατάς τουλάχιστον όρθιο 20λ.???? 

Ναι αγάπη το κρατάω.. κάπου τόσο 15 20λ.

έχουν ελλατωθει τώρα αλλά π.χ χθες όλη μέρα δεν έβγαλε αλλά το βράδυ έβγαλε..  Ίσως επειδή το βράδυ έχει γκρίνια τρώει από ασφάλεια  χωρίς να πειναει; δεν ξερω.. Δεν ρεβεται και εύκολα. 

με τον θηλασμο  έχω πολλές αποριες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...